Maxon Nieruchomości

Dlaczego my

Proces rekrutacyjny

Okiem pracownika

Galeria

5. Opinie o Maxon Nieruchomości Sp. z o.o.

Opinie o Maxon Nieruchomości Warszawa

Nie przegap nowości o Maxon Nieruchomości Sp. z o.o.!

07.07.2022 11:37

Tak - od początku współpracy nowy agent może liczyć na pomoc i wdrożenie przez dyrektora działu sprzedaży. Zanim zacznie pracować z klientem, nasi eksperci przekazują mu zdobywana przez lata wiedzę z dziedziny najmu, sprzedaży, marketingu i prawa. Wykorzystujemy platformę e-learningową, więc większość kursów może być realizowana w dogodnym dla agenta czasie. Szkolenia przeprowadzane na żywo również mają charakter stacjonarny lub zdalny. Nasi agenci mogą wzbogacać wiedzę i rozszerzać kompetencje, korzystając z pakietu szkoleń prowadzonych przez praktyków sprzedaży, pracowników filmy oraz zewnętrznych trenerów.
    Beata

29.01.2020 16:29

Wspolpracowalam z Panią Karoliną Zwierko z biura Maxon i dzięki jej profesjonalizmowi zaangażowaniu w niezwykle krótkim czasie udało się sprzedać dom.Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia procesu sprzedaży domu od początku do końca oraz z dopilnowania przez Panią Karolinę całego formalnego procesu .Przez cały czas była dyspozycyjny nawet o późnych porach i bardzo pomocna.Goraco polecam ,Panią Karolinę Zwierko oraz zapewniam , iż każdy ,kto zdecyduje się ,na współpracę z Panią Karoliną będzie zadowolony.Pani Karolino serdecznie dziękuję.

07.07.2022 11:32

Pani Beato, bardzo dziękujemy za opinię. Zapraszamy w przypadku przyszłych transakcji :)
    Elżbieta 28.12.2021

28.12.2021 09:01

Polecam Pana Michała N.z Agencji Maxon.Wybitny pośrednik,doradca i organizator wszystkich spraw związanych ze sprzedażą i zkpem nierchomości jak prezentacje, doradztwo kredytowe akty notarialne,przygotowanie nierchomości do przekazania,przygotowanie i przekazywanie dokmentacji i klczy

07.07.2022 11:30

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Oczywiście polecamy współpracę z panem Michałem przy okazji przyszłych transakcji.
    Kasia

07.05.2019 14:48

W Maxon Nieruchomości pracuję blisko dwa lata. Największą zaletą jest przemiła i przyjacielska atmosfera. Audytorka jest bardzo pomocna i wspiera zespół. Jeśli ktoś faktycznie pracuje i chce zarobić to na jest to możliwe. Oczywiście są osoby które mimo że przychodzą do pracy systematycznie nie robią targetów ale wynika to z małego zaangażowania w prace. Nie wystarczy przyjść i usiąść, trzeba dzwonić obserwować rynek umawiać spotkania. W każdym razie ja bardzo polecam pracę w mojej firmie.

Były pośrednik nieruchomości

30.06.2026 10:29

Pracowałem jako pośrednik i moim zdaniem największym problemem jest bardzo duża rotacja pracowników. Wiele osób odchodzi po krótkim czasie, co moim zdaniem nie jest przypadkowe. Na etapie rekrutacji słyszałem wiele obietnic dotyczących wsparcia, rozwoju i możliwości zarobkowych. W praktyce moje doświadczenia były inne. Od początku wyczuwalna była duża presja na wyniki i jak najszybsze finalizowanie transakcji. Sprzęt do pracy, taki jak komputer, jest zapewniany i nie budzi zastrzeżeń. Telefon natomiast trzeba mieć własny, co przy specyfice pracy może być istotnym minusem. Największym problemem są jednak narzędzia wspierające pracę pośrednika. Szkolenia oceniam jako niewystarczające, wsparcie merytoryczne było ograniczone, a promocja ofert w internecie pozostawiała wiele do życzenia. W efekcie dużą część działań trzeba organizować samodzielnie. To moje osobiste doświadczenia. Przed podjęciem współpracy warto dokładnie dopytać o zakres realnego wsparcia, sposób pozyskiwania klientów i promocję ofert, aby uniknąć rozczarowania.
    #Posrednik

Kacper

30.06.2026 19:45

Długo pracowałeś ? Pytam ponieważ mam propozycję pracy w tej firmie jednak mam jakąś dziwną intuicję że zbyt pięknie mówione jest na samym początku o wsparciu, niepozostawieniu pracownika samemu sobie

Artur

18.11.2025 11:51

Pracuję w Maxon Nieruchomości od 2014 roku i muszę przyznać, że to bardzo pozytywne doświadczenie. Firma dba o swoich pracowników, zapewnia jasne zasady współpracy, profesjonalne szkolenia oraz realne wsparcie na każdym etapie rozwoju. Atmosfera w biurze jest przyjazna, a zespół zawsze chętnie dzieli się wiedzą i pomaga w trudniejszych sytuacjach. Widać, że Maxon stawia na jakość, etykę pracy oraz długofalowe relacje, co przekłada się na poczucie stabilności i satysfakcję z wykonywanych obowiązków. To świetne miejsce dla osób, które chcą rozwijać się w branży nieruchomości i pracować w naprawdę profesjonalnym środowisku.
    #DyrektorSprzedazy
    Maksio

16.12.2014 10:43

Moje osobiste doświadczenie z firmą nie był pozytywne - ODRADZAM! Dla chętnych do przyuczenia do zawodu współpraca z większością z renomowanych agencji jest pozytywna - wynika to z faktu że nowicjusz nic nie wie. Zgadzam się z poprzednikiem, że jak coś potrafisz to dopiero dostrzegasz minusy agencji i tak było i tutaj: słaba obsługa prawna, przerzucanie kosztów działania agencji na agenta, umowa współpracy nakładająca na agenta obowiązki, obwarowania oraz kary a w drugą stronę nic! PAMIĘTAJCIE!, że nie jest to PRACA zgodnie z Kodeksem Pracy. Agencje często wprowadzają w błąd w ogłoszeniach oferując pracę a powinny oferować współpracę typu B2B. Musisz założyć przedsiębiorstwo, być VAT - owcem - czyli równie dobrze sam możesz robić wszystko, bo obecnie nie potrzeba licencji.
    LULU

25.06.2021 14:08

Zastanów się co piszesz @Rad Pośrednictwo to jest taka sama usługa jak każda inna obwarowana ustawą o pośrednictwie w nieruchomościach za którą należy się wynagrodzenie. Twierdzenie, że posrednictwo w nieruchmościach jest wyłudzeniem pieniędzy jest po prostu obraźliwe i totalnie nie na miejscu. więc zanim coś takiego napiszesz to dwa razy pomyśl...chyba tego zabrakło.

14.07.2025 17:15

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz osobistym doświadczeniem. Każda informacja zwrotna jest dla nas cenna i pozwala jeszcze lepiej odpowiadać na oczekiwania współpracowników. Chcielibyśmy podkreślić, że cytowana przez Pana(ią) opinia pochodzi z 2014 roku. Od tego czasu zarówno branża, jak i nasza agencja przeszły znaczącą transformację – a zmiany te zdecydowanie wychodzą naprzeciw zgłaszanym wcześniej wyzwaniom. Obecnie wdrożyliśmy autorski, wieloetapowy system szkoleń, obejmujący zarówno osoby początkujące, jak i zaawansowanych agentów. Każda osoba otrzymuje wsparcie mentorskie, onboarding wdrożeniowy oraz dedykowane materiały edukacyjne. Kładziemy duży nacisk na rozwój kompetencji praktycznych, obsługę narzędzi sprzedażowych oraz wiedzę z zakresu prawa nieruchomości. Naszym agentom zapewniamy również kompleksowe wsparcie prawne. Oczywiście, model współpracy oparty jest o działalność gospodarczą typu B2B, co jest Stawiamy na partnerskie relacje, transparentność oraz realne wsparcie na każdym etapie współpracy. Nieustannie udoskonalamy nasze procesy, aby sprostać oczekiwaniom nowoczesnych agentów nieruchomości i budować wspólnie sukces zespołu.
    Mirka

14.07.2023 12:52

Ktoś tu napisał, że nie da się zarabiać. Rozwiniecie? Jest oferta w necie, że szukają specjalisty ds. sprzedaży nieruchomości, serio tak źle jest teraz? Widełki jakie podali to 5 - 27 tysięcy miesięcznie, zastanawiam się czy bardzo na wyrost byłoby oczekiwanie dwucyfrowej stawki razem z prowizją? No i trzeba założyć własną działalność, a czy stawka jest tylko prowizyjna czy gwarantują podstawę co miesiąc?
    Noway

23.11.2023 15:36

to zależy w jakiej branży ma się doświadczenie, ja uważam, że w Warszawie jest o wiele więcej ciekawych ofert w korpo, nawet dla początkujących czy przekwalifikowanie się (IT i nie tylko), do tego można pracować przynajmniej częściowo z domu. Jeśli ktoś jest dobrym sprzedawcą, to można próbować, ale trzeba się liczyć z niskimi zarobkami w stosunku do poświęconego czasu (siedzenie na telefonie i życie w samochodzie). Czy można się sparować? pewnie tak, ale tu nietrudno o konflikt, z czasem może do niego dojść, na tle tego, kto więcej wysiłku w to włożył i ile mu się należy. Mi to przypomina MLM, czyli jakbyś sprzedawał choćby thermomix albo kosmetyki. Porównać do tego i odpowiedzieć sobie, czy to jest to, co się chce robić.

14.07.2025 17:10

Dziękujemy za zainteresowanie tematem zarobków w branży nieruchomości. Rozumiemy, że jest to zagadnienie budzące wiele pytań, szczególnie w kontekście ogłoszeń, które prezentują szerokie widełki wynagrodzenia. Pragniemy podkreślić, że w naszej agencji model wynagrodzenia opiera się wyłącznie na prowizji – nie oferujemy tzw. „podstawy”. Oznacza to, że wysokość wynagrodzenia jest wprost uzależniona od osobistego zaangażowania, skuteczności działań oraz jakości relacji z klientami. Branża nieruchomości to rynek wymagający proaktywnej postawy, przedsiębiorczości oraz umiejętności budowania zaufania. Osoby osiągające ponadprzeciętne wyniki to te, które inwestują w rozwój kompetencji, wykazują się inicjatywą i konsekwencją w działaniu. Właśnie dlatego poziom zarobków – od kilku do nawet kilkudziesięciu tysięcy złotych miesięcznie – jest tak zróżnicowany.
    Jacek

08.12.2023 11:28

Bardzo dziękuję Panu Tadeuszowi Krawczuk, który kompleksowo zajął się moją sprawą sprzedaży mieszkania i dzięki profesjonalizmowi i zaangażowaniu w krótkim czasie udało mu się sprzedać mieszkanie za cenę zadowalającą mnie jak i kupującego. Okazał się nieoceniony w kontaktach z kupującymi. Czuwał nad kolejnymi etapami procesu sprzedaży, służąc pomocą i wsparciem. Polecam Pana Tadeusza Krawczuk z agencji Maxon - współpraca przebiegała bezproblemowo i pomyślnie. Sądzę, że każdy kto zdecyduje się na współpracę z Panem Tadeuszem będzie zadowolony tak jak ja. Firmę poleciła mi siostrzenica, która kupiła mieszkanie za jej pośrednictwem.
    Maria

26.09.2023 13:12

Bardzo dziękuję Pani Oldze Dzięgielewskiej, która kompleksowo zajęła się moją sprawą sprzedaży/kupna nieruchomości. Bardzo uważna i przemiła osoba, która okazała się nieoceniona w kontakcie z potencjalnym klientem/sprzedającym. Czuwała nad kolejnymi etapami i służyła pomocą i wsparciem w chwilach zwątpienia :-)

07.07.2022 12:52

Z przyjemnością informujemy o premierze charytatywnej książki "50 osobowości biznesu", do której wywiadu udzielił między innymi Janusz Iracki, Prezes Zarządu MAXON Nieruchomości.

Publikacja wspiera działalność fundacji Rak'n'roll.
    News image
    btm

06.02.2017 15:57

Dla doświadczonych pośredników i osób które nie mają innego wyjścia, mogą spróbować nauczyć się tu być pośrednikiem. Dostaną pełne wsparcie. Jeżeli nie chcesz być pośrednikiem nie aplikuj: - brak możliwości rozwoju, awans? nope - zapomnij o szkoleniach - brak benefitów - prezent na święta? jak sobie sam kupisz Plus to młody zespół - poniżej 30 roku życia, czyli ludzie, którzy dopiero zaczynają swoją karierę i bardzo szybko uciekają.

07.07.2022 12:10

Dzień dobry. Być może Państwa opinia dotyczy sytuacji sprzed kliku lat - obecnie każdy nowy agent może u nas liczyć na unikalny, autorski system szkoleń. Zapraszamy!

22.11.2021 10:28

Jak długo trwa proces awansu w Maxon Nieruchomości Sp. z o.o.?

07.07.2022 11:57

Wszystko zależy od zaangażowania oraz czasu poświęconego na zdobywanie kwalifikacji. Zapraszamy na rozmowę w sprawie szczegółów :)

11.03.2020 09:33

Czy firma Maxon Nieruchomości Sp. z o.o. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
    Misiowa

24.03.2020 07:16

Tak

07.07.2022 11:51

Dzień dobry. Tak, większość szkoleń dla agentów, które oferujemy jest darmowa lub znacząco dofinansowana.

15.04.2022 11:27

Ile jest zmian w Maxon Nieruchomości Sp. z o.o.?

07.07.2022 11:49

Dzień dobry. Czy może Pan sprecyzować pytanie?

13.08.2021 11:46

07.07.2022 11:44

Dzień dobry. Oferujemy naszym agentom m.in: SZKOLENIA Zanim zaczniesz pracować z klientem, przekażemy Ci wiedzę z dziedziny najmu, sprzedaży, marketingu i prawa. ELASTYCZNOŚĆ To Ty decydujesz, kiedy i w jakim zakresie chcesz pracować. MOŻLIWOŚCI FINANSOWE Stworzyliśmy atrakcyjny system prowizyjny. Wysokość Twoich zarobków zależy tylko od Twojego zaangażowania. MARKETING Nasz dział marketingu będzie wspierał promocję Twoich ofert. WSPARCIE COACHINGOWE Lider działu będzie Twoim mentorem i pomoże osiągać cele sprzedażowe. BAZY DANYCH Posiadamy bogatą bazę nieruchomości oraz klientów. WSPARCIE PRAWNICZE Nasz dział prawny wesprze Cię w przeprowadzeniu transakcji i odpowie na pytania z tego zakresu.
    Ann

19.08.2021 17:17

Polecam Pana Michała N. Z agencji Maxon. Współpraca przebiegła bezproblemowo i pomyślnie .

07.07.2022 11:30

Bardzo dziękujemy i cieszymy się z pozytywnego doświadczenia :)
    Patryk

09.08.2020 19:17

Nie polecam pracy w Maxon. Brak szkoleń (pomijając szkolenia prawne ) manager nie wspiera bo ciagle go nie ma. Ogólnie idą na ilość agentów a nie ich jakość, przez co są przepychanki między agentami i walka o oferty.
    Łukasz Lebensztejn

26.02.2021 09:46

Witam Panie Patryku, nie wiem w którym dziale Pan pracował i szczerze mówiąc Pana nie kojarzę, jestem pracownikiem Maxon od 2008 roku i audytorem dwóch działów sprzedaży . Osoby , które na prawdę chcą pracować mają u nas zapewnione pełne wsparcie, oprócz szkoleń z działem prawnym posiadamy szkolenia poprzez platformę szkoleniową Dolineo, szkolenia poprzez Teams lub Zoom z trenerami od marketingu bezpośredniego jak również szkolenia z audytorem w oddziale , a agenci za których odpowiadam są ze mną w stałym kontakcie; z drugiej strony oczekujemy zaangażowani , może u Pana go zabrakło. Pozdrawiam.
    Jakub

24.06.2019 19:53

Jeśli chodzi o agencje nieruchomości praca w maxonie daje sporo możliwości. W porównaniu w firmie z innymi agencjami prowizja jest całkiem niezła, sporo dodatkowych narzędzi ( w tym wirtualne spacery które robią wrażenie na klientach oraz sesje zdjęciowe). Dobrego W firmie jest kilku audytorów - uwaga!! niektórzy nie potrafią wspierać swoich agentów inni zaś są naprawdę pomocni i potrafią wskrzesić ze zwykłej osoby wiele:-)
    ja

04.08.2020 16:16

Prowizje na rynku to teraz 60-70 % więc nie wiem czy te są takie dobre
    Jan

13.09.2020 19:31

Tak tu trzeba założyć działalność
    Basia

14.04.2020 16:29

(usunięte przez administratora) firma. Kasa zawsze na czas, super team super atmosfera. Duża firma, która nie jest korporacją. Pracuję w tej firmie już ponad 5 lat i dorobiłam się (usunięte przez administratora) pieniędzy!
    marcin

21.08.2019 18:59

Jeśli ktoś jest zdecysplinowany to bardzo polecam prace w Maxonie. Agencja ma naprawdę przyzwoite warunki pracy prowizje między 50-65 % . Spore wsparcie kmarketingowe wirtualne spacery, sesje zdjęciowe promocja ofert.
    Moni

04.07.2019 08:13

Nie mam wiedzy jak się pracuję w Maxon nieruchomości ale wiem od wczoraj jak się współpracuje z Agentami obsługującymi Miasteczko Wilanów.... w dniu wczorajszym byliśmy z mężem umówieni na oglądanie mieszkania...niestety nic z tego nie wyszło..Pani ani nas nie poinformowała że nie dotrze na miejsce ani też nie odbierała telefonów. Jak już się dodzwoniliśmy usłyszeliśmy że niestety nie dotrze na miejsce. Podczas rozmowy zasypywała nas pytaniami o to dla kogo chcemy kupić mieszkanie i czy mamy na to gotówkę. Podsumowując : zero profesjonalizmu i wrażenie od samego początku że nie zależy jej na sprzedaży i na prezentacji mieszkania. Ogólnie nie polecam tej Agentki.
    Magdalena

13.02.2019 12:31

Według mnie Maxon Nieruchomości to najlepszy pracodawca u jakiego pracowałam. Wynagrodzenie zależy od tego ile zrobisz obrotu. Jeśli będziesz siedzieć w domu i narzekać, że nie masz kasy to nic nie zarobisz. Zarobki w zależności od ilości pracy włożonej. Współpracownicy zawsze pomocni, super biura na terenie Warszawy oraz duża baza klientów.

Kontakt - Maxon Nieruchomości Sp. z o.o.

Powązkowska 44C 01-797 Warszawa

NIP:5252119890

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

Kamil W.

23.10.2018 13:48

Pracodawca wart zaufania i to potwierdzi każdy współpracownik/pracownik firmy. Zarobki od niskich do wysokich w zależności od tego ile czasu poświęca się pracy. Polecam szczerze!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Maxon Nieruchomości?

Ala

15.10.2018 09:10

Czy można tu otrzymać prawdziwą opinie o tym Pracodawcy ? Lata wstecz - negatywy. W sierpniu b.r. jednego dnia trzy zachwycone opinie :-) Bardzo mocno naciągane. Tak samo jak ta wymiana informacji między dwoma paniami. Bije po oczach oszustwo. Czy mógłby tu wreszcie jakiś pracownik sie wypowiedzieć ?
    Wiola

23.10.2018 13:47

Dzień dobry, jestem pracownikiem, a moja wypowiedź powyżej.
    Ola

04.09.2018 22:00

Super zarobki, możesz zarobić 3 tyś a możesz zarobić 40 tyś wszystko w zależności od tego co chcesz robić, jeżeli narzekasz i nic nie robisz to zarobisz 0 PLN a jak weźmiesz się do pracy to zarobisz nawet 200 tyś PLN. Szkolenia są super, zespół jest super, nie ma nacisku na wyniki. Ja sama pracuje w Maxon od 5 lat i jestem jedną z najlepszych osób pod kątem zarobków dzięki Maxon.
    Wiola

23.10.2018 13:37

Cześć, piszesz "słyszałem" - czy w takim razie to, co piszesz można uznać za pewniak? Jeśli sam czegoś nie doświadczyłeś, to chyba nie powinieneś się na ten temat wypowiadać. Pracuję w tej firmie od 3 lat i nigdy nie słyszałam tylu negatywnych opinii... No tak, jako Pan/Pani X jest łatwiej oczerniać, prawda? Ja serdecznie polecam pracę w Maxon i ręczę, że niemal 200 agentów nadal tu pracujących również jest zadowolonych. Pozdrawiam hejterów. Idźcie pluć jadem gdzie indziej:)
    Irek

23.10.2018 12:16

3/4 opinii to ewidentna "lewizna". Pracodawca bardzo pilnuje spadku wysokości oceny. Niestety to widać. Szkoda, że nie ma w Internecie miejsca, gdzie można uzyskać rzetelne opinie.

23.10.2018 12:48

Irku, bardzo nam przykro że nie do końca wierzysz w prawdziwość opinii które zostały tu umieszczone. Zapewniam Cię, że zostały one napisane przez osoby które pracują lub pracowały w naszej firmie. Naprawdę nie mamy nic do ukrycia i nie ma konieczności wymyślania nieprawdziwych opinii żeby zwiększyć ilość gwiazdek. Opinie które są tu publikowane mogą być napisane przez każdego. Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji w Maxon Nieruchomości. Wtedy sam będziesz mógł sobie wyrobić opinię na temat naszej firmy:) Pozdrawiamy serdecznie
    W.

14.10.2018 17:27

Widzę, że sierpień 2018 obfituje w opinie pisane przez pracodawcę. Jeden wielki fajerwerk :-)
    Iza

15.10.2018 09:54

Opinie są pisane przez osoby które pracują/pracowały w firmie:) Faktycznie sierpień to czas kiedy tych opinii jest najwięcej, jednak wynika to z faktu że postanowiliśmy uruchomić nasz oficjalny profil. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości co do tego czy opinie są prawdziwe, zachęcamy do wysłania CV do nas. Wtedy na własne oczy będziesz mógł/mogła się przekonać o możliwościach jakie oferuje nasza firma:)
    Paulina

03.09.2018 19:37

@Zofia, czy orientujesz się w temacie aktualnych przyjęć do firmy Maxon Nieruchomości? Czy firma w tym momencie poszukuje agentów nieruchomości? Ile trwa szkolenie i czy należy mieć jakieś doświadczenie w tej branży? Warto o tym porozmawiać, ponieważ wielu kandydatów poszukuje właśnie takich informacji.

04.09.2018 10:07

Aktualne oferty pracy najprościej znaleźć na stronie internetowej firmy, tam wszystko jest w zakładce KARIERA(na dole strony). Z tego co wiem to jesteśmy ,,otwarci'' na nowych ludzi. Tak, zdarza się, że zatrudniane są osoby bez doświadczenia, w tej branży w dużej mierze liczy w się chęć do pracy, osobowość itp., niestety nie wiedząc nic/ mało trzeba ciężko pracować przez jakiś czas żeby zacząć osiągać jakieś wyniki. Jeśli chodzi o szkolenia to czas ich trwania jest ,,znośny'' nie trzeba się akurat tym przejmować, najważniejsze jest żeby chcieć! Wszystko zależy od podejścia :)
    Paulina

26.08.2018 15:51

@Zofia, obecnie pozytywna atmosfera jest często bardziej doceniania niż wynagrodzenie. To zrozumiałe, że dzięki dobrej atmosferze, pracuje się przyjemniej, a i sama praca biegnie szybciej. Czy możesz coś powiedzieć na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy udało Ci się nauczyć przez ten czas czegoś nowego w firmie Maxon Nieruchomości?

30.08.2018 14:41

Swoją przygodę z nieruchomościami zaczęłam własnie w tej firmie, uczę się i rozwijam cały czas.

23.08.2018 16:28

Pracuje w tej firmie około roku, atmosfera bardzo miła, wszystko na spokojnie i bez nadęcia. Jeśli zachodzi taka potrzeba to są tu ludzie, którzy pomogą tak naprawdę w każdej kwestii, co prawda pakiet socjalny trochę ,,kuleje'', ale to nie jest powód do zmiany pracodawcy, polecam! :)
    Chris

20.08.2018 15:03

W Maxonie pracuje ponad rok. Ogólnie bardzo polecam. Niezwykle przyjemna atmosfera, pomocni ludzie. Na minus brak pakietu medycznego.
    Hania.

16.08.2018 07:25

Maxon Nieruchomości to miejsce, gdzie nauczysz się jak pracować zgodnie z najwyższymi standardami na rynku. Jeżeli jesteś doświadczonym pośrednikiem masz możliwość awansu. Zarobki bardzo dobre, wszystko zależy od Ciebie. Serdecznie polecam to miejsce pracy jako najlepsze na rynku!
    Pan

15.08.2018 10:00

Pracuję w Maxon Nieruchomości czwarty rok. Wbrew wcześniejszym wpisom malkontentów - są szkolenia, są możliwości awansów. Są 5 cyfrowe zarobki - wszystko zależy od Ciebie. Polecam.
    Zuza

13.08.2018 23:31

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Jakie umowy preferują z nowymi osobami?

14.08.2018 09:07

Dzień dobry, obecnie prowadzimy rekrutacje na 2 stanowiska. Zapraszamy do zakładki " Oferty pracy"
    Ewa

13.08.2018 23:43

Polecam Maxon Nieruchomości tym osobom, które poszukują pracy pełnej wyzwań, dającej możliwość szybkiej konfrontacji własnych umiejętności z aktualnym rynkiem pracy, Jestem przekonana, że wszędzie można osiągać sukcesy, które zależą od nas, od naszego nastawienia. Dobra praca, realizacja własnych marzeń, satysfakcjonujące zarobki – w ten sposób można opisać ludzi sukcesu w Maxon Nieruchomości.
    Juta

13.08.2018 16:48

Praca w Maxon to fantastyczna przygoda. Polecam każdemu kto chce poszerzać swoje horyzonty, poznać ciekawych ludzi i przede wszystkim czuć fajny klimat w miejscu pracy.
    paweł m

13.08.2018 16:38

Współpracuje z Maxon - Nieruchomości od 4 lat i takiej atmosfery, życzliwości i wsparcia nigdzie nie spotkałem. Bardzo dobre warunki pracy, rewelacyjne wyposażenie biura sprawia że wyjątkowo chętnie przychodzę do pracy. Co jest tu najważniejsze - wspaniali ludzie, super audytorzy gotowi wspierać mnie w najbardziej skomplikowanych sytuacjach. Jednym słowem - jeżeli praca w nieruchomościach to tylko w Maxon- Nieruchomości
    Kukaśka

13.08.2018 16:33

polecam - pracuję, mam wsparcie bardziej doświadczonych kolegów, naprawdę miłą atmosferę. A co najważniejsze - kompetencja i rzetelność to ważne w tej firmie
    D.

04.12.2016 20:14

Jeśli szukacie pracy w nieruchomościach polecam - dobra atmosfera, bardzo duże możliwości, wsparcie bardziej doświadczonych kolegów.
    rt

13.08.2016 20:58

Pewnie @Adam, zobacz, że ostatnio pokazało się u nich tylko ogłoszenie na specjalistę ds. windykacji. Oczywiste jest, że wymagają odpowiedniego doświadczenia, ale nie jest to nic dziwnego, bo przecież to się dodatkowo przekłada dobrze na wynagrodzenie u nich.

15.03.2016 19:44

Dziewczyna

07.08.2016 12:27

Czy ja wiem, dostajesz 2000 na rekę, o innej kasie nie ma o czym rozmawiać. 15% od transakcji w zasadzie z czego dostajesz 10% bo wszystko musza odliczyć. Generalnie walka z duzymi korpo... o klienta. Pracowałam 3 miesiące i nie polecam.. chyba ze chcesz sie uganiać za małymi klientami którzy według koordynatorów jest bez sensu.

Zostaw merytoryczną opinię o Maxon Nieruchomości Sp. z o.o.