Bestkebab Sp. z o.o.

Lisowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 28 ocen.

Bestkebab Sp. z o.o.
3 28 6 1

Opinie o Bestkebab Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bestkebab Sp. z o.o.

Hanna

Z tego co widzę w internecie to Bestkebab nie szuka na razie nowych pracowników. Czy możliwe jest to, że tylko nie ma ogłoszeń w internecie, a faktycznie jakaś rekrutacja się odbywa w tej firmie?

Mala

Hejka powiedzcie mi czy sa przyjecia na opiekanie bo slyszalam ze ma byc 1 zmiana. Jakie warunki sa na tym dziale i czy 8 godz. pracy i do domu?

Hanna

@oriko skoro wiesz, że jest wolny wakat w Bestkebabie to może wiesz też jakie warunki zatrudnienia firma proponuje? Myślę, że to może zaciekawić wiele osób i wtedy może szybciej ktoś się zgłosi do pracy. A jednak jak widać zaglądają tu bezrobotni, którzy szukają pracy.

bezrobotna

Czy ktos umie mi powiedziec kiedy będą przyjęcia do kebaba. Interesuje mnie opiekanie

oriko
@bezrobotna 19.04.2016 22:12

W tej chwili szukają chętnych na opiekany,jak narazie to nikt sie nie zgłosił....

Hanna

@kiolllnjjjjnli co ma znaczyć Twój komentarz? Na forum staramy się zostawiać merytoryczne opinie o firmie Bestkebab, które są w stanie pomóc osobom zainteresowanym pracą w tej firmie.

kiolllnjjjjnli

Llll

Hanna

@Bystry jesteś pracownikiem firmy Bestkebab Sp. z o.o.? Co możesz powiedzieć więcej o ogólnych warunkach pracy? Jakie benefity oferuje pracodawca? Czy organizowane są imprezy firmowe, wyjazdy integracyjne? Chętnie poznamy Twoją opinię.

Hanna

Jak w firmie wygląda możliwość rozwoju pracownika?

Bystry
@Hanna 05.04.2017 15:09

Z ukladania na foliowanie mozesz awansowac. To wszystko. Doslownie.jak Cie postawia tak pracujesz

majstrowa

Szczególnie ciężkie sa niektóre kebaby ostatnim razem jak jeden pracownik podniósł go do góry i chciał powiesić na wózku to wyglądał przy tym jak by go prąd kopał to nie jest praca dla słabych ludzi

gość
@majstrowa 13.10.2016 09:43

Nawet silnego w ten sposób zajedziecie, nie ma kompletnie żadnych udogodnień i usprawnień w pracy. Nie jesteśmy robotami. Z czasem każdy w takich warunkach siądzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

123

Jak usłyszysz kilka zachęcających do pracy słów od turków i epitetów pod kontem swojej osoby to będziesz wiedziała jak się to objawia, cenzura tutaj nie pozwoli tego opisać. Stanowiska raczej sobie nie wybierzesz idziesz tam gdzie potrzebują.

Wreszcie wolna

Pierwsze wrażenie? Po wejściu do firmy wita nas smród papierosów im dalej tym smród jest coraz silniejszy, wydobywa się ze stołówki zakładowej gdzie pracownicy kopcą tak że wszystko widać jak za mgłą. Pracownicy którzy nie palą są całkowicie dyskryminowani albo muszą to wdychać albo siedzą w szatni na podłodze i jedzą jak psy bez krzeseł i stołów, totalna olewka ze strony właścicieli i księżniczek od BHP. Średniowieczne warunki pracy, żadnych zasad kodeks pracy nie istnieje nie liczy się pracownik tylko mięso. Żadnych premii, dodatków, socjalu. Ten zakład to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak samo traktują pracowników, jak śmieci. Kto widział wypłaty w soboty? Żałosne aby w ten sposób zmuszać ludzi do przyjścia. Powinno być Wam wstyd szanowni prezesowie, czy kasa już Wam całkiem mózgi wyżarła ?? Róbcie tak dalej z taką opinią i podejściem do ludzi niedługo sami będziecie te kebaby układać.

Krecik

To prawda

Jakiś czas temu.....

Ogółem niema dramatu jest ciężko ale zarobić da sie na chleb i pieniądze zawsze na czas

aav

Nie polecam pracy w kebabie ludzie dla nich to roboty, w ogóle zero szacunku

abc

Byłam, słyszałam,widziałam.Dziwię się że jeszcze sąd pracy tam nie dotarł. Najgorszy jest obleśny mały, mściwy turek erotomanzboczeniec który próbuje sobie stworzyć jakiś własny mały harem i jedyne co jego interesuje to która ma męża i jakiego,a umiejętności pracownika ocenia po aparycji i podejściu w stosunku do niego.

prawda
@abc 16.03.2016 21:05

Haha roki

bezrobotny

Czytając te opinie to so tylko narzekania za dosc dobrze platną prace,jesli sie którejś pani nie podoba to niech sie zwolni,a jak ma pogwałcone prawa to niech idzie do sądu pracy.Mnie osobiscie obżydza kupienie np. kebaba po takich wpisach. Praca jest z urzyciem niebezpiecznych narzedzi więc pracownice muszą chyba mieć predyspozycje jakieś psychofizyczne.

anonim
@bezrobotny 27.10.2015 23:13

A dla czego mają się zwalniać !? Jako pracownik maja swoje prawa które pracodawca ma mieć na uwadze i je przestrzegać!!!

ANONIM

Dzisiaj wyjaśniło się kto ile ma do powiedzenia w tej firmie. Nikt nie potrafi sobie poradzić z psychicznie chorym, głupkiem turkiem Okanem który powinien raczej siedzieć w tureckim wiezieniu a wyżywa się na Polskich pracownikach. Jeśli Polski prezes staje za turkiem który kłamie,oskarża nas o rasizm bo jest czarny wprowadza karę,zakaz rozmów na hali gdzie się przebywa po 10 godzin prawie codziennie to trzeba będzie wzywać policję.

X c x

Prawdopodobnie zwolniła się niedawno z ukladania starsza pani której turek dokuczał...

NoKebabBest

w tej firmie z pracujących kobiet, 3/4 to mężatki. Nie pracuję na kebabie,jednak połowę z nich doskonale słychać, (pewnie zostanie to wycięte przez administratora) jednak prawda jest taka,że same zachowują się jak małe dziwki,prowokują i zaczepiają wszystkich facetów,a potem zawsze oburzone,że usłyszały epitet pod swoim adresem.Podejrzewam,że nie wybrane mają spokój z Okana zaczepkami tylo raczej te,które go olewają i nie prowokują. Monalizak ma rację,nie możemy dawać się poniżać we własnym kraju,jednak jeżeli chcemy,żeby nas ktoś szanował,zacznijmy szanować same siebie i tak samo ma rację Grubalaska,NASZ POLSKI PAN PREZES powinien się wkońcu tym zainteresować.Każda poniżana kobieta ( oczywiście nie z tych prowokujących zaczepki) lub osoba,której warunki pracy nie do końca odpowiadają niech idzie do prezesa,nie poskutkuje,znowu i znowu i znowu. Trzeba próbować, prezes L. musi w końcu zareagować,mamy czasy TV i programów typu sprawa dla reportera lub interwencja :). Coś trzeba zadziałać w tej firmie,ale najpierw niech przestaną podnosić głos laski,które za przeproszeniem włażą Okanowi z gadką do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w żartach wyzywają a potem wielkie halo bo usłyszały od niego spier dalaj

monalizak dama z kebabem

A co z osobami które nie mogą pójść do pracy gdzieś na strefę ? Z powodu wieku lub innych przyczyn mają bardzo małe szanse na pracę w firmach ze stref ekonomicznych większych miast.Co z nimi? Ich czas i rodzina są nic nie warte ? Myślicie ze praca 10 godz. lub więcej w takich warunkach to dla nich przyjemność? Nie maja żadnych praw ? Jest XXI wiek,mieszkamy w Polsce wolnym kraju,należymy do UE mamy swoje prawa. Jest ustanowione prawo którego należy przestrzegać, mamy kodeks drogowy i przepisy, za nie przestrzeganie ich grozi kara. Jest też kodeks pracy który pracodawca ma obowiązek przestrzegać jeśli nie powinien być ukarany.Skoro pracownicy zgłosili do inspekcji pracy nieprawidłowości a kontrola nie odniosła żadnego skutku,ponieważ jak wieść niesie po zakładzie że "zostało posmarowane,,...może należy iść wyżej? Podobno to wina turków. Nas kobiet jest tutaj większość,a kobieta sprzeciwić im się nie może,może tak chcą pokazać swoją władzę,tylko oni nie są u siebie zapomnieli o tym.Ja znam swoje prawa i mam zamiar o nie walczyć bez względu na skutki,nie dam się zniewolić, szantażować i poniżać we własnym kraju!

anonim

I kto w ogóle zarządza tym zakładem, nikogo nie interesuje co dzieje się na hali, nie interesują nikogo stosunki międzyludzkie ( za które co niektórzy mogą skończyć w sądzie,wystarczą tylko świadkowie i małe dowody). Nikogo i nic tylko mięcho i kasa...A reszta jak bydło w stajni jeszcze trochę i do stołów będą przykówać

anonim

(usunięte przez administratora)

...

Na opiekaniu są dwie zmiany,za nadgodziny nie masz nic, żadnego dodatku.

grubalaska

w Legnicy jest strefa ekonomiczna,w Środzie Śląskiej i Polkowicach też. Kto Was trzyma w Kebabie?. Na wejściu masz info,że zaczynasz o 7,00 a kończysz niewiadomo, co do Okana to laski same sobie winne,same zaczepiają i prowokują,a potem się dziwią,że są "szmacone". Ta firma ma wiele minusów,ale to firma oferuje jedne z niższych stawek dla lektorów języków obcych. (usunięte przez administratora) odradzam współpracę z firmą CKB! powinien się tym zainteresować. Bez sensu jest wyżywanie się na Gośce i Edku,bo tak jak my im podlegamy,tak oni komuś też.

...
@grubalaska 18.07.2015 22:04

Nikt się na nikim nie wyżywa a szczególnie na panu E. a pani G.sama jest sobie winna. Jakim ona jest majstrem ? Zadaje pytania bo szef jej kazał ! "Czy pani ma okres,,? Zabrania opuszczenia zakładu pracy po godzinach odsyłając do szefa ! czy to jest normalne zachowanie majstra w normalnym zakładzie pracy?! Jest mściwa! Zachowuje się jak bezmyślna...... Jak będą jej kazać do nas strzelać bo będziesz chciała wyjść o piętnastej to będzie ? Bo jej kazali. I jak coś czytasz to zagłębiaj się w temat bardziej..."najlepiej powiedzieć zmień pracę,, Turek to z kamienia łupanego się urwał ? Na zaczepki reagować nie ma prawa pozytywnie,znasz zasady współpracy w firmach?To prokuratorem grozi !Kogo oni zatrudniają że takie rzeczy się dzieją?

pseudo brygadzista

hmmm pracuje więcej niż się wam wydaje i z miłą chęcią się zamienię a to co sobie wmawiacie to już wasza sprawa ale spokojnie przecież są inne firmy wiec macie wybór nikt was nie uwiązał przecież ? kierat hmmm jak wszędze...ale zresztą macie swój punkt widzenia proszę nie zrobimy jednego drugiego zamówienia klijenci odejdą a jak odejdą nie będzie zamówień i pracy hehh ciekawe czy siedząc w domu dostaniecie trzy tysiące ehhh

kebabiara
@pseudo brygadzista 10.07.2015 19:24

Te trzy tysiące przez ile godzin wypracujesz,240,280 czy 300, czy może kebab na ciebie robi a ty zawijasz ? Wiele osób nie chce tych pieniędzy wypracowanych po 10 godz. z wszystkimi sobotami. Główny problem na tym forum jak nie zauważyłeś dotyczy wymuszania czasu pracy i traktowania ludzi. Chcesz pracować 10 godzin ? To sobie pracuj nawet i 16, są takie dziewczyny co i w niedziele przyjdą ( nie wiem co nimi kieruje) Ale nie pod przymusem. I te dziwne pytania z wyrzutami w poniedziałek "dlaczego pani nie było w sobotę w pracy?,,Najlepiej powiedzieć to zmień zakład,niż zorganizować ludziom racę i czas pracy tak żeby to miało ręce i nogi,a nie wchodzisz o 7dmej i nie wesz kiedy wyjdziesz czy o 15stej czy o 17stej. Chcą robić duże zamówienia, klienci ? Do tego trzeba przyjąć ludzi a nie zajeżdżać tych co są bo mięso musi być zrobione,nie naszym kosztem. Chcemy pracować i normalnie spokojnie żyć. Nie wszystko za pieniądze można kupić. Tak,tak narzekamy ale to nie narzeka jedna,dwie,czy trzy osoby i nad tym trzeba by się było już zastanowić...

....

A z czego mamy sie cieszyc? Pracować trzeba, w okolicy jest problem z paca,a wy to wykorzystujecie do granic mozliwosci, zrobiliście kierat z zakładu, ludzie są zmeczeni, wydajność spada a wam (usunięte przez administratora)wiecznie mało. Weź się panie peudo brygadzisto za robotę wtedy pogadamy bo jak na razie to nie macie ani rozumu ani chęci do pracy z tego co widzimy, a przepekac 10 godzin po kątach to każdy potrafi. Mam nadzieje że sytuacja w regionie sie zmieni i ludzie zaczną odchodzić z tego pseudo zakladu !

pseudo brygadzista

masakra czytam i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.....pracuje tu już sporo i ludzie naprawdę jeśli komuś coś nie pasuje to zmieńcie prace nikt was na siłę nie trzyma , jednak to prawd ze polacy potrafią tylko narzekać....

jadzia

Została jeszcze pominięta kwestia niejakiego pana O... to turek który wyśmiewa się z osób otyłych,starszych, w okularach lub zbyt spokojnych,wyraźnie faworyzuje dziewczyny które wpadną mu w oko,zignorowany potrafi być mściwy,wulgarny i agresywny!

halal

A ja chciałabym dodać że szefostwo z innych nacji zagranicznych(czyt.turcja) upodobało sobie sprawdzanie kobiet pod każdym względem prywatnym wręcz intymnym. Mniemana pani brygadzistka(majster) podchodzi do każdej kobiety z kolei wypytując o to czy ( ma pani dzisiaj okres?) albowiem osoby z okresem są przestawiane na osobny stół gdzie są same i wystawione na pośmiewisko, nie mogą wyrabiać w tym stanie szczególnego mięsa(indyk) bo ich wiara tłumaczy to jako że kobieta jest NIECZYSTA! TO JEST naganne naruszenie prywatności intymnej kobiet. Nikt nie zasłużył na takie upokorzenie na tle całego zakładu. Aczkolwiek jesteśmy w polsce !! nie w TURCJI! i 1/4 szefostwa (polacy) powinni nas bronić! Honoru kobiet, Tak być nie może!! to nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] LUDZIE MACIE WŁASNE PRAWA! a jeśli ktoś się sprzeciwi to co?dyscyplinarka? TAK! OTWÓRZCIE OCZY.!

sasanka
@halal 02.07.2015 20:28

To prawda,ta sytuacja wydarzyła się wczoraj czyli 2.06.2015,chodzą pogłoski że jeśli będzie jakieś nieuzasadnione zwolnienie dyscyplinarne sprawa skończy się w sądzie pracy( Tak nawiasem to tam jest wiele spraw które można oprzeć o sąd lub inne organy ścigania). Znów zaczęły się nadgodziny całymi tygodniami po 10 godz,jutro wypłata NIBY,czyli w sobotę aby ludzi zmusić do przyjścia....Orzeczenie pseudo majstrów ,,Jutro normalnie pracujemy!'' I proszę Admina o złagodzenie cenzury ponieważ wszystkie informacje tutaj podane są prawdziwe

Kaśka

Jak można się z nimi skontaktować w sprawie pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

gumiś

To kiepskie rozeznanie robiłeś...wiele się zmieniło po nalocie inspekcji pracy...

Zostaw opinię o Bestkebab Sp. z o.o. - Lisowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bestkebab Sp. z o.o.