Drobex Sp. z o.o.

Solec Kujawski, Powstańców 19

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 203 ocen.

Drobex Sp. z o.o.
5 203 6 1

Opinie o Drobex Sp. z o.o.

Jarek

Drobex ma opinię super pracodawcy. Może ktoś podpowie czy firma rekrutuje? Czy trudno się dostać tu o pracy

MUZA
@Jarek 12.10.2018 12:22

Jarek - proszę nie osłabiaj mnie - drobex to dno dna dnem poganiane - uciekaj ile sił w nogach od tego zakładu. bo Cię wchłonie, wykorzysta za bezcen siły witalne i wypluje.

Darmocha
@MUZA 12.10.2018 22:55

Bez przesady.Wy młodzi nie jesteście nauczeni pracy chcecie wszystko dostać za darmo

Bishop
@Darmocha 13.10.2018 16:50

Przypominam ze to mlodzi sa przyszloscia, a ci nie chca wegetowac tylko sie rozwijac, zakladac rodziny. Jak tobie pasuje praca niewolnicza to zachowaj to prosze dla siebie, inni maja cos do zrobienia w zyciu. Zdegustowana: prosze cie mow za siebie, bo ja wole pracowac tak jak napisane na umowie, 40godzin w tygodniowo a w soboty przychodzic kiedy mi sie zachce, ot mam do tego prawo. https://bezprawnik.pl/grzywna-za-lamanie-prawa-pracy/ Powoli doganiamy inne kraje to i u nas bedzie kiedys zrobiony z tym porzadek, tylko zeby wszyscy mlodzi nie uciekli do tego czasu :)

Hans
@Bishop 17.10.2018 04:01

Zwolnij sie.Poszukaj innej pracy dla siebie.

Zdegustowana

Tyle obiecywań że czas pracy się wynormuję a tu kiszka upały ponad 30 stopni a tu na dodatek soboty po dwie zmiany do 20 nam ładują!ciemnoto kierowniczo-zarządzająca wbijcie sobię do głowy że już wolimy w ciągu tygodnia przychodzić na 5 niż w soboty dwie zmiany tyrać!już niedługo pigmeji będziecie zatrudniać bo chętni na pracę w tym zakładzie zza granicy się kończą jeśli nie zmienicie stylu zarządzania boshhhe czy naprawde te soboty nie mogą się kończyć jedną zmianą?

Zdegustowany
@Zdegustowana 04.08.2018 10:58

Zwolnij sie i po sprawie

czarny
@Zdegustowana 04.08.2018 10:58

najlepszy jest dojazd z torunia bo lepiej nie mówić.

Pracownik

Faktycznie czytając komentarze też jestem za tym aby w tyg już pracować 1-5 ,ale sobota jedna zmiana warunek konieczny

Ulala

Tylko w Drobex jest możliwe żeby szefem produkcji była osoba bez mózgu !

Ulala
@Ulala 20.08.2018 08:55

A myślałeś żeby się zwolnić jak nie pasuje

Margo
@Ulala 20.08.2018 08:55

No tak, każdy kto nie myśli jak ty jest bez mózgu.Ciekawe, typowe myślenie wieśniaczka...

Bleblebleble

Dramatycznie okropna firma!fuj!!! jesli nie umiesz się podlizywać i kablować na innych - możesz pracować aż ci garb urośnie a i tak nic z tego nie będzie. Nie ma żadnych szkoleń pakietow socjalnych choć w ogłoszeniach o prace o tym piszą nic!!!sa za mandaty za zła prace przydzielane przez kontrole jakości jak przysola raz i drugi po 200,300 złoty to przy niskich pensjach w tej firmie lepiej się opłaca siedzieć w domu i nie pracować niż użerać w tym chadziajewie. Wszyscy w solcu już wiedza ze lepiej paść z głodu niż zatrudnić w drobex a teraz tez już zaczynaja to widzieć pracownicy z Ukrainy.nie polecam pracy tam nawet najgorszemu wrogowi.

Bleblebleble
@Bleblebleble 21.07.2018 17:37

Pracujesz jeszcze w tej firmie ?

Administrator

Czy są na forum użytkownicy, którzy sami szukali odpowiedzi na własne pytania? Jeżeli znacie jakieś odpowiedzi na pytania odnośnie pracy w Drobex Sp. z o.o. to moglibyście podzielić się nimi z innymi użytkownikami?

Tomasz

Świetna firma i pewnie dobrze się pracuje. Czy firma potrzebuje pracowników?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Drobex Sp. z o.o.?

Aldona
@Administrator 23.04.2018 09:30

Atmosfera? SMOG...!!!

Pracownica z musu

Niestety drobex to firma której nikomu nie polecam. Są ukraińcy którzy pozorują prace oraz ludzie którzy są na chorobowych non stop lub dziwnych chorobowych ludzie nie przychodzący w soboty do pracy (W.P) oraz ludzie ulegający rzekomym wypadkom w pracy będąc pod wpływem (P,M). Dlaczego nikt tego nie zauważa. dawniej tak nie było o robię tam już kilka lat,

NICK
@Pracownica z musu 20.02.2018 15:27

Do roboty nierobie...

Edyta

@Hans, takie wyrażenia są niedopuszczalne - ostrzegam, że Twój komentarz może zostać usunięty przez moderatora. Przeczytaj proszę nasz regulamin (https://www.gowork.pl/regulamin ), aby wiedzieć, jakie są zasady panujące na GoWork.pl @Pracownica z musu, a jak oceniasz, poza pracownikami, ogólnie sytuację w firmie? Jakie warunki oferuje Drobex Sp. z o.o.? Może warto porozmawiać z kierownictwem o Twoich opiniach odnośnie innych pracowników?

Hans
@Edyta 15.03.2018 16:22

Ta ta ta straszyć to ich a nie nas...prawda się zawsze sama obroni...ubeckie metody despotycznej Helgi są wszystkim znane...

Nick
@Edyta 15.03.2018 16:22

Co to ma być straszysz kogo i dlaczego...jak Moderator uzna za słuszne to usunie post a póki co to do roboty !!!

ABC

Są na szczęście w Solcu normalne firmy, które szukają pracowników i nie ściemniają przy wynagrodzeniach. Proponuję przejść się ulicą Toruńską w okolicach wiatraków.

Żyd
@ABC 02.02.2018 16:11

A co to jest- reklama katolickiego solbetu

@ŻYD
@Żyd 06.02.2018 16:38

pewnie pasaco

Alejaja
@Żyd 06.02.2018 16:38

W solbecie nawet przerwy śniadaniowej nie doświadczysz ot co, taki pro chrześcijański zakład.. pościsz 8godzin hahahha

Hans

Co to ma byc....despotyczna Helga która rządzi portierami i jej ubecka donosicielka Hanna....już niema ludzi którzy by chcieli z tym duetem ubeckim pracować...

ddd
@Hans 15.02.2018 00:23

gdzieś ktos coś

Hubabuba

Hahahaha, ale hity tu idą. Najlepsze są Haccapy. To są czubki, zero współpracy. Tylko chodzić i robić fotki wszystkim i wszystkiemu. Mogliby się do uczciwej pracy zabrać, a nie pradukcja jeszcze pracuje na tych dłubibabolów.. Jak widzę babsko które robi zdjęcie flaczków na pojemniku to aż normalnie śmiech mnie rozpiera. Brak słów, z resztą wszystko już chyba zostało powiedziane w niniejszych komentarzach. Kariery sie tam nie zrobi, chyba że pod *pie *rdalasz. :D

anonim

(usunięte przez administratora)

KCW

Co to jest ? ? ?

GG ZZ

analfabetyzm wtórny i funkcjonalny !!!

JK

Masakra analfabeto tylko na produkcję się nadajesz ... Nie rób wstydu tym którzy chcą pracować. (usunięte przez administratora)?? Ty naprawdę masz z głową. A kible zamknięte bo palisz krowo wagowa, a ja nie mam zamiaru smierdziec tym gównem. Tak większość ludzi na produkcji to solecka, źninska patologia ludzie bez wyksztalcenia, buraki ile im nie dasz ciągle mało. Obojetnie kto będzie szefem wam i tak będzie źle. Zwolnić się jak nie pasuje krowy leniwe nikt Was na siłę tu nie trzyma.. Gdzie wasza fabryka czekolady ???? Haha (usunięte przez administratora) Wszystkie firmy czekają na Was o otwartymi rękoma .. Będziecie dobrze zarabiać i będziecie szczęśliwi .. Buuuuuaaaaaaa..

Mot

Jedna wielka porażka. Chcecie/my produkować jak najwięcej a nie potraficie uszanować pracowników. Nowy szef JK wygryzł starego SK i co? to jest niby ta poprawa? Ta pani to Anty Szef Produkcji... Ten człowiek nie nadaje się na to stanowisko pokazał już m.in. kopiąc dołki pod wszystkimi. Zasada po trupach do celu na razie się udaje państwa Kra.. Jeśli chcecie żeby pracownicy do was wrócili zacznijcie od zmian w kadrze kierowniczej a szczególnie JK. Obecnie produkcja potrzebuje Szefa Produkcji i Brygadzistów a nie jakąś Kobietę która ma problem z zachowaniem się w odpowiednich sytuacjach. Bądź Brygadzistów co maja poukładane w głowie. To śmieszne by człowiek m.in. za to ze podczas pracy się odezwie bądź źle spojrzy dostaje 200 zł "mandatu" bo pani kierownik ma dzisiaj zły dzień. Żenująca postawa ale zapewne góra też o wszystkim nie wie. Za chwile wszyscy już pouciekamy. Bo wszyscy dostaną w głowę... Z pozdrowieniami Jeden/na z WASZYCH pracowników.

KCW
@Mot 04.01.2018 02:29

Jeszcze nie uciekliście? Strach nie pozwala?Pierdoły piszesz.

Xxxx

Jest gorzej niż za czasów Kozłowskiego ludzie zamiast być nagradzani do ciagle są tylko upokarzani przez panią kierownik chodzi tylko po hali i ciagle krzyczy na Ukraińców i na nas Polaków i zamiast pracować spokojnie to tylko myślisz kiedy ci wlepi mandat bo coś się jej nie spodobało albo ma zły humor i zamiast skupić się na pracy to myślisz czy przetrwasz spokojnie dzień jak długo będzie czuła się bez karna i że nikt ani nic jej nie zrobi i tylko a potem ciagłe pytania czemu tak mało ludzi ? Nigdy nie będzie pracowników w tym zakładzie jak będzie nadal taka sytuacja jaka jest w tej chwili.Godzin mniej ale co z tego jak człowiek mniej zarobi. Reasumując zmiany które miały być lepsze są coraz gorsze. Pytanie kiedy dyrekcja się za to weźmie ? Chyba NIGDY

Kcin
@Xxxx 03.01.2018 11:23

Zawsze możesz sie zwolnić i poszukać lepszej pracy.Powodzenia

Yupi
@Xxxx 03.01.2018 11:23

No Pani kierownik BRAWO TY! Nikt nie jest niezniszczalny nawet Ty!

Janusz

Warto starać się o pracę w firmie? Może ktoś podpowie jakiś wskazówki?

Czy to ważne
@Janusz 17.12.2017 19:02

Nie warto bo to prawdziwa patologia !!!

Kay
@Czy to ważne 21.12.2017 21:21

Dlaczego patologia ?

Gnom
@Janusz 17.12.2017 19:02

Tam jest teraz jeszcze gorzej jak za Kozłowskiego. Patol goni patola. Chlanie i cpanie po szatniach nic więcej. A przełożeni udają że nie widzą tego. Brak słów. Czekać tylko aż któremuś Palma odjebie.....

DOBRY
@Gnom 28.12.2017 21:56

WITAM praca w tej firmie jest ok . Dostajecie minimum na starcie potem tylko ci ściemniają i nic więcej nie dostaniesz . Płaca jest taka że szkoda gadać premia wliczana do wypłaty . Jeśli na rozmowie obiecają ci np 2400 to jest to kwota brutto z premią . Nadgodziny tylko tak możesz dorobić .Dyrekcja kreci cały czas podwyżki były jak śnieg w zeszłym roku. Krew mnie zalewa jak widzę DD i to co zrobił z tym zakładem .Omijacie szerokim kołem ten zakład teraz nie czas bym tam podejmować pracę jest to raczej miejsce na przetrwanie . Firma perspektywiczna tylko jak już wcześniej wspomniałem zmiany winny być od góry. Pomyślności w Nowym Roku dla wszystkich pracowników i podwyżki może dyrekcja będzie miała odwagę stanąć w interesie pracowników a nie dbać tylko o własny stołek .

Lance Bishop

Wszystko zostalo juz napisane, nie chce sie czytac? Swoja droga ciekawe kiedy zniosa te zmiany 10cio godzinne, przeciez to jawne lamanie prawa, po 8 godzinach przysluguje dodatek 100%. Ciekawe tez ze inspekcja pracy niczego nigdy nie wykrywa nieprawidlowosci, co tam ze raz na kiedys kogos maszyna wciagnie czy palec urwie.. Juz nawet pracownicy ukrainy nie chca pracowac, robia co chca a mobilizacja to mandat 200zl, czysta kpina i wtedy nie ma sie co dziwic ze podejmuje sie pracy tylko patologia ktora potem gania po produkcji za przelozonymi z nozem czy okradnie wspolpracownika z odziezy, telefonu czy pieniedzy. Reasumujac: pracujesz ciezko i dlugo w dodatku okrada cie zaklad i wspolpracownik. Zapraszamy.

ben

podobno kozłowskiego zwolnili ???

Nick

Hipokryzja

Edyta

@Xxxxczy otrzymałeś swoje pieniądze? Jeśli nie to czy rozmawiałeś o tym z pracodawcą? Co takiego powiedział? A może zgłosiłeś to gdzieś? Czy ktoś jeszcze jest w takiej samej sytuacji, że nie dostał pieniędzy od firmy Drobex Sp. z o.o.?

Xxxx

Kiedy bedą zaległe pieniądze dla nas za wykonaną pracę ?! Następnym razem wogóle je przyjdziemy sami będziecie robić !!!

Hindus

Do Drobexu to najlepiej do Działu Kontroli jakości pod przywództwem tego małego szerszenia Dobrzykowskiego nie dość že nieroby do potęgi entej to jeszcze im flotę ludzi powiększają najłatwiej spuścić pieski na produkcję zamiast współpracować to dać aparat i prykas robienia fotek i mandaty Żałosne ale przyjdzie i czas na niego

Kfc

Tam się nic nie zmieni syf był jest i będzie za Dylasa też powinni się zabrac to on pozwalał Kozłowskiego na takie coś ze ludzi nie ma a druga sprawa ze ten zakład to dno nawet dla ludzi nie zrobią paczek na święta a do KFC wysyłają hahahha

Szczesliwa

Fifarafa --zapachniało mi B.S. (barbara Sowińska)najglupsza brygadzistka ever.Wielka pani co kredyt,kredytem spłaca...

Fifarafa

Z deszczu pod rynnę jak to mawiają...teraz to nam pod jej przywództwem doby zabraknie....no ale dajmy jej szansę...oczekujemy iż soboty kończyć się będą jedną zmianą..i oczywiście zero niedziel działaj Joanno bacznie się będziemy przyglądać

Samsung

Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka

Yyy

Drobex. ... to nie zakład pracy tylko obóz koncentracyjny z tą różnicą że możesz wyjść i nikt na siłę nie trzyma... ludzi nie szanują bo ludzie mają za...ć a nie mieć jeszcze życie prywatne.chorować nie wolno a broń bo ze wziąć opiekę bo dziecko chore niech w szpitalu samo leży bo mamusia do pracy musi... to co się tam dzieje jestvchore i nienaturalnie. Nie polecam nikomu chyba że lubi podpierdalac i w dupe wlazic bez mydła . Ciekawe kiedy wlasciciele sami stana do tasmy bo ludzie juz poznali sie na tej firmie a i Ukraincy kiedys zaczna sie szanować

Taki tam jeden

chodza plotki, ze pewien Sławek dalej nie umyl kratki...

HTC

Cenzura. !!!???

Zostaw opinię o Drobex Sp. z o.o. - Solec Kujawski

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drobex Sp. z o.o.