ta pożal sie panie Boże firma to jedna wielka beznadzieja. stanowczo odradzam jakiejkolwiek umowy z nimi. dużo roboty, małe wypłaty i co najważniejsze przy ostatniej wypłacie "szefostwo" unika cie jak tylko może tzn. nie odbiera telefonów, nie oddzwania, nie odpisuje na e-maila i smsy, wiecznie jakies niejasności i brak osiągalności. praca stresująca (usunięte przez administratora) tak dla potwierdzenia mojej wypowiedzi podam swój przykład: inwentaryzacji było bardzo dużo podczas półrocznej współpracy, nigdy nie było potrąceń za brakujący towar, a przy ostatniej (zalegali i zalegają) czekam już ponad 2 tygodnie i przy groźbie oddania sprawy w ręce prawnika (usunięte przez administratora) łaskawie postanowił sie spotkać. jednak jakims dziwnym sposobem ubzdurał sobie, że btaki w towarze sa na kwotę 200 zł i tyle chciał potrącić mi z pensji. tej sprawy tak nie zostawię, ale upominam wszystkich chętnych do pracy w tej firmie by sobie darowali. szkoda czasu i nerwów na takie coś. jeszcze warto wspomnieć o niesamowitej mamie szefa, która zawsze jest najmądrzejsza i wie wszystko najlepiej, życ sie nie dało z ta kobieta, ciągłe telefony , smsy, przychodzi, wtrąca się, a przede wszystkim działa na niekorzyść pracowników jak tylko może. (usunięte przez administratora). Pozdrawiam