Oldar Ferma Aleksandra Dębska

Sokołów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 68 ocen.

Opinie o Oldar Ferma Aleksandra Dębska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oldar Ferma Aleksandra Dębska

Agnieszka

To prawda @Marek, kontrola z tego co piszą w Internecie, nie wykazała nieprawidłowości więc sprawę można uznać za zakończoną. Pytanie tylko, jak żyje się tam teraz pracownikom, czy po tych wszystkich aferach ich sytuacja uległa zmianie? Dobrze było by gdyby sam pracodawca mógł odnieść się do zadawanych pytań.

Kobi

Polecam jako miejsce pracy. Nie mi oceniac produkty, bo nie jestem w tym eksprtem, ale moja rodzina kupuje

Marek

Dużo się mowi o firmie w ostatnim czasie, ale sprawa przeciez juz dawno zakonczona. Jesli chodzi o miejsce pracy to slyszalem od znajomych, którzy tam pracowali ze bywalo gorzej

Sara

Teraz Polska! Kibicuję mocno.

HMr

Duża firma, która handluje z czołowymi hipermarketami w kraju. Dość mocno inwestuje w nowe technologie

Kamil

Pracowałem w Oldarze przez trzy lata i są oczywiście plus i minusy. Firma ma duże ambicje, więc oczekiwania od pracowników są dość duże. Wynagrodzenia są jakie są i zawsze chciałby się więcej. Najważniejsze, że płacone terminowo a to ważne, jak ma się rodzinę i kredyt hipoteczny do zapłacenia.

Agnieszka

Rzeczywiście opinie zewnętrzne na temat Oldaru mogą mieć wpływ na jej funkcjonowanie na rynku. Należy jednak pamiętać, że firma po kontroli weterynaryjnej została uwolniona od zarzutów i mogła wznowić produkcję. Więc może warto zamiast roztrząsania tej sprawy napisać jak wyglądają warunki pracy, czy coś uległo zmianie na lepsze?

Czarek

Oldar dużo zmienił na rynku i podniosl standardy. Oczywiscie konkurencja bedzie zawsze źle o nich pisała, ale tak juz maja najwieksi

MNN

Mam nadzieje, ze afera z TVN firmie nie zaszkodzi, bo nie wyobrazam sobie zeby firma zniknela z rynku!

Krzysztof

Bardzo dokladnie sprawdzam co kupuje i nie lubie tandety w polskich sklepach. Jeśli chodzi o Oldar to jajka zawsze są zgodne ze wskazaną wagą - nie zdarzyło się, by było mniejsze lub lżejsze - za to plus, bo w innych opakowaniach bywa róznie.

Maria K

Najwazniejsze jest zeby firma placila na czas i zeby atmosfera pracy byla ok. Produkt jest tak ogolnodostepny, ze musi byc dobry. Sa bardzo dlugo na rynku i jest to gwarancja, ze firma nie zniknie z dnia na dzien!

Damiano

Współpraca wieloletnia z najlepszymi fermami i dzięki temu produkty dobrej jakosci

Mariusz Kołodziejczyk

Zabrzmi to dziwnie, ale jajka oldaru są zawsze czyste ;) są wyselekcjonowane tak, że nie sprzedaje się klientowi brudnych niektore fimy sprzedaja nie selekcjonujac tak i jaja zdarzaja sie brudne ....

Karol uuu

firma jest na rynku 30 lat - przez ten czas przeszła napewno setki lub tysiace kontroli - i wszystkie ok, a nagle coś miałoby być nie tak?

Bogdan

W mojej opinii firma zasługuje na więcej niż jedną gwiazdkę. Może nie od razu na 6, ale na 4+

Uwa^^

Tempo pracy bardzo wysokie i trzeba się go nauczyć. Jak się przystosujesz, to później jest zdecydowanie łatwiej jakoś tam przetrwać. Pierwszy miesiąc w Oldarze był trudny.

Kami

Moja ocena jest dobra firmy a nie pracuje tam juz

kaccPER

Najlepszy polski producent jaj na rynku

sokol

Najlepsza jajka w tej cenie. Jako pracodawca moze nie ma kokosow, ale da sie zyc

szukam pracy

szukam pracy, czy firma Oldar kogos potrzebuje???? chetnie zaczne nawet od jutra, bo znajomi mowili ze dobrze sie u was pracuje

paweł

plusy: - świetna atmosfera (takich ludzi nigdzie nie spotkałam:) - nadgodziny uczciwie rozliczane minusy: - to nie jest miejsce dla leniwych, bo jest co robić

zain3

Bardzo chcę pracować w firmie ale chciałbym wiedzieć jakie są warunki? ktoś pomoże. Słyszałem, że nie jest źle

eni
@zain3 26.07.2017 13:38
Bardzo chcę pracować w firmie ale chciałbym wiedzieć jakie są warunki? ktoś pomoże. Słyszałem, że nie jest źle...

W mojej ocenie dobrą opinię jako pracodawca!!! pracowałem 3 lat i gdyby nie zmiana miejsca zamieszkania to pewnie pracowałbym dalej

uuh

Oldar to rzetelna, profesjonalna, i uczciwa firma. Polecam.

On88

jak to w Polsce raz lepiej raz gorzej. Ale generalnie ok

Magda

Firma miała duży problem miesiąc temu i znajomi mnie pytali czemu dla nich pracuje. Ja pracuje tam 6 lat i chociaz w administracji, to złego słowa na firmę nie powiem. Jest ok

Leszek

Firma istnieje blisko 30 lat i jest tutaj bardzo rodzinna atmosfera. Zarobki wiadomo, zawsze mogłoby być więcej, ale przynajmniej bez opóźnień, bo tak miałem wczesniej

były pracownik

Jako pracownik jestem zadwolony z firmy. Jachtu się tam nie dorobiłem, ale przynajmniej zawsze było na czas i w przyzwoitych warunkach. Uwagi zawsze miałem, ale przynajmniej ktoś zawsze wysłuchał. Ludzie proszę skończcie już z tą aferą tvn, bo od tego są sądy a tutaj ocenia się firmę, jako pracodawcę a nie sprzedawcę.

badziej

Dużo osób ostatnio pisze o afrze z Uwagą a chyba niewiele osób wie, że sprawa została wyjaśniona następnego dnia :P szkoda, że tak łatwo można zniszczyć kolejną Polską firmę

Konrad L

Praca jak każda inna. Raz lepiej raz gorzej. Ostatnio było ciężko przez krzywdzacy reportaż tvn. Dobrze, że firma szybko oczyścila sie z zarzutow i ma stacji wytoczyc proces.

Aga
@Konrad L 20.07.2017 10:55
Praca jak każda inna. Raz lepiej raz gorzej. Ostatnio było ciężko przez krzywdzacy reportaż tvn. Dobrze, że firma szybko oczyśc...

krzywdzący reportaż w TVN?!!!!!!! co ty taki wrażliwy jesteś durniu?!!! ty promujesz śmierdzące jajka i cieszysz się z tego chętnie bym cię przywaliła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konrad L
@Aga 02.08.2017 16:38
krzywdzący reportaż w TVN?!!!!!!! co ty taki wrażliwy jesteś durniu?!!! ty promujesz śmierdzące jajka i cieszysz się z tego chę...

Pani Agnieszko każdy ma prawo do własnej opinii. W internecie obowiązuje jednak pewna kultura ich wyrażania.

kuba

Rozumiem ze do czasu wyjasnienia tej afery ta firma zbuk oldar jest zamknieta ? czy jak gdyby nigdy nic dalej pakuje jaja z robakami

hkjh
@kuba 12.07.2017 11:29
Rozumiem ze do czasu wyjasnienia tej afery ta firma zbuk oldar jest zamknieta ? czy jak gdyby nigdy nic dalej pakuje jaja z ro...

jestem w szoku, że jak coś zobaczą w telewizji to choćby było 1000 oświadzeń to tego nie wymarzesz im z pamięci ;))) no ale coż dzisiaj najlepiej pracować w tvn, bo tam jak ktoś Ci się nie spodoba to masz wladze i wystarcza 4 minuty na antenie

xyz

Nie polecam pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyzysk pracowników. Pracownik nie jest szanowany. Traktowany jak śmieć

On01

Do Jaity, Za mądry jesteś. Kto Ci zapłacił za pisanie takich bzdur????

Wkurwiony

Zebyscie sami musieli jesc te znite jaja co ludzia wciskacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szmaty,oby ta firma upadla i wszyscy poszli za kratki...karma wraca i was dopadnie gnoje

Marek
@Wkurwiony 06.07.2017 20:17
Zebyscie sami musieli jesc te znite jaja co ludzia wciskacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szmaty,oby ta firma up...

W takich sprawach zawsze chwile poczekac w osądach, aż sprawa się wyjaśni. Tutaj szybko się TVN wycofał

HISZPANO

Inspekcja sama ostrzega o niezapowiedzianej kontroli . Siedzą jak SIEROTY i nie wiedza co powiedzieć . Niby inspektorka a jednak sierota mówi ze bez zapowiedzi nie mogą pojechać bo ich nie wpuszcza do zakładu . To za co biorą kasę ?za robienie z siebie BAŁWANÓW . TOTALNIE JAJA . Co jest produkowane na masowa skale zawsze jest to gówniany towar . Przychodzi paniusia do sklepu kupuje najdroższe ciasto i wcina z gównem i zbukiem . W 80% najlepszy towar to w małych zakładach ponieważ idą na jakość a nie na ilość .

hubson
@HISZPANO 28.06.2017 10:10
Inspekcja sama ostrzega o niezapowiedzianej kontroli . Siedzą jak SIEROTY i nie wiedza co powiedzieć . Niby inspektorka a jed...

mali produceci dbaja o jakosc????

Justyna Czerwińska
@hubson 08.07.2017 07:01
mali produceci dbaja o jakosc????

a Twoim zdaniem duży zadba lepiej? niestety i tak za wszystkimi przekretami stoja najeczesnej jednostki nie firmy. Ja osobiscie wole to co polskie i fajnie jak firma jest podpisana z imienia i nazwiska, bo w razie czego wiadomo do kogo mozna miec pretensje

Justyna

A ja z kolei posadzilabym Szanowna Pani Prezes do stołu usmazylabym dla niej pyszna jajecznicę z tych jej jajeczek ktore powinny byc zutylizowane ( ktore dalej szły w obieg) i kazala bym jej to wpier.... z usmiechem na gębie.

Julia

Szok. Firma nie ma co tłumaczyć ze są to spekulacje jakies... materiał mówi wszystko!!!

jadzia

jestem w szoku co sie teraz wyprawia ,wszystko tanim kosztem..byle jak zeby ino kasa z tego była na szczescie nigdy nie kupowałam jaj z sokołowa choc niejeden raz kusili cena ,mam własne kurki i wiem co jem! mnim mniam

Kate

Przed chwila obejrzalam program Uwaga i jestem w szoku,to nie do wiary co te skurczybyki robia.A pomyslcie teraz o miesie z Sokolowa

Janusz

TFU!

fatalny

to jest skandal wszyscy powinni złożyc pozew do sadu o narazenie zdrowia teraz strach kupowac

Marek

Dożywocie albo roboty ciężkie jak w Chinach za takie coś masakra????

Pogromca jaj
@Marek 23.06.2017 11:58
Dożywocie albo roboty ciężkie jak w Chinach za takie coś masakra????

potwierdzam w 200%

Agata i Paweł

Ostatnio w jajkach z Lidla znalazłam zbuka. Nie zrobiłam wtedy zdjęcia, a powinnam. Nie myślałam, że mogli kilka razy przebijac date na opakowaniu! Stąd takie jajko. Opakowania kartonowe smierdzialy starymi, zepsutymi jajkami. Pewnie nie jedna firma w Polsce tak robi.

pracownik?

Firma we własnym oświadczeniu przyznaje się, że działa 30 lat - po obejrzeniu programu Uwaga w TVN okazuje się, że TRULI NAS 30 LAT!!! i jeszcze pismem napisanym żargonem prawniczym chcą się "wybielić". NIE CHODZI O JAJA, bo po zakupie każdy widzi/czuje, jakie kupił i wywala jeśli jajo jest zepsute - chodzi o masę jajeczną robioną przez nich! a raczej gówno!!, które sprzedawali jako masę jajeczną - z której piekarze, ciastkarze, producenci makaronów i innych produktów spożywczych przygotowywali artykuły spożywcze!!!! My, konsumenci te gówno jedliśmy! Jak można w takiej firmie pracować??? a potem odchodząc nie powiadomić organów kontroli?!

Ola

Jak dobrze, że TVN wczoraj pokazał produkcję jaj w tej fermie. Nie kupie już nigdy jaj z Sokołowa! Ohyda!

Agata

Wczorajszy program UWAGA w TVN zwalił z nóg....

Mateusz

Sprzedają zepsute i stare jaja reportaz Uwagi wczoraj się pojawił. To jest zwyczajny skandal na skale krajową, bo ich "jajka" trafiały do takich supermarketów jak Biedronka Auchan Tesco i były bardzo popularne. Nie kupujcie jaj z marketów niech ta firma splajtuje

Laksygen
@JAITY 07.07.2017 10:16
jak mozna tak bezmyslnie pisać??? pakujac kilka milionow jaj tygodniowo ktos bedzie recznie stal i metki przeklejal - pewnie za...

Walisz bzdury jak rzadko który.W ostatnim programie wystapił były pracownik tej firemki,był kierownikiem,wszystko potwierdził.Ujawnił również twarz.Kto pracował,to potwierdzi,że Krzysiek był kierownikiem zmiany.Powinieneś wykąpać się w masie jajecznej oldar.

Daga
@Mateusz 22.06.2017 05:59
Sprzedają zepsute i stare jaja reportaz Uwagi wczoraj się pojawił. To jest zwyczajny skandal na skale krajową, bo ich "jaj...

Panie Mateuszu skąd Pan ma pewność, że TVN ma racje? Już kilka razy mieli wpadkę, bo informacje były nieprawdziwe. Zresztą kilka dni po materiale sami się wycofali z oskarżeń mówiąc, że się pomylili

ha

tragedia, szefowa uwielbia botoks i niestety wyglada jak ta co do kota chciala sie upodobnic, szef to pantoflarz i pijak i zakompleksiony dupek. pracownicy- godza sie na zarobki minimalne, nigdy nie słyszeli ze socjal dla pracownika to nie przywilej. szkoda gadac...

Agnieszka

@gość to dobrze, że jesteś zadowolony. Wnioskuję, że pracujesz w Oldar Ferma Aleksandra Dębska na stanowisku obsługa klienta? Możesz powiesz kilka słów więcej o warunkach pracy na tym stanowisku?

Jarek
@Agnieszka 20.04.2017 15:30
@gość to dobrze, że jesteś zadowolony. Wnioskuję, że pracujesz w Oldar Ferma Aleksandra Dębska na stanowisku obsługa klienta? M...

Taka mila atmosfera i znowu szukaja kogos do bok?

gość

Bardzo miła atmosfera w pracy w biurze na obsłudze klienta.

aass345556
@gość 19.04.2017 10:54
Bardzo miła atmosfera w pracy w biurze na obsłudze klienta.

a po 2 miesiacach reportaz w TVN? NO KAMAN? O CO CHODZI?

asss11112222
@aass345556 07.07.2017 02:36
a po 2 miesiacach reportaz w TVN? NO KAMAN? O CO CHODZI?

Kiedys date waznosci w wodzie mineralnej w butelkach plastikowych w Polsce zmywali acetonem, potem kiełbaski stare w innej firmie Constar po zwrotach "odswieżali" wiec to nie dziwota, Według oskarżenia, stosowana w zakładach "Constar" praktyka przyjmowania tzw. zwrotów z półki, sortowanie, przechowywanie w tym samym pomieszczeniu wyrobów przeznaczonych do utylizacji albo do dalszego spożycia, a także kierowanie części zwrotów do uzdatniania lub przeróbki, mogło być przyczyną niewłaściwej jakości zdrowotnej produktów wytwarzanych w starachowickim przedsiębiorstwie i produkty te mogły być zagrożeniem dla zdrowia publicznego. Inna historia to sklep spozywczy ABS w Warszawie na ul Sniadeckich 16 czy 18,rok 2009,tu wypis z internetu: " ...Popieram - najlepsze są w ABS. Ale tylko tym koło Pl. Politechniki - vide filmik do którego link jest poniżej. Pewnie sekret tkwi w przechowywaniu - toaleta to zapewne najlepsze miejsce. Krawędź miski z kurczakami 10 cm od krawędzi muszli klozetowej :))) ... " http://forum.gazeta.pl/forum/w,51,88159128,88159128,Gdzie_w_Warszawie_najlepsze_kurczaki_z_rozna.html

gość

Szukają na stanowisko Pracownik Działu Obsługi Klienta - warto strać się tam tą pracę? Niech koś napisze coś o zarobkach, z kim i jak się pracuję, o warunkach (umowa o pracę, czy coś umowo podobne?), no i takie tam. Z góry dziękuję.

Zostaw opinię o Oldar Ferma Aleksandra Dębska - Sokołów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oldar Ferma Aleksandra Dębska