cersanit

Starachowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 61 ocen.

Opinie o cersanit

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit

Były pracownik

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników. Może podpowiecie cos więcej o samej pracy? Jak rekrutacja przebiega?

Aneta

W wielu ofertach pracy @grad stawiają na dość mocne wykształcenie. Z jednej strony może to lepiej bo pracując z takimi ludźmi możemy się wiele sami nauczyć. Czy ktoś jeszcze biorący udział w rozmowie rekrutacyjnej może podzielić się z innymi użytkownikami swoimi spostrzeżeniami?

luck

hej, czy możecie napisac jakie są warunki pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego? Jaka płaca, ile wizyt, czy premie są do wyrobienia? Chodzi mi o woj. kuj-pom.

Aneta

@grad rozumiem, że jesteś pracownikiem cersanit? Chętnie dowiemy się więcej na temat obecnych warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

Gość

Witam Jak wyglądają zarobki na stanowiskach managerskich? dzięki pozdrawiam

Gość

Mam pytanie ukazało się ogłoszenie na kierownika produkcji może ktoś przybliżyć jak wygląda sprawa pracy na tym stanowisku oraz dlaczego znowu się ukazalo. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

grad
@Gość 09.02.2017 18:14
Mam pytanie ukazało się ogłoszenie na kierownika produkcji może ktoś przybliżyć jak wygląda sprawa pracy na tym stanowisku ora...

Ogłoszenie się ukazało bo chyba z tego co się orientuje to poprzedni kierownik odszedł do innej firmy.... Ogólnie to Cersanit szuka kierownika za pensje pracownika, wymagania z kosmosu (w żadnej szkole nie uczą tego czego oni wymagają), musisz mieć doświadczenie w kilku firmach jak i szeroką wiedze na temat produkcji....

gość

Mam pytanie ukazało się ogłoszenie na kierownika produkcji może ktoś przybliżyć jak mniej więcej wygląda sprawa pracy na tym stanowisku oraz dlaczego ukazalo się ogloszenie z gory dziękuję za pomoc

zyczliwy

ludzie jak możecie szukajcie pracy gdzie indziej nie w tej po.............lonej firmie z psychiczną kadrą dowodzenia robiłem tam ponad 10 lat to wiem co piszę

TST
@zyczliwy 16.11.2016 01:08
ludzie jak możecie szukajcie pracy gdzie indziej nie w tej po.............lonej firmie z psychiczną kadrą dowodzenia robiłem t...

Potwierdzam!!!! Brawo!!!!

Decek

Powiem Wam, że jeśli chodzi o ogłoszenia o pracę to są coraz lepsze i coraz bardziej rozbudowane, fajnie

2344

A w ogóle przyjmuja teraz? Np na skręcanie szafek czy cos w tym stylu? Czy przyjmują ludzi bez szczególnego wykształcenia

gshb

Czy mlode kobiety maja szanse na prace w cersanicie ?? Trwa rekrutacja ?? Ktos cos ?"

gshb

Czy mlode kobiety maja szanse na prace w cersanicie ?? Trwa rekrutacja ?? Ktos cos ?"

Były pracownik

Odszłem z zakładu juz 10 lat temu i widze ze nic sie nie zmieniło mobing i inwigilacja pracownikow jak było tak jest oszukiwanie pracownikow

Były pracownik

Odszłem z zakładu juz 10 lat temu i widze ze nic sie nie zmieniło mobing i inwigilacja pracownikow jak było tak jest oszukiwanie pracownikow

Pracownik

Cersanit w starachowicach to wielkie nic zwłaszcza jesli za trudniaja przez Sanpo proponuja 1300 zł do renki. W dodatku zero.Niech sobie sami pracuja tym syfie

zyczliwy

kolego nie pchaj się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu wiedzieli kogo przyjmować tych co nie mają innego wyjścia mają rodziny i muszą robić bo nic innego nie mają na oku a od nowego roku my dostali cyrografy 10 zł z groszem za 1h przelicz se razy godziny w miesiacu i minus podatek czyli najnizsza krajowa no i oczywiscie akord ale wątpię czy ponad 100zł wyrobisz chociaz dziennie ,jak debile po 400 i 600 elementów na 1h wyśrubowane normy są wszystko tak zrobione zebys nie zarobił a moral taki czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy się opierdalasz tyle samo zarabiasz taka nasza władza nad nami co debilizmy wymysla tylko do wiosny i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami beda zapierdalac na hali

do smin

w jakim mieście ?

mario w

Jak u was z produkcją w Wałbrzychu piece wygaszają na 3 hali, grzeje tylko 1 a 2 stoją, zarobki 2300 netto

pracownik

po prostu nie mają nic innego do roboty tylko siedzieć i się gapić w kamery - chyba z nudów to robią. Pracownicy fizyczny to mają taki zapie.... że nie maja kiedy iść do kibla a umysłowi nie wiedza co z wolnym czasem zrobić, i albo siedzą i w kamery się gapią albo łażą po tym zakładzie jak te wolne elektrony a nóż znajdzie się powód żeby komuś premię zabrać albo 20 zł podwyżki nie dać.

pracownik2
@pracownik 30.06.2014 20:34
po prostu nie mają nic innego do roboty tylko siedzieć i się gapić w kamery - chyba z nudów to robią. Pracownicy fizyczny to ma...

nie maja co innego do roboty albo nic innego nie umieja

JSW

O kolejny pracownik miesiąca którego już pewnie nie ma na zakładzie i który za pośrednictwem internetu wylewa swoje żale! Dlaczego nie jesteś taki kozak w realu i nie powiesz tego prosto w oczy ludziom których obrażasz? Żal mi takich cwaniaków, przypominacie małe kundelki szczekające na wszystkich dookoła a ogonek macie podwinięty pod sam brzuszek bo jajek u was nie ma..

pracownik
@JSW 16.12.2013 10:10
O kolejny pracownik miesiąca którego już pewnie nie ma na zakładzie i który za pośrednictwem internetu wylewa swoje żale! Dlacz...

Całkiem jak kierownictwo, co innego mówi w oczy a co innego robi.

premi co ty

(usunięte przez administratora) Ja osobiscie odradzam wam tam pracy chyba ze nie macie wyjscoa wtedy robic swoja 8godzin i do domu. Chociaz i tak jest zle co byscie tam nie robili i tak bedzie zle i malo i bedziecie traktowani jak zwierzeta taki to jest wlasnie zaklad Ladnie pieknie tylko na rozmowoe!!!

LASKA

Tak z ciekawosci pytam aksal a nie Aksel

LASKA

Czy ktos może mi odpowiedziec ile ludzi zostało na Nowej Gali ze Starachowic a ile ze wsi bo słyszałem że już same pociotki Barwina tam zostaly.

aksal
@LASKA 26.11.2013 11:08
Czy ktos może mi odpowiedziec ile ludzi zostało na Nowej Gali ze Starachowic a ile ze wsi bo słyszałem że już same pociotki Ba...

A co cie to obchodzi

Dagmara

Jeśli chodzi o produkty to ktoś pisze pierdoły że jest kiepskiej jakości. Oczywiście nie twierdzę że nie ma lepszych ale biorąc pod uwagę przedział cenowy to wyroby z Cersanitu górna półka. Akryl jest z górnej półki, Nie żółknie,biel powala no i oczywiście marka jest głównym gwarantem. W przypadku jakiejkolwiek niezgodności jest serwis i obsługa sprzedażowa. Jest cały proces kontrolowany przez ludzi do tego powołanych. W temacie jakości nie ma miejsca na jakikolwiek kompromis. Jak ktoś kupuje wannę żeby służyła mu jako pancerz to rzeczywiście kryterium może być waga.:) Posiadam od 6 lat i naprawdę polecam. Produkt 100 % polski. Sprawdzony u kilkuset tysięcy posiadaczy.

CWELSANIT
@Dagmara 25.11.2013 13:07
Jeśli chodzi o produkty to ktoś pisze pierdoły że jest kiepskiej jakości. Oczywiście nie twierdzę że nie ma lepszych ale biorąc...

6 LAT TEMU A TERAZ TO JEST RÓŻNICA A JAK NIE MASZ STYCZNOŚCI Z TOWAREM TO NIE CHWAL CZEGOŚ CZEGO NIE WIDZISZ.

CWELSANIT

maciek - 2013-09-20 20:08:25 Zawsze marka cersanit cieszyła się dobrą opinią wśród klientów. A powiedz mi dlaczego jest aż tak bardzo to zróżnicowane jeśli chodzi o te wanny? Bo to jest ciekaweCieszyła sie i na tej opinii teraz oszczedza. A jeśli chodzi o wanny to już wina tych co je robia :) a rożnice sa naprawde spore.

CWELSANIT

maciek - 2013-09-20 14:10:52 Co możecie powiedzieć na temat jakości produktów tej firmy. A dokładniej to chodzi mi o wanny akrylowe.Na wannach loteria, niektore wanny tego samego rodzaju przezroczyste i lekkie jak piórka, a trafiają sie tez grube i cieżkie czyli dobrze wykonane. Podsumowując lepiej kup gdzie indziej szkoda kasy na szmelc

?

Ja ci odpowiem, napewno kiepsko. W firmie jest wszech obecna kontrola tego co robisz.

łukasz

A wracając do mojego pytania odnośnie tego kierownictwa to czy może mi ktoś odpowiedzieć czy raczej nie?

łukasz

magazynier a czy to kierownictwo o którym tutaj piszesz to chociaż traktuje jakoś normalnie swoich pracowników czy raczej z tym kiepsko?

pracownik

a niektorzy chyba zbyt bardzo naduzywaja swoich praw

zyczliwy

prawo prawem ale jak by mogli to i kamerę w kiblu by założyli bo juz słyszałem byly nawet pomysły by ci czas w kiblu mieżyli żebyś potem odrobił

premia

darek, tak, wszystko jest zgodnie z prawem

premia

tydzień pierwsza, tydzień druga i tydzień trzecia

premia

3 zmiany po 8 godzin, 06,30-14,30, 14,30-22,30, 22,30-06,30

premia

tak darek, co miesiąc jest premia, ja przewżnie zawsze mam pełną no chyba że coś się wywali ale z reguły jest premia.

premia

CWELSANIT 400zł? oo to chyba brygadziści tyle dostają bo moja jest około 300 na renke

CWELSANIT

Premia nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot, bo nawet Ci co pracują i siedzą cicho też nie zawsze biorą pełną premie. Całą premie się bierze przez 5-6 miechów albo i mniej a reszta to zawsze jest coś zabierane mniej lub więcej. Darek pełna premia 400zl w moim przypadku.

premia

Prawda jest taka że kto zasłuży to nie ma, ja tam biore pełną bo pracuje i do niczego sie nie wtrącam a jak ktoś pisze ze nie bierze to pewnie niezłe z niego ziółko

ciężkie czasy

cwelsanit, nie rozumiem Twoich wpisów, jest ciężko to fakt, trzeba zasuwać, nie dają postać, a tego co wiem premia nie zależy od kierownika tylko od wyników całego magazynu (przynajmniej tak mówią brygadziści)

CWELSANIT

(usunięte przez administratora) nie wiadomo czy weźmiesz całą premie.

CWELSANIT

Premia jest zależna od widzi mi się "kierownika".Więc motywacje do pracy masz równą 0:)

darek

Premia to od czego zależy? Bo w firmach to różnie bywa. Niektóre to dają premię za to że kogoś najbardziej lubią

*****

CWELSANIT - 2013-07-29 20:41:20 APLIKUJ GDZIE INDZIEJ. PO PRZECZYTANIU TYCH 2 STRON SAM MYSLE ZE MASZ MNIEJ WIECEJ OBRAZ TEGO CO CIE MOZE CZEKACLudzie 3majcie się jak najdalej (usunięte przez administratora), bo inaczej nie da się tego nazwać

CWELSANIT

APLIKUJ GDZIE INDZIEJ. PO PRZECZYTANIU TYCH 2 STRON SAM MYSLE ZE MASZ MNIEJ WIECEJ OBRAZ TEGO CO CIE MOZE CZEKAC

arek

No ja właśnie ani nie pracuje ani pracowałem ponieważ dopiero zastanawiam się nad aplikowaniem dlatego nie wiem o co chodzi i prosiłbym o wyjaśnienie

dert

na produkcji nie , ale sporóbuj zapytać kierownika

kali

po 8 godz na 3 zmiany 4 brygady 6-14 , 14-22 , 22-6

pracownik

Praca normalnie po 8 godz do niedawna mozna było zostawac dłużej jak kto chciał przyjść na wolnym wszystko płatne. Ale ostatnio już kręcą nosem bo kryzys się pogłębia. Ale nei narzekamy a jak czytam z cersanitu wałbrzyskiego opinie tam zarabiają dobrze mają dodatki wczasy pod grusza, bilety na basen do teatru talony na swięta.

wałbrzyski cersanit

u nas na razie nic nie mówią o cięciach w socialu , wczoraj był (usunięte przez administratora)więc moze będą jakieś zmiany ale póki co wszystko mamy basen, teatr, talony świąteczne itp

pracownik

Nie wiem po co ciebie interesuje socjal skoro wypłata jest ważniejsza, co bilety na besen lub do kina lub talony na 350 zł dwa razy w roku wyżywią twoją rodzinę ??

wałbrzyski cst

Wiesz firma może być duża znana ale jak spowolnienie które w budowalnce narasta ją dopadnie to nic jej nie uratuje. Póki co wypłaty dobre przynajmniej w wałbrzyskim cersanicie produkcja idzie normalnie my nie narzekamy ale za 2 dni ma być (usunięte przez administratora)zobaczymy co zarządzi.

Zostaw opinię o cersanit - Starachowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit