anonim13.04.2011 22:34
zgadzam się z przedmówczynią, mój mąż również tak jak większość ludzi skorzystał (czego bardzo żałuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) z oferty TECHMY niestety z Wrocławia nad czym ubolewam bo jestem z dolnego śląska wstyd, że takie firmy są z moich stron, rozmowa podpisanie umowy super!!! wszystko super!!!!! Dzień wyjazdu fajna okolica miejsce super, ale kwestie bhp finanse pozostawiają dużo do myślenia.
po dziesięciu dniach miała być zaliczka, ale niestety piękne słowa pozostały!!!! druga kwestia płyty \"dźwigane\"są ręcznie w profesjonalnej firmie stosuje się np dźwigi myśle, że dla osób mających jakąkolwiek wiedze, daje taka kwesia dużo do myślenia. To są oszuści, nie przestrzegają żadnych norm, zasad jakimi są zobowiązani np w umowie jest napisane, że zaliczkę powinno się otrzymać po 10 -ciu dniach w 250 euro, a Kierownik Krombacher tylko obiecuje pieniądze a jak już dochodzi do zaliczki to przekłada na inny okres i wtedy musicie mieć swoje euro bo nieprzeżyjecie, albo będziecie (usunięte przez administratora) kit. A jak już dostaniesz to oczywiście o wiele mniej niż było w umowie. W Moniachium, bo to jest właśnie miejsce do którego wysyłają, na metro wydaje się swoją kase co powinno być w gestii Firmy. Ludzie tam sa ludzie, którzy nie dostają pieniędzy od września 2010r. Prezes firmy Pan Zieliński zawsze unika kontaktu z pracownikami bo obawia się czego??? kogo??? i dlaczego??????????? ciekawe?????????? firma niemiecka Alpina dla której pracuje Techma zawsze przelewa pieniążki na ich konto, ale techma pozostawia na swoim koncie i......???? a ludzie nie dostają kasy czyli robia za ...hmmm. ...społecznie. Trzeba zacząć działać bo już za dużo ludzi zrobili w (usunięte przez administratora).
POLAK POLAKOWI WILKIEM!!!