Drobex Sp. z o.o.

Solec Kujawski

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 160 ocen.

Opinie o Drobex Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drobex Sp. z o.o.

ABC

Są na szczęście w Solcu normalne firmy, które szukają pracowników i nie ściemniają przy wynagrodzeniach. Proponuję przejść się ulicą Toruńską w okolicach wiatraków.

@ŻYD
@Żyd 06.02.2018 16:38

pewnie pasaco

Alejaja
@Żyd 06.02.2018 16:38

W solbecie nawet przerwy śniadaniowej nie doświadczysz ot co, taki pro chrześcijański zakład.. pościsz 8godzin hahahha

Hans

Co to ma byc....despotyczna Helga która rządzi portierami i jej ubecka donosicielka Hanna....już niema ludzi którzy by chcieli z tym duetem ubeckim pracować...

ddd
@Hans 15.02.2018 00:23

gdzieś ktos coś

Hubabuba

Hahahaha, ale hity tu idą. Najlepsze są Haccapy. To są czubki, zero współpracy. Tylko chodzić i robić fotki wszystkim i wszystkiemu. Mogliby się do uczciwej pracy zabrać, a nie pradukcja jeszcze pracuje na tych dłubibabolów.. Jak widzę babsko które robi zdjęcie flaczków na pojemniku to aż normalnie śmiech mnie rozpiera. Brak słów, z resztą wszystko już chyba zostało powiedziane w niniejszych komentarzach. Kariery sie tam nie zrobi, chyba że pod *pie *rdalasz. :D

anonim

(usunięte przez administratora)

GG ZZ

analfabetyzm wtórny i funkcjonalny !!!

JK

Masakra analfabeto tylko na produkcję się nadajesz ... Nie rób wstydu tym którzy chcą pracować. (usunięte przez administratora)?? Ty naprawdę masz z głową. A kible zamknięte bo palisz krowo wagowa, a ja nie mam zamiaru smierdziec tym gównem. Tak większość ludzi na produkcji to solecka, źninska patologia ludzie bez wyksztalcenia, buraki ile im nie dasz ciągle mało. Obojetnie kto będzie szefem wam i tak będzie źle. Zwolnić się jak nie pasuje krowy leniwe nikt Was na siłę tu nie trzyma.. Gdzie wasza fabryka czekolady ???? Haha (usunięte przez administratora) Wszystkie firmy czekają na Was o otwartymi rękoma .. Będziecie dobrze zarabiać i będziecie szczęśliwi .. Buuuuuaaaaaaa..

Mot

Jedna wielka porażka. Chcecie/my produkować jak najwięcej a nie potraficie uszanować pracowników. Nowy szef JK wygryzł starego SK i co? to jest niby ta poprawa? Ta pani to Anty Szef Produkcji... Ten człowiek nie nadaje się na to stanowisko pokazał już m.in. kopiąc dołki pod wszystkimi. Zasada po trupach do celu na razie się udaje państwa Kra.. Jeśli chcecie żeby pracownicy do was wrócili zacznijcie od zmian w kadrze kierowniczej a szczególnie JK. Obecnie produkcja potrzebuje Szefa Produkcji i Brygadzistów a nie jakąś Kobietę która ma problem z zachowaniem się w odpowiednich sytuacjach. Bądź Brygadzistów co maja poukładane w głowie. To śmieszne by człowiek m.in. za to ze podczas pracy się odezwie bądź źle spojrzy dostaje 200 zł "mandatu" bo pani kierownik ma dzisiaj zły dzień. Żenująca postawa ale zapewne góra też o wszystkim nie wie. Za chwile wszyscy już pouciekamy. Bo wszyscy dostaną w głowę... Z pozdrowieniami Jeden/na z WASZYCH pracowników.

KCW
@Mot 04.01.2018 02:29

Jeszcze nie uciekliście? Strach nie pozwala?Pierdoły piszesz.

Xxxx

Jest gorzej niż za czasów Kozłowskiego ludzie zamiast być nagradzani do ciagle są tylko upokarzani przez panią kierownik chodzi tylko po hali i ciagle krzyczy na Ukraińców i na nas Polaków i zamiast pracować spokojnie to tylko myślisz kiedy ci wlepi mandat bo coś się jej nie spodobało albo ma zły humor i zamiast skupić się na pracy to myślisz czy przetrwasz spokojnie dzień jak długo będzie czuła się bez karna i że nikt ani nic jej nie zrobi i tylko a potem ciagłe pytania czemu tak mało ludzi ? Nigdy nie będzie pracowników w tym zakładzie jak będzie nadal taka sytuacja jaka jest w tej chwili.Godzin mniej ale co z tego jak człowiek mniej zarobi. Reasumując zmiany które miały być lepsze są coraz gorsze. Pytanie kiedy dyrekcja się za to weźmie ? Chyba NIGDY

Kcin
@Xxxx 03.01.2018 11:23

Zawsze możesz sie zwolnić i poszukać lepszej pracy.Powodzenia

Yupi
@Xxxx 03.01.2018 11:23

No Pani kierownik BRAWO TY! Nikt nie jest niezniszczalny nawet Ty!

Janusz

Warto starać się o pracę w firmie? Może ktoś podpowie jakiś wskazówki?

Gnom
@Janusz 17.12.2017 19:02

Tam jest teraz jeszcze gorzej jak za Kozłowskiego. Patol goni patola. Chlanie i cpanie po szatniach nic więcej. A przełożeni udają że nie widzą tego. Brak słów. Czekać tylko aż któremuś Palma odjebie.....

DOBRY
@Gnom 28.12.2017 21:56

WITAM praca w tej firmie jest ok . Dostajecie minimum na starcie potem tylko ci ściemniają i nic więcej nie dostaniesz . Płaca jest taka że szkoda gadać premia wliczana do wypłaty . Jeśli na rozmowie obiecają ci np 2400 to jest to kwota brutto z premią . Nadgodziny tylko tak możesz dorobić .Dyrekcja kreci cały czas podwyżki były jak śnieg w zeszłym roku. Krew mnie zalewa jak widzę DD i to co zrobił z tym zakładem .Omijacie szerokim kołem ten zakład teraz nie czas bym tam podejmować pracę jest to raczej miejsce na przetrwanie . Firma perspektywiczna tylko jak już wcześniej wspomniałem zmiany winny być od góry. Pomyślności w Nowym Roku dla wszystkich pracowników i podwyżki może dyrekcja będzie miała odwagę stanąć w interesie pracowników a nie dbać tylko o własny stołek .

Lance Bishop

Wszystko zostalo juz napisane, nie chce sie czytac? Swoja droga ciekawe kiedy zniosa te zmiany 10cio godzinne, przeciez to jawne lamanie prawa, po 8 godzinach przysluguje dodatek 100%. Ciekawe tez ze inspekcja pracy niczego nigdy nie wykrywa nieprawidlowosci, co tam ze raz na kiedys kogos maszyna wciagnie czy palec urwie.. Juz nawet pracownicy ukrainy nie chca pracowac, robia co chca a mobilizacja to mandat 200zl, czysta kpina i wtedy nie ma sie co dziwic ze podejmuje sie pracy tylko patologia ktora potem gania po produkcji za przelozonymi z nozem czy okradnie wspolpracownika z odziezy, telefonu czy pieniedzy. Reasumujac: pracujesz ciezko i dlugo w dodatku okrada cie zaklad i wspolpracownik. Zapraszamy.

ben

podobno kozłowskiego zwolnili ???

Nick

Hipokryzja

Edyta

@Xxxxczy otrzymałeś swoje pieniądze? Jeśli nie to czy rozmawiałeś o tym z pracodawcą? Co takiego powiedział? A może zgłosiłeś to gdzieś? Czy ktoś jeszcze jest w takiej samej sytuacji, że nie dostał pieniędzy od firmy Drobex Sp. z o.o.?

Xxxx

Kiedy bedą zaległe pieniądze dla nas za wykonaną pracę ?! Następnym razem wogóle je przyjdziemy sami będziecie robić !!!

Hindus

Do Drobexu to najlepiej do Działu Kontroli jakości pod przywództwem tego małego szerszenia Dobrzykowskiego nie dość že nieroby do potęgi entej to jeszcze im flotę ludzi powiększają najłatwiej spuścić pieski na produkcję zamiast współpracować to dać aparat i prykas robienia fotek i mandaty Żałosne ale przyjdzie i czas na niego

Kfc

Tam się nic nie zmieni syf był jest i będzie za Dylasa też powinni się zabrac to on pozwalał Kozłowskiego na takie coś ze ludzi nie ma a druga sprawa ze ten zakład to dno nawet dla ludzi nie zrobią paczek na święta a do KFC wysyłają hahahha

Szczesliwa

Fifarafa --zapachniało mi B.S. (barbara Sowińska)najglupsza brygadzistka ever.Wielka pani co kredyt,kredytem spłaca...

Fifarafa

Z deszczu pod rynnę jak to mawiają...teraz to nam pod jej przywództwem doby zabraknie....no ale dajmy jej szansę...oczekujemy iż soboty kończyć się będą jedną zmianą..i oczywiście zero niedziel działaj Joanno bacznie się będziemy przyglądać

Samsung

Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka

Yyy

Drobex. ... to nie zakład pracy tylko obóz koncentracyjny z tą różnicą że możesz wyjść i nikt na siłę nie trzyma... ludzi nie szanują bo ludzie mają za...ć a nie mieć jeszcze życie prywatne.chorować nie wolno a broń bo ze wziąć opiekę bo dziecko chore niech w szpitalu samo leży bo mamusia do pracy musi... to co się tam dzieje jestvchore i nienaturalnie. Nie polecam nikomu chyba że lubi podpierdalac i w dupe wlazic bez mydła . Ciekawe kiedy wlasciciele sami stana do tasmy bo ludzie juz poznali sie na tej firmie a i Ukraincy kiedys zaczna sie szanować

Taki tam jeden

chodza plotki, ze pewien Sławek dalej nie umyl kratki...

HTC

Cenzura. !!!???

.......

Hahaha co Sławek kiedy zakładasz rękawiczki i na prdukcje idziesz robić

Pośrednik

Ciekawe co kozłowski ma z ukrainców ze tak za nimi stoi !!!!!!!! Co Sławek odpowiedz na to pytanie

.......

Jakie schodzenie z godzin jak wielki kierowniczek zaczął się jąkać i udawać ze telefon odbiera jak ludzie przyszli do góry on nie nadaje się na to stanowisko wogole zero kompetencji i zainteresowania tylko kawy w oknie chleje nawet na wigilii nie potrafił życzeń złożyć niech lepiej właściciele się za niego zabiorą bo dzięki Kozłowskiemu bardzo dużo ludzi się zwolniło on rozwalił ten zakład i dobije do swojego konta do dziesiątego zakładu bo baran będzie miał to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak podchodzi do pracowników . On nie ma pojęcia wogole co się na produkcji dzieje

cwd

Skoro już mowa o premiach, dlaczego premie obu zmian się tak różnia? Kiedyś było hasło że od przerobu, a ostatnio uboje są rzadko kiedy niższe niż 100tys.. To schodzenie z godzin to kiedy będzie? Pamiętam przemówienie swiąteczne a nie pamiętam kiedy ostatnio o normalnej porze byłam w domu. Podsumowując, zakład sukcesywnie się rodakow pozbywa. Szczerze nie polecam.

Xxxx

Była pani sprzątająca pani M jak tam nowe stanowisko pracy na mięsnym.

Mizuri

Kozłowskiego powinni wywalić niech teraz zobaczą. Do czego doprowadził i do czego jeszcze doprowadzi

HTC

Ścierwo w żółtej czapce M.S. Ile dostałeś premi za afere śróbkową....

el diablo

pracowalem tam prawie dwa lata, warunki sa tragiczne, nie ma wyznaczonego miejsca na palarnie, przez co wszyscy pracownicy czy palacy czy tez nie maja obowiazek przebywac w dymie w toaletach oraz szatni, gdy pojawia sie kontrola to nagle jest zakaz palenia, kontrola wychodzi, pala znowu... podlogi zafajdane jak w oborze, wszedzie walaja sie jakies odpady z kurczakow, rzeki krwi, smrod z uboju ktory ma miejsce tuz przy stolowce wcale nie zacheca do zjedzenia czegokolwiek, o szafke czasami trzeba pol roku sie prosic albo wiecej bo niby zajete, ale ukraincy od razu dostaja... czas pracy nigdy nie jest okreslony, wydluza sie z roku na rok, kiedys pracowano od 7-15 i od 15-23 teraz niemal na 100% jest to 5-15 i 15-1 albo i 2... jak to mowil kolega wyzej "az skonczymy" a konczymy w sobote o 20 przy dobrych wiatrach albo i w niedziele, bardzo zachecajaca praca, nie ma co, a ludzie to jedna wielka patologia, fakt, kilku sie znajdzie normalnych, ale predzej o normalnego ukrainca do rozmowy jak polaka ;)

Kali

@Omen a ortografi to gdzie się uczyłeś.....?

Omen

A stawka godzinowa żenada 8,50zł na zachodzie w tej samej branży to jest 8,5€/godzinę.A wymagania Mają :niepełne podstawowe,gimnazjum no już nawet nie zawodówka te minimum?Rekrutacja trwa ,w Solcu i już w Bydgoszczy nawet na Olx.A te osoby z podstawowym wykształceniem lub nawet nie pełnym to mają takie miemanie o sobie jakby studia skończyły conajmniej!! I właśnie te osoby dokuczają Nowo przyjętym osobą.

Omen

Tak mało kto zostaje?Pytanie dlaczego?No ale jak się nowe osoby zraża do pracy po 2 dniu pracy?Bo mają już tak pracować jak osoby które pracują latami?Mają nabrać tempa po 3 dniach pracy???Zapierdalac na różnych stanowiskach pracy w tempie że się po..........ać można.Pracownik ma okres próbny 3 mieś a nie 3 dni?Bo każdy tu rezygnuje po 1-3 dniach pracy.Nowo przyjęty pracownik nie ma nawet szafki na odzież ,plecak itd.Odzież roboczą to trzeba sobie wygrzebywać i nie zawsze trafi się w rozmiar np o 3 numery za duże.A obrazy krwi ,walających siè wnętrzności po podłodze to jakaś masakra!!!

Jasper Gein

Nie rozmieszaj mnie, ta firma ma problemy z obsadzeniem stanowisk co za tym idzie nie bedzie zadnej rozmowy - dostarczysz cv a zaraz beda dzwonic ze do pracy na juz, jedyne o co zapytaja to o badania sanepidu aktualne, potem sie dowiesz ze to bedzie 7,60 przez 3 miesiace a potem 50gr wiecej.. Jak nie bedziesz chorowal to ci dorzuca zlotowke po paru latach. Jak ci pasuje praca "nie wiadomo do ktorej w nocy" albo "az skonczymy", i tolerowanie smierdzacych ukraincow bo czasu im chyba na higiene nie staje to zapraszamy, tyle twarzy sie przewinelo ze nie ma sensu zapamientywac imion bo malo kto zostaje. Jeszcze kwestia trucia ludzi, jak nie lepienie na sztuke dziurawych podlog i smrod zywicy to malowanie wszystkie w okolo. Trzeba tez wspomniec ze jestes nic nie wartym przedmiotem, dobrym przykladem beda wypowiedzenia dla tych osob co sie zbuntowaly do pracy wiecej niz 8godzin w sobote i zamowily autobusy czy tez montaz kamer w szatniach z czego na szczescie zrezygnowano bo ani to zgodne z prawem a tym bardzie moralne.

AnOnIm

Moim zdaniem powinna być jakaś palarnia a nie takie dziadostwo ze z Wc jest palarnia zrobiona a po 2 słaba płaca moim zdaniem pracowałem to wiem cały rok obiecywali podwyżkę i do tej pory nic z tego NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!

xxxx

Czy firmy nie stać na zrobienie palarni na powietrzu tzw.przystanek.Wszyscy palą w WC ,dymu pełno że siekierę można powiesić a są też osoby niepalące

xxxx

Czy firmy nie stać na zrobienie palarni na powietrzu tzw.przystanek.Wszyscy palą w WC ,dymu pełno że siekierę można powiesić a są też osoby niepalące

Viva

DO Xxx żeby ktoś zarobił tam 3500 to nie wiem co by się musiało stać ludzie tutaj maja po 250 godzin i zarabiają 2200 zł druga sprawa właściciele albo nie wiedzą co się dzieje w zakładzie albo nie chcą wiedzieć to jest żenada żeby zarabiać 2200 zł przy 250 godzinach jedno co jest dobre to to ze otworzą Wedla w Solcu bynajmniej takie chodzą pogłoski i nawet jeżeli ludzie dostana to samo co w Drobexie 2200 zł przy 8 h to zostaną ci tylko co maja mało do emerytury albo ci co muszą bo reszta cala i młodzi uciekną a warunki pracy wszędzie będą lepsze bo jak można pracować 10 h i mieć jedna przerwe w takim zimnie jeszcze na dodatek . A co do Xxx to masz racje niech każdy z nich z właścicieli i tych z góry zarobi to co pracownik produkcji i zobaczymy czy przeżyje cały miesiąc !!!!!!!!!! i jeszcze jakby tego było mało to większa część ukrainy to nie nadaje się do pracy bo to banderowcy i oni nigdy nie byli nauczeni pracy z tych wszystkich co przyjechali to by się tylko paru znalazło co naprawde pracują ale to sam Szef produkcji postawił na ukrainców także widać ze dąży do rozpadu tego zakładu bo coraz gorzej jest a Polaków nie ma i wogóle ich nie szanują bo jak by dali każdemu zarobić to nie trzeba by było ukrainy w tym zakładzie !

ja

Sławek to BANDEROWIEC???

Dimek

Ekipa ciężko się dostać ze względu na graniczące z cudem możliwości przeszkolenia pracownika oni te 4 godziny dokonują niemożliwego do tego mają mizerne ciśnienie w układzie wiem bo przeszedłem z drobexu do nich wytrzymałem 3 dni niesamowita presja psychiczna.....o robotę trzeba rozmawiać z ich kierownikiem albo brygadzistą pozdrawiam kumatych

Ja

Godziny pracy nas wykanczają ile można chore dlamnie jest to ze na 1zmianie wstajesz w środku nocy zeby dojechac do pracy a na 2zmianie w noc wracasz do domu nikt z tobą sie nie liczy ze masz male dzieci czy też inne obowiązki wpracy musisz zasuwac i niema zmiluj sie maszyny tego systemu niewytrzymuja czesto są awarie a co za tym idzie duzej w pracy zostajemy na 2-gi dzien masz byc wydajny przyjdą upaly to bedziemy padac jak muchy.

LJ

Az mi sie smiac zachcialo i nie moglem sie powstrzymac zeby skomentowac uzytkownia 'Kaczka'. No to raz: skoro oczy ci wychodza z orbit to gratulacje, pewnie to koniec twoich mozliwosci i spelnienie 'zawodowe'. Dwa: co to za argument ze wyplata na czas? Jak by nie byla to by nikt nie pracowal w takiej firmie, bo robota faktycznie jest ciezka. Do tego sa odpowiednie organy w panstwie prawa ktorym mozna zglosic problem. Trzy: jestes pewna ze wiesz za co pracujesz i jak dlugo? Cztery: ta zapomoga jak to nazywasz juz od jakiegos czasu jest na kwote 1500zl Piec: posilki? Posilek w postaci wody z olejem, no ale herbata jest ciepla, i ostatnio juz prawie da sie zajac wolne miejsce na stolowce, ale czasami nie bierz wiecej niz jedno jajko przydzialowe, bo bedzie afera :D Szesc: Brygadzisci nie moga byc wszedzie i kazdemu patrzec na rece. To tyle. Lepiej isc do pracy sezonowej i poczekac az wybuduja ta fabryke czekolady czy pasaco sie rozbuduje. Tak prawde mowiac kto chce to bedzie pracowal, kwestia czasu kiedy drobex bedzie mogl sobie powiesic flage ukrainy bo rodakow juz jest mniejszosc a teksty ze bedziemy pracowac po 12 godzin jak bedzie potrzeba sa troche nie na miejscu, jak jest potrzeba to ludzie wyjezdzaja za praca do innych krajow a na drobexie swiat sie nie konczy. Zamiast tego nalezalo by zajac sie palacymi problemami jak to ze wiecznie nie ma w co towar klasc bo czesto jest tak ze myjnia pojemnikow nie spi i chodzi na okraglo a towaru nie ma w co klasc i czasem uzywa sie pojemnikow brudnych.. A te posadzki takie amerykanskie, ladnie je ukraina doszlifuje ciagajac pojemniki po korytarzu. No i kwestia tego mycia, jak ekipa myjaca moze domyc maszyny skoro produkcja pracuje do pierwszej w nocy a pierwsza zmiana przychodzi na 5 rano? Pracownicy to tez ludzie, czy mowia w naszym jezyku czy nie odrobina szacunku sie chyba nalezy.. Wnioski? Post uzytkownika 'Kaczka' to bardzo ladna reklama zakladu, no i premia pewnie ladna byla tez. Pozdrawiam.

Kali

Wy Polacy jesteście żałośni zamiast pracować to zajmujecie się pierdołami....

Kali

Kali to facet a nie kobieta a jak nie umiesz sie domyślić to czytaj ze zrozumieniem wszyskie moje wpisy. pozdrawiam

Kali

( usunięte przez administratora ) jest najleszpą brygadzistką przyznaje się źle ją osądziłam

Żarówa

Przepraszam za moje wpisy były one nieodpowiedzialne i noesprawiedliwe

Żarówa

Myśli, że jak się z brygadzistką przyjaźni to jej wszystko wolno i się położy na śluzie..

Kali

Największa pomyłka Drobexu to nie ( usunięte przez administratora ). z Kfc. Dziewczyna nie ogarnia tematu. Szczyt niekompetencji !!!

Żarówa
@Kali 06.05.2016 19:25

To nie brygadzistka KFC jest pomyłką tylko Twój konfliktowy charakter sprawia, że nikt nie chce z Tobą pracować.. A jak tam nowe stanowisko "sprzątającej produkcje"? Odpowiada wykształceniu?

Djoda
@Żarówa 22.05.2016 00:55

swieta prawda Zaruwa

Kaczka

Ja pracuje i jestem zadowolona. Teraz dostałam taką wypłatę, że oczy mi wyszły z orbit.Nigdzie w Solcu na produkcji tyle nie zarobię. Dodam, że ma szkołę zawodową. Robota ciężka i nadgodzin dużo, 2 soboty, ale wiem za co pracuje.Wypłata zawsze na czas !!! Potrzebowałam umowę na stałe bo chciałam wziąć kredyt na mieszkanie po mojej prośbie i rozmowie z Dyrkiem - dostałam umowę na stałe, więc chyba spoko ludzie. Można tez wziąć zapomogę 1000 zł i spłacać co miesiąc po 100 zł-też spoko. Codziennie są posiłki w postaci zupy, chlebek herbatka ciepła czasami kiełbaska, nie jest źle.Do tego talon za 40 zł miesięcznie do wykorzystania w sklepie firmowym. Jak ktoś chce to pracuje i docenia to co ma. A Ukraina tak samo jak Polacy, jedni pracują drudzy się opierdalają, a to tylko dlatego, że brygadziści nie ogarniają tematu. To oni powinni jednakowo wszystkich traktować i gonić tych leserów Polskich i Ukraińskich leserów. POLECAM !

byly pracownik
@Kaczka 02.05.2016 14:45

Talon

anonim

(usunięte przez administratora)

Xxx

Tylko jeżeli ktoś pracuje, robi nadgodziny i pełni dość odpowiedzialna funkcje niech zarabia rozsądnie. Ta firma to kpina. I najlepiej trzymać się od niej z daleka. Opinie są bardzo nie przychylne ale w 100% prawdziwe! sponsoruje się wszystkich i wszystko, ale dzieci pracowników nie stać na nic. Jeżeli ktoś na produkcji zarabia 3500 zl ale pracuje jakby na dwa etaty to nadal.pensja jest żałosna i wyzyskuja swoich ludzi. Ciekawe czy właściciele przeżyli by chociaż jeden dzień za pensje, która płacą ludziom :/ nie sądzę! Współczuje wszystkim, którzy muszą tam pracować mam nadzieję, że uda wam.sie zmienić pracę i faktycznie powstanie nowy zakład produkcyjny w Solcu. Ja na szczęście nie muszę już tam być.

Kali

@ znismaczona chodzi o to że ukraińcy nie pracują bo to banderowcy którzy nie potrafią pracować

Eileen Galvin

leszku, odziez robocza masz zapewniona, a jak zginie bedziesz za to odpowiadac bo jest imienna, nie dosc ze potrafia ja dostac ukraincy to jeszcze polak polakowi ukradnie z wieszaka przed stolowka/toaleta, do przyzwoitosci ta praca jest daleka opinie powyzej to w wiekszosci prawda

Zostaw opinię o Drobex Sp. z o.o. - Solec Kujawski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drobex Sp. z o.o.