Domtom Dominik Andrysiak

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 52 ocen.

Opinie o Domtom Dominik Andrysiak

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domtom Dominik Andrysiak

Justyna

Pracowałam w tej firmie dokładnie na infosysie pani kierowniczka masakra jakaś ona nic nie wie umowa mi się kończyła to powiedziała że w swoim czasie się ja dowiem i że ona nie wie masakra. Wogole tam jest nie zaciekawie dużo plotochow jest a nawet piją sobie wódkę a pani Ania o tym nawet nie wie szkoda gadac

Lidia

@wwwww czy pracujesz aktualnie w Domtom Dominik Andrysiak? Czy powiedziałbyś coś na temat warunków pracy a nie ludzi pracujących w firmie? Co byś zmienił w firmie? Na jakim stanowisku pracujesz?

wwwww

wszyscy piszą o tym co nie powinni a ja napiszę konkretnie o firmie bo właśnie widzę pracowników jak pracują a praca ich przypomina mi czasy PRL-u(jeden trzyma się łopaty a reszta zagląda w wykopaną dziurę )otwarta kabina koparki i rozkręcone na cały regulator radio,dwóch pracowników przeskakuje przez wykopaną dziurę i cieszą się jak małe dzieci.To jest pełny obraz firmy bo tak ją reprezentują pracownicy tylko jeszcze niech im dobrze zapłacą to będą albo leżeć albo wyżej skakać.Porażka!!!! Gdzie jest jakiś nadzór!!! brak jakiejkolwiek kontroli

Lidia

@maciek widzę, że jesteś zadowolony z pracy w firmie Domtom Dominik Andrysiak. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o plusach pracy w tej firmie? Każda opinia i informacja jest ważna dla tych co chcą aplikować do firmy.

maciek

jestem pracowinikiem Dom Tomu i pracuję już rok w firmie i jestesm zadowlony i pensję zawsze dostaję na czas i zawsze sa srodki do sprzątania i jest ok

janek

O no to super wiadomość moim zdaniem - na pewno teraz również nie bedzie problemu z kasą i wypłatą, tylko, ze z koleji ja nie widze nowych ofert pracy do nich.

anonim

(usunięte przez administratora)

AAAAAAAAAA

Tak z tym nie bylo problemu

Ewa

Potwierdzam . Konkretna osoba i napewno można się z nią dogadać. Stwierdzenia na forum mocno podkoloryzowane .

Jadwiga R.

Miałam przyjemność pracować na jednym z obiektów obsługiwanych przez firmę Domtom. Twierdzenie że Pani Dyrektor jest zła jest bardzo krzywdzące ponieważ to po jej wizycie na obiekcie rozwiązano kilka problemów ciągnących się prawie dwa lata. Nigdy nie przeszła obok spraw pracowników obojętnie. Porozmawiała z nami i rozwiązała problemy których nasza kierowniczka nie chciał lub nie potrafiła rozwiązać. Wypisywanie przez kogoś takich głupot i oczernianie osoby Pani Dyrektor jest naprawdę kłamstwem.

xyz
@Jadwiga R. 06.07.2016 11:17
Miałam przyjemność pracować na jednym z obiektów obsługiwanych przez firmę Domtom. Twierdzenie że Pani Dyrektor jest zła jest b...

Czasami ma przebłyski człowieka , ale tylko czasami

AAAAAAAAAA
@Jadwiga R. 06.07.2016 11:17
Miałam przyjemność pracować na jednym z obiektów obsługiwanych przez firmę Domtom. Twierdzenie że Pani Dyrektor jest zła jest b...

Hmmmm to niech ta Pani dyrektor jedzie sobie na obiekt Rossmana ul Sw Teresy i wezmie się za Pana Tom....który daje pracownikom używane obuwie nie daje ubrania i każe myć podłogi starymi mopami a chemie którą daje Rossman wywozi na inne obiekty.Pozdrawiam były pracownik.

do XYZ

Same złe rzeczy to chyba jednak nie do końca prawda. Pracuję tam i według mnie jest normalnie . Nic nadzwyczajnego si,e nie dzieję.

XYZ

Same złe rzeczy nie polecam .

Do Xxx

.....No ty nie potrafiłaś......

Xxx

Dajcie Grazynie więcej władzy TO WAS SPRZEDA HA HA HA HA HA

Pracownik

Atmosfera jak atmosfera normalna bez zbędnych ciśnień. Wynagrodzenia na czas , dostawy co miesiąc .

XYZ

hahaha

D

Daniel nic się nie zmieniłeś cały czas mącisz , nawet jak już nie pracujesz.

d
@D 26.04.2016 14:41
Daniel nic się nie zmieniłeś cały czas mącisz , nawet jak już nie pracujesz.

Chyba żart. Proszę się delikatnie odwalić .

xyz

Jesteś źle poinformowany łysek ma się dobrze nawet bardzo dobrze więc przestań kłamać na forum. Jestem na bieżąco pracuje w brygadzie i wiem jak było kiedyś a jak jest teraz. Większość dobrych obiektów poszło do konkurencji a ty twierdzisz że jest dobrze. I to jeszcze nie koniec niebawem dostaniecie list z Jaszpola i z Sapy jeszcze tylko kilka wpadek . I to wszystko możecie zawdzięczać G.O. A tak na sam koniec to ci powiem Głowacki że jesteś żałosny. Teraz jesteś pierwszym przydupasem a zapomniałeś jak to było w brygadzie.

haha
@xyz 25.04.2016 22:33
Jesteś źle poinformowany łysek ma się dobrze nawet bardzo dobrze więc przestań kłamać na forum. Jestem na bieżąco pracuje w br...

Rafał, przecież twierdziłeś że łysy to frajer a teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu liżesz. To czemu się męczysz w grupie idź do łysego

haha

Popytaj Łysego może cię zatrudni.......podobno kasa mu się kończy.

XYZ

Pracuje w brygadzie usługowej za poprzedniego kierownika był uciążliwy ale przy nim można było zarobić a teraz pracujemy po 160 godzin i żadnych premii bo jesteśmy mało wydajni . Śmiech. Brakuje wszystkiego ,wszystko ginie , obecna p. dyrektor nie panuje nad tym działem . Łysy miał to w jednym palcu i umiał to wszystko ułożyć a teraz jest przeskakiwanie z kwiatka na kwiatek. Ogólnie jest żle .

XXX
@XYZ 23.04.2016 11:02
Pracuje w brygadzie usługowej za poprzedniego kierownika był uciążliwy ale przy nim można było zarobić a teraz pracujemy po 160...

Tak praca w brygadzie.........

XYZ

Jesteście żałośni Sami siebie okłamujecie, a portkami trzęsiecie .

Hadar

Pewnie kolejny sfrustrowany były pracownik , ale cóż i tacy muszą być .

Pracownik

To chyba ty nie wiesz co piszesz. Przecież nie wszyscy kierownicy zostali zwolnieni. Głupoty piszesz chociaż nie wiesz co się dzieje w firmie. A co do spotkania się z Prezesem to chyba żadem kierownik nie ma problemu żeby porozmawiać osobiście bez obecności Pani Dyrektor. I jaki folwark kolejna bzdura gdzieś usłyszana. Czyli piszesz same bzdury bez potwierdzenia .

haha

Ta prawda siedzi jeden debil z drugim co to się nienadawani do pracy i teraz kombinują obrażenie na cały świat jak by tu się odegrać .

yyyy
@haha 25.03.2016 22:34
Ta prawda siedzi jeden debil z drugim co to się nienadawani do pracy i teraz kombinują obrażenie na cały świat jak by tu się od...

ty chyba nie zdajesz obie sprawy z tego co piszesz wszyscy kierownicy zatrudnieni za poprzedniego dyrektora byli zli i nieudolni a pracowali tyle lat zastanow sie zanim nastepnym razem napiszesz takie bzdury i co nagle przychodzi nowa p dyrektor i wymienia cala kadre cos musi wtym byc niesadzisz a to ze robi z firma co chce i traktuje ja jak swoj prywatny folwark to swieta prawda i to ze prezes jest odciety od informacji to tez prawda sprobujcie sie z nim umowic bez wiedzy p dyrektor to sie sami przkonacie a tak na marginesie to byla bardzo fajna i rodzinna firma byla

666

Stajecie się już nudni z tymi pretensjami. Widocznie jak kobieta zarządza to chyba się sprawdza skoro pracuje. Piszecie takie głupoty że aż żal czytać ciągle to samo. I zaraz oczywiście padną kolejne głupkowate posty typu " prezes jest odcięty od informacji". Wychodzi na to że wszyscy są źli tylko byli pracownicy super.

XYZ

Basia masz rację . Może się obudzą

yyyy
@XYZ 25.03.2016 13:13
Basia masz rację . Może się obudzą

nie liczcie na to prezes jest odciety od informacji a PANI DYREKTOR robi z firma co chce najgorzej ze traktuje ludzi jak zlo konieczne a przeciez to my pracujemy na dobre imie firmy a raczej bylo dobre zanim PANI DYREKTOR zaczela rzadzic

Basia

Ludzie o co krzyk wywalili najlepszych kierowników a zostali tacy co nie dają rady i nie mają pojęcia jak współpracować z ludźmi ale nic nie poradzimy ze prezes jest głuchy i ślepy pozwolił żeby jego najlepsi ludzie odeszli a p.dyrektor rządzi tak ze prawie ruina żal patrzeć ale co my szare myszki możemy zrobić a tych co jeszcze coś mogli już nie ma bo nikt ich nie słuchał

Wwww

Słuchaj milek o kim Ty mówisz o kadrze z biura czy o zwykłych pracownikach z obiektów bo jak o kadrze z biura to nie masz pojęcia co piszesz a jezeli chodzi o pijanych to do dzisiaj niektórzy królują na obiektach i poniektorym to nie przeszkadza

Wwww

Słuchaj milek o kim Ty mówisz o kadrze z biura czy o zwykłych pracownikach z obiektów bo jak o kadrze z biura to nie masz pojęcia co piszesz a jezeli chodzi o pijanych to do dzisiaj niektórzy królują na obiektach i poniektorym to nie przeszkadza

Wwww

Tak piszą ludzie którzy już nie pracują i nie z własnej woli odeszli ci co długo pracują to niech sami zobaczą jaka szarade przeszło biuro gdzie ta Stara kadra i kierownicy obiektów też kradli i pili zastanówcie się co piszecie chyba nie macie zielonego pojęcia jak naprawdę jest i kto rządzi prezes czy p.dyrektor

Wwww

Tak piszą ludzie którzy już nie pracują i nie z własnej woli odeszli ci co długo pracują to niech sami zobaczą jaka szarade przeszło biuro gdzie ta Stara kadra i kierownicy obiektów też kradli i pili zastanówcie się co piszecie chyba nie macie zielonego pojęcia jak naprawdę jest i kto rządzi prezes czy p.dyrektor

XXX

Czytam to wszystkie odpowiedzi i nasuwa się tylko jedno stwierdzenie, że wszystkie te negatywne opinie piszą osoby które już nie pracują z jakiegoś powodu. Moze porostu nie nadawaliście sie do pracy bo nie rozumiem jak można komus pomoc w zwolnieniu , czytam że jest Prezes chyba mozna bylo sie jakoś bronić przed pomówieniami. Wcześniej chyba tez była rotacja pracowników moze sami zwalnialiście ludzi , niewierze w to ze kiedys ta firma tylko zatrudniala a nie zwalniala pracowników. Przecież nie wszyscy nadajemy się do każdej pracy, może w waszym przypadku było podobnie.....

www

Zapytaj wspaniałej p.dyrektor na pewno Ci powie jak jesteś taki ciekawy.

Wwww

Piotrze Ty chyba z choinki się urwales mam wrażenie że nie pracujesz w tej firmie długo jak popracujesz tak jak inni po kilka lat to pogadamy o ile jeszcze firma bedzie???

www

Jakie premie ? w tej firmie nie ma premi , no chyba że będzie się donosić . A zresztą ta firma to już ruina , już tyle dobrych obiektów stracili przez mądre zarządzanie Pani dyrektor !

ciekawy
@www 17.03.2016 17:31
Jakie premie ? w tej firmie nie ma premi , no chyba że będzie się donosić . A zresztą ta firma to już ruina , już tyle dobrych...

A jakie obiekty stracili??

XYZ

Czemu są usuwane wpisy ???

Wwww

Dlaczego tak wszyscy uwzieli się na Daniela przecież już nie pracuje a jak byl to nikt nic nie mówił. A może dlatego xxx pisze zeby odwrócić uwage od tego co w tej chwili dzieje się w firmie jak p.dyrektor z p.dyrektorem zarzadzaja na ikei jak nie ma środków do sprzatania i jak sie traktuje pracownikow moze o tym ktoś napisze a nie miesza w życiu ludzi których nie ma i tak na prawdę odeszli nie z wlasnej woli tylko delikatnie mówiąc im ktoś pomógł. Nie wydaje mi się jak ma się takiego szefa jak p.Dominik to nieodchodzi się z wlasnej woli.szkoda że tego nikt nie zauważył że lojalni ludzie odeszli .po co mieszac w zyciu tych co nie ma mieszajcie u tych którzy sa i przez nich powstaje to cale zlo!!!!!! W formie

XYZ
@Wwww 10.03.2016 10:55
Dlaczego tak wszyscy uwzieli się na Daniela przecież już nie pracuje a jak byl to nikt nic nie mówił. A może dlatego xxx pisze...

PRAWDA

Piotr
@Wwww 10.03.2016 10:55
Dlaczego tak wszyscy uwzieli się na Daniela przecież już nie pracuje a jak byl to nikt nic nie mówił. A może dlatego xxx pisze...

Pracuję w tej firmie i uważam że jest wszystko normalnie. Nowe maszyny , dostawy są zawsze na czas , pensja zawsze na 10. Nie rozumiem o co się tu czepiacie. U poprzedniego pracodawcy zasuwałem za 5 złotych na godzinę i jezdziłem starym złomem po magazynie, a jak się popsuł to po 3 tygodnie czekaliśmy na czesci zaienne. Widocznie mało z was pracowało gdzie indziej. ja osobiście polecam firme.

Xxx

Słyszałam że pracuje w drukarni ciekawe czy już zaczął tam kraść i podkładać świnie pracownikom świnia nie człowiek (a siedział)

XYZ
@Xxx 09.03.2016 20:17
Słyszałam że pracuje w drukarni ciekawe czy już zaczął tam kraść i podkładać świnie pracownikom świnia nie człowiek (a siedział...

Wy wszyscy jesteście nie normalni nie macie o czym pisać . To jest strona DomTom-u a nie jakiegoś Daniela . Jeżeli był taki zły to czemu pracował tam tyle czasu ? Tu się pisze rzeczy związane z pracodawcą a nie o byłych pracownikach.Zajmijcie się pracą .

OLO
@XYZ 10.03.2016 08:19
Wy wszyscy jesteście nie normalni nie macie o czym pisać . To jest strona DomTom-u a nie jakiegoś Daniela . Jeżeli był taki z...

I JESZCZE GRYPSOWAŁ :D CHYBA Z H... NA MIGI

Sapa

Nie wiem który z pracowników zle się wypowiada na temat p. Daniela , ale z całą stanowczością twierdzę że ten ktoś kłamie . Pan Daniel był osobą dobrą i zorganizowaną , w ciągu jednego tygodnia wszystko poukładał i każdy był zadowolony. Dalej podtrzymuję swoje zdanie na temat p .Krzyśka (Ołówek) chamski , kłamca i jeszcze potrafi skłócić całą załogę . Panie Prezesie proszę o przypatrzenie się co wyprawiają pana koordynatorzy.

obiekt

Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiamy 6,50 na godzinę , to pensja uwłaczająca ludzkiej godności. Koordynatorzy obiektów, to ludzie , którzy dostali trochę władzy i jasne wytyczne jak traktować zwykłego pracownika . Na każdym kroku brak szacunku i wszechobecne chamstwo.Pracujemy bez środków czystości , dostawy są bardzo ograniczone , często myjemy korytarze i toalety samą wodą . Prezesi budują swoje imperia na krzywdzie i wyzysku, i tak już poturbowanych przez los, ludzi.

xxx

Nie,pracuje w Jang-u.

Daniel
@xxx 07.03.2016 11:41
Nie,pracuje w Jang-u.

A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] was to obchodzi gdzie ja teraz pracuję. Jeszcze raz odwalcie się ode mnie. Zajmijcie się swoimi sprawami. Dla waszej wiadomości czuję się wspaniale i zarobki mam większe. Do widzenia dwulicowce. Przypomnijcie sobie czasy jak było bez p . Grażyny i zastanówcie się kto tutaj jest zły.

PRACOWNIK INFOSYSU

Pracuję na Infosycie w biurze Boże słyszałam jak poniża ta P Anka ludzi ,brak kultury ordynarna i zakłamana zwróciliśmy jej uwage że tak ludzi się nie traktuję ....powinno takie osoby się usuwać z obiektu

jedna z byłych pracownic

Wygląda na to że nie tylko mnie Anka zaszła za skórę. Jak tak to wszystkie równo po niej cisneły a jak przyszlo co do czego to mało jej w tyłek nie weszły. Wszystkie się jej boicie jakby jakims bogiem była. Dajcie się jej dalej poniżać, przecież nikt wam nie zabrania. Weźcie sie jednak niektóre gwiazdy za robote bo syf macie że głowa mała. Nie bez powodu pracownicy biurowca mowią że pracują w "INFOSYFIE". A co do Anki też mogłaby się za mopa wziąć bo do kierownika to jej troche brak. Chrzani glupoty wyssane z palca. Obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownikom bo na przyznanie sie do winy ją nie stać. Chyba coś było z nią juz nie tak skoro kiedys zdegradowano ją już ze stołka. Kazdemu pracownikowi nalezy sie szacunek. Szkoda że przez takie osoby firma traci dobrą opinie

xxx

Wypisujesz brednie nie znasz Anki to zamilknij Chyba zalazlas jej za skórę skoro takie oszczerstwa piszesz Ja z nią pracuję i wiele innych osób i nie możemy złego slowa na nią powiedzieć Jest ok

Andreas
@xxx 22.02.2016 20:13
Wypisujesz brednie nie znasz Anki to zamilknij Chyba zalazlas jej za skórę skoro takie oszczerstwa piszesz Ja z nią pracuję i...

Aniu nie podpisuj sie jako pracownik jestes załosna...

motylek

Jestes dziecko żałosna nie znasz ankiety wiec nie wypowiadaj się na jej temat a tak ordynarnej i nie sympatycznej osoby dawno nie widzialysmy należało ci sie

SAAKEMRED

MOŻE KTOŚ ZROBI PORZĄDEK NA INFOSYCIE Z ANKĄ BRak SZACUNKU DO LUDZI BLUŻNI PONIŻA TERAZ TO JUŻ WOGLE JAK JEST KIEROWNIKIEM NIECH DYREKTOR WEZNIE POD UWAGE ZANIM TELEWIZJA ZROBI Z TEGO PROGRAM

Basia

Tak wszyscy mówicie na Daniela a p dyrektor która nie zatrudnia rodziny...to co jej corka robi na naszych obiektach?? Może zapytajcie P dyrektor . Szczera prawda że pozbywa się wszystkich którzy są przeszkodą.

Wszyscyzli

Mam wrazenie ze wedlug osoby ktora pisze wszyscy kierownicy ktorzy odeszli byli zli na danielu psy wieszacie ale przypomne ze zanim pani dyrektor przyszla firma byla jak rodzina na wigile kazdy chcial isc urodziny imieniny w pracy coraz lepsze wyniki firmy a teraz wielkie g***o ! Wszystko obciela i z nikim sie nie liczy kazdy kto jest niewygodny to znajdzie na niego haka zeby go wykurzyc. Poroznila wszystkich i tyle a wy jak male dzieci we wszystko wierzycie !

Daniel
@Wszyscyzli 15.02.2016 20:32
Mam wrazenie ze wedlug osoby ktora pisze wszyscy kierownicy ktorzy odeszli byli zli na danielu psy wieszacie ale przypomne ze z...

Skoro byłem taki zły i okradałem panów z grupy to czemu nikt nie poszedł do prezesa? Jesteście żałośni. Życzę wam wszystkim powodzenia i odwalcie się ode mnie. Zajmijcie się sobą . Pozdrawiam was KIEPY .

do Daniela

Wychodzi z ciebie prawdziwe oblicze. Czytając forum mam wrażenie że to ty wypisujesz te brednie o p.Oscik. Każdy w grupie wiedział że kreciles na wyplatach I TO SWOJEGO KOLEGĘ PREZESA. Jakim trzeba być człowiekiem zastanów się nad sobą a nie oczerniasz innych.

pracownik

Co wy wygadujecie , jak był Daniel na Sapie to nic nie było poukładane żenada jakąś. Pan co nigdy nie miał czasu na nic i ogólnie o wszystko pretensje. Człowiek bez predyspozycji do pracy jako kierownik.

Mario

Co musi by na rzeczy. Przypominam sobie ze Daniel swojego czasu zatrudnia cala swoja rodzine . kiedys nieopatrznie widzialam kopery z wyplatami , no to odpowiednio ich wynagradzal, a wszystkich innych zanizarz z pensia w dol jak mogl. Na obiekcie pojawial sie raz w miesiacu z wyplatami i jeszcze pretensje do calego swiata ze skargi sa i Dyrekcja bedzie karac. To byl taki gbur bez wychowania. A Pani Dyrektor bardzo sympatyczna osoba opinie o niej sa krzywdzace

Zostaw opinię o Domtom Dominik Andrysiak - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domtom Dominik Andrysiak