Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o.

Adres: Częstochowska 38, 32-085 Modlnica

NIP: 6770082623 KRS: 0000142877

Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o.
5 15 5 1

Opinie o Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Wacław
 Opinia

Orientuje się ktoś jakimi autami jeżdżą PH tej firmy?

Pomocna?
TakNie
Nicky
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Wacław 12.05.2019 20:39

Skoda Fabia

Pomocna?
Tak1Nie
Wacław
 Opinia
@Nicky 16.05.2019 00:02

Combi? Nowe te fabie mają?

Pomocna?
TakNie
Julian
 Opinia

Witam, dzisiaj byłem na rozmowie o pracę w tej firmie i zarobki to 2100 zł brutto przez pierwsze 3 miesiące, a później 2500 brutto plus premia ???? nic dodać nic ująć oczywiście na każdym kroku rozmowy było zauważane, że sprzedawać będę produkt premium, PREMIUM! za najniższa krajowa, ja podziękowałem

Pomocna?
Tak18Nie
Misiek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Julian 19.02.2018 14:31

To slabiutko jak wynagrodzenie

Pomocna?
TakNie
Ricki
 Opinia

Fajna firma ,życzę każdemu żeby w takiej popracował ,oczywiście że ma swoje wymagania ,to nie budżetówka ale potrafi odwdzięczyć się za dobre wyniki,w branży tytoniowej najlepszy pracodawca wiem bo kilku zaliczyłem

Pomocna?
Tak2Nie1
ML
 Opinia

Pracowałam w tej firmie rok (zastępstwo). Przedsiębiorstwo jakich mało! Uczciwość, docenienie pracownika, wyjaśnienie ew. problemów od razu. Bez żadnego kombinowana, knucia za plecami itp. Atmosfera w firmie rewelacyjna. Zarobki wzrastają po 3 miesiącach. Co do kwoty wynagrodzenia - w każdej firmie każda wypłata zawsze mogłaby być większa ;-) Niemniej, w Tobacco jasno są przedstawione warunki zatrudnienia oraz premiowania. W biurze pojęcie nadgodzin nie funkcjonuje. Pracuje się po 8 godzin dziennie i na tym koniec. Firma oferuje są benefity w postaci karty multisport oraz pakietu medycznego. Podczas mojej pracy ani jedna osoba nie została zwolniona, więc nie rozumiem komentarzy o rotacji, wyścigu szczurów, wypowiedzeniami za niewyrobione cele itp. Firma nie jest przedsiębiorstwem produkcyjnym. Zajmuje się dystrybucją wyrobów tytoniowych. Pracodawca godny polecenia. Inni przedsiębiorcy z Krakowa i okolic mogliby się od niego wiele nauczyć.

Pomocna?
Tak3Nie1
Karolina
 Opinia

@Julian, zdecydowałeś, że nie będziesz jednak współpracować z Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o.. Czy mógłbyś jednak przedstawić dokładnie przebieg rozmowy kwalifikacyjnej, w której wziąłeś udział? Jakie pytania zostały Ci na niej zadane i w jakiej atmosferze się ona odbywała?

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Wiesz jak wyglądają zarobki w Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się ważne!

Pomocna?
TakNie
byQ90
 Opinia

Witam chciałem zapytać czy w tej firmie produkuje się papierosy? Pakuje? Czy są jakieś maszyny? Wszystkie opinie są o pracy jako PH no ale żeby coś sprzedać, trzeba to wyprodukować.

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@Mr. Handsome, miło słyszeć zadowolonych pracowników. Piszesz, że jesteś zatrudniony na stanowisku PH, czy jest szansa byś napisał jakie warunki należy spełniać by zatrudnić się w Tobacco Trading International Poland? Jakich pracowników poszukują? Trzeba posiadać doświadczenie?

Pomocna?
TakNie
Mr. Handsome
 Opinia

Firma jakich mało ! Praca na stanowisku PH to sama przyjemność. Polecam w stu procentach.

Pomocna?
TakNie1
danka
 Opinia

Ja uważam ,ze najlepiej bedzie jak samemu sie przekonasz, pojdziesz i sie dowiesz niczym nie ryzykujesz tym bardziej, jak nie masz pracy a szukasz czegoś. Oferują też skzolenia wiec cięzko nie bedzie wprowadza cię.

Pomocna?
TakNie
merytoryczny
 Opinia

Nie będę się zdradzać czy byłem, jestem, czy próbowałem być pracownikiem tej firmy. Natomiast czytając niektóre z komentarzy pozostaje się tylko smiać, osoby wypowiadające się albo poszły na rozmowę do innej firmy, po czym źle trafiły na tej stronie, albo po prostu są to złośliwe komentarze podyktowane zawiścią, bądź chęcią odreagowania własnej frustracji. Po pierwsze firma już nie funkcjonuje w systemie vansellingowym. Po drugie, podstawa + premia obowiązuje nawet na okresie próbnym. Zarówno podstawa jak i premia rośnie po 3 miesiącach. Po trzecie w firmie owszem, pracują kobiety- wystarczy do nich zadzwonić, odbiera kobieta! Po czwarte, już subiektywnie- chyba logicznym jest, że firma która się rozrasta zatrudnia nowych pracowników? A to raczej atut. I jeszcze tak przeglądając komentarze - przecież to nie jest koncern...

Pomocna?
Tak7Nie
Marek
 Opinia

Może ktoś powiedzieć coś na temat pracy jako PH ?? Niebawem idę na rozmowę

Pomocna?
TakNie
Daria
 Opinia

Naprawdę przedstawiciel handlowy zarabia tu najniższą krajową podstawy ?

Pomocna?
TakNie
bohun
 Opinia

Ci co pracują boją się zajrzeć na tę stronę. Ci co pracowali ...no cóż ...tylko dalekie wspomnienia przynoszą uśmiech na twarzy ,no i ludzie ,ludzie których żal bo już tylko w nich gorycz i rozczarowanie.Ogólnie strach się bać...szkoda zdrowia i czasu.

Pomocna?
Tak6Nie
jachu
 Opinia

Przecież rzadko w której firmie pracownicy mogą powiedzieć że są rozpieszczani. Takie rzeczy chyba nie są zbyt częste na ryku pracy. Warto wiedzieć, że Tobacco trading international zajmuje się wysokogatunkowymi wyrobami tytoniowymi oraz związanymi z nimi akcesoriami. Więc jakby nie patrzeć tym na co raczej zawsze będzie popyt

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
shinji
 Opinia

jeżeli już słyszę o Tobacco Trading International to głównie mówią o nim przedstawiciele handlowi. Niestety nie przedstawiają tej firmy w samych superlatywach, a raczej nawet ciężko jest mówić o jakichkolwiek superlatywach. Głównie na firmę się narzeka i psioczy co często też ujawnia się tu na forum

Pomocna?
Tak1Nie
kurtyn
 Opinia
@shinji 12.01.2015 23:53

w Tobacco Trading mają towar który schodzi dobrze i nic nie wskazuje raczej aby w przyszłości miałoby się to zmienić choć wiele osób na pewno chciałoby do tego doprowadzic. Nie mniej jednak pomimo całkiem dobrej sytuacji na rynku pracownicy nie mogą powiedzieć że przez firmę są rozpieszczani w jakiś sposób

Pomocna?
Tak1Nie
ktoś
 Opinia

były małe zawirowania ale idzie ku lepszemu jak komuś chcę się pracować to można przeżyć długie lata i mieć wiele radochy z dodatkowych bonusów

Pomocna?
TakNie
aaaaaa
 Opinia

Czy mógł by ktoś powiedzieć jak teraz wygląda praca w TTI ogólne warunki czas pracy ilosc wizyt dzienneie mniej wiecej zarobki na jakie można liczyc ?

Pomocna?
TakNie
klementynka
 Opinia

Chciałbym podzielić sie opinią na temat tej firmy. Kiedyś firma sptwarzała pozory poszanowania pracownika - teraz tak jak piszą pozostali są wymagania koncernowe, a możliwosci bazarowe. Więcej zarobisz będąc kurierem i z pewnościa mniej się będziesz stresował. Niestety zmiany na gorsze zostały wprowadzone w ostatnim czasie przez psełdo-eksperta, który nie miał pojęcia o funkcjonowaniu tego rynku. A szkoda, bo kiedyś była to bardzo fajna firma z ciekawym klimatem.

Pomocna?
Tak5Nie
Romeo
 Opinia

Firma ta jest super wszystko jest super i extra i super wszyscy są fajni i super się tu pracuje super zarobki i super warunki jest po prostu extra super nie ma co narzekać bo jest super.

Pomocna?
TakNie
Adidas
 Opinia

[usunięte przez moderatora]. Szerokim łukiem omijajcie.

Pomocna?
TakNie
VanDiesel
 Opinia

nowy - 2013-05-22 08:15:51 VanDiesel... Moglibyśmy się zgadac na mailu? Oto moj: [usunięte przez moderatora]kris z kontaktem nie da rady, mam tylko firmowego emaila a kontroluja nam pocztę wiec nie pogadamy, bo jak namieza to mnie wywalą pisz tutaj co wiem powiem z nowosci he he nastepnego wywalili :-)

Pomocna?
TakNie
VanDiesel :-)
 Opinia

nowy - 2013-05-21 21:32:27 A ja byłem i odniosłem pozytywne wrażenia, no ale zobaczymy. Ktos napisze jak jest z uzytkowaniem auta służbowego do celow prywatnych? Bo o to zapomniałem spytać. Ciężarówkę masz do swojej dyspozycji ale na taxi nie staniesz :), dostajesz też limit kilometrów a jak go przekroczysz to płacisz 0,78 zł neto za kilometr tanio jak cholera :) Tak tak wrażenie robią pozytywne, szkoda że ich nie zapytałeś jaka jest ludzka rotacja w ciągu ostatniego czasu :) wtedy byś wiedział jaka tu jest atmosfera. Narobili kierowników i kontrolerów więc praca tutaj to akord jak na taśmie w tym niby koncernie a ty masz się cieszyć i doceniać. Szukajcie kontaktów do ostatnio zwolnionych pracowników to może wam opowiedzą jak tu jest cudownie ;) powodzenia

Pomocna?
TakNie
nowy
 Opinia

A ja byłem i odniosłem pozytywne wrażenia, no ale zobaczymy. Ktos napisze jak jest z uzytkowaniem auta służbowego do celow prywatnych? Bo o to zapomniałem spytać.

Pomocna?
TakNie
Mistrzu
 Opinia

Dzięki kolego za cenna informacje.. miałem iść na rozmowę ale zmieniłem zdanie :) Jak tak traktują ludzi to niech sami sobie w te vito wsiadają i pokażą co potrafią :) Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
VanDiesel :-)
 Opinia

Mistrzu - 2013-05-20 19:56:03 Witam Mam kilka pytań co do tej firmy: Jakie są możliwości rozwoju, czy jest opieka medyczna, ile godzin dziennie pracujecie, czy plany są realne do wykonania, ile zarobie jeśli wykonam plan, czy jest duże ciśnienie na wynik ? Z góry dzięki za info Pozdrawiam Awans - raczej zapomnij, opieka ?tradycyjna służba zdrowia,pracujesz tyle ile trzeba czasem po 12 godzin a nawet więcej ale będą ci mówili że masz 40 godzinny tydzień pracy he he tak zwany zadaniowy plan pracy, plany są takie że prawie nikt ich nie wykonuje poza asami (to ci którzy pracują na rynkach najdłużej i mają najlepsze rynki) reszta orze w syfie,ile zarobisz jak wykonasz plan ? spróbuj go wykonać, teraz tu nie liczy się człowiek tylko exell i wynik to jest jedyne co się liczy taka nowa religia, presja jest na wszystko. Jak 18 lat istnieje ta firma nigdy nikt nic złego o tej firmie nie mówił a co dopiero pisał, panował rozsądek i zrozumienie wszystko chodziło jak w zegarku, teraz mamy nowoczesne zarządzanie i jest takie bagno że nawet między sobą o tym nie rozmawiamy.

Pomocna?
Tak2Nie
Mistrzu
 Opinia

Witam Mam kilka pytań co do tej firmy: Jakie są możliwości rozwoju, czy jest opieka medyczna, ile godzin dziennie pracujecie, czy plany są realne do wykonania, ile zarobie jeśli wykonam plan, czy jest duże ciśnienie na wynik ? Z góry dzięki za info Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
nowy
 Opinia

A czy jest mozliwosc użytkowania auta w celach prywatnych?

Pomocna?
TakNie
kolega stasia
 Opinia

nowy - 2013-05-19 23:48:01 Kolego Stasia :) A mogłbyś napisać jakimi autami jeżdżą van selerzy? Bo ja zatrzymałem się na etapie jak jeździli chyba Mercedesami Vito. chyba... Pozdrawiam, Krzysiek.jeździmy vito, samochody z gpsem więc cały czas wiedzą gdzie jesteś i co robisz "dla twojego" bezpieczeństwa ;-) a jak potrzebują to mają materiał na wymówienie generalnie jesteś księgowym magazynierem windykatorem informatykiem merchandiserem przedstawicielem van sellerem sprzątaczką i kierowcą

Pomocna?
TakNie
nowy
 Opinia

Kolego Stasia :) A mogłbyś napisać jakimi autami jeżdżą van selerzy? Bo ja zatrzymałem się na etapie jak jeździli chyba Mercedesami Vito. chyba... Pozdrawiam, Krzysiek.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o. - Modlnica

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o.