Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek

Warszawa

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 11 ocen.

Opinie o Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek

Zuzanna

@Rafall, nie ma z Twojej strony odpowiedzi, więc może zapytam jeszcze raz. Na jakie warunki pracy można liczyć w Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek obecnie? Na ich stronie internetowej są nowe oferty pracy, np. na cieślę, a z rzeczy pewnych wiem tylko, że jest umowa o pracę. Ktoś wie coś więcej na ten temat?

Zuzanna

@Rafalldalej pracujesz w Nizbud? To bardzo istotna informacja, że pracownicy otrzymują umowy o pracę. A co więcej możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia w firmie?

roki
@Zuzanna 23.03.2017 10:48
@Rafalldalej pracujesz w Nizbud? To bardzo istotna informacja, że pracownicy otrzymują umowy o pracę. A co więcej możesz powied...

Pracuje w tej firmie długo umowa o pracę urlopy płatne dobre wynagrodzenie stawka no wiadomo zależy od umiejętności posiłki ciepłe ubrania robocze no i praca w przyjaznej atmosferze polecam

adorator

skoro już piszesz o odpowiednim wynagradzaniu to możesz chociaż podać konkretne stawki alo nawet przybliżone widełki? kierownika robót teraz szukają.

Rafall

Pracuje w firmie NIZBUD już dłuższy czas i nie mam powodów do narzekania. Praca do łatwych nie należy, za to jest odpowiednio nagradzana. Pracownicy otrzymują umowę o pracę, nikt nie pracuje nielegalnie. W razie jakichkolwiek problemów można było się jakoś dogadać. Czytając te wszystkie komentarze Panowie, zastanawiam się czy jest mowa o tej samej firmie. Pozdrawiam!

PIEKARZ77

JA BARDZO CHWALE TĄ FIRME SA WYPŁACALNI

ouzy

Kierownictwo ,mysli tylko o juednym,jak zarobić,jak kogos naciagnąc od kogo wziać łapówke,inteligentnych ludzi w kadrze jest pare procent,są tacy kierownicy co nie mają pojęcia o rysunku technicznym, a i niwelator dla nich jest zbyt skomplikowany by go obsłużyć,Firma jak Firma,ale kadra psuje klimat,bez kultury z nogami na biurkach,ogólnie lipa

damiano

pracowałem dwa miesiące p.Lis nie wypłaciła kwoty z faktury szybko chcieli się dorobić bez zaplecza finansowego

swirrr

witam pracowałem tam w 2006 roku przez 2 lata niestety zrezygnowałem gdyz musiałem wracac do domu moje opinie ludzie ktorzy budowali na ścianie serio bardzo fajni. do Leszka nie mam nic dało się do gadać z nim we wszystkich kwestiach. Mały syf jakich hmmm mało. teraz to nie weim jak jest ale Ząbkowi zrobił szczęki.

HRABIA

fajna FIRMA ŚMIESZNIE BYŁO NIE DLA MIĘCZAKÓW.

zenek

Firma Nizbud była kiedyś fajną firmą ,w ktorej można było dobrze zarobic.Teraz tylko zarabiają rodzinka prezesa.

bartek

W Nizbudzie pracowałem dosyć długo.Mały głupi Rafałem któremu zawsze było żle mało pracy i odesłał na inne kierownictwo a tam trafił jeszcze głupszy kierownik Łukaszek ktory lubił facetów.

WLADEK S

Jak teraz myśle że Łukasz był g---------

bartek
@WLADEK S 29.12.2014 23:30
Jak teraz myśle że Łukasz był g---------

Władku masz słuszną uwagę Łukasz był dziwnym kierownikiem.

WLADEK S

Jak pracowałem na Obozowej 16,kierownik Łukasz szalał za mną jak by mógł to by wszedł we mnie,

wladek s

Brał od demnie pomarancze ,bułeczki.itd

władek s

Firma może kiedyś była dobra--ale dzięki głupim kierownikom tak jak łukasz .który wszystko zobił odwrotnie na budowie ul Obozowa 16. A rozglądał się za czym innym ---bardzo go interesowali faceci. władek s

jacek
@władek s 10.07.2014 20:07
Firma może kiedyś była dobra--ale dzięki głupim kierownikom tak jak łukasz .który wszystko zobił odwrotnie na budowie ul Obozow...

to jest prawda co napisał władek s

wladek s

Pracowałem w firmie a na koniec zostałem wyrzucony prze kierownika (usunięte przez administratora)

jacek
@wladek s 23.06.2014 23:36
Pracowałem w firmie a na koniec zostałem wyrzucony prze kierownika (usunięte przez administratora)

W firmie szalał kierownik łukasz

bartek

Firma jest bardzo zła i złej formie.

luk

Leszek to super gość.Tylko otoczony jest bandą bliskich, która gra mu na nosie, i pierdoli dobrą firmę. Biuro nadzór i reszta - wiecie o kim pisze. Pozdrawiam Panie Leszku.

DUCZKI

xxx - 2011-08-04 01:53:17 sa rowni i rowniejsi ... [usunięte przez moderatora]

jarek

magi - 2013-04-03 15:05:52 Poza tym wszystkim, Nizbud Sp. z o.o. jest w stanie likwidacji, więc jak macie jakieś pieniądze do odebrania to szybko szybko [usunięte przez moderatora]

?

- 2013-08-25 22:17:45

?

l [usunięte przez moderatora] jezdzom merolami. a na czym sie tak dorobili?na naszych garbach. [usunięte przez moderatora] w kazdej pracy placom za kazdom godzine,za przerwy rowniez, a oni nam robolom i tak potrancajom [usunięte przez moderatora]

?

[usunięte przez moderatora] . na alejach obiecywal zllote gory jesli bedziemy pracowac w niedziele. i co [usunięte przez moderatora]

mgi

PRZEPRASZAM CHODZI O Nizbud Budownictwo Sp. z o.o. Poza tym wszystkim, Nizbud Budownictwo Sp. z o.o. jest w stanie likwidacji, więc jak macie jakieś pieniądze do odebrania to szybko szybko

wojciechwilk1953@o2.pl

JACEK - 2012-07-29 00:35:03 wojtek - 2011-06-02 12:37:51 witam nie wystawiam tego po zlosci,ale nie jest tak pieknie jak mowia ... Firma ma zasade ze nie daje umow o prace,wstepnie umowa zlecenia,a potem to roznie bywa My robilismy na stadionie narodowym,kiedy to mial miejsce ostatni wypadek smiertelny Zaraz po tym zajsciu odeslano nas do domu i kazano czekac... [usunięte przez moderatora] Nas nie stac na czekanie bo kazdy chce zarabiac I wtedy czlowiek dowiaduje sie o nowych rzeczach Godzine czlowiek pracuje dla firmy tzn.odliczaja przerwy a to nie Wlochy!!! Po drugie jezeli brales zaliczke to przy wyplacie odliczaja Ci 10% sumy ktora brales,ale wczesniej nikt Cie o tym nie uprzedza. Kazdy szuka oszczednosci,ale wystarczy wczesniej wszystko powiedziec,a nie pozniej czlowiek jest nie milo zaskoczony... [usunięte przez moderatora] .Na budowie jedna zdezelowana taczka ,kielnie pamiętały późnego Gomułkę i do tego połamane . [usunięte przez moderatora] .Niebawem chyba napiszemy pozew bo tak dłużej być nie może . [usunięte przez moderatora] Wojciech Rachwalski

wafelek

Myslalem ze to fajna firma ale sie przeliczylem tam zadzi maly panowie odradzam tam prace jak ktos tam bedzie robil to na drugom zmiane i przy betonie. Lepie zarobic mniej a pewno

ala.pl

nie ma sensu zeby kto kolwiek pzrzyjmowal sie do tej pracy poniewaz calowiek [usunięte przez moderatora] od poniedzialku do niedzieli za marne grosze nie ma czasu czlowiek dla rodziny

JACEK

wojtek - 2011-06-02 12:37:51 witam nie wystawiam tego po zlosci,ale nie jest tak pieknie jak mowia ... Firma ma zasade ze nie daje umow o prace,wstepnie umowa zlecenia,a potem to roznie bywa My robilismy na stadionie narodowym,kiedy to mial miejsce ostatni wypadek smiertelny Zaraz po tym zajsciu odeslano nas do domu i kazano czekac... Czemu? [usunięte przez moderatora] Nas nie stac na czekanie bo kazdy chce zarabiac I wtedy czlowiek dowiaduje sie o nowych rzeczach Godzine czlowiek pracuje dla firmy tzn.odliczaja przerwy a to nie Wlochy!!! [usunięte przez moderatora]

francik

To kiedyś była fajna firma,ale teraz się ludziom we łbach poprzewracało [usunięte przez moderatora] Fachowców się nie szanuje tylko [usunięte przez moderatora] wazeliniarzy,ale na szczęście idzie wiosna i z tego co wiem.to co najmniej połowa dobrych ludzi już sobie zaklepało robotę [usunięte przez moderatora] .

xxx

sa rowni i rowniejsi ...

wojtek

witam nie wystawiam tego po zlosci,ale nie jest tak pieknie jak mowia ... Firma ma zasade ze nie daje umow o prace,wstepnie umowa zlecenia,a potem to roznie bywa My robilismy na stadionie narodowym,kiedy to mial miejsce ostatni wypadek smiertelny Zaraz po tym zajsciu odeslano nas do domu i kazano czekac... Czemu? [usunięte przez moderatora] Nas nie stac na czekanie bo kazdy chce zarabiac I wtedy czlowiek dowiaduje sie o nowych rzeczach [usunięte przez moderatora]

Zostaw opinię o Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nizbud Usługi Ogólnobudowlane Leszek Niziałek