Elektro-Klim Wawrzyńczyk

• Jagodno
  • Buszkówiec
Czerwonak - Elektro-Klim Przemysław Wawrzyńczuk

3. Opinie o pracodawcach Kostrzyn
  5. Opinie o Elektro-Klim Wawrzyńczyk Sp. k.

Opinie o Elektro-Klim Wawrzyńczyk Kostrzyn

Nie przegap nowości o Elektro-Klim Wawrzyńczyk Sp. k.!

04.02.2026 22:46

Zastanawiam się nad aplikacją do działu HVAC na kierownika. Słyszałem od kolegi, że dla średnio doświadczonych inżynierów wynagrodzenie to 27 - 32tys brutto plus premie. Ktoś potwierdza? bo sam nie wiem czy walczyć w temacie...

Obecny

05.09.2026 16:46

Od kiedy pojawił sie Towarzysz P-O-D-O-M-K-A, warunki fatalne....

Obecny

05.09.2026 16:49

Od kiedy pojawił sie Towarzysz P-O-D-O-M-K-A, warunki fatalne.

19.02.2026 07:56

Byłem, widziałem - nie do opowiedzenia co tam się wyprawia mimo, ze spędziłem tam niecały rok - nigdy więcej styczności z tą firmą. Straszenie, wyzywanie, pomiatanie mimo, że człowiek niemiał minimalnego wpływu jakie i za ile kontraktu są brane, a cała wina za wynik spada na mnie. Porażka - rozmawiając z innymi pracownikami 90% firmy ma to samo zdanie co ja, ale większość ma zobowiązania i się boi.
    #KierownikKontraktu

15.08.2026 18:13

Potwierdzam jako podwykonawca. Straszenie, wyzywanie, pomiatanie na porządku dziennym

14.05.2026 21:51

Dzień dobry, rozważam pracę w Elektro-Klim na stanowisku Inżynier Budowy / Inżynier Robót Elektrycznych. Chciałbym zapytać obecnych lub byłych pracowników o kilka kwestii, żeby lepiej ocenić realne warunki pracy: 1. Ile procent czasu pracy realnie stanowią delegacje? 2. Czy delegacje są zazwyczaj od poniedziałku do piątku, czy zdarzają się też weekendy? 3. Ile godzin dziennie realnie pracuje się na budowie? 4. Czy nadgodziny są płatne, odbierane jako wolne, czy raczej „wliczone w pensję”? 5. Czy firma zapewnia auto służbowe, kartę paliwową, telefon i laptop? 6. Jak wyglądają noclegi podczas delegacji pokoje jednoosobowe czy kilkuosobowe? 7. Jaka jest dieta i dodatek za delegację? 8. Czy premie są uznaniowe, czy wynikają z regulaminu i faktycznie są wypłacane? 9. Czy firma pomaga w zdobywaniu praktyki do uprawnień budowlanych w specjalności elektrycznej? 10. Czy stanowisko jest bardziej techniczne na budowie, czy bardziej związane z dokumentacją, papierologią i rozliczeniami? 11. Jakie wynagrodzenie brutto na UoP jest realne na start na takim stanowisku? Zależy mi na konkretnych odpowiedziach od osób, które pracowały lub pracują w dziale realizacji / na budowach. Chciałbym dobrze ocenić, czy warto iść dalej w rekrutacji. Z góry dziękuję za pomoc.

Michał

14.06.2026 22:04

1. To w zależności od budowy, ale im więcej lat będziesz pracował, tym więcej obowiązków i dłużej w pracy powyżej 8h. 2. Tylko poniedziałek/piątek. 3. 12h. 4. Wliczone w pensie, dlatego dobrze wynegocjować dobrą kwotę. 5. Wszystko co zostało napisane pracodawca zapewnia. 6. Pokoje jednoosobowe. 7. Dodatek wynagrodzenia do wypłaty. 8. Premie jeżeli budowa która prowadzisz wyjdzie na +. Zależność robót dodatkowych. 9. Tak, można uzyskać uprawnienia budowlane do kierowania - pod warunkiem dogadania się z kierownikiem z uprawnieniami ze podpisze Ci praktykę. 10. Zależne od budowy. Wiadome przychodzisz to jesteś najniżej, wiec nie oszukujmy się, nie ominie Cię składanie KZM do GW/inspektora. 11. Adekwatne do stopnia co potrafisz, ale jest zgodne z opisanym wynagrodzeniem na pracuj.
    HURT

06.03.2026 22:30

Widać "z daleka" że firma ustabilizowana. Owszem jest zmiana kadry ale nieznaczna. Z kierownikami z którymi udało mi się realizować inwestycje kontakt naprawdę w porządku. kasa.....jak w zegarku.....a to dziś ważne. Ogólnie pozytywnie

05.03.2026 21:32

Widziałem ogłoszenie na kosztorysanta. Ktoś powie coś więcej? Atmosfera w firmie, szefostwo, wynagrodzenia, godziny 8-16 czy nadgodziny?
    smerf

13.02.2026 08:32

Mimo że sam już nie pracuje w tej firmie, to każdemu ambitnemu polecam. Musiałem zmienić miejsce pracy z uwagi na sprawy osobiste, ale pracę w tej firmie polecam. Wypłata zawsze na czas i zawsze zgodnie z umową. Od dostawców i podwykonawców też nikt mi nigdy nie odmówił towaru i usługi z uwagi na brak płatności itd. a to bardzo ułatwia prace. Jak ktoś nie jest olewusem i roszczeniowcem, tylko idzie do pracy żeby pracować to odnajdzie się bez problemu.
    Kto

10.02.2026 16:42

Odradzam pracy tu i nie polecam. Z zewnątrz cód miód, ale w śródku dramat - wieczne kombinowanie z kasą i pretensje.
    Pioterro

04.02.2026 08:28

Zamierzam rekrutować do działu elektrycznego. Dochodzą mnie słuchy, że firma została wystawiona na sprzedaż a aktualna polityka firmy nie ma nic wspólnego z rozwojem. Czy coś słyszeliście?

29.01.2026 20:57

Zacznę od pozytywów wypłata na czas i to na tyle. Najlepiej, żebyś pracował jako kierownik, magazynier, monter minimum 250 h w miesiącu. Atmosfera tragedia, chora rywalizacja między ludźmi wewnątrz firmy. Rotacja jak na dworcu. 3 miesiące i następny. Przyszłym pracownikom radzę uważać na (usunięte przez administratora) PS. Opinie dodaję na chłodno po kilku miesiącach od rezygnacji z pracy.

18.12.2025 10:08

dział kadr

19.12.2025 15:40

Obecnie w naszej firmie nie prowadzimy rekrutacji do działu księgowości
    grazyna

21.10.2025 10:07

polecam wszystkim, którzy nie chcą mieć własnego życia ciągłe delegacje, wyjazdy, przezadaniowanie, atmosfera ciągłego donoszenia na kolegów i spychologia. słabi menagerowie i kierownicy . (usunięte przez administratora) premii nie zobaczysz nigdy chyba ze 200 zł po kontrakcie za 100 milionów.
    Greg

07.11.2025 09:44

komentarz dot. działu realizacji? branża sanitarna czy elektryczna?
    Marjan

23.10.2025 12:37

Jestem podwykonawca i ogólnie w zależności z kim się robi jest lepiej lub gorzej ale mają jedną zaletę po prostu płacą. Co prawda trzeba załatwić umowy,zlecenia,przeroby i dopiero płacą ale to chyba dla tego że to duża firma i pilnują porządku w papierach. Można gdzieś indziej zarobic więcej i szybciej ale tu przynajmniej płacą robię już 3 realizacje z rzędu jako nowy podwykonawca i chyba wolę kilka procent mniej zarobić ale mieć zapłacone.

09.08.2025 12:53

Witam, Z kim w firmie można się kontaktować w sprawie nawiązania współpracy?
    gtehe

10.10.2025 06:12

Zadzwoń na telefon stacjonarny podany na stronie internetowej. Skierują do kierownika działu zakupów
    qazxsw

09.05.2025 20:50

Po odejściu "gorszego sortu" firma idzie jak burza. Zupełnie inna atmosfera. Wracają ludzie którym z poprzednim współwłaścicielem nie było po drodze. Naprawdę polecam
    Tomasz

23.01.2025 16:17

Również byłem podwykonawcą i wszystko było w porządku, co prawda było kilka uwag, poprawiliśmy, ale z pieniędzmi nie było żadnego problemu. Każdy wie jakie w Polsce są firmy, jakaś pseudo firma bierze się za projekt, robi tragicznie, a później ona poprawiać nie będzie, a o pieniądze woła.
    Obiektywny 2

21.01.2025 00:56

Chciałem się odnieść w miarę obiektywnie do podanej kwoty. Na pewno kwota zależy od umiejętności i to wyjdzie w okresie próbnym (rozmowa kwalifikacyjna jest tylko jakimś wskaźnikiem i to nie miarodajnym, aczkolwiek trzeba mieć jakieś wstępne kryteria weryfikacyjne). Ma znaczenie, czy osoba zostanie po godzin by domknąć projekt, czy po prostu po 8h wyjdzie (fakt jest taki, że to jest nadużywane przez pracodawców) Mogę podać przykład kolegi pracującego jako asystent (zakładam że asystent to osoba nie mająca uprawnień – kwestia sporna czy asystent to osoba po studiach, czy z kilku letnim doświadczeniem, czy kilkunastoletnim… czy po prostu bez uprawnień) z doświadczenie 10-12 lat, kwota netto (na rękę) 8000 zł (11,2k brutto). Czy to dużo czy to mało? Myślę, że jest to już wynagrodzenie całkiem w porządku. Nie można też kierować się kwotami z internetu, gdyż po prostu nie da się utrzymać z nich w Warszawie. Kawalerka „w manierę” z opłatami pochłania co najmniej najniższą krajową 3500-4000zł (chyba że ktoś chce dojeżdżać z Ursusa, a to i tak nie wiele mniej, a czas pochłania i ogranicza możliwości), wyżywienie: 1000-1500zł, odzież, środki czystości, kino, bilet itp. pochłoną: 650-700zł, język albo inne kursy, szkolenia (drobne dla utrzymania umysłu w działaniu): 350-500zł, co daje przedział: 5500-6700 (min WEGETACYJNE) na osobę. A jakieś wakacje?, a nieprzewidziane wydatki? a bufor finansowy? poważniejsze szkolenia, może studia? Nie wspomnę już o kredycie na własne mieszkanie? To Warszawa, nie wieś babci, że kury wyżywią! 6000zł to życie od 1 do 1 dla ludzi o mocnych nerwach :) Kwota (brutto) 14k moim zdaniem jest mało realna ale co stoi na przeszkodzie by pójść i porozmawiać, dowiedzieć się chociaż czego wymagają za te pieniądze…

08.12.2024 08:40

09.12.2024 09:51

Pewnie nie przeszedł Pan rekrutacji, nie mając żadnych kwalifikacji i teraz kłamie na temat firmy. Inne wpisy pokazują, że jeżeli ktoś ma kwalifikacje, doświadczenie i chce pracować to będzie zadowolony.

09.12.2024 09:46

Odpowiedź do Leszek - z pewnością nie przeszedł Pan rekrutacji i teraz pisze takie bzdury, bez składu i ładu. Firma dba o pracowników na różnych poziomach, tyle że trzeba chcieć pracować i mieć kwalifikacje. Po wielu przepracowanych latach, nie szukam i nie mam zamiaru szukać pracy gdzie indziej, bo ciężko znaleźć lepsze warunki na rynku. Jeżeli chodzi o nadgodziny i wypłaty, to wszystko w należytym porządku, o czym nawet świadczy dużo innych wpisów.

09.12.2024 08:34

Odpowiedź do Leszek - wcześniejsze opinie pokazują, że firma dba o pracowników, daje ładnie zarobić, tyle że trzeba mieć odpowiednie kompetencje i chęć do pracy. Panie Leszku, Pan nawet nie potrafi złożyć konstruktywnej opinii, kłamiąc i wymyślając bzdury, nie wspominając już o ortografii. Pewnie poszedł Pan na rozmowę rekrutacyjną i okazało się, że nic Pan nie potrafi i teraz wymyśla niestworzone rzeczy. Robiłem w tej firmie kilka lat i byłem bardzo zadowolony, tak jak wiele innych osób.
    Obiektywny

02.11.2024 10:49

Odpowiedź do Obserwatora - pozwolę sobie też nie do końca nie zgodzić się, że rzeczywiście taką kwotę jak 14k. albo i nawet większą można zarobić w Polsce i to nie mając żadnych uprawnień czy to projektowych, czy innych licencji lub nawet wymaganych certyfikatów, które potwierdzają wymagane kompetencje a także kwalifikacje zawodowe - to jest niestety fakt - ale w polskim i nie tylko a również i na całym normalnym i cywilizowanym świecie , to podpisywanie się pod nie swoją pracą ale swoim nazwiskiem - to się nazywa dokładnie - " PLAGIAT "- i jest to nie tylko zwykłe CWANIACTWO ale też i (usunięte przez administratora) - a na to już są paragrafy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elektro-Klim Wawrzyńczyk?

Kontakt - Elektro-Klim Wawrzyńczyk Sp. k.

16 62-025 Kostrzyn

Branża główna: Infrastruktura sieciowa
    Kacper

21.08.2024 19:14

Witam, zastanawiam się nad współpracą z firma Elektro - klim jako podwykonawca. Z kim można się kontaktować w tej sprawie? Posiada może ktoś z państwa informację w tym temacie?

21.03.2024 15:18

Jakim cudem asystent projektanta instalacji elektrycznych może mieć wynagrodzenie 14k? Oczywiście w miłym słowa tego znaczeniu, bo to jest maksymalna stawka. Czy jej wysokość jest uzależniona od doświadczenia czy są inne czynniki? Bo w ogłoszeniu jest napisane, że zależne jest również od umiejętności i dlatego się zastanawiam czy w ogóle jest szansa żeby z wejścia dostać 14k.
    Obiektywny

25.03.2024 14:49

Odpowiedź do IH na pytanie, które brzmiało : " Jakim cudem asystent projektanta instalacji elektrycznych może mieć wynagrodzenie 14k? - bo to jest maksymalna stawka i czy jej wysokość jest uzależniona od doświadczenia czy są inne czynniki? Bo w ogłoszeniu jest napisane, że zależne od umiejętności - bardzo mądra i logiczna oraz także uzasadniona wątpliwość , to na czy w ogóle jest szansa żeby na wejście dostać obiecane maksymalne 14k - to na takie zadane pytanie przecież nie mogłeś dostać innej odpowiedzi niż taka od biura działu HR , że w : " miłym tego słowa znaczeniu " - to znaczy czytaj między wierszami : elegancką ale bardzo ogólnikową i gładką informację, że to zależy od tego na jaką stawkę uzgodnisz się z panem : P. W. - nie mniej i nie więcej ale tylko albo i także z Szefem i głównym Współwłaścicielem firmy ELEKTR-KLIM - ( 90 % udziałów firmy ) , a obiektywna prawda jest taka, że jak w każdej firmie u nas w Polsce tutaj także również każdy " NOWY " musi zapłacić tak zwane i może trochę i nie eleganckie, ale życiowe " FRYCOWE " - a jeżeli nie masz uprawnień projektowych do samodzielnego wykonywania projektów elektrycznych - no i oczywiście " BEZ OGRANICZEŃ " - to po tak zwanym : " sprawdzeniu " , które trwa różnie w zależności od rodzaju stanowiska, to jako asystent projektanta realnie będzie to około : 50 % z tego - 14k. - ponieważ jako asystent projektanta nie ponosisz żadnej odpowiedzialności, to znaczy ani : cywilno-prawnej ani także również materialnej za ewentualne i niezamierzone błędy projektowe, ponieważ pod projektem zgodnie z obowiązującym Prawem Budowlanym podpisać się tylko może uprawniony projektant, który odpowiada merytorycznie za wykonanie zatwierdzonego projektu pod względem zgodności z aktualnymi normami i przepisami, które aktualnie są obowiązujące - wiem co mówię, bo jako obiektywny człowiek, który posiada wszystkie uprawnienie budowlane jakie tylko można u nas w Polsce mieć - t.z.n. : projektowe i wykonawcze dla kierownictwa robót elektroenegetycznych , oraz także inspektora nadzoru inwestorskiego i oczywiście - BEZ OGRANICZEŃ - podstawa prawna : Rozp. Min. Bud. i Nadz. Bud. Potwierdzam w 100 % - całą resztę opinii - to co napisali poprzednicy - wypłata na czas na koncie jest co do dnia, ponieważ pod tym względem jest dokładnie tak jak powinno być w każdej firmie i włącznie z rozliczeniem za delegacje, jednak trzeba się liczyć, że praca wymaga pełnej dyspozycyjności pracy poza biurem - to jest niestety norma rzecz w budownictwie - czyli na pewno przy podjęciu się zatrudnienia trzeba uwzględnić swoje zobowiązania rodzinne, i jest jeszcze jedna rzecz z którą pracując w tej firmie trzeba się pogodzić jeśli chodzi o atmosferę w pracy - na każdej budowie pracuje różny zespół ludzi , - każdy człowiek jak wiadomo ma inny charakter - w zależności na jaką lokalizację kontraktu się trafi to jest oczywiste - oraz jeszcze trzeba mieć bardzo dużą odporność na stres spowodowany dobrym ale szybkim tempem pracy pod presją czasu - czytaj: terminy i podwykonawcy, a podwykonawca to firma zewnętrzna i nie każda firma jest innej firmie równa - powoduje to niestety ograniczony wpływ na t.z.w. " nieodpowiedzialnego podwykonawcę " - a p. P. W. ( szef firmy, to bardzo uczciwy pracodawca - jeśli chodzi o terminowość przelewu wynagrodzenia na konto - pod tym względem " PRACODAWCA ROKU " , ale zaznaczam, że jest to tylko moje prywatne zdanie - dla mnie zbytnio ulegający emocjom wynikającym z presji czasu - ja jako " twardy człowiek budownictwa " może i mogę to zrozumieć, bo jeśli wycena kontraktu jest na poziomie kilkudziesięciu milionów to na pewno " podnosi ciśnienie krwi u człowieka ", ale pozycja Szefa firmy i jednocześnie Współwłaściciela ( 90%) udziałów w firmie też zobowiązuje przynajmniej do traktowania kadry kierowniczej na poziomie na jaki zasługuje.
    Obserwator

14.08.2024 21:41

Nie zgadzam się do końca . Są pracownicy tak wydajni i kreatywni, że potrafią na siebie zarobić takie kwoty nie mając żadnych uprawnień. To nie problem znaleźć potem osobę która się pod tym podpisze. Jeżeli ktoś nie dowierza, że tyle można zarabiać, to znaczy że się nie nadaje żeby tyle zarabiać
    Piotrek z Kielc

30.07.2024 18:07

Nie bójcie się Elektroklimu. Ja pracowałem w nadzorze na budowie. Musicie jednak wiedzieć, że praca na budowie jest w ciągłej delegacji od pn. do pt. Da radę później przyjechać w poniedziałek bo droga zajmuje np. 4 godziny i wcześniej wyjechać w piątek, żeby na późną kolację zdążyć do domu, ale bite 40g/tydzień obowiązkowe, a jak trudność na budowie to musisz zostać. Poza tym budowa to nie szpital: błoto, zaplecze biurowe w kontenerach, toalety w ToyToyach, woda do umycia rąk ze zbiorników. Ale firma daje zarobić i płaci zawsze i na czas. Zakwaterowanie w co najmniej dobrych lub bardzo dobrych hotelach (każdy dostaje osobny pokój) ze śniadaniami w cenie a nie rzadko obiadokolacje. To jest trudna praca, ale wszystkiego da się nauczyć pod warunkiem, że się chce uczyć i pracować i mieć ambicję zdobywać doświadczenie. Każdy ambitny jest w Elektroklimie doceniany. Poza tym są inne socjalne profity. Zapytacie dlaczego już tam nie pracuję? odp: Bo ja już wszystko mam i nie muszę się dorabiać. Elektroklim jest 400km a budowy są w całej Polsce. Dostałem propozycję pracy też w firmie budowlanej ale z biurem w moim mieście. Pozdrawiam ambitnych i odważnych oraz Elektroklim.
    Blondi

24.04.2024 19:59

Sporo osób pisze o etacie tego elektromontera, a ja w imieniu męża chciałabym dopytać o pracę inżyniera budowy ds. instalacji sanitarnych. Akurat tutaj nie podano żadnej stawki i zastanawiamy się dlaczego. Albo jest za wysoka albo za niska? Jedyne co to można przeczytać, że kasa jest atrakcyjna i płacą premie. Od jakich kwot te premie się w ogóle zaczynają?

26.04.2024 20:54

Wszystko to jak zawsze kwestia doświadczenia i umiejętności, dlatego najlepiej wysłać maila na [email protected].
    Elektromonter

05.03.2024 08:18

Witam. Czy aktualnie prowadzicie rekrutację dla elektromonterów/elektryków z uprawnieniami SEP bez ograniczeń? Posiadam wykształcenie zawodowe oraz doświadczenie w zawodzie jako elektromonter
    biuro

05.03.2024 13:44

Proszę wysłać swoje CV na [email protected] Pozdrawiamy serdecznie
    biuro

07.03.2024 07:52

Odpowiednio z zapotrzebowaniem na dane stanowisko rozpatrujemy CV i się kontaktujemy.
    Paweł

25.01.2024 19:24

Dzień dobry, zastanawiam się nad współpracą, ale boję się wielkich firm (korporacji). Czy rotacja wynika ze zmiany stabowisk czy zwolnień bo w komentarzach widzę że raz jest rotacja a raz jej nie ma. Jak jest rzeczywiście?
    Łukasz

06.02.2024 15:26

Są szkolenia i jeżeli ktoś jest ambitny oraz pracowity, to w taki sposób może awansować i poszerzać swoje umiejętności oraz kwalifikacje.

21.02.2024 20:00

Szef robi wszystko, żeby firma się rozwijała. Każdy w firmie ma swoje obowiązki, a że firma cały czas się rozwija, dlatego ciągle są poszukiwani nowi pracownicy. Co do delegacji, to nie napisałeś jakie masz doświadczenie i jakie mnie więcej stanowisko Cię interesuje. Najlepiej napisać do firmy, podesłać CV i zaznaczyć, że interesuje Ciebie praca bez delegacji, tak najprościej.

30.01.2024 16:15

Witam, Czy wie ktoś może z kim się kontaktować w firmie Elektro - Klim w sprawie podjęcia współpracy jako podwykonawca?
    Marcin

31.01.2024 09:16

Witam proszę wysłać propozycję spotkania i prezentacji firmy na maila: [email protected] Pozdrawiam
    Mateusz

24.01.2024 13:33

Bardzo cenie sobie współpracę z elektroklimem, porządni fachowcy, stosunkowo mała rotacja i bardzo uzdolniony kierownik działu projektowego sprawia, że współpraca z Eletroklim to przyjemność.

20.12.2023 09:45

Jakie są warunki zatrudnienia w ELEKTRO-KLIM Wawrzyńczyk Berbecki Sp.K.?

23.01.2024 08:32

Wszystko zależy od stanowiska, doświadczenia i uprawnień.
    ???

09.11.2023 18:44

Rynek Wieść niesie że kolejni kierownicy uciekają z firmy, czy to prawda ? Jest sens ubiegać się tam o pracę ?

19.11.2023 13:26

Ale z tego co słychać na Rynku spora ta "rotacja". Chciałem tam aplikować. Pytanie czy rzeczywiście tak tam kiepsko ? Różne opinie się słyszy
    Łukasz

23.01.2024 08:31

Jakby było tak źle, to szefostwo nie wymieniało by całego taboru samochodów służbowych na nowy. Czasami rozwój niesie za sobą zwiększoną rotację, to normalne zwłaszcza przy większych firmach
    Katarzyna

26.11.2023 03:01

Dobrze trafiłam, bo dwa tygodnie później i już bym nie zdążyła na przyjęcia na to stanowisko Inżynier budowy ds instalacji sanitarnych. Jak ogólnie w tej firmie traktują kobiety na wyższych stanowiskach? I na jakie stawki można liczyć, podstawa mnie interesuje, ale dodatki też

23.01.2024 08:28

W firmie jest równouprawnienie i jak kto jest traktowany zależy od zaangażowania w pracę, a nie ze względu na płeć. Jeśli chodzi o stawki to wszystko zależy od stanowiska, doświadczenia oraz uprawnień
    Antoni

11.12.2023 12:36

W związku z czym można by tu awansować ze stanowiska Asystenta projektanta instalacji sanitarnych na projektanta? Czy to staż pracy decyduje, czy odbyte szkolenia, czy konkretne umiejętności? Widzę właśnie, że mógłby słać aplikację. Co do zarobków jest podany zakres od 6 000–10 000 zł brutto. Poradzicie od czego zależy, czy otrzymam tę górną granicę i czy ta różnica w zakresie wynika z doliczenia premii?

23.01.2024 08:26

W firmie awans zależy od umiejętności, uprawnień i doświadczenia, jeżeli ktoś się stara i ma uprawnienia oraz doświadczenie na dane stanowisko, to nie ma problemu z awansem. To samo z pensją, wszystko zależy od umiejętności i doświadczenia.
    Wiolka

21.01.2024 16:17

Chciałabym się dowiedzieć jaka atmosfera pracy panuje w biurze projektowym? Trafiłam na takie ogłoszenie o pracę - asystent projektanta instalacji elektrycznych i zastanawiam się czego mogę się tam spodziewać. Jest napisane, że język angielski jest mile widziany, a to znaczy że na spotkaniach projektowych nie jest używany?
    Wiolka

22.01.2024 20:14

A czy praca zdalna lub hybrydowa jest dopuszczalna ? W jakich godzinach pracuje biuro projektowe? Czy są płatne nadgodziny?

23.01.2024 08:22

Jeśli chodzi o pracę zdalną czy hybrydową, wszystko jest do dogadania. Jak jest potrzeba nadgodzin, to normalnie płatne i wszystko na papierze, nie jak w niektórych firmach. 8-16

11.12.2023 21:18

Jeżeli ktoś lubi dobrze zarobić i nie przeszkadzają mu delegacje, a do tego jak jeszcze jest ogarnięty, wykształcenie czy to elektryczne czy inne związane z firmą, na bank będzie zadowolony. Nawet jak nie ma wszystkich uprawnień, to mu je zrobią. Wiadomo jak wszędzie może być ciężko jak terminy gonią, ale nikt nie przychodzi do roboty leżeć.

22.01.2024 15:32

Ogólnie firma stara się delegować pracowników jak najbliżej domu. Jeżeli ktoś już jedzie na delegacje dostaje dodatek na każdy dzień. Nadgodziny to różnie, wiadomo jak trzeba podgonić robotę zwłaszcza pod koniec projektów, to i trzeba zrobić nadgodziny, ale tak to luz, z wolnym jak robota nie goni nie ma problemu.
    Aplikacja

10.01.2024 10:05

Chciałem aplikować bo są ogłoszenia ale słychać że dużo ludzi odchodzi. Jak ze stabilnoscią i finansami firmy ?
    Tomek

10.01.2024 15:38

Stabilizacja jest ok. Działy się rozwijają. Przyjmują nowych pracowników.
    xcbtdghohrfef

27.12.2023 19:23

Czy to wszystko prawda co RYNEK "mówi" ? Rozłam na całości ? Co z klientami ? Co z pracownikami i podwykonawasmi ? Ludzie uciekają.......czy to krach ?
    Tomek

06.01.2024 15:18

Nie ma to jak wierzyć w plotki, z firmą wszystko w porządku, wystarczy spojrzeć ilu ludzi potrzebują do pracy i za ile. Firma cały czas się rozwija.

29.08.2023 10:21

Czy można liczyć w Elektro-Klim Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?
    Jarek

11.12.2023 21:10

Tak firma zapewnia opiekę w Medicover oraz kartę do siłowni Multisport w całej Polsce
    Kris

05.12.2023 09:59

Ja byłem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie, kasa dobra i na czas, podejście do ludzi na plus. Niestety przez problemy zdrowotne musiałem zrezygnować. Ogólnie polecam, na pewno nie zobaczycie tu januszerki jak w wielu firmach.
    Asystent

08.05.2023 09:21

Czy Elektro-Klim prowadzi teraz nabór do działów projektowych - asystentów i projektantów?
    Paweł

31.05.2023 12:06

Cały czas prowadzimy nabór dla samodzielnych projektantów jak i asystentów.
    Kris

22.04.2023 08:54

Istnieje opcja pogodzenia pracy ze studiami zaocznymi? Pracujecie na budowach w soboty?

Zostaw merytoryczną opinię o Elektro-Klim Wawrzyńczyk Sp. k.