Spotkaniu rekrutacyjne na stanowisko przedstawiciela handlowego w Katowicach zostało zorganizowane w hotelu Campanile. Rozmowa przeprowadzona była w holu wejściowym hotelu w otoczeniu gwaru gości. Spotkanie prowadzone było przez pana i panią, którzy byli mili, ale mało przygotowani merytorycznie do prowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej - mógłbym dużo ich nauczyć jak to się robi!!!!!.Rekrutacja została prawie zakończona po pytaniu ile chce zarabiać!!!!! Nikt nawet nie odzwonił!!!!! Jeżeli w ten sposób kadra menadżerska prezentuje profesjonalizm i dobre imię firmy nie mogąc nawet zapewnić pomieszczenia do prowadzenia rozmów kwalifikacyjnych to życzę handlowców i pracowników z dużym współczynnikiem inwencji i kreatywności, którzy dźwigną w górę firmę z położenia, w jakie popadła. Jak się okazało kasa bardzo mała!!! Nie zapewni godziwego i spokojnego życia. Praca dla początkujących. Nie polecam!!!
7,52 a ty jeszcze nie na rynku ?
PANDA-to twoje auto?
Nie NARZEKAM :) auto w miarę ok , kasa jak się pracuje i da od siebie coś więcej niż minimum to jest też ok. Szefoswto młode i do gadania .... pozdro !
Podobno do Warszawy się pchają ,życzę powodzenia z tymi flakami . Troche za póżno na podbijanie rynku.Ale powodzenia życzymy . SOKOŁÓW S.A.
Witam ta firma to jest cyrk co innego mowia na rozmowach aco innego jest naprawde a co do rodzinnej firmy to przytocze slowa jednego kierownika jak mi tata zmarl i mialem wolny tydzien i slaby miesiac {ze co nas jako szefow interesuje smierc twojego ojca} bardzo rodzinnie a pieniadze smieszne
Ty folguj z tymi pseudo przedstawicielami, czuje sie obrażony.
A ty byłeś dopiero na rozmowie i już wiesz że atmosfera jest rodzinna i że handlowcy nie zmienili by pracy na inną. Coś tu przyjacielu nie gra. I mów za siebie bo ja jeśli dostał bym propozycję pracy w innej firmie to wcale bym się nie zastanawiał. Ale że czasy ciężkie to trzeba tu orać. (usunięte przez administratora) Miłego wieczoru.
Na szczęście po przeczytaniu kilku pierwszych opinii mimo wszystko poszedłem na rozmowę kwalifikacyjną. W dużym skrócie... nic co Ci "pseudo przedstawiciele" napisali nie zgadza się. (usunięte przez administratora)
Czyli z twojej wypowiedzi wynika zeby zarobic 2,500 zl. to trzeba harowac po 12 godzin. No to naprawde super(czyli 1,5 etatu). Piszesz ze po takiej szkole w tej firmie nie ma problemu ze znalezieniem pracy-to sie chyba mylisz. Powiesz ze pracowales w firmie SMAKMAK to bedzie wielkie zdziwienie rekrutera co to jest. Zycze ci powodzenia w nowej firmie. Napewno czekaja z otwartymi ramionami. Buhaha.
Pozdrawiam kolegów/koleżanki poprzedzajce mój wpis. i wiem że niechęć do SMAKMAKu bierze się stąd że już tam nie pracujecie. Jezeli chodzi o pracę w hadnlu to nie należy ona do łatwych ale jak Aniołek wspomniał po takiej szkole naprawdę ze znalezieniem ewentualnej nowej pracy nikt nie bedzie miał problemów. dużo się zmienia w tej firmie, i w mojej ocenie pozytywnie- ważne że się firma rozwija. tak wiec jezeli chodzi o warunki to moge potwierdzić że trzeba się mocno napracować ale o tyle dobrze że w zamian jest odpowiednie wynagrodzenie.
Pracuja tam fajni ludzie i po takiej szkole jaką tam dostają (praca po 10godz.)to nie bedą mieli z znalezieniem pracy,pozdrawiam kolegę ps.juz nie długo odejdziesz do konkurencji na kierownika,głowa do góry :-)weź wreszcie sie zdecyduj
Auta z tego co widziałem na rynku to corsa van tel i laptop nie wiem jestem ciekaw opini innych pozdrawiam
Wolałbym wiedzieć przed wtorkiem:)
Niech ktoś da znać we wtorek rozmowa na PH
Jakie auta dają PH ? laptop, telefon standard oczywiście? I realnie ile się tam zarabia? Często męczą, każa raportować itd. czy dają trochę wolnej ręki? Wysokie targety?
A wiadomo jakimi tam p.h.jeżdzą autami ?
Witam, widziałem ogłoszenie do pracy w firmie smakmak. Mógłby mi ktoś napisać jakie są warunki pracy ? Targety, trasy, długość pracy przedstawiciela handlowego. Czy zarobki są adekwatne do wykonywanej pracy ??? Z góry dziękuję za odpowiedz.
Jak się pracuje w SmakMAK Sp. z o.o. Sp. k.?
Zobacz opinie na temat firmy SmakMAK Sp. z o.o. Sp. k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 24.
Jakie są opinie pracowników o pracy w SmakMAK Sp. z o.o. Sp. k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 13 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!