Pracowałem tam 3 miesiące w 2016 roku, niestety jak sobie pomyśle jaki człowiek był głupi to aż się we mnie gotuje. Zaczęło się pięknie, test wiedzy z zakresu IT, wybór spośród 30 kandydatów na moje miejsce, później dzień wolontariatu na "testy". Na początek dają umowę zlecenie na 3 miesiące za szalone 2000 netto + rzekome premie, których na oczy nie widziałem. Nie ma przerw, codziennie NIEPŁATNE nadgodziny i czekanie na kuriera, presja ze strony szefostwa oraz pewnego łysawego osobnika na magazynie. Generalnie jak sobie dasz wejść na głowę to zrobią z Ciebie szmate do podłogi, która będzie tyrać za 2 za śmieszne pieniądze. To taki typowy januszpolBIS. Wątpię, że od tego czasu się coś zmieniło, mało tego na 1 stanowisko zatrudnili 2 pracowników, twierdząc, że ZOSTANIE LEPSZY XD niestety, pomimo tego, że sam ogarniałem palety PCtów dla wojska czy szkoły za kilka set tysięcy został ten drugi co się nie stawiał i mniej umiał :)
Generalnie ostrzegam, są zdecydowanie bardziej przyjazne miejsca do pracy niż ten po PRLowski twór.