Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin

Bytom

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 4 ocen.

Opinie o Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin

Dominika

Wasze wpisy oceniają Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin pod kątem wyrobów jakie oferują klientom. Przeznaczenie tego forum jest inne. Poświęcone jest opiniowaniu firm jako pracodawców. Jeżeli na to forum zaglądają pracownicy tej firmy, to prosiłabym o podzielenie się wszystkimi swoimi dotychczasowymi doświadczeniami z tym pracodawcą.

Klientka

Widzę że w tym zakładzie coś jest nie tak wyroby się pogorszyły i to znacznie zaczynają iść na ilość nie jakość. Będą tak dalej robić to zdechna z głodu bo nikt z nich pracy nie jest nauczony a firma upadnie.

isk

Odradzam ten zaklad. Kupilismy kielbasy w duzej ilosci, poniewaz bralismy je za granice. Kielbasa byla zle pomielona, byly tam kawalki miesa i niewiadomo czego jeszcze. Kielbasa wyladowala w smietniku. Stracilismy duzo pieniedzy. Omijajcie Cude z daleka.

waldek

no i jak z ofertami pracy? zastnawiam się jak to wszystko wygląda i też czy na pewno warto do nich iść, bo nie widziałem, zeby były jeszcze jakieś inne szkolenia wewnętrzne potem robione, chyba ich nie ma.

leokadia klientka

ludzie zrobcie cos z sklepem jak sie jedzie na chorzow niech ta pani w koncu mi da cos swiezego a nie sie pozbywa staroci :(

Rybka

Kurcze, szkoda że @nikciaweronikcia nikt Ci nie odpowiedział, bo sama chciałam o to zapytać. Kusi mnie robota w Cuda właśnie, bo z moim wykształceniem nie mogę sobie pozwolić na wiele, a ten zakład przetwórstwa mięsnego i wędlin wydaje się być w porządku, tylko ja niestety nie mam w chwili obecnej na tyle luźnych pieniędzy żeby robić sobie tą książeczkę. Chciałabym wiedzieć czy dałoby rade bez, chociaż na początek

nikciaweronikcia

Hejo wam, powiedzicie mi kochani moi, czy ten cały zakład Cuda (fajna nazwa w ogóle :D ), wymaga książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych jak chciałabym się u nich zatrudnić czy nie wymagają niczego takiego? i czy chcą jakieś doświadczenie czy wystarczy chęć do pracy i ogólne takie ogarnięcie życiowe?

oliwka

co wy gadacie ten zaklad jest super moja mama tam pracuje od lat i zawsze wynosi z tamtad jakies kielbaski szyneczki i nigdy nam dobrego jedzenia nie braknie :):):)

damian

nie pajkos,poważnie,przegiołeś,jak bede w Polsce to cie [usunięte przez moderatora] bo wiem gdzie...a ty nie wiesz kiedy to nastąpi...[usunięte przez moderatora] jest mały...a o której się tam kończy też wiem,także żyj w strachu kolego...

damian

jak umarł???? jak kłamiesz to ci [usunięte przez moderatora] gnaty polamie!!!!

damian

ludzie!!! [usunięte przez moderatora] jak sto piedzięsiąt,szkoda gadać,robiłem tam szkole a potem troche pracowalem,ale ostatecznie ucieklem za granice,tam na bramie powinien byc czerwony krzyz na białym tle i informacja,ze to zaklad dla oblakanych a nie masarnia,najlepszy jest ogrodnik kapuje az miło knare ma jak klamka od zakrysti i wylizuje szefostwu dupe po sraniu,szef ma taki bebech że jak idzie do kibla to [usunięte przez moderatora],szefowa ma takie pojęcie o masarnictwie jak nie porównując świnia o fizyce kwantowej,ale na szczęscie świnie od byka odróżniaale co tam,tytuł mistrza ma,ale nie w masarnictwie tylko chyba w łapówkarstwie,jakbyście słyszeli co ta chora kobieta niekiedy wygaduje to byście się nogą przeżegnali,najlepiej jak się otrzymuje dwa sprzeczne ze sobą polecenia,jedno od stasia a drugie od [usunięte przez moderatora] uczniowie ze szkół specialnych,pracownicy poniektórzy z dilerą alkocholową,[usunięte przez moderatora] wali spirol od szefa za masownicą,hehe bez kitu,lepiej nie przekraczac progów tego domu wariatów

franiu

ja tez tam par lat robilem,wykorzystywanie na maxa za marne grosze,przewędzanie starych kiełbas i tym podobne praktyki,makamba leje w gacie i się osrywa,taka osoba to najlepszy pracownik w kontakcie z zywnoscia,,,,szef ujdzie w tłumie,ale pantoflaż,uciekłem z tego obozu,bo czy 6 czy 16 godzin,wypłata taka sama,i czekaj czasem pare godzi az ci ją ktoś z wielką łaską da...

kl

a dejcie pokoj ja tam wlasnie robia i za wesolo nie ma. szef i stara [usunięte przez moderatora] zamiast kogos zatrudnic to wykorzystuja kilku pracownikow na taki [usunięte przez moderatora] zaklad... zal..

arek makowski

Witam, a co byscie powiedzieli zeby wyslac tam PIP? moze w koncu zrobia tam porzadek? jak wyglada z oddaniem l4? pracownicy pracuja dalej? myslalem zlozyc tam papiery bo jestem wykwalifikowanym wykrawaczem pracowalem w usa oraz belgi ale po przeczytaniu tych komentarzy [usunięte przez moderatora] taki zaklad dziekuje skonczylem

maniek

faktycznie z tymi skladkami to polecieli w ciula.. Po 5zl 8 itd takie smieszne kwoty zdazalo sie nawet po 40gr no ale jak sie podliże [usunięte przez moderatora] to 80zl wysla niestety taka prawda! Do dzis czuje tego [usunięte przez moderatora]

anonim

tez mialem tak praktyki dawno dawno temu najlepiej bylo na rozbiorze jak z [usunięte przez moderatora] co czwartek walilo sie do dzioba tak zeby [usunięte przez moderatora] sie nie kapli. ale najgorzej bylo z wyjsciem do domu trza bylo caly czas [usunięte przez moderatora] ze szczota albo szmata zeby wszystko bylo na picus glancus bo inaczej cie poprostu nie wypuscili z tego syfu a za nadgodziny zapomnij zeby ci zaplacili.. chyba ze pyskiem [usunięte przez moderatora]. najlepsze jest to jak wysylaja skladki na emeryture po 8zl ale ten zaklad to juz przeszlosc nie wiadomo czy to istnieje jeszcze pozdrawiam

Adios

no ztym wychodzieniem z pracy to masakra....zostawalismy po godz a bronka pado..."a wy juz idziecie " tak praiwie dziennie bylo i na dodatek wysylala [usunięte przez moderatora] abo jego babe na zwiady czy wszystko bylo zrobione do porzadku..nigdy jej nic niepasowalo

Adios

mialem tam 3 lata praktyk..nawet niebylo zle..... najwiekasza [usunięte przez moderatora] produkcyjna to [usunięte przez moderatora] przylizus szefa a tak to nienarzekam na produkcje tyle z mojej strony

infobot

Ja nie mogę nawet nie ma kiedy zjeść śniadania z wielką laską puszczają cię do domu . Szef to już masakra [usunięte przez moderatora] w domu wciska kit starej że idzie pomagać chłopakom na rozbiorze a siedzi w biurze i ogląda jakieś pornuchy . A na produkcji są same kofitury sprzedadzą cie szefostwu . Co do wyrobów dobre są ^^ a tak szefostwo i produkcja banda cwaniaków i [usunięte przez moderatora] żeby ci [usunięte przez moderatora]

anonim

chce napisac ze [usunięte przez moderatora] ktory sprzedaje nie tylko ludzi na zakladzie za kase i bronki ale rowniez siebie na cidrach na targu... [usunięte przez moderatora] a do salcesonu dają stare szynki i schaby i kosci smierdzace i zapeklowane bo co z tym maja zrobic?

Zostaw opinię o Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin - Bytom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin