Bdsklep.pl

Białystok

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 68 ocen.

Bdsklep.pl
2 68 6 1

Opinie o Bdsklep.pl

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Maja

@Marcin, moja działalność na forum nie jest związana z firmą Bdsklep.pl. Jestem moderatorem forum Gowork.pl. Moim zadaniem jest aktywne uczestnictwo w dyskusji i zachęcenie osób związanych z firmą do udzielania się w niej. Ponad to dbam o przestrzeganie regulaminu forum i informuję o nowych ofertach pracy oraz aktualnej sytuacji firmy.

marcin
@Maja 11.07.2018 01:05

nie ściemniaj, wiem że to dział HR:) prezes kazał to chwalisz!

Maja

Firma Bdsklep.pl prowadzi obecnie rekrutację na kilka stanowisk. Jeśli ktoś byłby zainteresowany ofertami pracy z firmy, to dodaję link: https://www.bdsklep.pl/praca Czy ktoś już składał swoją aplikację? Jak wygląda rekrutacja do firmy? Jak przebiega rozmowa o pracę? Zachęcam do aktywności na forum. Wypowiedzi na ten temat mogą pomóc osobom zainteresowanym pracą w Bdsklep.pl.

Marcin
@Maja 04.07.2018 18:00

Zrozpaczony dział personalny nawet już tu się udziela !? . całe miasto zna prawdę o tym kołchozie, wystarczy poczytać wcześniejsze wpisy. poziom zarządzania to żenada!

justa

już mam to (usunięte przez administratora) za sobą:) jak ktoś lubi hardcore, polecam , warto trauma gwarantowana!

Ciekawa
@justa 12.03.2018 18:17

Justa co mianowicie masz na myśli? Rozumiem że pożegnałaś się z firmą... Aż tak źle? Teraz są rekrutacje na kilka stanowisk... Któreś było twoje? Może powiesz coś więcej? Z perspektywy klienta wydaje mi się bardzo fajnym miejscem jednak wiadomo od środka może być zupełnie inaczej.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Igor

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Ideałów nie ma!!!

xD
@piotr 28.03.2018 22:14

tak ja recenzję "wybitnej" książki jednego dyrektorka xD xD :D :D

Joanna

Totalna zenada! Po pierwsze byl problem ze zlozeniem zamowienia. Jesli ktos zapisal sie na newsletter, ale jeszcze nie zlozyl zamowienia, to nie moze otworzyc konta przy zamawianiu z tymze samym adresem mailowym, poniewaz pojawia sie blad, ze konto jest niekatywowane (ale juz dostalam kod rabatowy za zapisanie sie do newslettera). Zaprzeczenie same w sobie. Po drugie, zalezalo nam na szybkosci zamowienia, skontaktowalysmy sie ze sklepem i nawet po wyslaniu potwierdzenia przelewu Pani Klaudia O. ze sklepu@bdsklepl.pl stwierdzila, ze "zamowienie nie zostalo opalcone" i nie wysla wczesniej. Rozumiem, ze byla to kwestia dobrej woli ze strony firmy, ale na potwierdzeniu z naszego banku wyraznie widnialo zdanie "Przelew zostal zaksiegowany". Pomijam fakt, ze zamowienie prywatne, ktore zlozylysmy opiewalo na ponad 400 zl (!) - ok. 21kg, wiec w sumie firmie "wisialo" zdobycie nowego, stalego klienta, ktory bedzie robil duze zamowienia. Po trzecie, jako ze czas naglil, chcialysmy zmienic adres dostawy z Polski na zagranice i dowiadujemy sie, ze nagle firma nie prowadzi wyslki za granice, a na stronie jasno mozna znalezc hasla reklamowe: "Wysyłamy wszędzie. Dostarczamy zamówienia na terenie całej Polski i Unii Europejskiej" i jest podany nawet cennik dostawy do poszczegolnych krajow. Po czwarte, proba anulowania zamowienia okazala sie najpierw bezsensowna, poniewaz przelew juz zostal zaksiegowany i juz realizuja. Czas realizacji dodatkowo 2-3 dni robocze!!! Oczywiscie nie bylysmy ani poinformowane o tym, ani nie podaje tego strona jasno. Po piate, dostaje wlasnie email, ze jednak zamowienie anulowane… Firma nie potrafi sie zdecydowac. Zastanawia mnie tylko, ile bede czekac na zwrot pieniedzy... Kompletenie odradzam.... Zaoszczedzone pieniadze nie sa warte tych nerwow i straconego czasu.

Bartek

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!! Idealnych firm nie ma.

BieDaSklep
@Bartek 21.01.2018 19:58

A ja uściślę, wszędzie dobrze gdy już nie w bdskepie.

Basia

Dostawa szybka szkoda ze nie w terminie o ktorym prosilam ....poza tym chcialam dziecia zrobic niespodzianke I wyslac paczke swiateczna przed wysylka poprosilam by nie wsadac faktury /rozliczenia paczka byla zaplacopna nie widzialam potrzeby w tym by ktokolwiek podliczal moja paczke ile wydalam wszystko bylo ustalone do momentu w ktorym dzieci dostaly paczki...... oczywiscie z reklamami sklepu oraz faktura!!!!!!! no szlag mnie trafil ....czy tak trudno zrobic o co klient poprosi ?????!!!! wyszlo na to ze ja wyslalam facture po to by rodzice zobaczyli ile wydalam za paczke !!! bylo to niesmaczne dla obu stron poniewaz do mial byc prezent dla dzieci a nie podliczanie ile wydalam I gdzie kupilam wszytko !!!!

FAQ
@Basia 19.12.2016 08:45

@Basia to nie jest miejsce na ocenianie usługi tylko pracodawcy. Chyba pomyliło Ci się z Opineo.

Ea

Witam. Dostałam zaproszenie na rozmowę w spr. Kierownika działu obsługi Klienta... poczytałam opinie i obraz jest dość przerażający. Czy ktoś z Was obecnie tam pracuje i wie coś na temat aktualnej atmosfery, wynagrodzeń, przestrzegania zapisów w umowie?

jack
@Ea 05.02.2016 17:41

przy rozmowie rekrutacyjnej zobaczysz z kim masz do czynienia:) uważaj!

jack

Właśnie się zwalniam , nie wytrzymuję tego co tu sie wyprawia! reszta ludzi szuka nowej pracy:)

kuba

przepracowałem tam 3 m-ce i starczy , a wrażenia niezapomniane!!!!

bogus

praca jak w fabryce północno- koreańskiej, jakość zarządzania i płace

jesica
@bogus 17.11.2017 22:59

mentalność kadry jak w kołchozie

Paco

otrzymałem karmę z sklepu Bdsklep.pl przeterminowaną- w tym momencie mój pies walczy o życie.

pico
@Paco 05.05.2017 14:52

ja też, jak przeczytałem ten wpis

jaco

co tu pisać, jak prawda jest taka że ciągle szukają jeleni do pracy i nikt nie chce......

tomek

No pewnie, że odnośnie wypłaty to wszystko zależy od firmy, ale jeśli wynagrodzenie jest adekwatne do powierzanych obowiązków, to dość dobrze o nich świadczy, bo dbają o niezłe warunki.

Zniesmaczona

Zostałam zaproszona na rozmowę do Bdsklep.pl w Białymstoku i to moja pierwsza i ostatnia styczność z tą firmą. Już na rozmowie było widać jaki szacunek do ludzi ma dyrektor handlowy pan Wojciech R., przywitał mnie słowami że to nie on dawał ogłoszenie to centrala mu kazała , mało tego do rozmowy kwalifikacyjnej wziął sobie "osobę towarzyszącą" pana Sławomira S., no i zaczęło się dwaj panowie na przemian zadawali mi pytania na początku co wiem o firmie, miałam powiedzieć coś o sobie, w miarę było ok.aż do momentu jak do pana R.zadzwonił kolega oczywiście był ważniejszy od rozmowy ze mną no i słyszę odpowiedź " no co? jajco" poczekałam aż pan R. łaskawie skończy rozmowę no i dalszy ciąg pytań już nie o moją osobę a o inne firmy w których pracowałam " i każde pytanie zaczynało się od "ciekawy jestem" - zwykłe badanie rynku, z racji że mam duże doświadczenie pan R.chciał sobie ułatwić pracę i spytał mnie co bym zmieniła w bd.sklep.pl no i pech chciał że zadzwonił znowu kolega więc pan R. znowu był zajęty rozmową telefoniczną podczas gdy pan S.dwoił się i troił żeby wypaść dobrze, na koniec stwierdził że to ja stoję za upadkiem firmy Bomi ( miło mi ) później już było tylko lepiej co raz bardziej "inteligentne"pytania na które non stop odpowiadałam nie wiem :) a najlepsze jest to że obaj w to uwierzyli :) w swoim dość dużym doświadczeniu zawodowym nie widziałam czegoś takiego co tutaj sama pracując na stanowisku kierowniczym rekrutowałam pracowników, często uczestniczyłam w komisjach rekrutacyjnych i nigdy nie spotkałam się z takim chamstwem,zero kultury, zero szacunku do drugiego człowieka. SZCZERZE NIE POLECAM

Zniesmaczona
@bert 06.09.2016 19:48

To było bardzo ciekawe doświadczenie :) zapewniam :)

anonim

(usunięte przez administratora)

bodo

nieprawda

Ea

Jestem ciekawa, co oznaczają te narzędzia. Z doświadczenia juz wiem, że to nie koniecznie mu być tak kolorowo jak jest napisane. Ale to fakt - brak zapisu o rodzaju umowy jest dość niekorzystnie odbierany. Czyżby coś do ukrycia?

Janex 95

Pracowałem w BDSKLEP-ie i przyznam się, że dobrze wspominam pracę, ludzie mili i pomocni. Pracowałem na stanowisku bandowania paczek oraz dbania o porządek w hali magazynu, nie raz bywało tak że nie było czasu na przerwę, ale pomimo iż miałem umowę zlecenie mogłem skorzystać z przerwy 20. minutowej. Kierownik magazynu p. Rafał jest osobą dobrze zarządzającą, fakt że czasem trzeba było pracować dość szybko bo zamówień było sporo bo trafiłem na sezon czerwiec- Wrzesień i praca była ciężka ale przynajmniej płacili na czas. Natomiast jedyne co mnie rozśmieszyło w tejże firmie to to, że jak przyjeżdżał prezes p. Wiktor( Białorusin)to zawsze witał go "komitet powitalny".

grażyna

czy cos sie zmieniło w białymstoku?

spog

Firma jest zła. I pracownicy są źle traktowani. Poniżani i wyzyskiwani.

K4

Kochani! Niech 2016 przyniesie wszystkim pracownikom bdsklepu nową pracę i szybką ucieczkę z tego wszechogarniającego chlewu! Niech gotują się tu we własnym sosie ci, którzy zwą siebie menadżment i właściciel handlujący pokątnie proszkami do prania. Hejże ha, uciekajmy stąd!!! Nowej pracy i lepszych perspektyw w 2016!!! Na pohybel bdsklepowi!!!

finger-breaker

@Miśka, a może raczej powinno być Jacek, ależ to słabe jest, pisać samemu o sobie takie pamflety pochwalne. To tak jakbyś sam sobie próbować zwalić konia mordą, ty mały żałosny pedałku. Powinieneś się w końcu nauczyć, że zarządzanie firmą to coś więcej niż chodzenie w marynarkach, pieprzenie w kółko tych samych głupot i udzielanie wywiadów dla mało znanych vlogerów. Ale widzę, że ty wolisz jedynie dbać o swój wizerunek medialny i usilnie wpływasz na usuwanie tutejszych komentarzy. Trzymaj się biedaku, bo już wkrótce popłyniesz jak gówienko w kiblu.

ema

Pracowałem tam jakiś czas temu i to dość długo jak na tą firmę ;). Jak widać nic się nie zmieniło. Wychodzenie po 8h pracy nie jest mile widziane. Musisz być pod mailem, telefonem, skypem 24h. Wiktora Sawosza nie interesuje twoje zycie prywatne. Jeżeli nie będziesz sie wyrabiał to osobiście ci wręczy książkę jak zarządzać swoim czasem, a później z niej przepyta. Na początku podpisujesz mnóstwo papierów m.in. o zakazie konkurencji na przewalonych warunkach. Wyzyskiwanie, mobbing, wyścig szczurów, podkładanie jeden - drugiemu świń, zastraszanie przez sawosza. Polecam tę pracę jedynie młodziakom, którzy zaczynają przygodę z zarabianiem hajsów. Popracuj tam choć chwilę zeby dowiedzieć się jakiej pracy unikać w przyszłości i zrywaj sie stąd jak najprędzej. Dziwią mnie ludzie którzy narzekają na to, że w swoich pracach nie mogą wyrwać sie na poł godziny, albo ze nie mogą spoźnić się 5 minut. Popracuj tam a każda inna firma w promieniu 50km będzie lepsza. Pozdrawiam starą ekipę

anonim

(usunięte przez administratora)

Miśka

Finger-breaker, nawiązujesz często do naszego prezesa - Jacka. To niesamowity facet. Większość dziewczyn z firmy się w nim kocha. Jest przystojny, inteligentny, opiekuńczy. A przy okazji świetnie zarządza firmą. Jest 100%-wym facetem i 100%-wym biznesmenem.

niewiele

niewiele wymagają, niewiele oferują :)

klop

Nie warto! Nie warto! Nie warto!

2Shy

Jaca, bierz do buzi, nie wypluwaj! Na Białołęce wszyscy już wiedzą! :)

twoja stara

Jasiu widzę znowu skargę złożył, bo opinia zniknęła. A że chłopak lubi polatać to wiedzą wszyscy którzy go znają. Podobno na kolejnych rozmowach o pracy znowu fiasko :)

154

To nasz pilot tak dokazuje? :) W końcu jest samcem alfa :)

Zostaw opinię o Bdsklep.pl - Białystok

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bdsklep.pl