Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

Łańcut

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 110 ocen.

Opinie o Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

Iwona

@Sardegna i Montenegro, w żaden sposób nie staram się zmarginalizować Twojej opinii dotyczącej Galicja Tomaszek, po prostu wskazywałam na to, że brakuje w niej przykładów, ale teraz jak widzę zostały zawarte. Odnosisz się do warunków pracy i to jest już punkt odniesienia. Kwestia umów na przykład, jakie w takim razie firma (skoro nie o pracę) umowy oferuje?

Sardegna i Montenegro
@Iwona 21.09.2017 15:24
@Sardegna i Montenegro, w żaden sposób nie staram się zmarginalizować Twojej opinii dotyczącej Galicja Tomaszek, po prostu wska...

Wszyscy mają niby umowy na czas nieokreślony? Wypowiedzenie trwa niby trzy miesiące? a może jednak według widzimisię zdecydowanie krócej? Tak jak napisałem, czy od całego dochodu brutto jest odprowadzany ZUS? Czy nie ma patologii w postaci samozatrudnienia? Iwona przestań bo uwierzę w duchy.

Iwona

Rozumiem Twój punkt widzenia @sardegna i montenegro, ale w takim wypadku nie ma jak odnieść się do Twojego negatywnego zdania. Oczywiście masz do niego prawo tutaj na forum ale nie jest ono równoważne z opiniami, które podają powody, dla których uważają tak, a nie inaczej o Galicja Tomaszek Sp. z o.o.

Sardegna i Montenegro
@Iwona 06.09.2017 14:01
Rozumiem Twój punkt widzenia @sardegna i montenegro, ale w takim wypadku nie ma jak odnieść się do Twojego negatywnego zdania....

Nie masz racji .TO JEST OPINIA,, TO ŻE PRACOWNIK JEST TRAKTOWANY PRZEDMIOTOWO jest ostrzeżeniem dla tych co chcą podjąć ryzyko współpracy i powinni liczyć się lub są przyzwyczajeni do bata nad grzbietem oraz całowania w mankiet przy każdej okazji mając nadzieję że nikt z góry na nich krzywo nie spojrzy lub nikt na nich nie wyśle fałszywego donosu. Starasz się zminimalizować moją opinię, zmarginalizować ją do subiektywnej opinii mało znaczącej jednostki. Ja również mam prawo ostrzegać tych którzy żyją w nieświadomości. Powody? -plota -widzimisię/fakt że właściciel może wszystko-rozumiem to/ tylko czemu w ten sposób bez poszanowania praw pracownika . -umowy o pracę-sposoby zatrudniania/nie piszcie mi że wszyscy mają umowy na czas nieokreślony i ZUS odprowadzany od płacy brutto/chyba dostanę zajadów/ -nienormowany czas pracy za który zazwyczaj nie otrzymuje się gratyfikacji

zasuszony
@Sardegna i Montenegro 08.09.2017 09:34
Nie masz racji .TO JEST OPINIA,, TO ŻE PRACOWNIK JEST TRAKTOWANY PRZEDMIOTOWO jest ostrzeżeniem dla tych co ch...

Gdyż praca jest na miarę marzeń dla wielu. Natomiast kontakt z zarządem ma w sobie coś z boskości i obcowania ze świętością. Zatem wszystkie ręce na pokład trzeba zakasać rękawy i zrobić plan. Tak po cichu się zapytam a jak z wierzytelnościami?

Desperado.

Galicja i szefostwo podnosi nie realne poprzeczki i progi do wykonania Żeby sie zesr... to i tak nie wykonalne i oto im chodz Bo trzeba utrzymac pozatrudnianych menagerow nierobow udajacych ze pracujà A ludzie bają sie odezwac bo wiedza ze poleca na pysk. W korporacji niemasz prawa glosu .

Iwona

@sardegna i montenegro, dobrze byłoby jeszcze jakbyś podał powody tego negatywnego postrzegania, Sama opinia nie wystarczy żeby osoba, która nie jest zaznajomiona z tematem uznała to za prawdę. Podasz powody i fakty dotyczące pracy w Galicji Tomaszek?

Sardegna i Montenegro
@Iwona 30.08.2017 11:26
@sardegna i montenegro, dobrze byłoby jeszcze jakbyś podał powody tego negatywnego postrzegania, Sama opinia nie wystarczy żeby...

Ja znam sprawę, Ewunia też. Piszesz fakty? gdybym je publicznie podał? od ręki by wiedzieli kto to napisał. Mogę to zrobić jeszcze raz twarzą w twarz, podać powody oraz fakty które nigdy nie były brane pod uwagę. Zapadają decyzje na podstawie ploty, noga [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brama. Zatem traktuję tą firmę oraz jej szefostwo tak jak na to zasługuje. Moja opinia jest negatywna, nie boję się o tym mówić gdyż mało kto mnie w życiu zrobił tak na kolorowo. Po prostu niektórzy muszą uczyć się zarządzania zespołem ludzkim oraz kultury w zachowaniu wobec innych, tyle. Pozostał niesmak. Chętnych do pracy zawsze znajdą, na krótko do momentu gdy ktoś nie zorientuje się jak to działa.

Iwona

W takim razie nie rozumiem, z jakiego powodu zamieszczane są tutaj posty, które mogą wprowadzić innych w błąd @sardegna i montenegro, jako pracownicy możecie wyczuć w tym ironię, natomiast osoby, które poszukują informacji na temat Galicji po raz pierwszy, zwyczajnie nie wiedzą o co w powyższych komentarzach chodzi. Jeśli możecie być bardziej konkretni, na pewno zwiększy to poziom merytoryczny forum.

szansa
@Sardegna i Montenegro 26.08.2017 12:12
Cóż, merytoryka? Z Rzeczywistością oraz jej negatywnymi skutkami można zetknąć się będąc bezpośrednio w ku cyklonu/pr...

W tempie katastrofalnym rozsypuje się grupa MYCENTER. Agd market właśnie ogłosił upadłość a zobowiązania to 201 milionów złotych W związku z tym Galicja ma ogromną szanse na rozwój. Miejmy nadzieję że ten sukces przełoży się jakoś na warunki pracy. Wystawiam pracodawcy pozytywną opinię jako wyraz zaufania.

Ryba
@szansa 29.08.2017 14:19
W tempie katastrofalnym rozsypuje się grupa MYCENTER. Agd market właśnie ogłosił upadłość a zobowiązania to 201 milionów złoty...

Pewnie że ma szansę : karuzela , karuzela......................

Iwona

@Montecarloisardegna czy to potwierdzone informacje? Dużo osób wchodzi tutaj po jakieś informacje dotyczące rekrutacji, więc dobrze byłoby potwierdzić takie zmiany kadrowe, które Galicja Tomaszek ma mieć w przyszłości.

Sardegna i Montenegro
@Iwona 12.08.2017 11:31
@Montecarloisardegna czy to potwierdzone informacje? Dużo osób wchodzi tutaj po jakieś informacje dotyczące rekrutacji, więc do...

Potwierdzone niczym istnienie UFO. By się progresywne rozwijać trzeba mieć stały wzrost sprzedaży oraz klientów. Jak jest to wiedzą właściciele i ich otoczenie. Dlatego powstrzymaj się od skakania do góry gdyż możesz niechcący uderzyć głową w sufit. I kto wtedy będzie wazelinował na forum?

Montecarlo i Sardegna

Ludzie ten rok to jest rok dla Galicji. Pada jedna sieć i w to miejsce wejdzie na pewno Galicja. W tym roku co najmniej 30 nowych sklepów. Więc do roboty i powodzenia. Ewa i Janusz trzymam za was kciuki.

Cuba libre
@Montecarlo i Sardegna 17.07.2017 12:59
Ludzie ten rok to jest rok dla Galicji. Pada jedna sieć i w to miejsce wejdzie na pewno Galicja. W tym roku co najmniej 30 no...

Oczywiście, wszyscy trzymamy kciuki....... Oby tak dalej, gruszka też je trzyma))))))) Oby do emerytury,

Iwona

@fankajarkajeśli jakieś komentarze zniknęły oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy się z nim zapoznać.

fankajarka

Widzę, że posty są usuwane bardzo sprawnie, jak pracownicy. Cenzura straszna. Gdzie są wszystkie posty o ostatnio zwalnianych pracownikach?????????????????????????????????????

basiunia
@fankajarka 14.06.2017 22:36
Widzę, że posty są usuwane bardzo sprawnie, jak pracownicy. Cenzura straszna. Gdzie są wszystkie posty o ostatnio zwalnianych p...

Zapewne nie jest to zbyt medialne, gdyż pracodawca nie zwalnia. Pracownicy w tym handlowcy zwalniają się sami gdyż są na własnej działalności. No przecież wypalili się i jest potrzebna świeża krew. Czy w Warszawie pracuje osoba u której grzeje się telefon od ciągłego dzwonienia do Januszka?

szybki

Coś przycichło o oddziałach, trwa zapewne okopywanie się na zasiedzianych miejscach. Skończył się czas walki o ogień?

Ola
@szybki 28.05.2017 15:01
Coś przycichło o oddziałach, trwa zapewne okopywanie się na zasiedzianych miejscach. Skończył się czas walki o ogi...

Mam zapytanie, czy ( usunięte przez administratora )to jeszcze tam w W-wie pracuje? Czy może już odeszła na emeryturę? Będę wdzięczny za odpowiedź?

Iwona

@Wisienka :)a jak firma Galicja Tomaszek docenia swoich pracowników?

anonim

(usunięte przez administratora)

wąski

Czy piszesz o przydupasie kadrowej? Czy to nieporozumienia w rodzince,a może kończy się czas kadrówki? Jego mi akurat szkoda . Jednym słowem nie znasz dnia ani godziny, gdy twój mały świat runie na ołtarzu białego okrętu

Wisienka :)

Mam wrażenie że te negatywne opinie wywodzą się głównie od leserow, którzy to nic nie robiąc chcieliby zarabiać $. Jak w każdej firmie są plusy i minusy ale jeżeli uczciwie pracujesz to i zostaniesz doceniony!

gruszeczka :)
@Wisienka :) 11.01.2017 19:48
Mam wrażenie że te negatywne opinie wywodzą się głównie od leserow, którzy to nic nie robiąc chcieliby zarabiać $. Jak w każde...

Mam jednak wrażenie że wisienka nie wie co może gruszka. Gdyby był jednolity sposób oceny pracownika? ale w Warszawie jest raczej subiektywny, liczy się obiegowa opinia nie zaś wyniki. Co do pracy w Warszawie Gdyby plotka nie niszczyła ludzi? Obrażasz mnie pisząc że ten kto ma negatywne zdanie o polityce personalnej jest leserem. Po pierwsze, to nie korporacja skupiona na wynikach, to mała firma w której rządzi ten kto ..... Czy jest system oceny? Gdy są wyniki a ktoś nie leży handlowcowi mającemu tubę wazeliny w ręku,., to najpierw sprawdza się pracownika, czy też na podstawie dajmy na to donosu /nie sprawdzonego/ wywala się go na bruk. Jakiś klasyk w tej firmie kiedyś powiedział żę takich... do pracy jest cała kolejka. I nic nie pomoże twoje zaklinanie rzeczywistości o plusach i minusach. Jest widzimisię to jest noga -d pa- brama bez względu na pracowitość. Leser? durna pało spod Karpackich lasów. Ruda z Wyszkowa też była leserem jak to napisałaś?

szybki

Dla wszystkich ciężko pracujących. Dla tych spokojnych i cierpliwych, nie żyjących z krzywdy. Zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia. Również dla tych z MAX kuchnie,Max Elektro, oby cierpliwie płynęli białym okrętem by nie wypadli na mieliznę, bo ktoś miał takie życzenie. To co się daje zazwyczaj wraca z powrotem do darczyńcy. Nieważne czy to Januszek, Ewunia czy Kubuś

grusza

Słyszałam o zmianach personalnych w przyszłym roku w oddziale warszawskim? Strach si e ba c restrukturyzacji, o ile będzie?

Jan złota rączka

bardzo dobra firma płaci dużo i uczciwie za pierwszą wypłatę zakupy kupiłem używaną PS3 a za resztę która mi została fifę 2013 była promocja za 39 zł - jestem bardzo zadowolony - - do pracy mogę przynosić swoje kanapki , -jak kończę pracę zawsze zdążam na Wiadomości tylko te w TVP po są po Faktach - mogę wykorzystywać w pracy swoje narzędzia do których jestem przyzwyczajony - szef mnie odpowiednio motywuje - wiem, że jestem beznadziejny więc nie oczekuje premii - w wakacje nie biorę urlopu - bardziej należy się mojemu kierownikowi ogólnie czekam na następną wypłatę to już za 28 dni :-)

spięty
@Jan złota rączka 15.11.2016 16:29
bardzo dobra firma płaci dużo i uczciwie za pierwszą wypłatę zakupy kupiłem używaną PS3 a za resztę która mi została fif...

Czy wypłatę dostaniesz na czas? Jak szef cię motywuje? jakich wyrazów używa czy wpisuje się to w image firmy ?????? Śmieszne by to było gdyby nie okazywało się straszne. Zresztą na urlop możesz zawsze pojechać w Podkarpackie, nawet do Łańcuta. Zmienisz otoczenie, klimat, wypoczniesz.

anonim

(usunięte przez administratora)

spięty

Być może. Być może też ziemia zderzy się z Marsem. Poza tym wiele jest jeszcze na rynku firm które nie podchodzą w ten sposób do pracownika.

tomasz.januszek
@spięty 19.10.2016 09:50
Być może. Być może też ziemia zderzy się z Marsem. Poza tym wiele jest jeszcze na rynku firm które nie podcho...

bo firma jest najlepsza, jest jak ojciec i matka.

anonim

(usunięte przez administratora)

lukas

przybliży ci zapewne rty, ta co robi w Łańcucie co poranek burze mózgów, znaczy wodę z mózgu. Zresztą nie słuchaj tylko idź do szefowej i rozmawiaj. Bez jej aprobaty nikt nie ruszy nawet palcem. Nie słuchaj bajek o odpowiedzialnych osobach bez rozmowy z królową to strata twego czasu. Ale później się pilnuj pełno zazdrośników może ci zrobić koło pióra. Niestety podatność na obiegowe ploty to słaby punkt. Szybki jak strzała , a zresztą nie moja sprawa, ja plotami się nie zajmuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

lukas

Zapewne minimum krajowe plus prowizja. O ile oczywiście ci się uda. Ale to zawsze zależy od rozmowy z jedną osobą E.T./nie mylić z estrial terestrial/. Jeżeli dobrze wynegocjujesz i nikt co później z kolegów i koleżanek nie podłoży nogi to może być ciekawie.

anonim

(usunięte przez administratora)

jaro

To znaczy? jaka? frazeolog od siedmiu boleści, jego mać.

anonim

(usunięte przez administratora)

jaro

weź maja mnie nie rozśmieszaj, bo dostanę zajadów. Oczywiście najlepsza firma na świecie a praca w niej daje każdemu dużo radości, satysfakcji oraz przyjemności. Nie wiem co jeszcze napisać by pracownikom żyło się lepiej? Ludzie, rodacy,cieszcie się z tego że jutro idziecie znów do pracy. Od jutra lodówki pralki okapy będą się sprzedawały jeszcze lepiej, szczególnie wolnostojące. Słyszałem że istnieje komp reagujący na polecenia głosowe, czy już taki zamówiono? Jakże by to ułatwiło pracę mistrzyniom wolnego stoju.

anonim

(usunięte przez administratora)

barabara

Słyszałem że mają być podwyżki)))))))))))))))))))))))))??? Zadzieram....,i lecę ze swoim cv.

anonim

(usunięte przez administratora)

sucharektomasz

Jak powiedział klasyk; można się wyrobić jak ... w toalecie. Nie znasz dnia ani godziny, lub jeszcze szybsze,nie chwal dnia przed zachodem słońca. To powiedziawszy janusz zamknął komputer i pooobiegł do ........................?? Jesteś tylko owieczką, gdy można cię ostrzyc , ok. Gdy wełna przerasta to do rzeźni.

anonim

(usunięte przez administratora)

grusza

Oczywiście je możesz sobie wyrobić gdy trochę sobie poobcujesz z rzeczywistością. Z wsze możesz przekonać się o tym na własnej skórze. Sęk w tym że zacznie cię boleć w najmniej oczekiwanym momencie. zdrowia i czasu szkoda. Ale jak w reklamie, wybór należy do macanta.

anonim

(usunięte przez administratora)

grusza

Wystarczy byś przejechał się ulicami Warszawy wieczorem. Zazwyczaj przy Żeromskiego stoi ich samochód z czerwoną plandeką. Obejrzyj sobie w jakim jest stanie. Stan jest adekwatny do jakości pracy oraz jej konkurencyjności dla pracownika. Dla mnie jest to rzeźba w ......... /lodzie/. Praca zaś bez daleko idących perspektyw. Szukaj dalej, no chyba że nie masz co jeść?

anonim

(usunięte przez administratora)

lawenda

Idź zapisz się, popracuj kapkę. Sam zrozumiesz jakie osoby kreują politykę personalną Oddziału/patrz Kaczorowa/. Dostaniesz rozstroju nerwowego jak ........., każdy wie o kogo chodzi. Co na to zarząd? .....

anonim

(usunięte przez administratora)

spięty

Jaki leżak? przeca to stare i zbutwiałe niczym omszały pień drewna i tak samo lotne, oczywiście leżak.

anonim

(usunięte przez administratora)

mania

Zawsze mówiłem że rude/farbowane/ jest ..........., dowolność skojarzeń. Mali ludzie tak mają, gorzej że nikt na to nie spojrzał krytycznie. Może z tym żyje się wygodniej, może lepiej, może człowiek czuje się wyróżniony, w jadłospisie. Po prostu trzeba mieć odpowiedni charakter, taki jak kiedyś mieli utrwalacze władzy. Bierut, Stalin też robili sobie foty z dziećmi,zwierzętami by stać się postrzeganym jako dobrzy ludzie. Co tu gadać liczy się pieniądz nie tam sentymenty pracujcie i pomnażajcie dobro dla wybranych.

mania

Oczywiście niebawem wejdą na giełdę. Ludzie, rodacy idźcie tam do pracy, będziecie notowani....na giełdzie. Ale swoją drogą ciekawa ta postać ,,barabary,, jeżeli myślimy @boski o tej samej ........ Chodziło ci o kadrową z Warszawy? Tylko ona potrafi taak pięknie raportować we właściwych dla siebie kolorach tęczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

boski

Ludzie nie czytajcie tego, są to opinie dewiantów którzy nic tylko by pisali i czytali zło. Samo zło, a tam jest jak w niebie. Barabara jest niczym anioł w pięknych złotych włosach ona was dożywi ona wam pomoże. Oni wszyscy chcą powiedzieć że ziemia jest w układzie heliocentrycznym. Wszyscy wiemy że ziemia jest płaska i słońce nad nią się kołuje ))))))))))))) Zamknijcie oczy, zasłońcie buzie, zatkajcie uszy. Pracujcie , starajcie się , lepszej pracy w W-wie dla was nie ma)))))))))))))))))

anonim

(usunięte przez administratora)

boski

Pracuj tak dalej, garb ci sam wyrośnie i to taki dwuskładnikowy. Co ja gadam? będziesz jak ten wielbłąd wielogarbny.

anonim

(usunięte przez administratora)

boski

@rty, coś mnie ominęło? Umowa o pracę na czas nieokreślony? Czyżby nieruchomy poruszyciel, jakaś reforma w sposobach zatrudniania? Może młode pokolenie nadchodzi? A może pobożne życzenia? Kapitalizm galicyjski w czystej postaci?))))

Joloooo

Kocham Was czytać:)))) czuję , jakbym tam nadal oddychał tym samym powietrzem !!! Co ciekawego? Co nowego ???

boski
@Joloooo 24.08.2016 00:15
Kocham Was czytać:)))) czuję , jakbym tam nadal oddychał tym samym powietrzem !!! Co ciekawego? Co nowego ???...

Przyłączam się do czytania ze zrozumieniem))))))))))). Atmosfera zupełnie jak w Wyszkowie, wszyscy się kochają))))

anonim

(usunięte przez administratora)

janusz

hmm,oczywiście i nie mówmy sobie po nazwisku @alik. Ja tam wiem że nie jest to robota ze snów, jak nie masz co wrzucić do gara to idź tylko nie zapomnij łyknąć czegoś na uspokojenie. Zdaje się że Maciek potrzebuje uspokajaczy po każdorazowych odwiedzinach niewyżytej babci.

anonim

(usunięte przez administratora)

marcin

Znasz kogoś, nie z agencji pracy tymczasowej, który przyjdzie do pracy na trzy miechy?

janusz

Do obsługi sekretariatu? A co sekretarka zaciążyła? Skoro zaciążyła to poszła na macierzyński. Jeżeli szukają kandydata do obsługi sekretariatu to zapewne nie będzie miała możliwości powrotu, nikt przecież nie przyjdzie do pracy na kilka miesięcy? Taka to już prorodzinna atmosfera. Do obsługi tego stanowiska nadawałaby się tamtejsza babcia, ta co ciągle gdy przyjeżdża szefowa otwiera stronę startową ze zdjęciami wnuka by pokazać jaka jest ,,dobra,, i ,,miła,,

anonim

(usunięte przez administratora)

magdzia

Pytasz się o konkrety, proszę bardzo. Podejmowanie decyzji na podstawie opinii obiegowych/plotek/ Niestety decyzji personalnych krzywdzących, bez rozmowy z osobami zainteresowanymi? Więcej? Wiem gdyż tam pracowałam. Jeżeli nie chcesz słuchać rad, to twoja sprawa, twoje życie. Stracony czas nigdy nie powróci. Natomiast lekcja pozostanie bezcenna.

anonim

(usunięte przez administratora)

magdzia

Szczególnie w Warszawce. Łańcut ma swoją ,,Dymarkę,, na ,,Wypasie,, , Warszawka zaś swoją kadrową. No i oczywiście tam jest dopiero rodzinna atmosfera, być może w innych oddziałach jest lepie? Ale podzwoń popytaj się Handlowców?

krupaikamienikupa

Markę, siłę i nieleczoną....anginę. Czytałeś co napisałeś? CV będzie świetnie wyglądać? Tylko gdzie? Raczej firma nie ma takiego potencjału jak marki np.Producentów. Świetnie to będziesz wyglądał gdy znajdziesz pracę , jak zwolnią cie z dnia na dzień bez podania przyczyny A zwolnić mogą gdyż plotka ma wartość nie do przecenienia. Także uważaj by cię koleżanka nie oplotkowała, gdyż może być to koniec twojej kariery oraz plama na cv.

anonim

(usunięte przez administratora)

ruda

Czy w Oddziale warszawskim wszystko toczy się sprawnie? nie ma żadnych zgrzytów? Plotka mówi że jest coś na rzeczy. A w Łańcucie lubią plotki, więc?

anonim

(usunięte przez administratora)

pablo

Co chcesz, jak głosi slogan reklamowy ,,firma rodzinna od pokoleń,, Nie powiedziano od którego pokolenia? Byłoby to ciekawe opracowanie dla podkarpackich historyków .

krupa

Oczywiście zatrudnij się. Nie zamoczysz się gdy nie wejdziesz do wody.Jak do tej pory nie udało mi się dowiedzieć kto w firmie nosi spodnie,znaczy rządzi i podejmuje decyzje. Z zarządem to bym raczej nie przesadzał władza jest w jednej ręce tylko pytanie w której?

suchywiór

Polecam, zatrudnij się. Jako pierwsza praca super. Poznasz zasady działania wściekłego kapitalizmu, nauczysz się życia oraz innych cennych wartości . Szkoda mi ciebie, ale widzę że jesteś zdeterminowana. Tak więc zatrudniaj się na pewno zapamiętasz ten dzień na długo.

anonim

(usunięte przez administratora)

barabarajestruda

Oczywiście pięciu chętnych na jedno miejsce .

kuchnie

W ofercie a i owszem, jest wybór.Czy jednak z sieciówkami dadzą radę? Może we ,,Włochach,, pod Warszawą?))))) Zresztą powoli zaczynają wchodzić na internetowe rynki południowe. Zapewne potrwa to kilka lat. Jak się ogarną to sobie dadzą radę.

Obserwatorka - była...

Ojoj.. to u Was też rysy się pojawiają?? Ciekawe to... ciekawe... U różowych Titanic a u Was jak z okrętem ??? Coś za dużo wspólnego te nicki mają z Waszymi personaliami ;)

lawenda
@Obserwatorka - była... 23.04.2016 14:45
Ojoj.. to u Was też rysy się pojawiają?? Ciekawe to... ciekawe... U różowych Titanic a u Was jak z okrętem ??? Coś za dużo wsp...

E tam, niech sobie gadają że tonie. To tylko gadanie, ja i tak sobie dam radę, jak nie na tym, to na innym okręcie. Najwyżej popłynę na morze śródziemne w cieplejsze klimaty. Mnie tam wszystko jedno jak nie królowa to inny król.

suchy wior

Kolega niech nie wypowiada farmazonów. Niech pisze zrozumiale dla wszystkich. Jest kiepsko? to niech napisze, gdzie, Niech sobie zasuszony inteligentnie przeczyta i niech poleci z relacją do kapitan białego okrętu, Takie gadanie wiem, ale nie powiem jest dziecinne, Kto wie czy jutro będzie futro?

baśka

Dochodzą słuchy o dziurawym dnie białego okrętu. Czyżby nabierał wody? Wcale mnie nie pociesza to ,,wcale,, również znam wiele ,,słabych,,. Trzeba uważać gdyż zawsze gdy chodzi o podejście do ludzi jest takie jak okolice z których wywodzi się ,,góra,,.

baśka
@ol 19.04.2016 10:06
To nie jesteś zorientowany co się na rynku dzieje. Który kolorek bardzo wypłowiał. Kombinuj dalej.

No nie jestem, uświadom mnie zatem bym mogła zaspokoiwszy ciekawość spać w nocy. A z resztą, wcale to że komuś się noga powinie mnie nie cieszy. Zapewne kłopoty i tak odczuje zwykły Kowalski lub jaka inna grucha.

3
@baśka 20.04.2016 11:21
No nie jestem, uświadom mnie zatem bym mogła zaspokoiwszy ciekawość spać w nocy. A z resztą, wcale to że komuś się...

No niestety jak zwykle prosty pracownik po tyłku dostanie. Poczekaj sama zobaczysz niedługo. A jakie w branży powiatowej znasz kolorki ?

suchy wiór

Przecież jest dobrze, więc o co wam chodzi? Do roboty, nie po forach opiniotwórczych się szlajacie.

lawenda

Może firma nie jest zła ale zarządzający nią popełniają błędy których ofiarą padają nie lodówki tylko ludzie. Przypomnę ,,ludź,, to taki humanoid który ma rodzinę,myśli i czuje. Kierowanie się zaś plotkami przy podejmowaniu decyzji personalnych świadczy o braku wiedzy i elementarnej kultury biznesu. Może nie jest tak źle? tak? to znaczy jak?

Zostaw opinię o Galicja Tomaszek Sp. z o.o. - Łańcut

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galicja Tomaszek Sp. z o.o.