Ovovita Firma Produkcyjna

Prawda

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 39 ocen.

Opinie o Ovovita Firma Produkcyjna

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ovovita Firma Produkcyjna

Jaś

Czarny trzymaj się ! Wyjdziesz silniejszy i znów zrobimy porządek na magazynie.Czekam trzymaj się.

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@kilop, @Omen, @Omen 44 to nie miejsce do pisania o konkretnych pracownikach firmy i ich życiu poza pracą. Przed napisaniem kolejnego komentarza zalecam zapoznanie się z regulaminem forum: http://www.gowork.pl/regulamin

Omen 44
@Dominika 2 tygodnie temu
@kilop, @Omen, @Omen 44 to nie miejsce do pisania o konkretnych pracownikach firmy i ich życiu poza pracą. Przed napisaniem kol...

Nikt nie wchodzi w życie prywatne pana magazyniera Tomasza S. Jakbyś czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała że wszyscy są przeszczęśliwi z tego gdzie się znajduje pan Tomasz S z wiadomych powodów.

Omen 44
@Dominika 2 tygodnie temu
@kilop, @Omen, @Omen 44 to nie miejsce do pisania o konkretnych pracownikach firmy i ich życiu poza pracą. Przed napisaniem kol...

Do tego co było wcześniej napisane pragnę dodać że firma została wyleczona z raka który wykańczał firme. Szkoda że się nie zainteresowałaś czemu u pana magazyniera Tomasza S. była taka rotacja ludzi. Więc można udzielić informacji że spokojnie można przyjść na magazyn pracować i nikt za niczyje grzechy nie będzie odpowiadał.

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@Neutralny piszesz, ze najgorzej jest na magazynie i sortowni. Co masz na myśli? Co się dzieje w tych miejscach? W jaki sposób prawa są łamane? Czemu pracownicy nie chcą się zjednoczyć. Ktoś uważa tak samo jak ten użytkownik o pracy w Ovovita Firma Produkcyjna? To ważne dla osób szukających pracy.

Neutralny
@Dominika 25.09.2017, 15:38
@Neutralny piszesz, ze najgorzej jest na magazynie i sortowni. Co masz na myśli? Co się dzieje w tych miejscach? W jaki sposób...

Dominika 2017-09-25 15:38 Nie wiem dlaczego się oburzasz. Sądzę że znasz sytuacje w tej firmie czytając po wpisach i nie strasz tu paragrafami. Poczytaj komentarze wcześniejsze a wszystko stanie się jasne. A co do twoich zarzutów do pisania o konkretnych pracownikach, to pracownicy mają prawo wiedzieć co się dzieje w firmie w której pracują i nie jest to szkalowanie firmy. Tylko konkretnych ludzi odpowiedzialnych za dobro firmy i pracowników którzy są siłą napędową tego zakładu. A jak wyprowadzają kogoś w obrączkach to już sensacja i pracownicy chcą wiedzieć co jest grane.

Omen

Ja się zastanawiam co jeszcze się tam stanie :))) Teraz czas na Ukrainę to dopiero będą HITY hehee

Omen 44

Jak sądzicie za co zamkli magazyniera Tomasza S. czyżby szefostwo dopatrzyło się w końcu nieprawidłowości na magazynie ???

:)
@Omen 44 22.09.2017, 19:01
Jak sądzicie za co zamkli magazyniera Tomasza S. czyżby szefostwo dopatrzyło się w końcu nieprawidłowości na magazynie ???...

Przyszła kryska na Matyska :)

Neutralny

Odradzam wszystkim pracownicy nie potrafią się zjednoczyć . Paserstwo pracodawcy jest niezrozumiałe. Wszystkie prawa pracownicze są tam łamane nie wiem co na to Państwowa Inspekcja Pracy Najgorzej jest na magazynie i sortowni. Ciekawe co zrobią jak ludzie się zbuntują i nie przyjdą do pracy, zobaczą jak to mieć bąbelki na rączkach.

Guśka

Witam, dzisiaj pojawiła się oferta pracy jako laborant-mikrobiolog. Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są warunki pracy na tym stanowisku? Bo z tego co czytam praca na produkcji to koszmar...czy tak samo jest w laboratorium?

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@Były klient tego cyrku ale z perspektywy klienta odradzasz pracę w firmie Ovovita? Wiesz coś na temat pracy tam? Co takiego wiesz? Najlepiej jakby jeszcze pracownicy odpowiedzieli użytkownikowi @edzia, bo to będzie najpewniejsze źródło informacji.

edzia

ktoś moze coś napisać o pracy technologa w tej firmie? Czym zajmuje się technolog w Ovovita, na ile zmian pracuje itp

Były klient tego cyrku
@edzia 02.09.2017, 18:25
ktoś moze coś napisać o pracy technologa w tej firmie? Czym zajmuje się technolog w Ovovita, na ile zmian pracuje itp...

Poszukaj sobie innej pracy dobrze ci radzę zapomnij o tym cyrku co nazywa się Ovowita

Dominika
użytkownik zarejestrowany

@robol to poważny zarzut z obozem pracy, ale rozumiem, że źle się czułeś w tej pracy. Czy ktoś miał takie same odczucie w firmie Ovovita Firma Produkcyjna? Na pewno zainteresuje to osoby chcące tam pracować.

kur

kurasiki to bydło powinno nimi zająć się PIP

Neutralny

Dobry był magazynier "R.R"jak na jego lata całkiem sprawny ale mu chyba też puściły nerwy nie dał się gnoić. W końcu każdy pęknie i odchodzi ! Powodzenia .

Obserwator

Ludzi nie mają a Głupiego Juliana zwolnili był głupi ale przychodził i robił a jeszcze głupszy kierownik Tomek go zwolnił żeby Anię wziąć na magazyn a ta pani nawet nie potrafi kartonów z tira zdjąć a szefostwo się oczywiście nie odzywa no bo gdzie znajdą drugiego takiego Tumka na zawołanie [murzyna] :)

Przydatnia dusza

Wiem że praca w tej firmie nie jest lekka ale gdzie jest szacunek dla pracowników którzy pracują 10 lub więcej lat ,w tej firmie lepiej traktuje się nowicjusza( mą większe prawa) niż stary pracownik .Gdzie jest u szefostwa szacunek dla starych pracowników którzy rozkręcali te firmę i budowali od podstaw (mowa o sortowni ) Widzę że co niektórzy nie umieją docenić porządnego pracownik od cpuna i alkocholika mowa o jednym panu wuzkowym sortowni B. K. ,a p Andrzej największy przydupas p. Jacka teraz wchodzi w d.... panu Jarkowi .Z wielkim szacunkiem dla p.Andrzeja Kurasika zacznijcie dbać o starych dobrych pracowników (mowa o sortowni pakowni i magazyn ) bo oni odchodzą ,filar zakładu.Pozdrowienia .

Kasia

Kasia ma wywalone na tych buraków brudasów itd a jak ktoś pisze takie bzdury i kłamstwa to proszę niech mi to powie w twarz bo ja się do niczego nie poczuwam nie wiem co za szuja mi mąci i dla czego więc czekam jak jesteś taki czy taka odważna to powiedz mi to prosto w oczy czekam szujo

xxx

Nie gadaj na Ukraińców bo Kasia się pogniewa :d

O-xxx

Tam się nie da pracować szczególnie teraz gdy na zatrudniali ludzi z przeszłości [Ukraińców ] NIE POLECAM

Ona

Ja nie obrażałam i nie obrażam tylko piszę prawdę a my Polacy za granicą nie sramy do pryszniców i myjemy się nie tak jak oni więc nie pisz bzdur zresztą sięgnij pamięciom do historii co to bydło z nami robiło lub jedź sobie do nich to się przekonasz jaka to dzicz i dżungla

Jak odejdę to napiszę

Ja jeszcze miesiąc i spadam z tego syfu nie mam zamiaru pracować z jakimś bydłem Ukraińskim u nas w Polsce w zakładach dla obłąkanych są mądrzejsi ludzie jak ta patologia śmierdząca z Ukrainy p.Kurasik chyba stracił rozum ale to nie mój problem jeszcze mu wyjdą te Ukraińskie śmieci bokiem

Omen 44
@Jak odejdę to napiszę 01.03.2017, 10:21
Ja jeszcze miesiąc i spadam z tego syfu nie mam zamiaru pracować z jakimś bydłem Ukraińskim u nas w Polsce w zakładach dla obłą...

My polacy jeteśmy tak samo spostrzegani zagranicami naszego kraju.Moim zdaniem obrażasz naród Ukraiński i zastanów się nad tym co piszesz .

Rafik

Podsumowując firma dziod... Zresztą tak się w PL dorabiają nowobogaccy czyli wyzyskiem klasy robotniczej... A tak swoją drogą czy ta cała wasza Ovovita ma faktycznie kurzy wolny wybieg ? Jaja są sprzedawane rzekomo od kur z wolnego wybiegu a na mapach satelitarnych widać zamiast wybiegu dwu hektarowe kurniki....

Nowy

Teraz nabrali Ukraińców ludzie obłęd zwierzęta przy nich to goście a nygusy nieroby i brudasy Europa ma problem z ISIS a Polacy za moment z UKRAIŃCAMI wygnać to dziadostwo z powrotem skąd przyjechali

Obserwator

Następny pijaczek i cipunek wyleciał brawo tomek tak trzymaj

Jola

Szefostwo Ovowity lubi prostych ludzi takich jak p.Tomek , p.Ola po prostu im głupszy tym lepszy

Szczera

Powiem tak takie jaja to tylko w ovowicie brygadzistka nawet nie ma szkoły podstawowej skończonej więc odpowiedzcie sobie sami jakie jest zarządzanie na sortowni :)

Nowy

Powiem że pracuję od niedawna i nie wiem jak jest na sortowni i produkcji ale w magazynie lekko nie jest. Pan Tomek krzyczy na ludzi za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak krzyknie na mnie-dostanie w pysk!

Zainteresowany
@Nowy 01.11.2016, 16:55
Powiem że pracuję od niedawna i nie wiem jak jest na sortowni i produkcji ale w magazynie lekko nie jest. Pan Tomek krzyczy na...

Nowy zgadzam się z Tobą i radziłbym szefostwu przyjrzeć się panu magazynierowi Tomaszowi S. i jego organizacji pracy

edeok
użytkownik zarejestrowany

Wydaje mi się, że ostatnio nie było żadnej oferty pracy @andrew, bo rotacji wśród pracowników nie ma, co jest doskonałym dowodem na to, że uczciwie podchodzą do swoich pracowników, więc nie ma się co dziwić, że każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie.

Zosia

Tam już nawet Ukraińcy uciekają nie chcą pracować powód głupi kierownik Jacek

Pani

To chyba ostatni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki został w 21 wieku nie dają ludziom pić o wc też zapomnijcie harówa od rana do nocy za 2000 tyś no i co najważniejsze głupi kierowniczek Jacuś największy cymbał owowity

Taki tam

Ja pracuje a pracuje tylko ze wzgledu jest dobry pieniadz nie powiem na sortowni ciężko jest czasami ale patrzac na chłopców z magazynu jak on8i wiecej w pracy niz w domu to tylko im współczuje biuro co 8 godzin i do domu co moze maja ciezko na kurnikach tez ludzie po 8

robak

@coro, nie jest napisane, że zwolnili kogoś bo chciał urlop, tylko jak zaczniesz mówić o urlopie to wszyscy nosem kręcą i dopiero cię zawalają robotą.

paw

pracował tam mój syn,to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] xxi wieku. Wchodzisz i nie wiesz o której wyjdziesz,kierownik na sortowni typowy matoł ale znajomy p.Kurasika nie do ruszenia.praca tylko dla zdesperowanych lub dla ludzi z wyciętym układem nerwowym.

robak

@edeok czytaj uważnie, nie jest napisane że kogoś zwolnili dlatego że chciał wziąść urlop, tylko że urlop nie jest mile widziany.

robak

Praca w tej firmie nie jest lekka, nie ważne czy jest się na produkcji czy w biurze. Ogólnie nie polecam, rejestracja jest prawie że minimalna a jak zacznie się coś mówić o urlopie to wszyscy nosem kręcą i dopiero cię zawalają robotą.

zakrecona

witam jak na firmę z tyloma certyfikatami masakra proponuje zęby ludziom z biura i zarządu zabronić picia wody tak jak to jest na produkcji nawet nie ma dystrybutora z wodą dla ludzi po prostu żenada gdzie inni lepsi pracownicy piją na hali wodę na oczach ludzi produkcyjnych chyba są gorsi bo robią.Pani pełnomocnik powinna dobrze przejrzeć księgę mycia bo mycie szmatami i zimną wodą to nie ta era i na kolanach przez pracowników podług chyba jest to nie właściwa osoba na tym miejscu. Firma ogólnie ok dużo pracy fakt . tylko brakuje świeżej krwi na szczeblach kierowniczych.

gandalf

Hahaha... "krok po kroku zdobywać wyznaczone cele" ... ciekawe jakie??? Je..ać, karać, nie wyróżniać

Ania

Jacusia to człowiek który już dawno powinien wylecieć

dara

J.Owczasz jestes stara menda i starym frajerem.

kasia

Masz wyżej opisaną sytuacje i zarobki jakie tam są osobiście nie polecam praca po 8-10-12h od poniedziałku do soboty ;p płaca 1500 i nadgodziny to około 2000-2200 wyjdzie może praca ciężka i monotonna atmosfera tragedia umowa jak ją wogóle dostaniesz może to będzie na zlecenie

tysek

Witam obecnie poszukuję pracy i słyszałem że są przyjęcia czy znajdzie się ktoś kto powie mi jak wygląda tam praca i coś o zarobkach oraz o atmosferze która tam panuje.

obserwator

Jak ma być dół w porządku ( pan Jacek i pan Tomek - magazyn , który też nie może zebrać sobie brygady ) skoro sama góra nie jest w porządku . Wprowadzają państwo w państwie w soboty pracują za darmo po 10 - 12 godzin , bez odbiorów i co najzabawniejsze urlop wliczany w sobotę- zero przestrzegania przepisów bhp ale takie cuda to tylko na sortowni , ludzie są dla nich jak nazwa działu - sort , nic dodać nic ująć aby któregoś dnia państwo Kurasik nie musieli sami stanąć na produkcji gratuluję ,jak już ktoś napisał czar pryska za murami

omen44

Nierozumiem dlaczego tak nastajecie na pana Jacka żeby nie on nie sięgli byście do czubka nosa gdyż niemacie pojęcia o produkcji najlepiej jakby wam kazał położyć się koło maszyny nikt nie każe wam po tyle godzin pracować jak jest wam tak źle nikt nikogo nie trzyma tam siłą

epizot
@omen44 17.02.2015, 15:36
Nierozumiem dlaczego tak nastajecie na pana Jacka żeby nie on nie sięgli byście do czubka nosa gdyż niemacie pojęcia o produkcj...

to masz problem i(nie zrozumiesz)!!!i nie wypisuj bzdur skoro nie wiesz jak naprawdę tam jest!!!Wszyscy leżą pod maszyną bez wyjątku i mało tego szorują podłogę i wycierają szmatami to jakaś masakra jest!biegiem do kibla nikt z nikim nie rozmawia przekraczasz bramę i nie wiesz kiedy wyjdziesz!!! ludzie czy wy nie macie godności zero ambicji?Wiadomo że trzeba zarobić na chleb itd sam mam rodzinę i lekko nie jest ale na szczęście długo w tym kiblu nie zabawiłem bo mam godność i szacunek dla siebie i nie pozwolę traktować się jak śmiecia!!!zwierzęta są lepiej traktowane niż pracownicy w firmie ovovita NIKOMU NIE POLECAM TAKIEGO OBOZU I KATOWANIA PRACOWNIKA W XXI !!!

tymbark

No faktycznie firma duża ale po przekroczeniu bramy czar pryska na sortowni pracuje się czasem po 8 czasem po 12 od poniedziałku do soboty praca przy odbiorze ciężka i monotonna przerwa 30 min na śniadanie i nic więcej to WC trzeba biegiem lecieć a pan Jacek kierownik działu to tak jak wyżej napisali cham za przeproszeniem krzyczy bezpodstawnie na pracowników zwykły mobing w pracy przez niego stosowany już chyba kiedyś miał sprawę w sądzie o mobing i dalej w tej firmie pracuje na takim stanowisku i to samo robi a Prezes firmy nie widzi problemu aby go trzymać dalej zarobki bardzo małe 1500 podstawy plus nadgodziny płatne tragedia na taki zakład minimum 1800-2000 na ręke i zrobić na 2 zmiany a nie tyrać po 12h codziennie przepisy bhp nie przestrzegane wcale rejestracja pracowników kiepska część pracowników nawet nie zarejestrowana podwyżki bardzo dawno nie było i chyba nie będzie bo jajko drogie i interes nie idzie bzdura nie wiem jak jest na produkcji ale ludzie tez tak wychodzą jak na sortowni po 10-12h i tak samo pracują w soboty odradzam tą firmę no chyba że już naprawdę wyjścia nie macie i chcecie tyrać ja osioł pozdrawiam ;p

loady

Praca jak praca wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma ale odnośnie tej firmy wszystko byłoby prawie ok gdyby nie ludzie i własnie tu zaczynają sie schody. I własnie znowu zastrzezenie do P.Jacka z Guzewa a nie jak wyżej wpisane z Prawdy mała pomyłka .Aby firma jeszcze lepiej prosperowała należaloby sie zastanowić nad zwolnieniem lub zmianą ludzi którzy uwazają że są wyżej postawieni od szefa.

lotos

Praca w labie ok? - czy ogólnie firma ok? Podzielcie się proszę informacjami jak wygląda tam praca, czy jets zmianowa i ile dni w tygodniu no i oczywiście może ktoś zna "laboratoryjne" zarobki?? Z góry dzięki za info :)

czek

ok

lotos

A jak wygląda praca w laboratorium? Podzieli się ktos opinią? Pojawiła się oferta pracy właśnie w labie mikrobiologicznym. Warto?

adhd

Witam zastanawia mnie w tej firmie p.kierownik Jacek jak taki człowiek z taką przeszłością może pełnić funkcję kierowniczą czy pan Kurasik nie wstydzi się takiego matoła który nie potrafi porozmawiać z klientem typowy cham z Prawdy [wieśniak] a już nie wspomnę o odnoszeniu się do pracowników wstyd panie Kurasik chłopek psuję panu renomę może czas zacząć leczyć tego kierownika pożal się panie boże

serjuan
@adhd 08.01.2015, 12:26
Witam zastanawia mnie w tej firmie p.kierownik Jacek jak taki człowiek z taką przeszłością może pełnić funkcję kierowniczą czy...

on nie jest z prawdy tylko guzewa kolesiu

polo

zla to malo powiedzane tragedja.Najgorszy to ten pan magazynier i jeszcze do tego to [usunięte przez moderatora]

obserwator

zgadzam sie z ta opinia w 100% duza firma z perspektywami a tak zla organizacja pracy

Rozczarowany

Firma z zewnątrz wygląda okazale. Jednak czar pryska w momencie uzyskania zatrudnienia. Nie wiem, jak jest na produkcji/pakowni, ale na magazynie przychodzi się do pracy i nigdy nie wiadomo, o której się skończy. Czy dziś będzie się pracować 8 godzin, czy czasem 12. I tak to działa od poniedziałku do soboty (tak, tu się pracuje też w sobotę), więc zapomnij o życiu osobistym, bo niestety nie będziesz mieć na nie czasu. Jak nie będziesz chcieć zostawać dłużej, to zostaniesz zwolniony. Zasady BHP nie są przestrzegane, nie ma szafek dla pracowników - wszyscy przebierają się w jednym, wspólnym miejscu, więc wszystkie wartościowe rzeczy (telefon, portfel, klucze) należy trzymać ze sobą. Praca jest ciężka i monotonna, a nawet chwile odpoczynku są szybko wyłapywane przez kamery i momentalnie zjebki lecą do kierownika, a później obrywa pracownik. Brak tutaj organizacji i harmonogramu pracy (zapomnij o grafiku). Wypłaty są terminowe, z tym nie ma problemu. Praca jest ciężka i monotonna. Po miesiącu tyrania po 10-12 godzin przez 6 dni w tygodni możesz liczyć na wypłatę rzędu 2000-2200 zł. Kwestią otwartą pozostaje, to czy warto tyrać aż tyle godzin, aby zarobić 2 tysiące. Każdy chcący zatrudnić się w OVOVITA musi indywidualnie odpowiedzieć sobie na to pytanie.

nieznajomy

można tam dodrze zarobic,pieniadze zawsze sa terminowo,chociaz praca jest ciężka,

LOVE
@nieznajomy 12.01.2013, 15:57
można tam dodrze zarobic,pieniadze zawsze sa terminowo,chociaz praca jest ciężka,

TY TO JESTES CHYBA JEDNYM Z TYCH STARYCH PRACOWNIKOW ZE PISZESZ TAKIE PIERDOLY.ABSOLUTNIE ODRADZAM PRACE W FIRMIE OVOVITA JAK I W FIRMIE FERMA NIOSEK PRAWDA. JESLI CHCECIE BYDZ ZDROWI NA UMYSLE TO TRZYMAJCIE SIE OD TYCH LUDZI Z DALEKA. ABSOLUTNY BRAK LUDZKIEGO PODEJSCIA SZEFOSTWA JAK I LUDZI ZARZADZAJACYCH DO PRACOWNIKOW .TE FIRMY TYLKO Z ZEWNATRZ WYGLADAJA LADNIE. STOSOANIE KAR FINANSOWYCH TO NORMA A JAK CI SIE NIE PODOBA TO WYPAD.SZCZEGOLNIE ODRADZAM PRACE NA MAGAZYNIERA Z PANEM TOMASZEM S. CZLOWIEK KTORY ABSOLUTNIE NIE POWINIEN KIEROWAC LUDZMI BO NIE MA POJECIA O TYM. PRACA Z TYM CZOWIEKIEM JUZ WYKONCZYLA NIE JEDNEGO. I PROSZE NA NIEGO UWAZAC TO JEST PIERWSZY DONOSICIEL W TEJ FIRMIE DLATEGO TAK DLUGO UTRZYMUJE SIE TAM. KABLUJE I DONOSI O WSZYSTKIM I O WSZYSTKICH . JEST W BARDZO ZARZYLYCH STOSUNKACH Z JEDNA Z PAN PRZCUJACYCH W BIURZE. Z TEGO CO SLYSZALEM TO JEST SZWAGIERKA SZEFA PANI GABRYSIA . OBYDWOJE SIEBIE WARCI WIEC PROSZE UWARZAC NA TEN DUECIK.

Zostaw opinię o Ovovita Firma Produkcyjna - Prawda

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ovovita Firma Produkcyjna