Stachu22.02.2019 07:15
Tak patrze na te opinie, w wiekszosci nazwijmy je nieprzychylnymi i czuje sie zobowiazany napisac pare slow od siebie. Firma jest solidna - wynagrodzenie zawsze na czas, dodatki, ksiegowosc bardzo sprawnie dzialajaca, administracja zyczliwa. Pod wzgledem formalnym i ksiegowym zadnych problemow. Wynagrodzenie rowniez dosc spore.
Wiele osob tutaj narzeka na tryb pracy, ze wyjazdy itd. Bylo powiedziane na rozmowie o prace? Jak bylo, to mozna miec pretensje tylko do samego siebie, ze wiadomosc nie dotarla, albo ze sie spodziewano czegos innego. W moim wypadku bylo jasno powiedziane, jak wygladaja wyjazdy i czego sie spodziewac w pracy. Moze inni nie mieli tego przekazanego, u mnie bylo. O dzialaniu firmy czy relacjach z klientami pisal nie bede, bo mowa tutaj o opiniach o pracy w firmie, a nie o jej relacjach z klientami. Powiem tylko krotko, ze jak ja bylem pracownikiem, to klienci nie narzekali. Najbardziej upierdliwa czescia pracy jest chyba duza ilosc papierologii(wymagany j. angielski na poziomie komunikatywnym) i wlasnie zycie w trasie.
Wiem, ze byly duze zmiany, moze teraz to dziala inaczej. Jednak moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Jesli ktos godzi sie pracowac w takim trybie jaki oferuje LECO (praktycznie 5 dni w tygodniu poza domem, duzo podrozy) to jak najbardziej warto aplikowac. Jesli dla kogos taki tryb pracy jest problemem, to niech szuka gdzies indziej bo bedzie sie meczyl. Dobra atmosfera w pracy i przyjazni wspolpracownicy nie pomoga, jesli ktos nie lubi podrozowac i zycia na walizkach. Jesli ktos sie godzi na takie warunki, to dobre relacje, przyjazna atmosfera, uczciwosc pracodawcy i niemale zarobki powinny go przekonac. Wybor zawsze nalezy do kandydata, pracy moze nie przyjac lub zrezygnowac.
Moje sugestie dla Leco Polska Sp. z o.o.:
Brak
Lubię atmosferę w Leco Polska Sp. z o.o. za:
dobre relacje, przyjazna atmosfera, uczciwosc pracodawcy i niemale zarobki