Świetne miejsce, bardzo dobre jedzenie. Polecam każdemu
SmakMAK mogę polecić bez cienia wątpliwości. Świetny sklep, ze świetną obsługą i jeszcze lepszymi pysznymi daniami. Mój faworyt i na pewno długo się to nie zmieni.
Super, zawsze chodzą tutaj przed pracą po coś na śniadania. Mogę śmiało polecić bo jedzenie jest bardzo dobre.
Bardzo dobre jedzenie, kupuje od jakiegoś czasu i jestem zaskoczony.
Dzień dobry, widzę, że w ostatnim czasie w wątku wypowiadają się głównie klienci SmakMAKu a ja jestem ciekawa jak pracuje się w firmie. Interesuje mnie stanowisko magazyniera/pracownika produkcji. Ile zarabia się miesięcznie na rękę? Czy do podstawy wynagrodzenia dochodzą jakieś dodatki typu premia miesięczna/kwartalna? Jeśli tak, to i ile wynoszą i za co są? :)
Bardzo dobre miejsce do zakupów dobrego jakościowo i smakowo jedzenia. Zawsze wpadam po pracy i jeszcze się nie zawiodłem. Zdecydowanie polecam!
Świetna obsługa klienta, szybki kontakt oraz pyszne produkty.
Bardzo polecam :)
Wszystko jest bardzo smaczne, jakość również jest jedną z wyższych.
Pracowałem tutaj przez ostatnie pół roku, świetna atmosfera oraz przyjemna praca
Bardzo dobra obsługa klienta, kontakt zawsze na najwyższym poziomie. Tak samo jako produkty, zawsze świeże i smaczne.
Polecam każdemu, jestem klientem już od lat i tak pozostanie jeszcze na długo!
Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dania są dobre, smak świetny.
Super!! Pyszne jedzenie, które jest dobre jakościowo i cena nie odstrasza!!
Produkty są po prosto pyszne, dawno nie jadłam tak dobrych gotowych dań. Przygotowanie trwa kilka minut a smak mistrzostwo, jakbym jadła w domu u mamy :)
Świetnie prosperująca firma, pyszne obiady domowe. Jestem bardzo zadowolony z produktów, które często kupuje.
Bardzo smaczne flaczki, świetna grochówka. Smakmak po prostu ma świetne jedzenie. Bardzo polecam każdemu kto potrzebuje zjeść coś na szybko i bardzo smacznie :)
Jako klient, który zamawia tutaj dość sporo produktów, mogę śmiało polecić. Obsługa zawsze kompetentna, wszystko ogarniają na czas. Dodatkowo produkty ekstra, jestem zadowolony.
Kupuje tutaj produkty od niedawna, ale jestem bardzo pozytywnie nastawiony. Jedzenie smaczne, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jako klient jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi klienta oraz kontaktu z klientem. Wszystko na najwyższym poziomie.
Jak się pracuje w SmakMAK Sp. z o.o. Sp. k.?
Zobacz opinie na temat firmy SmakMAK Sp. z o.o. Sp. k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 21.
Jakie są opinie pracowników o pracy w SmakMAK Sp. z o.o. Sp. k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 13 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!