Bdsklep.pl
1 153 6 1

Opinie o Bdsklep.pl

AW
Zweryfikowany użytkownik

Nie polecam, odradzam zakupy w tym sklepie, omijać szerokim łukiem. TEN SKLEP JEST DNEM!!!!!!!!!!!! Bardzo żałuję, że zrobiłem tutaj zakupy. Towar zamówiony miesiąc temu. Wyruszył ze sklepu po prawie tygodniu (4 pozycje na liście). Na infolinii dostałem informację, że na pewno towar dotrze w czwartek. Nie dotarł ani w czwartek ani w piątek gdyż w czwartek dopiero go wysłali. Po co kłamać? Towar dotarł do paczkomatu w Wigilię i do odbioru był do drugiego dnia Świąt - żart, miałem w święta latać za paczką tym bardziej, że na Święta byłem na wyjeździe? Telefon do sklepu w celu wyjaśnienia tej sytuacji i by jeszcze raz nadali paczkę - nic nie mogą zrobić, przykro im, że paczka nie dotarła wcześniej i tym podobne puste frazesy ale jak paczka do nich wróci to jeszcze raz wyślą. Minęło parę tygodni - żadnej paczki nie ma, nie da się do nich dodzwonić, nie odpowiadają na wiadomości. Jest to najbardziej beznadziejny sklep z jakim miałem do czynienia. Wolę przepłacić w innym sklepie i mieć normalnie towar niż się użerać i denerwować z tymi partaczami, oszustami i złodziejami bo inaczej niż kradzieżą pieniędzy nie da się tego nazwać. Edit, okazało sie, że zgubili moją paczkę i nikt się nie fatygował mnie o tym powiadomić. Rozpatrywanie reklamacji - 14 dni!!!! nawet w takiej sytuacji. DNO I KILOMETR MUŁU!!!!!!!!!!!! Moje sugestie dla Bdsklep.pl: Sugeruje zakończyć działalność gdyż takie sklepy jak wasz mają dużą szkodliwość społeczną

ja

tragedia czekam na przesyłkę już kupe czasu i ani nie drgnęło, nie polecam !!!

Kubanczyk
Zweryfikowany użytkownik

Dlugi czas oczekiwania na przesyłkę. Moje sugestie dla Bdsklep.pl: Wystawiać towar który jest na magazynie. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: To powinien wiedzieć pracodawca.

Maciej

Długi czas oczekiwania na zamówienie, brak kontaktu ze strony obsługi sklepu. Następnym razem zastanowię się zanim tam coś zamówię. Moje sugestie dla Bdsklep.pl: Zmieńcie podejście do klienta i czas dostawy. Bo to co poddajecie na stronie to oszustwo. Sprawa nadaje się do UOKiKu.

Marcin

Uwaga ,kolejnych(usunięte przez administratora)szukają , tym razem do działu Ekomerce, normalni już nie wytrzymali! odeszli! Jak wspominam pracę w tej firmie to do dziś mną "trzęsie":( zwłaszcza na wspomnienie o dyrekcji:(

Heureux
@Marcin 11.09.2018 20:07

Teraz jak już mam to za sobą ,tylko potwierdzę te negatywne opinie. tym co jeszcze muszą tam pracować współczuję,

Wiki

A może szkoda niektórym utraconej pracy i dlatego tak złośliwe komentarze piszecie. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma?

KatWin
@Wiki 10.10.2018 09:38

Wszędzie dobrze gdzie Pani dyr.nie ma ,:)

xyz
@KatWin 11.10.2018 00:04

Chyba .. wszędzie dobrze gdzie Pana Dyr. nie ma :D

KatWin_official
@KatWin 11.10.2018 00:04

Że też ludzie znajdują czas na takie rzeczy...

bogus

praca jak w fabryce północno- koreańskiej, jakość zarządzania i płace

jesica
@bogus 17.11.2017 22:59

mentalność kadry jak w kołchozie

seba
@bogus 17.11.2017 22:59

w fabryce koreańskiej , zapewniam takich menagerów nie mają! :)

olek
@jesica 01.12.2017 23:47

Hej "bogus" masz na myśli magazyn? a zwłaszcza jego szefa:)))?

Joasia
@olek 11.09.2018 20:10

Umów się na rozmowę to sam ocenisz inteligencję i kulturę "Dyrektora" magazynu:)

Joasia
@jesica 01.12.2017 23:47

Masz na myśli oczywiście Dyrekcję ?!, to oni są zakałą tej firmy, potwierdzam, czas spędzony w tym kołchozie uważam za stracony, współczuję tym co tam pozostali

TOJA
@olek 11.09.2018 20:10

Szef magazynu ? :) na tego typa nie ma skali aby oceniać , mniej niż ZERO:)

seba

Uwaga! kilkanaście osób się zwalnia! będą rekrutować na mieście "JELENI" Jest niepowtarzalna okazja spróbować jak się pracowało w czasach feudalnych!

Maja

@Marcin, moja działalność na forum nie jest związana z firmą Bdsklep.pl. Jestem moderatorem forum Gowork.pl. Moim zadaniem jest aktywne uczestnictwo w dyskusji i zachęcenie osób związanych z firmą do udzielania się w niej. Ponad to dbam o przestrzeganie regulaminu forum i informuję o nowych ofertach pracy oraz aktualnej sytuacji firmy.

marcin
@Maja 11.07.2018 01:05

nie ściemniaj, wiem że to dział HR:) prezes kazał to chwalisz!

Człowiek znad morza
@marcin 27.07.2018 23:36

A w bdsklepie jest dział HR?

Maja

Firma Bdsklep.pl prowadzi obecnie rekrutację na kilka stanowisk. Jeśli ktoś byłby zainteresowany ofertami pracy z firmy, to dodaję link: https://www.bdsklep.pl/praca Czy ktoś już składał swoją aplikację? Jak wygląda rekrutacja do firmy? Jak przebiega rozmowa o pracę? Zachęcam do aktywności na forum. Wypowiedzi na ten temat mogą pomóc osobom zainteresowanym pracą w Bdsklep.pl.

Marcin
@Maja 04.07.2018 18:00

Zrozpaczony dział personalny nawet już tu się udziela !? . całe miasto zna prawdę o tym kołchozie, wystarczy poczytać wcześniejsze wpisy. poziom zarządzania to żenada!

justa

już mam to (usunięte przez administratora) za sobą:) jak ktoś lubi hardcore, polecam , warto trauma gwarantowana!

Ciekawa
@justa 12.03.2018 18:17

Justa co mianowicie masz na myśli? Rozumiem że pożegnałaś się z firmą... Aż tak źle? Teraz są rekrutacje na kilka stanowisk... Któreś było twoje? Może powiesz coś więcej? Z perspektywy klienta wydaje mi się bardzo fajnym miejscem jednak wiadomo od środka może być zupełnie inaczej.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Igor

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Ideałów nie ma!!!

piotr
@Igor 23.03.2018 17:16

widać że prezes pisał:) prawa boli

xD
@piotr 28.03.2018 22:14

tak ja recenzję "wybitnej" książki jednego dyrektorka xD xD :D :D

Joanna

Totalna zenada! Po pierwsze byl problem ze zlozeniem zamowienia. Jesli ktos zapisal sie na newsletter, ale jeszcze nie zlozyl zamowienia, to nie moze otworzyc konta przy zamawianiu z tymze samym adresem mailowym, poniewaz pojawia sie blad, ze konto jest niekatywowane (ale juz dostalam kod rabatowy za zapisanie sie do newslettera). Zaprzeczenie same w sobie. Po drugie, zalezalo nam na szybkosci zamowienia, skontaktowalysmy sie ze sklepem i nawet po wyslaniu potwierdzenia przelewu Pani Klaudia O. ze sklepu@bdsklepl.pl stwierdzila, ze "zamowienie nie zostalo opalcone" i nie wysla wczesniej. Rozumiem, ze byla to kwestia dobrej woli ze strony firmy, ale na potwierdzeniu z naszego banku wyraznie widnialo zdanie "Przelew zostal zaksiegowany". Pomijam fakt, ze zamowienie prywatne, ktore zlozylysmy opiewalo na ponad 400 zl (!) - ok. 21kg, wiec w sumie firmie "wisialo" zdobycie nowego, stalego klienta, ktory bedzie robil duze zamowienia. Po trzecie, jako ze czas naglil, chcialysmy zmienic adres dostawy z Polski na zagranice i dowiadujemy sie, ze nagle firma nie prowadzi wyslki za granice, a na stronie jasno mozna znalezc hasla reklamowe: "Wysyłamy wszędzie. Dostarczamy zamówienia na terenie całej Polski i Unii Europejskiej" i jest podany nawet cennik dostawy do poszczegolnych krajow. Po czwarte, proba anulowania zamowienia okazala sie najpierw bezsensowna, poniewaz przelew juz zostal zaksiegowany i juz realizuja. Czas realizacji dodatkowo 2-3 dni robocze!!! Oczywiscie nie bylysmy ani poinformowane o tym, ani nie podaje tego strona jasno. Po piate, dostaje wlasnie email, ze jednak zamowienie anulowane… Firma nie potrafi sie zdecydowac. Zastanawia mnie tylko, ile bede czekac na zwrot pieniedzy... Kompletenie odradzam.... Zaoszczedzone pieniadze nie sa warte tych nerwow i straconego czasu.

Bartek

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!! Idealnych firm nie ma.

BieDaSklep
@Bartek 21.01.2018 19:58

A ja uściślę, wszędzie dobrze gdy już nie w bdskepie.

Basia

Dostawa szybka szkoda ze nie w terminie o ktorym prosilam ....poza tym chcialam dziecia zrobic niespodzianke I wyslac paczke swiateczna przed wysylka poprosilam by nie wsadac faktury /rozliczenia paczka byla zaplacopna nie widzialam potrzeby w tym by ktokolwiek podliczal moja paczke ile wydalam wszystko bylo ustalone do momentu w ktorym dzieci dostaly paczki...... oczywiscie z reklamami sklepu oraz faktura!!!!!!! no szlag mnie trafil ....czy tak trudno zrobic o co klient poprosi ?????!!!! wyszlo na to ze ja wyslalam facture po to by rodzice zobaczyli ile wydalam za paczke !!! bylo to niesmaczne dla obu stron poniewaz do mial byc prezent dla dzieci a nie podliczanie ile wydalam I gdzie kupilam wszytko !!!!

Lol
@Basia 19.12.2016 08:45

Straszne!

FAQ
@Basia 19.12.2016 08:45

@Basia to nie jest miejsce na ocenianie usługi tylko pracodawcy. Chyba pomyliło Ci się z Opineo.

Ea

Witam. Dostałam zaproszenie na rozmowę w spr. Kierownika działu obsługi Klienta... poczytałam opinie i obraz jest dość przerażający. Czy ktoś z Was obecnie tam pracuje i wie coś na temat aktualnej atmosfery, wynagrodzeń, przestrzegania zapisów w umowie?

nella
@Ea 05.02.2016 17:41

uważać na tą firmę !

jack
@Ea 05.02.2016 17:41

przy rozmowie rekrutacyjnej zobaczysz z kim masz do czynienia:) uważaj!

jack

Właśnie się zwalniam , nie wytrzymuję tego co tu sie wyprawia! reszta ludzi szuka nowej pracy:)

kuba

przepracowałem tam 3 m-ce i starczy , a wrażenia niezapomniane!!!!

Paco

otrzymałem karmę z sklepu Bdsklep.pl przeterminowaną- w tym momencie mój pies walczy o życie.

pico
@Paco 05.05.2017 14:52

ja też, jak przeczytałem ten wpis

jaco

co tu pisać, jak prawda jest taka że ciągle szukają jeleni do pracy i nikt nie chce......

tomek

No pewnie, że odnośnie wypłaty to wszystko zależy od firmy, ale jeśli wynagrodzenie jest adekwatne do powierzanych obowiązków, to dość dobrze o nich świadczy, bo dbają o niezłe warunki.

Zniesmaczona

Zostałam zaproszona na rozmowę do Bdsklep.pl w Białymstoku i to moja pierwsza i ostatnia styczność z tą firmą. Już na rozmowie było widać jaki szacunek do ludzi ma dyrektor handlowy pan Wojciech R., przywitał mnie słowami że to nie on dawał ogłoszenie to centrala mu kazała , mało tego do rozmowy kwalifikacyjnej wziął sobie "osobę towarzyszącą" pana Sławomira S., no i zaczęło się dwaj panowie na przemian zadawali mi pytania na początku co wiem o firmie, miałam powiedzieć coś o sobie, w miarę było ok.aż do momentu jak do pana R.zadzwonił kolega oczywiście był ważniejszy od rozmowy ze mną no i słyszę odpowiedź " no co? jajco" poczekałam aż pan R. łaskawie skończy rozmowę no i dalszy ciąg pytań już nie o moją osobę a o inne firmy w których pracowałam " i każde pytanie zaczynało się od "ciekawy jestem" - zwykłe badanie rynku, z racji że mam duże doświadczenie pan R.chciał sobie ułatwić pracę i spytał mnie co bym zmieniła w bd.sklep.pl no i pech chciał że zadzwonił znowu kolega więc pan R. znowu był zajęty rozmową telefoniczną podczas gdy pan S.dwoił się i troił żeby wypaść dobrze, na koniec stwierdził że to ja stoję za upadkiem firmy Bomi ( miło mi ) później już było tylko lepiej co raz bardziej "inteligentne"pytania na które non stop odpowiadałam nie wiem :) a najlepsze jest to że obaj w to uwierzyli :) w swoim dość dużym doświadczeniu zawodowym nie widziałam czegoś takiego co tutaj sama pracując na stanowisku kierowniczym rekrutowałam pracowników, często uczestniczyłam w komisjach rekrutacyjnych i nigdy nie spotkałam się z takim chamstwem,zero kultury, zero szacunku do drugiego człowieka. SZCZERZE NIE POLECAM

Orangutan
@Zniesmaczona 19.08.2016 21:05

Jak pięknie jeden tępak potrafi zniszczyć wizerunek firmy... Brawo!

Zniesmaczona
@Orangutan 23.08.2016 21:07

Często właśnie tacy ludzie przyczyniają się do złego wizerunku firmy tylko dziwi mnie że nikt z "góry" tego nie widzi albo nie chce widzieć. A tu chodzi tylko albo (w tym przypadku) aż o minimum kultury i chociaż o podstawową wiedzę handlową.

bert
@Zniesmaczona 19.08.2016 21:05

No z kulturą w tej firmie to jest problem:)

Zniesmaczona
@bert 06.09.2016 19:48

To było bardzo ciekawe doświadczenie :) zapewniam :)

anonim

(usunięte przez administratora)

bodo

nieprawda

Ea

Jestem ciekawa, co oznaczają te narzędzia. Z doświadczenia juz wiem, że to nie koniecznie mu być tak kolorowo jak jest napisane. Ale to fakt - brak zapisu o rodzaju umowy jest dość niekorzystnie odbierany. Czyżby coś do ukrycia?

Janex 95

Pracowałem w BDSKLEP-ie i przyznam się, że dobrze wspominam pracę, ludzie mili i pomocni. Pracowałem na stanowisku bandowania paczek oraz dbania o porządek w hali magazynu, nie raz bywało tak że nie było czasu na przerwę, ale pomimo iż miałem umowę zlecenie mogłem skorzystać z przerwy 20. minutowej. Kierownik magazynu p. Rafał jest osobą dobrze zarządzającą, fakt że czasem trzeba było pracować dość szybko bo zamówień było sporo bo trafiłem na sezon czerwiec- Wrzesień i praca była ciężka ale przynajmniej płacili na czas. Natomiast jedyne co mnie rozśmieszyło w tejże firmie to to, że jak przyjeżdżał prezes p. Wiktor( Białorusin)to zawsze witał go "komitet powitalny".

grażyna

czy cos sie zmieniło w białymstoku?

spog

Firma jest zła. I pracownicy są źle traktowani. Poniżani i wyzyskiwani.

K4

Kochani! Niech 2016 przyniesie wszystkim pracownikom bdsklepu nową pracę i szybką ucieczkę z tego wszechogarniającego chlewu! Niech gotują się tu we własnym sosie ci, którzy zwą siebie menadżment i właściciel handlujący pokątnie proszkami do prania. Hejże ha, uciekajmy stąd!!! Nowej pracy i lepszych perspektyw w 2016!!! Na pohybel bdsklepowi!!!

finger-breaker

@Miśka, a może raczej powinno być Jacek, ależ to słabe jest, pisać samemu o sobie takie pamflety pochwalne. To tak jakbyś sam sobie próbować zwalić konia mordą, ty mały żałosny pedałku. Powinieneś się w końcu nauczyć, że zarządzanie firmą to coś więcej niż chodzenie w marynarkach, pieprzenie w kółko tych samych głupot i udzielanie wywiadów dla mało znanych vlogerów. Ale widzę, że ty wolisz jedynie dbać o swój wizerunek medialny i usilnie wpływasz na usuwanie tutejszych komentarzy. Trzymaj się biedaku, bo już wkrótce popłyniesz jak gówienko w kiblu.

Zostaw opinię o Bdsklep.pl - Białystok

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bdsklep.pl