Nasz dział HR przygotował nowe "welcome gifty" dla naszych pracowników. W pierwszym dniu pracy nowy pracownik otrzymuje zestaw powitalny, na który składa się:
Notatnik
Długopis
Kubek
Herbata
Wasko S.A.
20.08.2021 13:58
Dziękujemy, że interesujesz się WASKO i odwiedzasz nasz profil na portalu gowork.pl. Znajdziesz tu informacje o tym kim jesteśmy, jakie wartości wyznajemy i co jest naszą pasją. Jesteśmy otwarci na opinie i doświadczenia zarówno obecnych, jak i byłych pracowników. Wszystkie cenne uwagi czytamy i staramy się wyciągać z nich wnioski. Postaramy się udzielać rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się pytania, uwagi i sugestie. Musisz jednak pamiętać, że swoboda wypowiedzi nie oznacza publikowania treści nieprawdziwych, pomówień czy oszczerstw znieważających konkretne osoby. Prosimy o kulturalne, zgodne z prawem opinie - tylko do takich będziemy mogli się odnieść. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem i regulaminem serwisu Gowork będą usuwane przez administratora portalu Gowork.
amikakl
04.04.2016 20:40
jasne, że szkolenia się przydają zawsze, teraz tylko zastnapawiam się nad tą nową ofertą jako Młodszy Technik IT (Bydgoszcz), bo tu nic nie napisali na ten temat.
O co sie pieklisz - jak bys przyszedl w teczce to tez bys tak robil.
Pajak
09.11.2012 10:02
Jeśli Chcesz użerać się z niekompetentnym kierownikiem, i dostawać połowę wypłaty niż Ci obiecano: idź wo Wasko we Wrocławiu. kierownik na pewno postara się o to dla ciebie z niewiarygodną uprzejmością.
jakiśludzik
03.02.2012 17:31
elżbieta będzie pracował :) , od kiedy skrypty pracują ?? Skrypty się wykonują
Zostaw merytoryczną opinię o Wasko S.A.
Nie przegap nowości o Wasko S.A.!