Jesteś pewny, że to ta firma? Widziałam w internecie, że ich strona działa i wygląda normalnie. Sory, bo nie jestem w temacie. Czemu mieliby ogłosić upadłość?
Interesuje mnie praca jako Specjalista ds. Administracji w firmie Green House Development Sp. z o.o.. Ktoś tam pracuje? Co możecie powiedzieć na temat warunków oferowanych przez tę firmę?
Jest zainteresowana rekrutacją, która teraz trwa i chodzi o posadę Młodszy Analityk Finansowy. Jest tam info, że praca jest w biurze niedaleko metra, a jest jakas opcja na pracę zdalną, choćby częściowo? Można czasem pracować hybrydowo?
Jakie są mocne strony pracodawcy Green House Development Sp. z o.o.?
To chyba i tak nie byłoby zbyt mocną stroną? ;) Chyba, że to co zostało tutaj napisane jest w żartobliwym ujęciu?
Zarzut ten jest nieprawdziwy. Wyssany z palca. Bardzo mądry, szanujący ludzi człowiek. Komentarze takie powinny zostać przez serwis usuwane!

to jest agencja pośrednictwa pracy tak? Czy są oferty pracy przy owocach?
Kupiłem od developera mieszkanie na Marymoncie w apartamentowcu Sabbia. Nie żałuję bo miejsce jest bardzo dobre, ale firma zupełnie nie reaguje na reklamacje. Od 17 miesięcy nie działa videodomofon i wykonawca w ogóle nie reaguje na zgłoszenia. Niestety przez pandemie nie ma możliwości zorganizowania zebrania lokatorów, tym bardziej, że większość mieszkań jest jeszcze w stanie adaptacyjnym. Co jakiś czas dostaje na skrzynkę pocztową ofertę zakupu mieszkania nad morzem, ale czy można traktować poważnie firmę, która cię olewa?
Ja właśnie chce kupić ostatnie mieszkanie na parterze w Sabbia, czy możesz polecić tą inwestycję? Jakie były ceny i możliwości rabatu w 2020, ten ostatni 150 m z 2 miejscami parkingowymi i komórka jest w cenie ofertowej 2 mln.
MZ to człowiek o bardzo nieciekawym charakterze. Wykazuje się wysokim brakiem szacunku do ludzi, zarówno pracowników jak i klientów, bardzo niekomunikatywny. Bez charakteru, w całości oddany Zarządowi. Bardzo ciężka współpraca i nierówne traktowanie, zarówno klientów, jak i pracowników.
Czego dokładnie oczekujecie od firmy Green House Development? Wymagasz, aby ktoś z Wami wreszcie porozmawiał, jednak kompletnie nie wspomniałeś jakiej sprawy rozmowa miałaby dotyczyć. Mógłbyś to uzupełnić?
żenujące... nie wiem jak się do tego odnieść, po tonie odpowiedzi sądzę, że nie wiesz czym jest KRS... buraku!!!
Jak długo trwa proces awansu w Green House Development Sp. z o.o.?
Mozesz powiedzieć, na czym polega kiepskie traktowanie pracowników Green House Development? Jest to dla mnie istotna informacja. Dzięki.
Proszę zajrzeć na pracuj.pl jak często rekrutują na różne stanowiska, to nie świadczy dobrze. 2 inwestycje w trakcie budowy, a kasa mizerna i wyzysk. Zastanów się 2x nim wyślesz CV.
Potwierdzam. „Kadra managerska” nie przewyższa inteligencją półrocznego dziecka. Resztę dodaj sobie sam.
Kiedy wypłacicie zaległe pieniądze byłym pracownikom Hermes Energy group?
Na budowie generalnie pracuje się dłużej w okresie letnim ale to jest okazja do ,lepszych zarobków!!
Odradzam budowę w Międzyzdrojach. Pracownicy traktowani bez szacunku, „nienormowany” czas pracy ponad siły. Pseudo fajna atmosfera i stwarzanie pozorów na rozmowie o pracę, później kołchoz. Infantylny i konfliktowy kierownik despota, nieposiadający podstawowej wiedzy na temat procesu budowlanego. Partyzantka i (usunięte przez administratora) przetrwania
Właśnie wpadła mi w oko ta budowa i zamierzałem wysłać CV, czy można się jakoś z Tobą skontaktować, abyś więcej opowiedział?
A na jakie zarobki można liczyć na początku? Czy jest umowa o pracę czy kontrakt?
Martwi mnie trochę tak mała ilość opinii na temat Green House Development. Firma ta przecież bardzo prężnie się rozwija, więc wydawać by się mogło, że na tym wątku powinno wypowiadać się wielu ludzi. Tak czy inaczej - w chwili obecnej poszukują tam kandydata na stanowisko Samodzielnego Księgowego. Ogłoszenie szybko znajdziecie w Internecie. Czy ktoś szuka pracy właśnie w takiej branży? Z niecierpliwością czekam na Wasze komentarze.
Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!http://tz-interior.com/
Praca z Marcinem Z wyjdzie ci na zdrowie :-)
Firma bankrut, drugi dolcan
Opinia poprzednika nistety nisamowicie trafna.
Słabe zarządzanie ludźmi, w firnie nie ma komunikacji i zasad współpracy. Jak chcesz normalnie pracować sam musisz dopłacać, na papier do drukarki itp. Niby zwracają, ale jak chodzisz i się dopominasz. Brak szacunku do pracowników, którymi się manipuluje. Ludzie sztucznie mili, każdy kryje własne plecy. Jeśli cenisz poczucie własnej wartości to tutaj możesz szybko je stracić. Podwyżki - zero szans, za to ludzie siedzą po godzinach.
Jak się pracuje w Green House Development Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Green House Development Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.