BAUTECH

Posadzki przemysłowe

Beton architektoniczny i dekoracyjny

Rekrutacja

3. Opinie o pracodawcach Piaseczno
  5. Opinie o BAUTECH sp. z o.o.

Opinie o BAUTECH Piaseczno

Nie przegap nowości o BAUTECH sp. z o.o.!

katarzyna

25.04.2016 15:16

Jeśli chodzi o wynagrodzenie to płacą na czas.(usunięte przez administratora). Do obowiązków oprócz ofertowania należy mnóstwo innych rzeczy. Bez nadgodzin ciągłe wrażenie że nie wyrabiasz. A no i musisz technicznie podciągnąć bo odbierasz telefony i doradzasz co i jak.
    lala

19.04.2016 11:57

Aż taka w dziedzinie posadzek mocna nie jestem, niestety. Widziałam że było stanowisko ds. ofertowania, zastanawiam się tylko czy nie mając technicznego doświadczenia laik to ogarnie. Ogólnie jestem ogarnięta nawet bardzo ale technicznie hmmm :) plus taki że szybko się uczę. I tak dumam czy wysyłać cv.
    Teen

13.02.2016 11:15

Tez szkam szukam osoby na podobne stanowisko, może porozmawiamy

12.02.2016 20:15

pojwaily sie doslowanie pare dni temu nowe oferty od nich maniek..a konkretnie na stanowisko przedstawiciela techniczno- handlowego oferuja przyjazną atmosferę pracy w zgranym zespole,motywacyjny system wynagrodzenia (pensja + premia)

Kontakt - BAUTECH sp. z o.o.

Stanisława Staszica 25 05-500 Piaseczno

Branża główna: Przemysł ciężki
    maniek

04.02.2016 10:49

no nie do końca tak nazywa się ta oferta, pełna nazwa to Projektant/Specjalista ds. przygotowania produkcji, wiec tu też się projektuje sporo całkiem jak widze.
    nick

05.04.2012 15:07

ile pracowników zatrudnia Bautech? szukam pracy w średniej wielkości firmie.
    senik

08.03.2012 00:55

Zgadzam sie. Pracowalem w tej firmie dobre 2 lata (az) bo to i tak dlugo :) Niewazne co robisz i jak jestes cenny dla firmy. Kiedy pracujesz dluzej, Twoje wymagania ida w gore - przez co stajesz sie niewygodny. Firma dla klientow super, pelna kultura. To co sie dzieje jednak w kadrach - porazka. Czlowiek w tej firmie to smiec. Zgadzam sie ze jest tak tzw. grupa ktora dowodzi. Szef wyjatkowo nastawiony na konsumpcje. Nie polecam.
    arto

08.03.2012 00:04

michdar - 2011-03-19 05:20:06 Nie mam najlepszej opinii, byłem w tej firmie przedstawicielem zarządu na Ukrainie w czasie po tak zwanej rewolucji ukraińskiej, kiedy sprzedaż spadła im maksymalnie. Po moich działaniach odzyskali ukraiński rynek, który stał się głównym odbiorcą utwardzaczy do posadzek betonowych, ja stałem się niepotrzebny, mieli już co chcieli, więc mnie zwolnili, myślę na swoją zgubę, pracuję dla konkurencji. Rzadko można spotkać tak głupią politykę kadrową. W firmie tej liczy się jedynie zewnętrzny pijar, pracownicy są niczym!!Zgadzam się. Wyciągają ile się da informacji i wiedzy a później wyrzucają. Nie szanują ludzi i traktują ich jak śmieci. Firmą rządzi klika robiąca przekręty. Żenada a nie lider. Oferują śmieciowe umowy i o wszystko trzeba się wykłócać mimo że ma się to na piśmie. Jak najdalej od takich ludzi. Współczuję tym, którzy u nich jeszcze pracują - chyba że są w klice, bo tych nic nie ruszy.
    michdar

19.03.2011 05:20

Zostaw merytoryczną opinię o BAUTECH sp. z o.o.