Czy w Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe Monrol Sp. z o.o. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
Nie polecam współpracy z firmą Monrol. Śmiało można powiedzieć, że nie jest to zakład dla poważnych ludzi, (usunięte przez administratora) liczą się wyprodukowane tony i trzeba się cieszyć, że ludzie pracują(usunięte przez administratora), właściciele oferują współpracę B2B(usunięte przez administratora)
Czemu tak uważasz, że nie umie? Co Twoim zdaniem to udowania - jaka sytuacja?
Dobrze płacą?
Czy w tej firmie poszukują kogoś do utrzymania ruchu chodzi mi o mechanika ?
Napisałem do Pana
Pieniądze wypłacane są 10-tego każdego miesiąca następującego po zakończeniu miesięcznego okresu rozliczeniowego np. jeżeli pracownik świadczył pracę w kwietniu, wynagrodzenie otrzyma 10-tego maja.
Podpowie mi ktoś czy firma szuka pracowników? Jakieś info o atmosferze i zarobkach?
Osoby zaangażowane w pracę zawsze są mile widziane, nawet gdy nie jest prowadzona rekrutacja na stanowisko. Atmosfera przyjazna zarówno ze strony współpracowników, jak i właścicieli. Zarobki powyżej średniej rynkowej, w zależności od stanowiska, wiedzy i doświadczenia. Zapraszamy!
Pracuję w Monrolu, wszyscy pracownicy są z Moniek i okolic, z wyjątkiem zarządzających, to albo Anna nie jesteś pracownikiem albo tak źle mówisz o swojej miejscowości? Jako mieszkańcy powinniśmy mówić dobrze o Mońkach, aby inni nas dobrze postrzegali. Czego nam tu brakuje?
Czyli nawet gdy nie ma aktywnych ogłoszeń o pracę to w Monrolu jest szansa na zatrudnienie? Jak w takim razie się w tej sprawie kontaktować? Najlepiej osobiście czy może podesłać mailowo swoje CV?
Czy zdarzają się nadgodziny w Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe Monrol Sp. z o.o.?
Co tu pisze, przeciez w niedziele zawsze wolne nawet jak mala produkcja.
„Z tego co wiem” - to wiesz czy nie wiesz? Nie chcesz - nie pracuj, idź gdzieś gdzie lepiej. Tylko pewnie nikt nie chce takiego człowieka jak ty zatrudnić i nie dziwie sie
Czy firma Monrol przyjmuje do pracy? I czy jeśli mam orzeczenie o stopniu niepełnosprawności - stopień umiarkowany mogę liczyć na zatrudnienie?
Tak, firma obecnie przyjmuje do pracy. Trzeba śledzić oferty na OLX lub zwyczajnie zadzwonić do biura +48 85 716 22 56. W przypadku orzeczenia o niepełnosprawności zależy od stanowiska zajmowanego w firmie i posiadanych umiejętności, doświadczenia pracownika. Zapraszamy.
Wiecie czy Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe Monrol Sp. z o.o. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
Czy mógł bym zasięgnąć informacji od Pana/Pani na temat firmy?
Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe Monrol Sp. z o.o.?
Całe wynagrodzenie wpływa na konto zgodnie z formalnymi warunkami zatrudnienia. Nie do końca rozumiem kwestię rozdzielania. Nie praktykujemy takich działań. Pozdrawiam
Czy firma poszukuje aktualnie pracowników biurowych? Jakie są wymagania i zarobki?
Trudno jest wchodzić w polemikę z tak hasłowym ujęciem sprawy. Łatwo jest kogoś oczerniać, szczególnie przez ludzi nieprzychylnych, którzy zawsze się znajdą. Gdyby ktoś miał wątpliwości co do podjęcia pracy w Monrolu zapraszam na dzień próbny i poznanie naszego Zespołu.
Ty Ela z pewnością masz wysokie kwalifikacje ;) zazwyczaj tacy narzekają najbardziej...
Jestem ciekawa, dlaczego określiłaś firmę Monrol jako śmieszną. Przecież działa ona na rynku od 50 lat. Produkuje ponoć wysokiej jakości eco zrębki do wędzenia żywności, głównie z drewna olchowego i bukowego. Myślałam zatem, że to dobry pracodawca. To w czym właściwie tkwi problem? Możesz mi to wyjaśnić?
Z tego co słyszałem, to firma nie współpracuje z osobami leniwymi, z tak zwanego starego systemu (czy się stoi czy się lezy parę złotych sie należy). W sumie się nie dziwię, bo po co pracownicy co nie chca iść do przodu. Mój kolega pracuje tam od kilku miesiecy i jest zadowolony. Niby sprawa mnie nie dotyczy bezpośrednio, ale nie lubię, gdy ludzie narzekają. Jak robi się to co trzeba to nie ma problemu u żadnego pracodawcy.. taka prawda.
Cześć wszystkim, jestem zainteresowany pracą w tej firmie, bo pracuję w tartaku i nie jest tam kolorowo. Zrobiłem rozeznanie i niby warto, bo zarobki ok, wszystko w terminie, a praca do najcięższych nie należy. Jutro wybieram się na rozmowę. Ania podpowiedz co znaczy "nie pasuje"?
Czy dyżury międzyświąteczne w Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe Monrol Sp. z o.o. obstawiają najmłodszymi stażem?
W święta w grudniu w 2019 nie było dyżurów, wszyscy mieli wolne. Gdy jest potrzeba dyżurów, to nie ma podziału na młodszy lub starszy. Zazwyczaj ustala się między sobą kto może przyjść.
Jakie narzędzia pracy zapewnia Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe Monrol Sp. z o.o.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
Ja tam jestem zadowolony. Trzeba robić jak wszedzie ale bardzo dobrze płaci i wypłata na czas
Narzędzia pracy zależą od rodzaju obowiązków. Jeśli narzędzia mają ułatwić wykonywanie pracy, to można liczyć na ich otrzymanie, niezależnie od tego czy jest to auto, ładowarka, ulubione rękawice robocze czy zestaw kluczy. Swoje uzasadnione potrzeby należy zgłaszać w Biurze.
Ja tam pracuje na produkcji od wielu lat i jestem zadowolony, dobrze płaca a ze pracować trzeba to norma
@SPRINGER Może coś więcej dowiemy się w temacie o jakim piszesz?
ja lubię pracować w Monrol
Czy mógłbyś rozwinąć swoją opinię i napisać więcej informacji? Co powoduje, że lubisz tam pracować? Atmosfera i relacje ze współpracownikami? Jak wygląda wynagrodzenie? Czy pracodawca przewiduje premie lub inne dodatki? Czy poleciłbyś tę firmę innym osobom szukającym zatrudnienia?
ciekawe czy beda w najbliszym czasie szukac glownej ksiegowej, wiaodmo trzeba miec wyksztaclenie ekonimiczne
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe Monrol Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcyjno-Handlowe Monrol Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.