Dremo Personaldienstleistung GmbH

4.8 Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Dremo Personaldienstleistung GmbH

Pracodawca

 Aktualność
Wyższe stawki dla naszych pracowników

Związki zawodowe i pracodawcy uzgodnili nowe tabele płac dla branży pracy tymczasowej. Będą one obowiązywać od października 2022 roku.


Decyzja Bundestagu o podniesieniu od października 2022 r. ogólnie obowiązującej płacy minimalnej do 12 euro za godzinę była okazją do rozmów między związkami pracowników i pracodawców agencji pracy tymczasowej.
Praca tymczasowa od dawna jest sektorem o największym zasięgu układów zbiorowych. 98 procent z około 780.000 pracowników tymczasowych korzysta z jednolitych, uzgodnionych zbiorowo przepisów. Są to nie tylko regulaminowe wynagrodzenia, ale także uprawnienia urlopowe, przepisy o czasie pracy, wynagrodzenie za nadgodziny, premie czy nawet bonusy świąteczne i bożonarodzeniowe.
Ostatecznie uzgodniono podwyżki płac od 16 do 24 procent w ciągu najbliższych dwóch lat. Zarobki pracowników w pracy tymczasowej kształtują się więc będą następująco:

Grupa zaszeregowania  01.10.2022          01.04.2023          01.01.2024
1                                             12,43 €                13,00 €                13,50 €
2a                                          12,63 €                13,20 €                13,80 €
2b                                          12,93 €                13,50 €                14,15 €


Jesienią odbędą się kolejne negocjacje dla pozostałych grup zaszeregowania. Obecnie stawka godzinowa dla wykwalifikowanych pracowników, którzy ukończyli szkołę zawodową, wynosi 14,08 euro.
Nie tylko Sven Kramer, główny negocjator Grupy Negocjacyjnej ds. Pracy Tymczasowej (Verhandlungsgemeinschaft Zeitarbeit, VGZ) mówi: "...że nadal warto pracować w branży pracy tymczasowej, ponieważ nawet w najniższej grupie zaszeregowania jesteśmy znacznie powyżej płacy minimalnej".
DREMO jednakże proponuje coś więcej. Nasi pracownicy produkcyjni już teraz zaczynają od minimalnej stawki 11,38 euro za godzinę, która od 1 października 2022 roku wzrośnie do 12,93 euro. Wszyscy wykwalifikowani pracownicy w zawodach specjalistycznych lub przemyśle mogą od teraz oczekiwać co najmniej 15,08 euro za godzinę. W dziedzinie opieki nad osobami starszymi i chorymi nasi pracownicy pomocniczy zarabiają obecnie 13,50 euro na godzinę. Wynagrodzenie pracowników wykwalifikowanych wynosi od 20 do 24 euro za godzinę. Do tego dochodzą dodatki i nasza premia za efektywność wolna od podatku.
Ty również chcesz, aby Twoja praca była opłacała? Skontaktuj się z nami telefonicznie lub mailowo. Odezwiemy się i przedstawimy Ci ofertę pracy dopasowaną do Twoich życzeń i umiejętności.
Marcin
Pracownik

Witam .Jeśli szuka ktoś pracy to polecam właśnie Firmę Dremo . Pracowałem w wielu agencjach pracy i żałuję że nie trafiłem do Firmy Dremo wcześniej . Profesjonalne podejście do pracownika. Wypłata oczywiście na czas .Możliwość wypłacanych zaliczek co tydzień na życzenie pracownika . Firma Dremo znalazła dla mnie ofertę pracy jaką chciałem z której jestem zadowolony .Stały kontakt z pracownikiem w razie pytań za chwilę dostaje wiadomość zwrotną lub telefon z biura . Polecam Firmę Dremo

Bogdan Ł.
Były pracownik

Świetny pośrednik, wszystko zawsze na czas i kulturalnie z szacunkiem do pracownika. Zostawia wszystkie firmy na R, M itp daleko w tyle. Klasa!

Dominik
Były pracownik

Podsumowując pracę w firmie DREMO, śmiało mogę powiedzieć że to jest jedną z najlepszych agencji pośrednictwa pracy. Warunki umowy o pracę i należności są bardzo jasne. Opieka nad pracownikiem jest zawsze wspaniała. Na pochwałę sługuje Pan Wagner i Geisler. Wypłaty zawsze na czas. Polecam w 100%.

hela ewicz
Były pracownik

Z Firmą DREMO z Drezna współpracowałam prawie 2 lata i gdyby nie sprawy rodzinne, pewnie współpraca trwałaby nadal. To bardzo uczciwa Firma, nawet pół godziny nadgodzin rozliczane są bez zarzutu, wszystko na piśmie: ile przepracowanych godzin, ile nadgodzin, ile opłaconych składek na ubezpieczenie i ile odprowadzonego podatku. Roczne rozliczenie podatku zawsze na czas, dokładnie i szczegółowo. Kontakt - super, zawsze oddzwaniają i odpisują na maila. Wspierają i proponują rozwiązanie w trudniejszych sytuacjach. Zaliczki można dostać co tydzień - po przepracowanym tygodniu. Co pół roku wypłacane są bonusy finansowe. Zagwarantowane darmowe zakwaterowanie, znajduje się kilka kroków od miejsca pracy. Nie ma do czego się przyczepić! Jeśli szukacie pracy w Niemczech to tylko z DREMO! Polecam Firmę DREMO w 100% !!! Pozdrawiam wszystkich pracowników i życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Nowy wpis

Pracodawca

 Aktualność
Wskazówki nie tylko dla rozpoczynających karierę - praca tymczasowa

Czas nauki i staży dobiegł końca, studia ukończone z sukcesem, a zasłużony czas na wypoczynek już minął. Co będzie dalej? O to właśnie pytają się tej jesieni tysiące osób rozpoczynających karierę zawodową!


Oferty pracy można obecnie znaleźć we wszystkich dziedzinach i sektorach.
Szczególnie na początku działalności zawodowej kładzie się nacisk na "wypróbowanie rzeczy", poznanie różnych firm, porównanie sposobów pracy i zdobycie praktycznego doświadczenia. Poszukiwani są przede wszystkim elastyczni pracodawcy, którzy są bezproblemowi i rzetelni w działaniu.
Szczególnie praca tymczasowa spełnia ten wymóg!
Główne zalety to:
1.   Agencja pracy tymczasowej jest stałym pracodawcą i oferuje stałe zatrudnienie.
2.   Poznaje się różne sposoby pracy, branże i firmy klientów.
3.   Szybko można stwierdzić, czy dana firma jest opcją długoterminową.
4.   Wypróbowanie różnych stanowisk pracy w stosunkowo krótkim czasie nie stanowi problemu.
Pracownicy tymczasowi zapewniają sobie długoterminowy stosunek pracy. Zmiana z jednej firmy klienta na drugą działa szybko i płynnie, w przeciwieństwie do stałego zatrudnienia w firmie. Tam trzeba by szukać nowej perspektywy zawodowej, złożyć wypowiedzenie i po okresie wypowiedzenia rozpocząć pracę u nowego pracodawcy - znów z okresem próbnym.
Niestety wielu wciąż nie wie, że umowa z agencją pracy tymczasowej to zwykły stosunek pracy, z takimi samymi prawami i obowiązkami oraz zabezpieczeniem społecznym, jakie mają inni pracownicy. Praca tymczasowa dobrze wypada również pod względem zarobków, w przeciwieństwie do staży, które są zazwyczaj bezpłatne lub słabo płatne.
Praca tymczasowa poszukuje nie tylko pracowników w charakterze pomocników lub osób zmieniających zawód, ale również wykwalifikowanych pracowników. Obecnie są wolne miejsca pracy w wielu branżach, np. w logistyce, produkcji, stolarstwie, pracach hydraulicznych i elektrycznych lub w opiece pielęgniarskiej nad osobami starszymi i chorymi.
Warto dodać, że duża część pracowników tymczasowych otrzymuje ofertę bezpośredniej umowy o pracę od klientów. Wskaźnik przejęcia pracowników wynosi około 30 procent.
DREMO również ma wiele do zaoferowania.
Poprzez nasze firmy klienckie w regionie Drezna, jak również w całej Saksonii i Niemczech, oferujemy różnorodne możliwości i stanowiska pracy, które można wypróbować i przekonać się, która praca naprawdę odpowiada danej osobie i sprawia jej przyjemność. Dysponując bogatym doświadczeniem i cennymi kontaktami, nasi pracownicy są dobrze przygotowani do życia zawodowego.
Nawet "dokładamy" coś do aktualnie obowiązującej płacy zbiorowej. Oprócz nieopodatkowanej premii motywacyjnej w wysokości 50 euro miesięcznie nasi pracownicy mogą liczyć na premię rekrutacyjną po trzech miesiącach zatrudnienia. Do tego dochodzą dodatki wakacyjne i świąteczne oraz, w zależności od branży i okresu zatrudnienia, kolejne bonusy.
Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące pracy tymczasowej i DREMO. Można się z nami skontaktować telefonicznie lub mailowo. Jeśli chcielibyście Państwo poznać nas osobiście, możemy umówić się na spotkanie.
Ryszard Nowy wpis

O widzę mają sporo ofert pracy. Mnie zainteresował monter instalacji sanitarnych. Przeczytałem że firma zapewnia pomoc w znalezieniu zakwaterowania. To znaczy ze mają jakieś mieszkania blisko miejsca pracy i nie trzeba szukać na własną rękę? Standard jest ok? Ktoś był ostatnio i się wypowie?

Zbyszek Nowy wpis
Kandydat

Witam wszystkich. Po pierwszej rozmowie i kontynuując rozmowę w sprawie pracy zauważyłem mocne , osobiste podejście szefa I pracowników do sprawy . I nie chodzi tylko żeby zatrudnić i zapomnieć jak to jest w wielu firmach . Dlatego gorąco proponuje firmę Dremo . A reszta spraw i rzeczy zależy od nas samych

Nowy wpis

Pracodawca

@Zbyszek

Witam Panie Zbyszku, bardzo dziekuje za czas poswiecony na napisanei opinii oraz za mile slowa w kierunku DREMO. Prosze o kontakt bezposredni z nami, abysmy mogli osobiscie Panu podziekowac:) a w razie jakichkolwiek pytan, watpliwosci - znalezc ich rozwiazanie. Pozdrawiam, K.Bartol DREMO

Pytanie
 Pytanie

Jak wygląda sprawa grafiku w Dremo Personaldienstleistung GmbH. Czy pracodawca idzie na rękę?

Pracodawca
Pracodawca
@Pytanie

Grafik ustala firma, w której pracownik dostaje zlecenie. Pracownik ma prawo zgłaszać swoje sugestie dotyczące grafiku. Firma uwzględnia te sugestie, ale w granicach swoich możliwości, to znaczy zgodnie z zapotrzebowaniem w danym czasie, urlopami, przepisami prawnymi itd.

Roman
@Pracodawca

Zainteresowało mnie ogłoszenie elektryka za 2350 - 2600 Euro netto. Ile wynoszą koszty zakwaterowania i transportu, które pomniejszą zarobek i jak często jest zjazd do rodziny w Polsce? Chętnie się też dowiem, jak wygląda rekrutacja?

Lotus
Były pracownik

Zarobki Mierne....chyba ze dla.ukrainca z malych stawek jeszcze 600 za gowniany pokoik

Pracodawca

@Lotus

Witam, dziekuje za poswiecenie czasu na opinie, ale bylabym wdzieczna za rozmowe telefoniczna, aby wyjasnic, jakie warunki pracy nie byly zgodne z nasza oferta, ktora wczesniej Pan/Pani od nas otrzymal/-a. Dziekuje, pozdrawiam, Karolina DREMO

Czorny
Kandydat
 Pytanie

Jakie zarobki są na stanowisku operator CNC?

Pracodawca
Pracodawca
@Czorny

Stawka godzinowa dla operatora maszyn CNC wynosi od 13,13 €. Zależy ona przede wszystkim od doświadczenia i umiejętności. Ponadto przyznajemy różne dodatki, między innymi dodatek motywacyjny w wysokości 50 € netto miesięcznie, 300 € premii rekrutacyjnej po przepracowaniu 3 miesięcy, zwrot kosztów przejazdu do pracy itp.

Pracodawca
Pracodawca
@Czorny

Stawka godzinowa dla operatora maszyn CNC wynosi od 13,13 €. Zależy ona przede wszystkim od doświadczenia i umiejętności. Ponadto przyznajemy różne dodatki, między innymi dodatek motywacyjny w wysokości 50 € netto miesięcznie, 300 € premii rekrutacyjnej po przepracowaniu 3 miesięcy, zwrot kosztów przejazdu do pracy itp.

Operator
Kandydat
 Pytanie
@Pracodawca

Witam..13.13 na 1wszej klasie to jakies 2100 brutto po podatku ok 1500netto.....i z tego 1500 trzeba samemu nocleg placic 20€ za dobe? Ale chyba cos zle kalkuluje bo za 900€ na reke to chyba by nikt nie wyjezdzal??

Pracodawca

@Operator

Witam, dziekuje za zainteresowanie oferta pracy. Bardzo prosze o kontakt telefoniczny, a przedstawimy Panu konkretna oferte i konkretne wyliczenie zarobkow. Tel +49 351 89 77 526 Do uslyszenia, pozdrawiam, Karolina

Damian
Pracownik

Polecam Dremo Pracuję kilka miesięcy i wszystko jest tak jak uzgodnione. Masz problem dzwonisz do biura i w kilka minut rozwiązany.

Pracodawca

@Damian

Dziękujemy za Pana opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej współpracy

Marcin P
Były pracownik

Jako były już pracownik firmy Dremo chciałbym podziękować za wspólny czas współpracy. Jeśli jesteś fachowcem to jest to firma dla Ciebie. Proces podpisania umowy szczegółowo omawiany punkt po punkcie. Nie ma ukrytych haczyków. Wiesz co podpisujesz! Pieniądze zawsze wypłacane na czas. Możliwość wypłacania diet co tydzień. Mieszkanie zawsze z pokojem jednoosobowym. Odbierają telefony i odpisują na maile co nie zawsze sprawdza się w innych firmach. Kontakt z solidnymi opiekunami. Polecam firmę DREMO za profesjonalizm, zaangażowanie, szybką pomoc w rozwiązywaniu problemów.

Pracodawca

@Marcin P

Dziekuje Panie Marcinie za dobrą opinie i wspolprace:) Zycze wszystkiego dobrego! Pozdrawiam

Marcin P
Pracownik

c

Szymon Rad.
Były pracownik
 Pytanie

Polecam firmę Dremo. Pracowałem tam około 5 lat i zawsze byłem zadowolony w każdej kwestii również finansowej.Szukasz pracy w Niemczech? ale nie masz doświadczenia za granicą? to idealna firma dla ciebie:-)

Pracodawca

@Szymon Rad.

Dziekuje Panie Szymonie za opinie oraz za wspolprace :) Wszystkiego dobrego! Pozdrawiam Magdalena Urbańska DREMO

Administrator

Z tego co widzę w ogłoszeniach o pracę, to pracując jako Opiekun Medyczny można liczyć na 11300 . Czy to prawda?

Pracodawca

@Administrator

Informacje zawarte w naszych ofertach pracy są zgodne ze stanem faktycznym. Na wynagrodzenie opiekuna medycznego składa się stawka godzinowa 13,50 euro/brutto oraz 20 euro diety netto za każdy przepracowany dzień. Do tego oferujemy liczne dodatki za pracę w godzinach nadliczbowych i nocnych, za pracę w niedziele i w święta oraz liczne premie. Nasi Pracownicy nie muszą martwić się także o zakwaterowanie, ponieważ gwarantujemy darmowe pokoje jednoosobowe.

Tom
Były pracownik

Firma na pierwszy rzut ok ale po upływie 6 miesięcy stwierdzam że to krętacze jak większość takich firm.Strasza wypowiedzeniem jak zachorujesz itp wiele dużo do życzenia Nie Nie Polecam

Badżura
Kandydat
@Tom

Dobrze wiedzieć Miałam z nimi współpracować Na osobistą rozmowę zapraszają do Dresen. A na następny dzień wysyłają na stelle. Z tego co mówili rzucają z miejsca na miejsce, co mi się nie podobało. Przyjazd z Polski na rozmowę o pracę do nich do Dresen ba własny koszt. Wydzwaniali po kilka razy aż w końcu. Przestałem odbierać. Więc wysłali mi e-maila że nie będą pisać i dzwonić bo nie odbieram i nie odpisuję życząc mi powodzenia. Teraz Wiem że to był dobry wybór , mam super pracę niemiecka umowa o pracę Jestem w jednym miejscu. Koszty podróży zostały mi zwrócone. Także każdego indywidualna sprawa z jaką firmą mu najlepiej pasuje

Pracodawca

@Badżura

Bardzo dziękujemy za poświęcony czas za napisanie opinii. W ramach procesu rekrutacji kontaktujemy się z kandydatami, od których dostaliśmy dane kontaktowe. Jeśli mimo naszych prób nawiązania kontaktu nie widzimy chęci z drugiej strony, wysyłamy maila z podziękowaniem za złożenie aplikacji i informujemy, że dana aplikacja nie będzie dalej rozpatrywana. Problem niechcianych telefonów i maili z naszej strony można było rozwiązać informacją, że nie jest Pan zainteresowany współpracą z nami. Osoby chcące podjąć pracę u nas, są zapraszane do naszego biura w Dreźnie w celu podpisania umowy o pracę. Nie zwracamy kosztów za przyjazd do Drezna, natomiast zwracamy koszty przejazdu z Drezna do miejsca wykonywania pracy. Nasze zlecenia są długoterminowe i trwają minimum kilka miesięcy. Nie składamy obietnic, których nie możemy spełnić. Ostateczna decyzja należy do kandydatów, czy są zainteresowani współpracą z nami.

Pracodawca

@Tom

Dziękujemy za opinię oraz za współpracę. Przykro nam, że nie jest Pan zadowolony. Musimy stosować się do przepisów obowiązujących w Niemczech. Przed podpisaniem umowy informujemy o warunkach wypowiedzenia. Wielokrotnie próbowaliśmy rozwiązać problem, ale niestety bezskutecznie. Jeśli ma Pan jakiekolwiek pytania, proszę o kontakt. Życzymy wszystkiego dobrego

Dariusz Badowski
Były pracownik

Już nie pracuje w tej firmie lecz każdemu polecam tą firmę super uczciwą konkretna szanująca obcokrajowców same plusy

Pracodawca

@Dariusz Badowski

Dziekuje Panie Dariuszu za opinie i wspolprace:) Zycze powodzenia w zyciu zawodowym i wszystkiego dobrego ! Pozdrawiam

Pracodawca

 Aktualność
Wyższe stawki dla naszych pracowników

Związki zawodowe i pracodawcy uzgodnili nowe tabele płac dla branży pracy tymczasowej. Będą one obowiązywać od października 2022 roku.


Decyzja Bundestagu o podniesieniu od października 2022 r. ogólnie obowiązującej płacy minimalnej do 12 euro za godzinę była okazją do rozmów między związkami pracowników i pracodawców agencji pracy tymczasowej.
Praca tymczasowa od dawna jest sektorem o największym zasięgu układów zbiorowych. 98 procent z około 780.000 pracowników tymczasowych korzysta z jednolitych, uzgodnionych zbiorowo przepisów. Są to nie tylko regulaminowe wynagrodzenia, ale także uprawnienia urlopowe, przepisy o czasie pracy, wynagrodzenie za nadgodziny, premie czy nawet bonusy świąteczne i bożonarodzeniowe.
Ostatecznie uzgodniono podwyżki płac od 16 do 24 procent w ciągu najbliższych dwóch lat. Zarobki pracowników w pracy tymczasowej kształtują się więc będą następująco:

Grupa zaszeregowania  01.10.2022          01.04.2023          01.01.2024
1                                             12,43 €                13,00 €                13,50 €
2a                                          12,63 €                13,20 €                13,80 €
2b                                          12,93 €                13,50 €                14,15 €


Jesienią odbędą się kolejne negocjacje dla pozostałych grup zaszeregowania. Obecnie stawka godzinowa dla wykwalifikowanych pracowników, którzy ukończyli szkołę zawodową, wynosi 14,08 euro.
Nie tylko Sven Kramer, główny negocjator Grupy Negocjacyjnej ds. Pracy Tymczasowej (Verhandlungsgemeinschaft Zeitarbeit, VGZ) mówi: "...że nadal warto pracować w branży pracy tymczasowej, ponieważ nawet w najniższej grupie zaszeregowania jesteśmy znacznie powyżej płacy minimalnej".
DREMO jednakże proponuje coś więcej. Nasi pracownicy produkcyjni już teraz zaczynają od minimalnej stawki 11,38 euro za godzinę, która od 1 października 2022 roku wzrośnie do 12,93 euro. Wszyscy wykwalifikowani pracownicy w zawodach specjalistycznych lub przemyśle mogą od teraz oczekiwać co najmniej 15,08 euro za godzinę. W dziedzinie opieki nad osobami starszymi i chorymi nasi pracownicy pomocniczy zarabiają obecnie 13,50 euro na godzinę. Wynagrodzenie pracowników wykwalifikowanych wynosi od 20 do 24 euro za godzinę. Do tego dochodzą dodatki i nasza premia za efektywność wolna od podatku.
Ty również chcesz, aby Twoja praca była opłacała? Skontaktuj się z nami telefonicznie lub mailowo. Odezwiemy się i przedstawimy Ci ofertę pracy dopasowaną do Twoich życzeń i umiejętności.

Pracodawca

 Aktualność
Jaka jest naprawdę różnica w wynagrodzeniach pracowników tymczasowych?


Badanie różnicy płac między zatrudnieniem stałym a zatrudnieniem tymczasowym przeprowadzone przez Federalną Agencję Pracy (BA) zakłada nierówne warunki i dlatego pokazuje niedokładne wyniki. To jest jak porównywanie jabłek z gruszkami.


W lutym 2022 roku 726 tys. pracowników było zatrudnionych jako pracownicy tymczasowi. Stanowi to około 2 procent pracowników w Niemczech. Najwięcej pracowników tymczasowych jest zatrudnionych w branży logistycznej, metalowej, elektrycznej i produkcyjnej.
Panuje powszechna opinia, że pracownicy tymczasowi zarabiają znacznie mniej niż pracownicy zatrudnieni na stałe. Potwierdzają to również statystyki BA: „Otrzymują oni około 40 procent niższe wynagrodzenie niż stali pracownicy poszczególnych firm".
Jest to ogromna różnica, ale czy odpowiada ona rzeczywistości?
Naukowcy z Leibniz-Institut für Wirtschaftsforschung (RWI) stwierdzają w nowym badaniu: wynik ten niekoniecznie jest poprawny, ponieważ BA nie uwzględnia w swoim porównaniu różnic między pracownikami. Oznacza to, że samo porównanie miesięcznych wynagrodzeń pracowników tymczasowych i pracowników stałych zniekształca dane. W związku z tym należałoby znaleźć więcej  danych statystycznych z identycznymi cechami i porównać je ze sobą, aby uzyskać prawidłowy wynik.
Grupy wynagrodzeń są zbieżne, np. pod względem wieku, poziomu wykształcenia, kwalifikacji zawodowych, doświadczenia zawodowego, wykonywanych czynności, a także długości zatrudnienia w danej firmie. RWI nazwał te cechy i porównał dochody zatrudnionych osób - im więcej cech jest branych pod uwagę, tym mniejsza staje się różnica w wynagrodzeniach.
Wynagrodzenie godzinowe pracowników zatrudnionych w ramach pracy tymczasowej w niektórych przypadkach minimalnie różni się od wynagrodzenia pracowników zatrudnionych na stałe w danym zakładzie. Warto jednakże zaznaczyć, że różnica ta wynosi prawie zero procent, gdy porównuje się pracowników o identycznych cechach mających wpływ na wysokość wynagrodzenia.
Wyraźnie widać, że bardzo ogólne porównania przynoszą wątpliwe rezultaty. Niestety szkodzi to pośrednictwom pracy i stawia pracę tymczasową w Niemczech w złym świetle.
Rzeczywistość jest jednak zupełnie inna: pracownicy tymczasowi są zatrudnieni na umowę o pracę na czas nieokreślony. Prawie 90% umów o pracę jest objętych układami zbiorowymi. Zapewnia to jednolite płace godzinowe, premie, dodatki i inne bonusy finansowe. W ten sposób ujednolica się także ogólne warunki, takie jak godziny pracy, nadgodziny i prawo do urlopu.
Jesteście ciekawi i chcecie dowiedzieć się więcej o pracy tymczasowej oraz o DREMO? Skontaktujcie się z nami za pośrednictwem poczty email. Kontakt z nami możliwy jest również telefonicznie lub osobiście w naszym biurze w Dreźnie.
Majami
Były pracownik

Pracowałem dla Dremo przez kilka miesięcy. Z wypłatą wszystko jak do tej pory prawidłowo tak jak w umowie. Nie było problemów. Pracownicy biura w Dresden bardzo mili, dostępni do kontaktu i pomocni w razie problemu. Przed zatrudnieniem byłem zaproszony na rozmowę rekrutacyjną w siedzibie firmy. Na rozmowie zostałem zapytany jakie mam doświadczenie, a także oczekiwania i w czasie dwóch tygodni znaleziona oferta która bardzo dobrze spełniła moje oczekiwania. Z firmy do której mnie wysłali też mogę być w zasadzie zadowolony. Pracowałem jako Elektryk na budowie w Berlinie. Choć preferuję pracę przy maszynach w przemyśle i dlatego się zwolniłem. Osobiście mogę polecić firmę Dremo.

Pracodawca

@Majami

Bardzo dziekuję za mile slowa i czas poswiecony na wystawienie opinii. Jestesmy dumni, ze sprostaliśmy oczekiwaniom . Życzymy wszystkiego dobrego w życiu zawodowym, jak również w zyciu osobistym. Pozdrawiamy, Magdalena Urbanska DREMO Personaldienstleistung

Pytanie
 Pytanie

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Dremo Personaldienstleistung GmbH? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

Pracodawca

@Pytanie

Witam, bardzo prosze o przeslanie CV, a oddzwonimy i przekażemy wszelkie informacje dotaczace ofert pracy. Proces rekrutacji rozpoczyna sie od rozmowy telefonicznej z osoba odpowiedzialna za przeprowadzenie pierwszego wywiadu odnośnie doswiadczenia zawodowego. Kolejno prosimy o wypełnienie kwestionariusza zawodowego, aby nastepnie dysponent mogl ponownie skontaktowac sie z Panstwem telefonicznie w celu dopasowania i zaproponowania odpowiedniej oferty pracy oraz wyjasnienia wszelkich szczegolów dotyczacych zatrudnienia. Umowa o prace zostaje podpisana osobicie u nas w biurze Firmy w Dreźnie. Jesli zycza sobie Panstwo wiecej informacji, jesteśmy do dyspoyzcji Pozdrawiam, Magdalena Urbańska Specjalista ds. personalnych Dremo Personaldienstleistung GmbH

Julia
@Dremo Personaldienstleistung GmbH

Wspominając już o doświadczeniu - czy musi być ono duże aby aplikować do państwa firmy? :)

Pracodawca

@Julia

Wymagamy minimum dwuletniego doświadczenia zawodowego i/lub wykszytałacenia kierunkowego, pozdrawiam Magdalena Urbańska DREMO

Magdalena Jaworska
Pracownik

Ich kann DREMO jedem wärmstens empfehlen :) Nette Atmosphäre, auch das kleinste Problem wird sehr professionell gelöst. Auszahlungen sind immer pünktlich auf dem Konto ????

Pracodawca

@Magdalena Jaworska

Bardzo dziekuje Pani Magdaleno za mile slowa i czas poswiecony na wystawienie opinii. Jestesmy dumni, ze mozemy sprostac Pani oczekiwaniom zwiazanym z praca i cieszymy sie, ze mamy Pania na pokladzie:) zyczymy zadowolenia z pracy i pomyslnosci w zyciu osobistym. Liczymy na kolejne wspolne miesiace wspolpracy i dziekujemy za zaufanie. Pozdrawiamy, Karolina Bartol DREMO Personaldienstleistung

Pracodawca

 Aktualność
Pięć cennych wskazówek przy pisaniu CV

Sformułowanie "komplet dokumentów aplikacyjnych" wywołuje często panikę u osób poszukujących pracy i kandydatów chcących zmienić pracę. Jednak skompletowanie dokumentów nie jest trudne. Firmy często kładą szczególny nacisk na CV. W ostatnich latach wiele się pod tym względem zmieniło.

Dokumenty aplikacyjne obejmują zazwyczaj list motywacyjny, CV, świadectwa i dyplomy. Wraz z upływem czasu zmieniły się także wymagania lub zalecenia dotyczące życiorysu.
Możesz zrezygnować z podawania poniższych informacji:
1. Powód poszukiwania pracy
Jeśli chcesz o tym wspomnieć, zrób to w liście motywacyjnym. Potencjalny pracodawca chce zapoznać się w CV z kwalifikacjami i doświadczeniem zawodowym.
2. Rodzice, rodzeństwo, stan cywilny, dzieci
Dziś takie szczegóły nie są już powszechne. Zgodnie z ustawą o równym traktowaniu informacje o dzieciach i stanie cywilnym nie są konieczne. Dotyczy to już od pewnego czasu przynależności religijnej.
3. Wykształcenie
Nie ma potrzeby wymieniania szkół, do których uczęszczałeś/aś. Jedynie osoby rozpoczynające swoją karierę zawodową powinny wskazać ostatnią szkołę, którą ukończyły. Docelowo istotne jest posiadanie dyplomu zawodowego lub uniwersyteckiego oraz doświadczenia zawodowego. Ponadto należy powstrzymać się od wymieniania staży i prac dorywczych, chyba że są one bezpośrednio związane z nową pracą lub dotyczą początków życia zawodowego. Osoby odpowiedzialne za rekrutację nie lubią czytać o trwających kilka lat "fazach rodzinnych" czy "odkrywaniu siebie". Należy być szczerym i wspomnieć np. o długim urlopie lub czasie wolnym od pracy.
4. Zainteresowania
Ponieważ są to zajęcia wykonywane w czasie wolnym, nie powinny się one znaleźć w życiorysie. Sytuacja wygląda inaczej w przypadku zajęć trenerskich, pracy w klubie lub zaangażowania społecznego. Podkreśla to takie cechy osobiste, jak wytrwałość, umiejętność pracy w zespole czy poczucie odpowiedzialności.
5. Zakres
W zasadzie "mniej znaczy więcej". Zadbaj o prostotę swojego CV i unikaj przesadnego układu graficznego. Zaleca się stosowanie dwukolumnowego zestawienia - z jednej strony nagłówki i dane dotyczące czasu obok dalszych informacji. Podziel je na dane osobowe, szkołę/studia, dalsze kształcenie, doświadczenie zawodowe, ewentualnie umiejętności i zaangażowanie. Ostatnia ukończona szkoła lub ostatnie ukończone studia powinny zawsze znajdować się na początku. Wybierz czytelną czcionkę i rozmiar czcionki. Nie zapomnij o dacie oraz o podpisie.
Zbierz wszystkie niezbędne dokumenty w jeden plik, najlepiej w formacie PDF i wyślij go do firmy pocztą elektroniczną.
DREMO otrzymuje prawie 90 procent dokumentów pocztą elektroniczną. Pozwala to zaoszczędzić czas i pieniądze oraz jest korzystne dla środowiska.
Obecnie mniejszą wagę przywiązujemy do listu motywacyjnego. Po zapoznaniu się z CV staramy się nawiązać pierwszy kontakt telefoniczny. Podczas rozmowy można wyjaśnić pytania i omówić możliwości, jakie oferuje DREMO.
Zajmujemy się pracą w rzemiośle, przemyśle oraz przy opiece nad osobami starszymi i chorymi regionalnie oraz na terenie całych Niemiec. Mile widziani są również kandydaci z Europy. Oprócz niemieckich pracobiorców w charakterze pomocników i specjalistów, nasz zespół składa się również z pracowników czeskich, polskich, węgierskich, rumuńskich i chorwackich.
Chciałbyś przedstawić nam siebie i swoje CV? W takim razie wyślij wiadomość e-mail na adres praca@dremo.com lub skontaktuj się z nami przez http://www.dremo.com%2Fde%2Ffuer-bewerber%2Fstellenangebote%2F">WhatsApp. Dla tych, którzy się spieszą, istnieje możliwość złożenia aplikacji przez Internet.

Pracodawca

 Aktualność
Wzrost wynagrodzeń w opiece nad osobami starszymi - DREMO już oferuje więcej


 O tym, że pracownicy zajmujący się opieką nad osobami starszymi zasługują na lepsze warunki pracy i odpowiednie wynagrodzenie, mówi się już od dawna. W lutym 2022 r. rząd federalny postanowił podnieść płace minimalne w sektorze opieki w trzech etapach.
Obowiązujące obecnie rozporządzenie w sprawie minimalnego wynagrodzenia za pracę w sektorze opieki zdrowotnej przewiduje dolną granicę wynagrodzenia wynoszącą od 12,55 euro do 15,40 euro, w zależności od wykształcenia i doświadczenia zawodowego. Około 1,2 miliona pracowników jest zadowolonych z podwyżki płac. Ponadto otrzymają oni do siedmiu dni dodatkowego urlopu w 2022 r. i do dziewięciu dni odpowiednio w 2023 i 2024 r. oprócz ustawowego urlopu minimalnego.
W zależności od kwalifikacji oznacza to dla:
1. Niewykwalifikowani pracownicy opieki
Możesz wspierać profesjonalistów w ich pracy. Podejmujesz się zadań związanych z codzienną opieką nad osobami starszymi i chorymi. Twoje zarobki przedstawiają się następująco:

  • od maja 2022 12,55 Euro brutto za godzinę

  • od września 2022 13,70 Euro brutto za godzinę

  • od maja 2023 13,90 Euro brutto za godzinę

  • od grudnia 2023 14,15 Euro brutto za godzinę


2. Opiekunowie z rocznym lub dwuletnim wykształceniem
Kwalifikacje asystenta opieki uzyskuje się po ukończeniu co najmniej rocznego szkolenia. Składa się on z części praktycznej i teoretycznej. Zalecono następujące stawki godzinowe:

  • od maja 2022 13,20 Euro brutto

  • od września 2022 14,60 Euro brutto

  • od maja 2023 14,90 Euro brutto

  • od 2023 15,25 Euro brutto


3. Pracownicy wykwalifikowani z trzyletnim wykształceniem
Personel medyczny i pielęgniarski, pielęgniarki geriatryczne lub pielęgniarki środowiskowe i pediatryczne oraz specjaliści w dziedzinie pielęgniarstwa (kształcenie ogólne od 2020 r.) otrzymują następujące wynagrodzenie godzinowe:

  • 15,40 € brutto od maja 2022

  • 17,10 € brutto od września 2022

  • 17,65 € brutto od maja 2023

  • 18,25 € brutto od września 2023


Nasz personel pomocniczy i pielęgniarski już otrzymuje wynagrodzenie wyższe niż wynika to z układu zbiorowego pracy i dodatkowo do 30 dni urlopu rocznie. W zależności od kwalifikacji stawka godzinowa zaczyna się od 13,50 euro, a w przypadku wykwalifikowanych pracowników opieki nad osobami starszymi - od 20,00 euro.
Ponadto przyznajemy nieopodatkowaną premię w wysokości 50 euro (premia motywacyjna DREMO) oraz premię wstępną w wysokości 300 euro po trzech miesiącach zatrudnienia. Do tego dochodzą dodatkowe świadczenia na pokrycie kosztów wyżywienia i dodatki za nadgodziny, pracę w nocy, pracę w niedzielę i święta. Zatrudnienie jest na czas nieokreślony i może być w niepełnym lub pełnym wymiarze godzin. Wykonywanie zadań możliwe jest na szczeblu regionalnym, jak i krajowym. Oczywiście DREMO oferuje regularne podwyżki wynagrodzeń.
Jeśli chcesz poznać nasze warunki, skontaktuj się z nami telefonicznie lub poprzez email. Przedstawimy Ci indywidualną ofertę pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Dremo Personaldienstleistung GmbH - Dresden

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Dremo Personaldienstleistung GmbH?

    Zobacz opinie na temat firmy Dremo Personaldienstleistung GmbH tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 37.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Dremo Personaldienstleistung GmbH?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 30, z czego 26 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Dremo Personaldienstleistung GmbH?

    Kandydaci do pracy w Dremo Personaldienstleistung GmbH napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Dremo Personaldienstleistung GmbH
Przejdź do nowych opinii