MK INTERIM Sp.z o.o.

Adres: Rydygiera 11 lok. 220, 01-793 Warszawa

NIP: 5252546209 KRS: 0000448799

MK INTERIM Sp.z o.o.
2 11 24 5 1

Opinie o MK INTERIM Sp.z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

kamila
 Opinia

Ja pracowałam dla mk interim w farmacol w Szczecinie i dziwią mnie wasze negatywne opinie. Mój koordynator zawsze stawał po stronie swoich pracowników. Zdazalo się nawet ze jednemu pracownikowi farmacolu przywalil w zęby w obronie swojej pracownicy. Przez 5 miesięcy pracy dla tej firmy wypłaty na koncie miałam na czas. Fakt że do 20go ale zawsze było. Atrakcyjne formy motywacyjne, atmosfera też spoko. Polecam

Pomocna?
Tak9Nie
Były pracownik
 Opinia
@kamila 31.01.2018 19:27

Skoro tak dobrze ci pracowało dlaczego tylko 5 miesięcy pracowalac?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Były pracownik 04.06.2018 04:12

Bo może na taki okres szukała pracy? Albo dostałą lepszą ofertę np pracy biurowej . Jak jesteś tłukiem, który zadaje takie pytania to i magazyn to za dużo jak na Twoją głowę.

Pomocna?
Tak1Nie1
Były pracownik
 Opinia
@anonymous 17.09.2018 13:39

Po stylu twojego pisanie można stwierdzić tylko że nadajesz do kopania rowów. Nie broń tej firmy bo jest szkoda pisać na nią.

Pomocna?
Tak3Nie1
Damian zych
 Opinia
@kamila 31.01.2018 19:27

Brzmi fajnie A czy w Szczecinie mają swój odział jaki jest nr do nich

Pomocna?
TakNie
Robin
 Opinia

W farmacolu pracowałem w tym roku przez mk interim po 3 dniu pracy karta wejściowa przestała działać była nie aktywna juz poszedłem zanieść sobie jedzenie ma jadalnię wejść wszedłem ale już nie wyszedłem to przez bramki przeskoczyłem nie polecam nikomu.tej firmy chcesz pracować dla mk proszę idź tylko najpierw poczytaj opinie na ich temat i co wszyscy piszą którzy tam pracowali ja pracowałem tylko 7 równych dni

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robin
 Opinia

To widocznie w szczecinie byli inni ludzie od tej firmy ja przepracowałem w farmacolu równe 7 dni ale już po 3 dniu zaczęły się komplikacje z karta wejściowa która oczywiście przez dwa dni była aktywna a od następnego dnia była nie aktywna to mnie wpuszczala ochrona to przez ten tydzień jak unich pracowałem to mi wyszło 41:72 grosze nie polecam tej firmy nikomu a w faemacolu pracowałem w tym roku i się zwolnilem od nich

Pomocna?
TakNie
Sylwia
 Opinia

Pita nie dostałem składki zuz tez nie miałam naliczony po mimo że nie miałam zerwane umowy. Róbcie zdjęcie karty pracy za każdym razem kiedy kończycię zmiane. Nie zgłaszają do pracy w Morach bo nawet nie ma jak wrócić do domu nawet po godzinie 18 bo tylko jeden autobus jedzie co pół godziny .

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
armada
 Opinia

przyjacielu co masz na myśli mówiąc o atrakcyjnych stawkach godzinowych? podaj proszę jakieś konkretne stawki

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@armada 19.07.2016 14:56

Pracowałam cały miesiąc + 2 soboty + jedna niedziela. Wypłata 1100zł. To by było tyle w temacie wynagrodzenia.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Enzo
 Opinia
@Ja 18.11.2016 15:49

To byś teraz miała ponad 2 tysiące

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sprawiedliwa
 Opinia
@Ja 18.11.2016 15:49

Pracowałas czy chciałaś pracować? Kolejny zmarnowany plemników który myśli że za siedzenie w domu ktoś dostanie kasę. Do roboty wynoszą a nie drobne mamie z portfela wyciagasz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agula
 Opinia
@sprawiedliwa 05.02.2018 16:54

Pracowałam w Morach i odradzam tylko po godzinach zostawać, na akord jak najszybciej i najwięcej zrobić bata ulepcie i im dajcie .Jedna sobota wolna w miesiącu !! Koszmar a jak chcesz zrezygnować to Cię straszą karą? ! Nie znają przepisow kodeksu pracy ..Praca za marne pieniądze a nazasuwac się trzeba!!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy są jakieś zmiany w MK INTERIM Sp.z o.o.? Czy można liczyć na elastyczne godziny pracy? To istotne informacje dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w przedsiębiorstwie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia

Trzeba się prosić o swoje pieniądze, umowa śmieciowa, wynagrodzenie głodowe. Nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
255.255.255.0
 Opinia

Osoba pisząca umowy zlecenie w tej firmie powinna chociaż wziąć do ręki Kodeks Cywilny. Nie można pisać co się chce w umowie cywilno-prawnej i w dodatku tak bezczelnie niekorzystnie dla zleceniobiorcy. Nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Nie polecam, są niewypłacalni. Już od ponad tygodnia czekam na swoją wypłatę i nic.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

stawki godzinowe niezłe? xD jak ktos za 13,50 brutto lubi to niech pracuje xD co do samej pracy to porażka.... koordynatorki to idiotki i ani trochę ich nie interesuje twoje zdanie.... wszedzie pisza ze dwie zmiany tylko a tak na serio to sa zmiany od: 6,7,8,10,12,14,20,21 i 22....... zalosne... niedziele i soboty tez pracujace i trzeba sie prosic zeby miec wolne w niedziele xD hahaha serio oni sa chorzy na głowę xD NIEEEEEEEEEE POLECAAAAAAAAM A NAWET ODRADZAAAAAAMMMMMMMMMM!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia

Zgadza się w Morach tylko ganiają szybciej i szybciej pretensja ze tam na akord a ty masz na godzinę i ta krótka przerwa nawet cherbaty nie da sie wypic .Po godzinach zostawac a jak na noc skończy sie wczesniej to nie ma czym wrucic bo napiechotę trzeba .To nie Bemowo jak w ogłoszeniach tylko gmina Ożarów ale tego nie napisza tylko jak się pojedzie to się wtedy człowiek przekona ...To faktycznie (usunięte przez administratora) ...A kierowników 100 i koordynatorów 1500 ale nikt w niczym nie pomoże .. odradzam

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Nie polecam ...totalna porażka obiecują wiele zwłaszcza w Morach a tam ganiają ludzi jak psy przy 15 min. Przerwy jeszcze po godzinach każą zostawać

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sylwia
 Opinia

Nie polecam z wspólprace z ta firmą jako magazynier bo są nie wypłacalni!!!!!!! Sprzet na którym nie mozna pracować. Zero dbania o pracowników.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia

Obecnie firma prowadzi wiele procesów rekrutacyjnych. Między innymi poszukiwani są PRACOWNIK PRODUKCJI do pracy w Pruszkowie. Co ciekawe MK INTERIM otwarcie podaje wysokość miesięcznego wynagrodzenia. Różni się ono od informacji, które zamieściła w sowim komentarzu @ja. Co jeszcze w ciągu ostatnich miesięcy uległo zmianie?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
adehade
 Opinia

współpraca idealna, niezłe stawki godzinowe

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
admin
 Opinia

Jak wygląda zatrudnienie w firmie MK INTERIM Sp.z o.o. ? Jest to praca na pełen etat czy można mieć elastyczny czas pracy? Czekamy na Twoją opinię!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o MK INTERIM Sp.z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny