To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny spo