Nie polecam! Właściciel jest tylko miły dla klientów, nieco sarkastyczny, żartobliwy. A tak naprawdę jest chamski i butny. Praca nie jest trudna, wymaga zręczności i dokładności. Ale szef już drugiego dnia wymaga, żebyś pracował tak jakbyś pracował 0,5 roku. Aberracja! Ciągłe krzyki i pospieszanie. Nie da się tak niczego nauczyć! To nie koniec. Zniszczył jakieś materiały przyniesione przez jakąś kobietę a potem mnie obarczył o winę i jeszcze jedno... gdybym się nie upomniał to by mi nie zapłacił za wykonaną pracę. Policzył mi 6,5zł/h netto.
esoes
10.12.2022 11:26
Cześć @lolitek
Zainteresowała mnie data twojego wpisu. Tak się składa, że "pracowałem" tam niestety na czarno w listopadzie, poszukiwałem pracy po studiach na chwilę, byłem wtedy doktorantem, żeby znaleźć coś lepszego. Właściciel cały czas krzyczy, wulgarnie się odnosi cały czas (k*, ch* i inne co chwila), zwykły cham i (usunięte przez administratora) jak się coś zapytasz to drze nie rozumiesz, jesteś 5 minut i masz już umieć wszystkie drukarki i urządzenia obsługiwać, wg niego "robota ma się palić w Tobie rękach". Miły jest dla klientów, czasem dowcipny, myślałem że się to zmieni, ale niestety nie. Niewbijanie na kasę większości transakcji np. ktoś potrzebował kopii, 2 lub 4 i to wyniosło powiedzmy 64 grosze to wkładało się kasy i nie wbijało na paragon, liczenie kwot wedle uznania itp. Obiecywał zatrudnienie na umowę zlecenie, jak się podszkolę, a zadzwonił pod koniec miesiąca do mnie, że niby kogoś zatrudnił bo jest lepszy. I jeszcze wziął moje dane do przyszłej umowy. Prawda jest taka, że nie podołałem bo w takim stresie nie da się pracować, jak na Ciebie krzyczą co chwila. W sumie dobrze, że się to tak stało, bo i tak bym sam odszedł, przy takim człowieku nie da się pracować. Niby zapłacił mi za miesiąc, ale nie wynagrodzi mi to stresu jaki u niego przeżyłem. Na szczęście szybko znalazłem po tym pracę. Jedynie fajna dziewczyna to sklepiku, była miła i dało się porozmawiać, a jak jest teraz to nie wiem. Przestrzegam przed pracą u niego i korzystaniem z firmy, bo widzę, że niezłe machloje i (usunięte przez administratora) są wykonywane z liczeniem cen z wydruk! Omijać z daleka!
esoes
10.12.2022 11:27
Byłem tam przez chwilę i wiem jak wygląda tam praca
xdxdfdf
05.04.2022 19:21
Jeśli to ksero przy bibliotece to uważajcie gościu lub ktoś obcy na sieci czasami lubi przepuścic puste kartki by więcej wyciągnąć kasy
Gucii
02.08.2022 20:35
ma 3 szt na kompie a wychodzi 6 cenę liczy nie pod druk tylko to co wyjdzie, jak by było 200 stron to zrobiło się 500? i zapłacisz za 600?
xdxdfdf
05.04.2022 19:20