Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu

• Słodków

3. Opinie o pracodawcach Turek
  5. Opinie o Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu

Opinie o Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu Turek

Nie przegap nowości o Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu!

Szymon

15.06.2026 11:28

Jak wyglądają czasowo zmiany pracy na magazynie? Od 6 do 14 i od 14 do 22?

Tadeusz Abraszek

05.09.2025 21:11

Nie lubię oszustwa, i wypisywania "pyszne" gdzie reklama nie zgadza się z opisem. Tylko: olej palmowy, i cała gama produktów E-

Antoni Zesiuk

09.10.2025 13:43

Szanowny Panie ! Zakupił Pan lody o smaku pistacjowym i one taki smak posiadają - nigdzie nie napisaliśmy , że są to " lody pistacjowe". Doinformuję Pana : Oznaczenie "E" w składzie żywności to kody dodatków dopuszczone do stosowania w krajach UE. Litera "E" pochodzi od słowa "Europe" a numer identyfikuje konkretna substancję Np E300 oznacza witaminę C. Uważam , że zarzut oszustwa jest niewłaściwy i chyba użyty w celu obrażenia mnie - jak napisałem wyżej bezzasadnie i bezpodstawnie. Nie oczekuję przeprosin - ale na przyszłość sugeruję większe ważenie słów , gdyż inni czytający nabędą złego zdania o Panu i pańskim pojmowaniu świata. Z życzliwości podpowiadam : w celu zakupu lodów pistacjowych proszę się udać do sprzedawcy doskonałej firmy Grycan i tam znajdzie je Pan za około pięciokrotnie wyższą cenę. Z życzeniami dobrego humoru pozdrawaiam Antoni Zesiuk

Sławek

16.01.2025 06:20

Czy firma planuje zatrudnienie na produkcji w 2025 r ?

31.05.2023 11:36

Czy Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu zatrudnia studentów?
    Antoni Zesiuk

01.06.2023 09:26

Proszę uszczegółowić pytanie albowiem w tej chwili nie rozumiem czy brzmi ono : 1. Czy firma Zesiuk posiada zatrudnionych w tej chwili studentów ? czy tez : 2. Czy firma Zesiuk praktykuje w swojej działalności zatrudnianie studentów ? Antoni Zesiuk
    Sylwia W

08.01.2023 17:34

Witam serdecznie Czy są może rekrutację/przyjęcia do firmy Zesiuk ? Pozdrawiam serdecznie Warlikowska S.
    Zesiuk Antoni

10.01.2023 18:04

Niedługo będzie przeprowadzany nabór. Proszę o kontakt telefoniczny w końcu stycznia z Panią Elżbietą Rosiak tel. 603 84 87 60 Pozdrawiam Antoni Zesiuk
    Bea

31.01.2022 10:42

Jestem smakoszem,bardzo często kupowałam pierogi ,lody były super ,najlepsze! a teraz kicha...masakra.zawartosc,smak zepsuł się a w lodach trafiła mi się część folii ,takie coś długie białe plastikowe,masakra,wysyłam do firmy
    Bart

21.07.2022 07:58

tak

25.07.2022 00:54

Owszem

07.08.2020 15:40

Na jakie benefity można liczyć w Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu?
    gall

12.09.2020 15:26

Satysfakcja że pracujesz w tej firmie
    ANONIM

18.01.2019 16:14

Nie polecam. Okradanie na wypłatach i z tą flotą co ma to może jechać na montertraki żeby mogli po nich pojeździć trochę. Strach wejść do auta bo może się rozsypać po 20km

28.09.2018 13:59

Konkurencja

28.09.2018 21:30

Obecnie nie ma przyjęć wszystkie etaty zajęte. Ale marcu może coś będzie. Pamiętaj że poziom rekrutacji jest z wysokiej półki Pozdrawiam
    Konkurencja

27.09.2018 15:31

Dobra firma płaci na czas i wszystko legal i nie mała kasę godna do polecenia.
    Igor

14.06.2018 08:59

Żeby zarabiać trzeba się starać. Firma jest dobra więc daje możliwości.

25.06.2018 18:47

Była dobra a płaci co raz lepiej bo musi bo chętnych brak zwłaszcza kierowców
    www

27.06.2017 22:23

nie ma pogody, nie będzie motorów byleby wypłata jako taka była
    Augusto

28.04.2017 11:37

Sezon do du_y .Atmosfera również do d_py. Następny rok na stratach ,ale dla pracowników . Właściciel kupi sobie tylko dwa motory . Pozdrawiam
    Produkcja

30.04.2017 21:24

Sezon zimny w tym roku ale robuimy na 3 zmiany i Arek chce więcej., Atmosfera ok - chyba szkoda tobie że cię tutaj nie ma . Następny raz skłamałeś
    Obcy

10.04.2017 13:56

Hanna czy jest z polcji . Teraz potrzeba ludzi to zatrudnij się i nam powiesz
    xxxx

06.04.2017 20:10

smiesza mnie opinie ludzi co pisza ze wlasciciel w wielu krajach byl zwiedza ma drogie samochody i motocykle a kogo to obchodzi sam stworzyl ta firme i neich se robi co chce . Sam nei mowie ze jest to mega szef , faktycznie czesto pytał czy jest ok jak ktos wczesniej pisal stara sie ale duzo hapie do siebie to wiadome :) . Najwazniejsze co zrobic w tej firmie to kupic wiecej samocohodów i wiecej kierowcow ale czuje ze Antoni tego nie zrobi - nie dziwie sie dodatkowa kasa na fury i dodatkowa pensja na pracownikow . pzdr
    on

06.04.2017 19:54

Szef i atmosfera jest w porzadku pracowałem jako kierowca wypłata 2 na łape+ i wszystko ok z pitem ale co po tym jak trzeba 8-14h h pracować i martwic sie czy towar sie rozwiezie ! na sezon spoko ale na dluzsza mete to czlowiek bez zycia . No chyba ze ma przydzielona jakas wprzodku trase
    Maryla

06.04.2017 13:53

Możesz sensownie zarabiać latem przez 3 m-c a pooooooooooooooooootem ciągłe narzekanie ,że nie zarabiamy po co ja was tu mam. Nie polecam tej firmy ale trzeba przyznać że atmosfera latem jest OK.

04.04.2017 09:32

Hanno , pomysł na próbną pracę nie jest zły. Jestem tutaj już sporo czasu i moje opinie są inne niż byłego pracownika. Jeśli Twoje ambicje są większe niż namiętne poszukiwanie następnego kandydata na męża a Twoje umiejętności i chęć do pracy dorówna tym które zadeklarujesz Szefowi to możesz tutaj sensownie zarabiać. W większości przypadków atmosfera jest doskonała.
    Hanna

16.03.2017 11:58

@zwykły zjadacz chleba, dlaczego? Możesz powiedzieć więcej?

30.03.2017 13:14

Popracuj tam a sama Hanno zobaczysz, myślę że tyle wystarczy jako odp. Jeżeli jesteś ambitna i chcesz dostawać godną (nie wielką ale godną - powiedzmy wypłatę wielkości około 2500 na rękę) szukaj innego pracodawcy.
    mati

10.07.2016 13:34

A możesz wytłumaczyć dlaczego bo szukam jakichś rzeczy, na których można by się oprzeć i zobaczyć tak naprawdę czy warto czy nie warto pracować w tej firmie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu?

Kontakt - Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu

Tuwima 9 62-700 Turek

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    zwykły zjadacz chleba

09.07.2016 18:51

NIKOMU NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY !
    mati

21.06.2016 20:03

@xyz wiadomo, że to nie jest praca dla każdego. Ale jeśli ktoś jest stworzony do takiej pracy, to na pewno nie będzie mu tu źle. Mój kumpel pracuje i aż mu zazdroszczę, więc śledzę na bieżąco goworka z nadzieją, że pojawi się rekrutacja.
    ynx

21.06.2016 19:57

(usunięte przez administratora) "Prężnie rozwijająca się firma" a nie ma komu rozwozić towaru hmm... ciekawe dlaczego?
    moa

06.05.2016 23:19

@xyz a jaka jest umowa? Czyli mam rozumiec że nia ma żadnej podstawy? Czy to w ogóle możliwe? Jesli to wszytsko prawda to naprawde nie jest najlepiej.
    xyz

07.04.2016 12:51

Praca jest tylko za ile minimum to sam będzie jeździł i sprzedawał
    emilko

06.04.2016 12:40

od już to na pewno nie zarobisz niczego, bo jednak nie ma u nich nowych ofert pracy i raczej nie będzie, a w razie czego dajcie jeszcze znac jak coś się pojawi.
    yy?

29.02.2016 19:35

Jakie stanowcze posunięcia szefa?
    magda

29.02.2016 12:27

Mam wrażenie , że kolejne stanowcze posunięcia właściciela przynoszą skutek. Zresztą chyba już starczy tej zadymy , my chcemy dalej pracować spkojnie
    Paweł

22.02.2016 21:35

Oczywiście po części masz racje ale jest presja wyniku i naszej kasy dlatego tak jeździmy lepiej siedź cicho bo właściciel przeczyta i będzie chryja
    kawaler

22.02.2016 18:10

Ciekawe jak tam działa centrum dowodzenia . Każdy ruch nasz jest na monitorze czujemy się jak filmie sexmisja . Właściciel ma na tym obsesje chyba już nie wyrośnie z tego
    wolny

19.02.2016 15:07

Jak taki dobry to dlaczego odchodzą i wtedy są najgorsi.Nikt nie wraca i znikim kontaktu nie utrzymuje.Oczywiscie ludzie zmieniają pracę ale każdy kto odszedl nikt by nie chciał wrócić i dobrze nie mówi o tej firmie.Ewa jak tam jest dobrze to pracuj i sluchaj mądre wywiady
    ewa

19.02.2016 11:46

Mam tutaj dobrą pracę , wszystko legalne więc polecam. A ta cała dyskusja jest spowodowana przez człowieka o którym napisano że ambicje go przerosły. Chce zaszkodzić szefowi którylekkomyślnie mu zaufał. Ale ja też sporo widziałam i w obronie mojej pracy opowiem komu trzeba.
    xyz

17.02.2016 12:48

Słabo cenisz Polaków ,że tylko mogą pracować na zmywaku ponieważ wykonują również inne prace a jakbyś był na zachodzie to przekonał byś się jak pracodawca rozmawia z pracownikiem 180% inaczej niż w tej firmie. Wielki czas na zmiany albo pracodawca zrozumie albo pracownicy będą odchodzić
    UUUU

16.02.2016 22:44

Roman dobry wpis Może w końcu zrozumie ,że my również chcemy zarabiać. Oczywiście nikt nikogo nie trzyma na siłę w tej firmie i dlatego co niektórzy odchodzą a nikt nie chce wrócić oj jeden wrócił i pracuje na magazynie . jak wszędzie są wyjątki. Proszę PAMIĘTAĆ firma to ludzie

16.02.2016 13:57

To proste pracowałem na zachodzie i moja rodzinna nie była nigdy na wczasach i na życie wydajemy m-c 1500 zł a resztę kasy spłacamy kredyt. Właściciel wybudował dom mając 60 lat ale na swoje hobby wydaje m-c tyle co nie jedna rodzina na rok na życie. Oczywiście różne są priorytety w życiu i nikt nie powinien zazdrościć pustego ładnego domu ale proszę nie narzekać ,że firma nie zarabia

15.02.2016 22:08

Czego właścicielowi nie można zarzucić to dużo zwiedza i różnych krajach był . Ciekawi nas czy coś dobrego zauważył. Zachodnich firmach jak właściciel bogaci się to wraz pracownikami ponieważ ci ludzie wypracowują zysk a firmie Zesiuk jest odwrotnie pracownicy co raz chudszy mają portfel.
    magda

16.02.2016 10:06

Ja mieszkam w blokach, i nie boli mnie zbudowanie domu przez właściciela przy jego szęśćdziesiątce i nie bolą mnie również dwa domy naszego lansera ale tak się zastanawiam skąd on na to miał w trzydziestym roku życia. To nie jest chudy portfel
    Były

15.02.2016 12:22

Minimum a o samochodzie zapomnij zostawiasz w firmie.
    ph

14.02.2016 14:25

z pytaniem do handlowców.jaką podstawę oferuje pracodawca i czy auto do własnego użytku?
    Jeden z Załogi

14.02.2016 07:58

Pracuję tutaj jakiś czas . Ustalone pieniądze otrzymuję w czasie, Po dostaniu PIT widzę ze wszystko wykazane. Ja polecam
    kurek

12.02.2016 08:22

Nie do końca kojarzę twoj wpis rozwiń swoją myśl

Zostaw merytoryczną opinię o Zesiuk Zakład Produkcji i Handlu