Jestem absolwentem tej szkoły, pełna prowizorka, można nie chodzić i zdasz. Trzeba dogadać się finansowo z dyrekcją.
Uczen19832
08.02.2019 13:16
Nie przypominam sobie zeby byla to prowizorka. Szkoła jest swietna ,trzeba sie uczyc jak w kazdej innej szkole . Wynioslam stamtad dużą wiedzę. Nie dogadywalam sie z nikim o zadnych finansowych sprawach a przeszlam semestry bo sie uczylam. Twoj Komentarz jest nie na temat strony,ale nie moglam przejsc obojetnie ,bo szykanujesz bezpodstawnie ludzi. Za takie oszczerstwa mozna miec ogromne problemy wiec zastanow sie czlowieku co piszesz.(bardzo mi przykro ,ze wedlug Ciebie tylko za pieniadze przeszedles dalej ,widocznie taki z Ciebie "inteligent".
poldek
29.04.2016 15:07
Firma jest instytucja edukacyjną tak właściwie no i oni są w Sosnowcu, wiec nie mają na pewno łatwych warunków do pracy, dajcie znac jak to wygląda teraz tak dokladnie
Zostaw merytoryczną opinię o Atena Szkoły
Nie przegap nowości o Atena Szkoły!