Drobex Sp. z o.o.

Solec Kujawski

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 188 ocen.

Drobex Sp. z o.o.
5188

Opinie o Drobex Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drobex Sp. z o.o.

Tomasz

Świetna firma i pewnie dobrze się pracuje. Czy firma potrzebuje pracowników?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Drobex Sp. z o.o.?

Aldona
@Administrator 23.04.2018 09:30

Atmosfera? SMOG...!!!

Pracownica z musu

Niestety drobex to firma której nikomu nie polecam. Są ukraińcy którzy pozorują prace oraz ludzie którzy są na chorobowych non stop lub dziwnych chorobowych ludzie nie przychodzący w soboty do pracy (W.P) oraz ludzie ulegający rzekomym wypadkom w pracy będąc pod wpływem (P,M). Dlaczego nikt tego nie zauważa. dawniej tak nie było o robię tam już kilka lat,

NICK
@Pracownica z musu 20.02.2018 15:27

Do roboty nierobie...

Edyta

@Hans, takie wyrażenia są niedopuszczalne - ostrzegam, że Twój komentarz może zostać usunięty przez moderatora. Przeczytaj proszę nasz regulamin (https://www.gowork.pl/regulamin ), aby wiedzieć, jakie są zasady panujące na GoWork.pl @Pracownica z musu, a jak oceniasz, poza pracownikami, ogólnie sytuację w firmie? Jakie warunki oferuje Drobex Sp. z o.o.? Może warto porozmawiać z kierownictwem o Twoich opiniach odnośnie innych pracowników?

Nick
@Edyta 15.03.2018 16:22

Co to ma być straszysz kogo i dlaczego...jak Moderator uzna za słuszne to usunie post a póki co to do roboty !!!

ABC

Są na szczęście w Solcu normalne firmy, które szukają pracowników i nie ściemniają przy wynagrodzeniach. Proponuję przejść się ulicą Toruńską w okolicach wiatraków.

Alejaja
@Żyd 06.02.2018 16:38

W solbecie nawet przerwy śniadaniowej nie doświadczysz ot co, taki pro chrześcijański zakład.. pościsz 8godzin hahahha

Hans

Co to ma byc....despotyczna Helga która rządzi portierami i jej ubecka donosicielka Hanna....już niema ludzi którzy by chcieli z tym duetem ubeckim pracować...

ddd
@Hans 15.02.2018 00:23

gdzieś ktos coś

Hubabuba

Hahahaha, ale hity tu idą. Najlepsze są Haccapy. To są czubki, zero współpracy. Tylko chodzić i robić fotki wszystkim i wszystkiemu. Mogliby się do uczciwej pracy zabrać, a nie pradukcja jeszcze pracuje na tych dłubibabolów.. Jak widzę babsko które robi zdjęcie flaczków na pojemniku to aż normalnie śmiech mnie rozpiera. Brak słów, z resztą wszystko już chyba zostało powiedziane w niniejszych komentarzach. Kariery sie tam nie zrobi, chyba że pod *pie *rdalasz. :D

anonim

(usunięte przez administratora)

JK

Masakra analfabeto tylko na produkcję się nadajesz ... Nie rób wstydu tym którzy chcą pracować. (usunięte przez administratora)?? Ty naprawdę masz z głową. A kible zamknięte bo palisz krowo wagowa, a ja nie mam zamiaru smierdziec tym gównem. Tak większość ludzi na produkcji to solecka, źninska patologia ludzie bez wyksztalcenia, buraki ile im nie dasz ciągle mało. Obojetnie kto będzie szefem wam i tak będzie źle. Zwolnić się jak nie pasuje krowy leniwe nikt Was na siłę tu nie trzyma.. Gdzie wasza fabryka czekolady ???? Haha (usunięte przez administratora) Wszystkie firmy czekają na Was o otwartymi rękoma .. Będziecie dobrze zarabiać i będziecie szczęśliwi .. Buuuuuaaaaaaa..

Mot

Jedna wielka porażka. Chcecie/my produkować jak najwięcej a nie potraficie uszanować pracowników. Nowy szef JK wygryzł starego SK i co? to jest niby ta poprawa? Ta pani to Anty Szef Produkcji... Ten człowiek nie nadaje się na to stanowisko pokazał już m.in. kopiąc dołki pod wszystkimi. Zasada po trupach do celu na razie się udaje państwa Kra.. Jeśli chcecie żeby pracownicy do was wrócili zacznijcie od zmian w kadrze kierowniczej a szczególnie JK. Obecnie produkcja potrzebuje Szefa Produkcji i Brygadzistów a nie jakąś Kobietę która ma problem z zachowaniem się w odpowiednich sytuacjach. Bądź Brygadzistów co maja poukładane w głowie. To śmieszne by człowiek m.in. za to ze podczas pracy się odezwie bądź źle spojrzy dostaje 200 zł "mandatu" bo pani kierownik ma dzisiaj zły dzień. Żenująca postawa ale zapewne góra też o wszystkim nie wie. Za chwile wszyscy już pouciekamy. Bo wszyscy dostaną w głowę... Z pozdrowieniami Jeden/na z WASZYCH pracowników.

KCW
@Mot 04.01.2018 02:29

Jeszcze nie uciekliście? Strach nie pozwala?Pierdoły piszesz.

Xxxx

Jest gorzej niż za czasów Kozłowskiego ludzie zamiast być nagradzani do ciagle są tylko upokarzani przez panią kierownik chodzi tylko po hali i ciagle krzyczy na Ukraińców i na nas Polaków i zamiast pracować spokojnie to tylko myślisz kiedy ci wlepi mandat bo coś się jej nie spodobało albo ma zły humor i zamiast skupić się na pracy to myślisz czy przetrwasz spokojnie dzień jak długo będzie czuła się bez karna i że nikt ani nic jej nie zrobi i tylko a potem ciagłe pytania czemu tak mało ludzi ? Nigdy nie będzie pracowników w tym zakładzie jak będzie nadal taka sytuacja jaka jest w tej chwili.Godzin mniej ale co z tego jak człowiek mniej zarobi. Reasumując zmiany które miały być lepsze są coraz gorsze. Pytanie kiedy dyrekcja się za to weźmie ? Chyba NIGDY

Yupi
@Xxxx 03.01.2018 11:23

No Pani kierownik BRAWO TY! Nikt nie jest niezniszczalny nawet Ty!

Janusz

Warto starać się o pracę w firmie? Może ktoś podpowie jakiś wskazówki?

DOBRY
@Gnom 28.12.2017 21:56

WITAM praca w tej firmie jest ok . Dostajecie minimum na starcie potem tylko ci ściemniają i nic więcej nie dostaniesz . Płaca jest taka że szkoda gadać premia wliczana do wypłaty . Jeśli na rozmowie obiecają ci np 2400 to jest to kwota brutto z premią . Nadgodziny tylko tak możesz dorobić .Dyrekcja kreci cały czas podwyżki były jak śnieg w zeszłym roku. Krew mnie zalewa jak widzę DD i to co zrobił z tym zakładem .Omijacie szerokim kołem ten zakład teraz nie czas bym tam podejmować pracę jest to raczej miejsce na przetrwanie . Firma perspektywiczna tylko jak już wcześniej wspomniałem zmiany winny być od góry. Pomyślności w Nowym Roku dla wszystkich pracowników i podwyżki może dyrekcja będzie miała odwagę stanąć w interesie pracowników a nie dbać tylko o własny stołek .

Lance Bishop

Wszystko zostalo juz napisane, nie chce sie czytac? Swoja droga ciekawe kiedy zniosa te zmiany 10cio godzinne, przeciez to jawne lamanie prawa, po 8 godzinach przysluguje dodatek 100%. Ciekawe tez ze inspekcja pracy niczego nigdy nie wykrywa nieprawidlowosci, co tam ze raz na kiedys kogos maszyna wciagnie czy palec urwie.. Juz nawet pracownicy ukrainy nie chca pracowac, robia co chca a mobilizacja to mandat 200zl, czysta kpina i wtedy nie ma sie co dziwic ze podejmuje sie pracy tylko patologia ktora potem gania po produkcji za przelozonymi z nozem czy okradnie wspolpracownika z odziezy, telefonu czy pieniedzy. Reasumujac: pracujesz ciezko i dlugo w dodatku okrada cie zaklad i wspolpracownik. Zapraszamy.

ben

podobno kozłowskiego zwolnili ???

Nick

Hipokryzja

Edyta

@Xxxxczy otrzymałeś swoje pieniądze? Jeśli nie to czy rozmawiałeś o tym z pracodawcą? Co takiego powiedział? A może zgłosiłeś to gdzieś? Czy ktoś jeszcze jest w takiej samej sytuacji, że nie dostał pieniędzy od firmy Drobex Sp. z o.o.?

Xxxx

Kiedy bedą zaległe pieniądze dla nas za wykonaną pracę ?! Następnym razem wogóle je przyjdziemy sami będziecie robić !!!

Hindus

Do Drobexu to najlepiej do Działu Kontroli jakości pod przywództwem tego małego szerszenia Dobrzykowskiego nie dość že nieroby do potęgi entej to jeszcze im flotę ludzi powiększają najłatwiej spuścić pieski na produkcję zamiast współpracować to dać aparat i prykas robienia fotek i mandaty Żałosne ale przyjdzie i czas na niego

Kfc

Tam się nic nie zmieni syf był jest i będzie za Dylasa też powinni się zabrac to on pozwalał Kozłowskiego na takie coś ze ludzi nie ma a druga sprawa ze ten zakład to dno nawet dla ludzi nie zrobią paczek na święta a do KFC wysyłają hahahha

Szczesliwa

Fifarafa --zapachniało mi B.S. (barbara Sowińska)najglupsza brygadzistka ever.Wielka pani co kredyt,kredytem spłaca...

Fifarafa

Z deszczu pod rynnę jak to mawiają...teraz to nam pod jej przywództwem doby zabraknie....no ale dajmy jej szansę...oczekujemy iż soboty kończyć się będą jedną zmianą..i oczywiście zero niedziel działaj Joanno bacznie się będziemy przyglądać

Samsung

Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka

Yyy

Drobex. ... to nie zakład pracy tylko obóz koncentracyjny z tą różnicą że możesz wyjść i nikt na siłę nie trzyma... ludzi nie szanują bo ludzie mają za...ć a nie mieć jeszcze życie prywatne.chorować nie wolno a broń bo ze wziąć opiekę bo dziecko chore niech w szpitalu samo leży bo mamusia do pracy musi... to co się tam dzieje jestvchore i nienaturalnie. Nie polecam nikomu chyba że lubi podpierdalac i w dupe wlazic bez mydła . Ciekawe kiedy wlasciciele sami stana do tasmy bo ludzie juz poznali sie na tej firmie a i Ukraincy kiedys zaczna sie szanować

Taki tam jeden

chodza plotki, ze pewien Sławek dalej nie umyl kratki...

HTC

Cenzura. !!!???

.......

Hahaha co Sławek kiedy zakładasz rękawiczki i na prdukcje idziesz robić

Pośrednik

Ciekawe co kozłowski ma z ukrainców ze tak za nimi stoi !!!!!!!! Co Sławek odpowiedz na to pytanie

.......

Jakie schodzenie z godzin jak wielki kierowniczek zaczął się jąkać i udawać ze telefon odbiera jak ludzie przyszli do góry on nie nadaje się na to stanowisko wogole zero kompetencji i zainteresowania tylko kawy w oknie chleje nawet na wigilii nie potrafił życzeń złożyć niech lepiej właściciele się za niego zabiorą bo dzięki Kozłowskiemu bardzo dużo ludzi się zwolniło on rozwalił ten zakład i dobije do swojego konta do dziesiątego zakładu bo baran będzie miał to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak podchodzi do pracowników . On nie ma pojęcia wogole co się na produkcji dzieje

cwd

Skoro już mowa o premiach, dlaczego premie obu zmian się tak różnia? Kiedyś było hasło że od przerobu, a ostatnio uboje są rzadko kiedy niższe niż 100tys.. To schodzenie z godzin to kiedy będzie? Pamiętam przemówienie swiąteczne a nie pamiętam kiedy ostatnio o normalnej porze byłam w domu. Podsumowując, zakład sukcesywnie się rodakow pozbywa. Szczerze nie polecam.

Xxxx

Była pani sprzątająca pani M jak tam nowe stanowisko pracy na mięsnym.

Mizuri

Kozłowskiego powinni wywalić niech teraz zobaczą. Do czego doprowadził i do czego jeszcze doprowadzi

Zostaw opinię o Drobex Sp. z o.o. - Solec Kujawski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drobex Sp. z o.o.