fameg

Radomsko

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 112 ocen.

fameg
3 112

Opinie o fameg

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fameg

Stolarz

Czy ktos tu z obecnych pracuje na W5?

   
Pracownik
@Stolarz 01.06.2018 09:38

Ja pracuję na w-5

   
anonymous

Ja pracuję na w-5

   
Czarek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

   
On

Praca tam to jakaś porażka ludzie którzy pracują tam 30 lat muszą robić za marne grosze a nowy pracownik przychodzi i dostaje dwa razy więcej co za czasy.... Starego pracownika a przede wszystkim doświadczonego nie umieją docenić.... A pan prezesik nosi się wyżej niż prezydent.... masakra nie polecam nikomu spotkać się osobisię z tym panem bo zmiesza cię z błotem chociaż bardziej znasz się na robocię niż on.

   
Ted
@On 23.02.2018 12:00

Hm, stary co ma 30 lat stażu to chce spokojnie do emerytury dorobić, a młodego to trzeba zwabić, a co będzie później to będzie ...

   
Hehehe

Stolarz, to pytaj kolegów hehehe

   
Stolarz

Dzieki za pomoc. Gdybym mogol podejsc to nie pytalbym tutaj.

   
Hehehe

Brunetki blondynki ja wszystkie was dziewczynki całować chce, lecz przyznam się o jednej tylko śnie...

   
Hehehe

Stolarz podejdź i zapytaj jak ci się podoba a nie pytaj na forum hehe

   
Stolarz

Jak ma na imie taka blondynka z kitka?

   
#Zainteresowany#pracą#23

Jak wygląda praca w famegu Czy jest dobra płaca za wykonaną uczciwie prace? I czy są przyjęcia bezpośrednio, czy tylko poprzez adencje pracy tymczasowej.

   
Dominika

@Pracownik, możesz nam powiedzieć coś więcej o pracy w firmie? Jak z tematem umów o pracę i wynagrodzeniem? Czy firma oferuje dodatkowe benefity dla pracowników, możliwość szkoleń? Czy Twoja negatywna opinia to tylko kwestia zarządzania i atmosfery? Może warto zorganizować spotkanie z pracownikami i porozmawiać z pracodawcą.

   
pracownik 2
@Dominika 22.05.2018 20:42

Ciekawe kto kryje sie za nickiem Dominika . Bardzo popiera zarząd , ciekawe ?

   
nikt

z tego co mi wiadomo to nie dlugo polowa zakladu sie zwolni bo na strefie otwiraja nowe firmy i kto bedzie pracowac jak chetnych brak

   
Administrator

Jakim przedsiębiorstwo fameg jest pracodawcą? Chętnie dowiemy się więcej od obecnych pracowników firmy.

   
stolarz
@Administrator 25.04.2018 10:04

czy ktoś zna ceny desek z tartaku z Famegu , jaka jest ich jakość.

   
Dominika

@Gosc1234, możesz powiedzieć, co miałeś na myśli? Wydaje się, że nie jesteś zadowolony z pracy w firmie Fameg. Dlaczego tak jest? Napisz proszę parę słów na temat sytuacji w firmie. Jak przedstawiają się warunki płacowe, atmosfera?

   
Gosc1234

Obiecanki cacanki a glupiemu radosc

   
Filipek

Jakieś nowinki z firmy? Dobra praca i ?

   
Obserwator

Ludzie! Co za zadrość przez Was przemawia. Szok. Fameg ma się dobrze i prężnie pnie się w górę z Wami czy bez Was będzie się rozwijał bo młoda krew ma dobre pomysły. Jak ktoś jest dobry w swoim fachu to jest tam doceniany i dobrze zarabia. Prezes jak to prezes nie każdy musi być idealny. Wam wszystkim życzę mniej jadu !!!

   
Mily
@Obserwator 26.11.2017 10:49

Dobrze O nich powiedzieć nie można .....

   
Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w fameg? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo pomocna!

   
Morlinka
@Administrator 06.02.2018 09:45

Potwierdzam - najniższa krajowa, czyli 2100 zł brutto.

   
Zainteresowany

Orietujecie sie jak wyglada tam praca na dziale budowlanym podobno nawet dobrze sie tam zarabia

   
swój człowiek
@Zainteresowany 10.12.2017 11:08

Jak szybko tam pójdziesz tak szybko zrezygnujesz. tam jest cyrk z trzema małpami .

   
Dominika

Dzisiaj ukazał się pierwszy numer magazynu Fameg. Można w nim przeczytać, że "w ciągu najbliższych kilku dni Fameg uruchomi najnowocześniejszy w Europie tartak do produkcji tarcicy, która będzie wykorzystywana w 100% na potrzeby własne fabryki". Niedługo rozpocznie również pracę nowe laboratorium. Taki rozwój i wkład w inwestycje zapewne będzie wiązał się ze zwiększeniem zatrudnienia. Macie może więcej informacji o tym jak inwestycje te wpłyną na pracę w firmie? Cytowany magazyn można znaleźć pod linkiem: http://www.fameg.pl/Aktualnosc/95

   
w7
@Dominika 19.10.2017 09:30

Dno ten magazyn Fameg . O czym oni tam piszą ? Kogo to interesuje. Chyba nie pracowników , którzy zarabiają 1400 zł

   
xxs

Witam, chcialem zapytac o prace przy maszynie CNC , w jakim stanie sa maszyny ? Czy praca jest jakas trudna ? I jak wyglada placa mniej wiecej na tym stanowisku? bo pojawila sie oferta i nie wiem co o tym sadzic

   
były pracownik(niewolnik)
@xxs 12.10.2017 23:51

pracowałem tam na cnc , to jest jakiś cyrk. Stary to jakiś niezrównoważony gość , na niczym się nie zna a cały czas wyje i ma pretensje. Wysokość pensji to jakiś żart , sam niech robi jak chce.

   
Dominika

@xyz widzę, że jesteś kolejną osobą, która zwraca uwagę na to, że warunki przedstawione na rozmowie nie zgadzają się z tymi na umowie. Piszesz też o nieodpowiednim traktowaniu pracowników. Możesz powiedzieć o tym coś więcej?

   
Dominika

@Blondimam nadzieję, że ktoś będzie w stanie Ci coś podpowiedzieć. Napisz potem jak Ci poszło na rozmowie. Chętnie dowiem się więcej o jej przebiegu. Możesz też zostawić kilka informacji na jej temat tutaj: http://www.gowork.pl/rozmowy_kwalifikacyjne,90605,1,1 Będzie to bardzo pomocne dla osób, które w przyszłości będą w sytuacji w jakiej Ty teraz jesteś.

   
Blondi

Mam pytanie , w przyszlym tygodniu mam rozmowe o prace z panem prezesem, czy powinnam o czyms wiedziec,pamietac :) chodzi o prace na produkcji .

   
xyz
@Blondi 01.09.2017 16:25

Proponuje nie podejmować pracy bez podpisania wcześniej umowy o pracę. Co innego prezes gada o stawkach na rozmowie a co innego jest w rzeczywistości. No chyba że zgodziłaś się na najniższą krajową. A jeśli obieca ci że da ci więcej po okresie próbnym to życzę powodzenia jeśli mu uwierzysz. Większego oszusta to nie ma, a ludzi traktuje jak śmieci.

   
Edek z krainy kredek

Mi się tam w Famegu podoba :) ..a najbardziej to przepiękna czarnowłosa dziewczyna na pakowni, którą pozdrawiam! ;)

   
Dominika

@Nie tak nie takwspominasz, że firma ma dziwne zasady rekrutacji. Możesz powiedzieć co przez to rozumiesz? Na co trzeba być przygotowanym, jeśli chce się aplikować do fameg?

   
Ten sam Edek
@HO, HO ,HO 27.07.2017 20:40

Spokojna Twoja rozczochrana :) ..z Twojej strony miło,że się martwisz o mojego palca. P.S. Skąd ta pewność,że patrzę na nogi? A może widzę w niej coś więcej niż fizyczność i to mi się podoba..? Piękno nie jedno ma imię Panie HO HO HO Pozdrawiam Ciebie tym razem, żebyś nie był poszkodowany (o ile Ty to Pan) ;)

   
moni

Czy orientuje się ktoś z Państwa czy nadal szukają kogoś do pracy biurowej?

   
Ola
@moni 16.06.2017 13:48

Znowu dodali ogłoszenie, jak zwykle z błędem.

   
Michał

Nie wiem jak w famegu,ale w restauracji Kasyno w Jarocinie to Pan ( usunięte przez administratora )byli beznadziejni .Tylko siedzieli przy stoliku przed komputerem i wymyślali głupoty.Przez 4 lata,bo najpierw Andrzej zarządzał 2 lata A potem Piotr to firmę Tak zadluzyli ze praktycznie padła,bo teraz już tam nic nie działa i wszystko stoi puste.

   
Bywalec
@Michał 29.05.2017 05:20

Najlepszy w Kasynie był żurek , czasem miał nawet tydzień , bo nikt go nie chciał jeść ,oprócz Polanowskich. Według Starego nic zmarnować się nie może.

   
Nie tak nie tak

Trudno powiedzieć, od co najmniej września tak szukają i nie mogą znaleźć. Zasady rekrutacji mają bardzo dziwne.

   
jak

Czy naprawdę szukają pracownika biurowego, czy to ściema?

   

Zostaw opinię o fameg - Radomsko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fameg