ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 24 ocen.

ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa
2 24 6 1

Opinie o ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa

ola

ADS Sosnica a zwlaszcza zarzad nie idzie na kompromis z mieszkancami tylko narzuca swoje decyzje.Np, smietnik ma stac tu i nikt nie ma nic do powiedzenia . Pisane bylo kilka pism z przeciwem ,ale to sie odbilo jak od scieny.Nasz zarzad z klamca jaka jest prezes powinni odejsc.

nowy

Tak trzymajmy kciuki za nowa Rade bo rada starcow nie potrafi sie pogodzic z przegrana i chodza po osiedlu i knuja i szukaja haka aby tylko zaszkodzic.

Rozbawiona
@nowy 09.07.2018 21:11

Oj knuja, knuja i do tego startuja do Rady Miasta. Takze przed nami kolejne zadanie - nie dopuścić do tego aby sie tam dostalo to straszne babsko bo skłonna nam Gliwice zniszczyć a na osiedlu będzie szaleć. Cóż to za typ z tej starej wrednej baby. Zajęła by się domem.

Wyborca
@Rozbawiona 20.09.2018 21:26

Oj widze że i tu rozpoczęła się kampania wyborcza. Gwiazdeczko nie myśl że zastąpisz pana Jana

Rozbawiona
@Wyborca 24.09.2018 21:57

Pana Jana nikt nie zastapi to czlowiek walczacy oludzi chcacy zmienic na dobre dzielnice. On zawsze btl i bedzie dla ludzi, a ona zwykla karierowiczka.w zyciu niczego sie nie dorobila pracy prawdziwej nie zaznala j a marzy jej sie kariera w miescie. Do garow babo a nie do polityki.

Wyborca
@Rozbawiona 25.09.2018 06:11

Nie neguj nikogo. Tobie Rozbawiona też się marzy polityka i w tym obie baby macie problem

maja
@Rozbawiona 25.09.2018 06:11

Może zamiast krytykować innych zrób sama coś dla dzielnicy.

zmarzniety

Tak nowy ma racje , na naszym osiedlu mieszkancy musza najpierw wymarznac , rozchorowac sie ,a wreszcie laskawie zarzad sie zlituje i zaczna grzac.To my placimy i chcemy miec cieplo w mieszkaniach.

nowy

Jak dlugo jeszcze mamy marznac w naszych mieszkaniach.Miala byc dzisiaj puszczana woda . a tu nic,zimno jak w loduwce,zarzad rzadzi sie naszymi pieniedzmi ,a my zamarzamy.

szczur

no i doczekalismy sie na przyszlosci 78-92 szczury grasuja juz w calym bloku i wchodza ludziom do mieszkan.To nam zafundowala stara rada z prezeska stawiajac smietnik przed naszymi balkonami.MY mieszkancy tego bloku rzadamy wybudowania duzego smietnika w neutralnym miejscu,a likwidacji tych malych wylegarni szczurow,bedziemy oto walczyc do konca.

NELI

Nel kim ty jestes ze masz taka pewnosc ,ze smietnika nikt nie usunie.Jezeli tak bardzo jestes stary i nie mozesz chodzic to wez go pod swoje okno calkiem blisko.A ja widze ze ci starcy potrafia nosic ciezkie siaty z zakupami ze sklepu.A sasiadowi zafundowac szczury pod oknem i w mieszkaniu to jest ludzka solidarnosc.Czy ty myslisz ze zielen zatrzyma smrud ,muchy i szczury,ja jestem juz starym mieszkancem .Mieszkam tu 45 lat a TY mlodziku ile mieszkasz co sie tak wymandrzasz.Chcesz miec luksus to kup sobie domek ,bo mnie tez tak powiedziano,ludzie nie chca isc na kompromis.n

Neli
@NELI 25.07.2018 19:39

Ten śmietnik powstał dlatego, że nie jesteście posłuszni radzie starszych. Oni zioną taką nienawiścią, że zrobią wszystko, żeby komuś dołożyć. Robią wszystko, żeby utrzymać się przy korycie, zniszczą każdego są przebiegli i mściwi. Napuszczają innych głupców, którzy za nich robią wrogą robotę, a za sterami jest od lat stara cwana baba. Jak się chcecie przekonać, że mam rację wystąpcie z pismie, że odchodzicie od spółdzielni wtedy zobaczycie jej ryk złości.

nowy
@Neli 14.08.2018 08:22

to ze ta stara baba zionie nienawiscia to my wiemy,a teraz jej maz jest sterowany przez nia.Ale nam chodzi oto; Dla kogo sluzy spoldzielnia i rada nadzorcza,.chyba dla mieszkancow,a nie my mieszkancy dla spoldzielni.Wiec maja spelniac nasze rzadania

neli
@Neli 14.08.2018 08:22

Czy wszyscy mieszkancy naszego osiedla wiedza ,ze spoldzielna i rada nadzorcza maja sluzyc nam mieszkancom ,a nie my mieszkancy dla nich.Dlatego rzadamy rownego traktowania wszystkich.Nie ma leprzych i smietnik moze kazdy miec pod swoim oknem.My juz mamy smietnik trzy lata pod balkonami ,teraz niech sie cieszy pan Rysiek,bo bardzo tego chcial.

nowy2

Mieszkancy bloku ul przyszlosci 78-80-82 spodziewajce sie szczurow w mieszkaniach bo w klatce 80 juz sie pokazaly.Biegaja i gryza w lazience.Od kiedy rada starcow wybudowala nam smietnik przed oknami ,od tego czasu jestesmy w ciaglym zagrozeniu,smrud, muchy ,a teraz szczury no iten ciagly stres przed oknem ,jak my mamy zyc. Rzadamy zlikwidowania tego smietnika.

Nel
@nowy2 10.07.2018 20:00

Ludzie nie piszcie głupot bo szczury były i będą śmietnik tu nie ma znaczenia. Jak wiadomo śmietnika nikt nie usunie. Możecie ładnie go obsadzić zielenią, jak odejdziecie od spółdzielni do jakiegoś zarządcy sprawa śmietnika nie będzie przeszkodą. Ludzie budują domy jednorodzinne i budują śmietniki w bardziej odległej lokalizacji lub nie.

nowy2

Godnie reprezentowac to znaczy byc ugodowym i isc na kompromis z mieszkancami ,a nie nazucac swoje decyzje ,bo po to wybralismy rade.Nie moze byc dyktatury.

BAŚKA
@nowy2 29.05.2018 11:00

A moze czas najwyzszy dac możliwość zarządzać Zarzadowi, a kwestia Rady to nadzór. Przecież Zarzad mamy kumaty co bylo widac na walnym. Tylko podziwiac obie Panie ze nie daly sie zwariowac przy poprzednich rzadach. Ja dawno bym zrezygnowała, a one wytrwale idą do przodu. Dziewczyny trzymam za was kciuki.

Teresa
@BAŚKA 29.05.2018 18:34

Baska powiedz jak wyglada osiedle po ostatnim Walnym. Nowa Rada i nowy "wspaniały"porządek. Trawa siega wiezowcow a żywopłot zajal połowę chodnika. Trzymac tak dalej i przyznac Pani Kierownik premię za codzienne ogledziny osiedla.

BAŚKA
@Teresa 08.06.2018 16:24

Pani Tereso bardzo prosto jest krytykowac innych. Pani o tym wie doskonale, pochwalic to już boli. Przyznac premie to miec odwagę. A zatem dajmy juz spokój pracownikom, pozwolmy im oswoic sie z nowa rzeczywistoscia i dajmy im czas poprawiać wszystko co do tej pory zostalo zniszczone. Ja im naprawdę nie zazdroszczę a wręcz współczucie.

Kaska
@Teresa 08.06.2018 16:24

Kobieto tylko narzekasz i narzekasz. Zrob cos dla tego osiedla i przestan krytykowac. Daj pracować ludziom, a od premii jest Rada i jesli zadecyduje o przyznaniu jej Pani Kierownik to jej sprawa. Napewno nie twoja. Odczepcie sie od pracowników.

Obserwator
@BAŚKA 29.05.2018 18:34

Tak, bardzo kumaty . Śmiechu warte .Właśnie widać po wyglądzie osiedla i traktowaniu lokatorów przez pracowników. I wszystko co złe to była rada. Po co płaciliśmy grubą kasę zarządowi jak rada rządziła. Trzymam kciuki za nową radę.

Nowy
@Obserwator 12.06.2018 11:38

A niby jak Cie traktuja? Zawsze usmiechni, kompetentni, usmiechnieci chetni aby udzielic pomocy. W związku z czym czego Ty oczekujesz wiecej? Zastanów sie!!!!

Obserwator
@Nowy 12.06.2018 20:45

Chyba nie do tej samej spółdzielni chodzimy. Fałsz obłuda kpiące uśmieszki każdego ocenią i skrytykują. Zupełny brak szacunku dla lokatora. Bronisz bo jesteś pracownikiem albo rodziną

nowy2

Pani Tereso iBasiu z tego co sie orientuje to nowa rada nie miala jeszcze posiedzenia , a stara rada jaka firme wybrala do koszenia to widzimy efekty.Jednym slowem co zasiali to mamy no i rosnie.

obserwator
@nowy2 08.06.2018 20:33

To nie stara ani nowa rada wybiera firmy ale zarząd. Ten kumaty zarząd podpisał taką umowę to są efekty

Wizjoner
@obserwator 14.06.2018 08:54

nowy 2 jak będziesz dłużej w Radzie to może nauczysz się czytać i będziesz wiedział kto kieruje bieżącą działalnością Spółdzielni. Obserwator ma 100% racji!!

Jasiek
@obserwator 14.06.2018 08:54

Co ty wiesz o wyborze firmy. Czy chociaz raz byles przy przetargu?

Obserwator
@Jasiek 15.06.2018 16:09

A ty byłeś przy przetargu w spółdzielni że tak wszystko wiesz

nowy

No i wlasnie tej kobiety o ktorej wszyscy wiemy trzeba sie pozbyc i to na stale.Bo to nie jest jej prywatny folwark My mieszkancy tego osiedla chcemy zyc swobodnie a nie pod czyjas dyktatura.

Obserwator
@nowy 27.06.2018 10:40

Najlepiej kup jej mieszkanie w innym mieście. Zastanów się co piszesz.

Rozbawiona
@Obserwator 28.06.2018 09:45

Ha ha ha , tylko nie w Spółdzielni bo będzie startować do Rady !!!

Nick

Śmiech na sali. Fajnie mieć męża w radzie i ciągnąc za sznurki... jak "Pan prezes". Taka forma rządzenia ma coraz więcej zwolenników nawet w tak małej spoldzielni. Wszyscy wiemy że ta kobieta nawet na radach siedzi i mimo że nie została wybrana tylko jej mąż to dalej ma rządy.

SIWY

BARDZO CIEKAWE RZECZY. Z TEGO CO SIĘ ORIENTUJĘ TO UMOWY Z FIRMAMI KOSZĄCYMI PODPISAŁA STARA RADA I JEŻELI SĄ JAKIEŚ PROBLEMY TO PROSZĘ SIĘ SKONTAKTOWAC Z PANEM EDKIEM CHYBA WSZYSCY WIEDZĄ O KOGO CHODZI.

nowy
@SIWY 24.06.2018 23:32

oczywiscie ze wszystkie problemy zostawila stara rada a teraz zwalaja na nowo wybranych,poczekamy zobaczymy.

nowy
@SIWY 24.06.2018 23:32

Ale to co nam zafundowala stara rada smietnik przed oknami to jest horror ,my nadal rzadamy likwidacji tego wspanialego widoku,

nownowyy

+nie my nie boimy sie starej baby ktora rzadzila 20 lat od teraz bedzie lepiej

nowy

ojTeresa bylas w radzie i wiesz ze zostawiliscie (usunięte przez administratora) . A od nowej rady wymagacie po miesiacu porzadku .Ta trawa wysoka i wlasnie ten zywoplot to jest wasza pozostalosc ,tak wlasnie wygladaly wasze rzady

nowy

Dyktatorka poręczenie pokieruje dukarzem aby dalej rządzić Spółdzielnią. Można być pewnym ze nie odpuści. Ko in u się wydaje że jej rządy są skonczone ten jest w błędzie. Patrzeć trzeba było przez 20 lat jej rzadow. Nowy2 pierw należy się zastanowić czy stać Cię na to by określić co znaczy godnie reprezentować.

nowy2

Brawo my ,tak zwyciezylismy ,pozbylismy sie tej dyktatury.Szkoda tylko ze jedna osoba zasmieca ta rade.Ale teraz bedziemy sie bacznie przygladac jakie decyzje beda podejmowane. Mam nadzieje ze beda godnie reprezentowac nas mieszkancow.

Szczęśliwy

Brawo my.

Miki
@Szczęśliwy 18.05.2018 22:15

Jestesmy wspaniali. Teraz władza w nnazych rękach

nowy
@Miki 18.05.2018 22:27

Co ci się udało ...? Twoje szczęście wyjdzie ci bokiem ..... I tak 20 letnia dyktatura jest przedłużona a Tobie się wydaje, że to szczęście.

Wizjoner
@Szczęśliwy 18.05.2018 22:15

Gratulacje dla drukarza za skuteczne przygotowanie spotkań.

Miki
@nowy 18.05.2018 22:44

Moze i tak, choć ja jednak wierzę ze bedzie lepiej.

Obserwator
@Wizjoner 18.05.2018 22:48

Pogratulujmy i drugiemu drukarzowi za podanie szczegółowych informacji na temat kandydatów. Wszystko da się zrobić przy współpracy z niektórymi pracownikami.

nowy2

No to jutro do dziela i zyczmy sobie dobrego nowego wyboru rady ,a nie starych pazernych na wladze i pieniadze .Potrzebna jest nam taka rada ktora bedzie sie zajmowala problemami naszymi nas mieszkancow.

nowy
@nowy2 17.05.2018 20:15

Wybierzmy "panią z lassi"nie mylić z "Damy z łasiczką". Jednego możecie być pewni, zajmnie się waszymi sprawami, aż będziecie tego żałować. Sama już przed domem zbiera wyborców, szkoda że oprócz ogólnego zamętu nic nie potrafiła zrobić jako radna. W swojej nienawiści będzie skutecznie dążyć do zwolnienia pozostalych "znienawidzonych pracowników":-) :-) :-)

Nowy...
@nowy 17.05.2018 23:41

Prawdę mówiąc to bliżej lessi do łasiczki niż jej właścicielce do człowieka nie mówiąc już o damie. A zbierać pod blokiem to ona powina psie g... i to najlepiej gołymi rękami. Myślę, że to jedna z niewielu rzeczy, które odpowiadają jej kompetencjom.

Miki

To co kochani odliczamy do 18-tego. I przychodzimy walczyc o nowe jutro. Wierze że nam się uda!!!!!

Nowy
@Miki 16.05.2018 17:48

????????a dla byłych ????????

Gaja
@Miki 16.05.2018 17:48

Nie możecie dopuścić aby weszli w skład do głosowania.

anonymous
@Gaja 17.05.2018 12:08

Nie ma czegoś takiego jak pisze Gaja "skład do głosowania". Jedyne, co można zrobić to oddać głos ważny lub nie na wskazanych zgłoszonych kandydatów z listy do Rady Nadzorczej. Ważność i ilość oddanych głosów decyduje w wyborach i nie jest konieczna większość głosów zebranych członków. Należało wczesnej się zgłosić by można było konkurować z pozostałymi. Narzekanie nic tu nie pomoże!!!

Wizjoner

Bądźcie pewni i tak kilerowa i kopij oraz matolka wejda do rady waszymi glosami ......

Nowy
@Wizjoner 06.05.2018 14:45

Widzę, że masz takie same przeczucia jak ja. I bardzo życzę sobie i Tobie abyśmy nie mieli racji. Żeby nasze czarne wizje odeszły w niepamięć z wszystkimi nieudacznikami z rady starszych. Może po walnym siądziemy i powiemy q... jak dobrze nie mieć racji. Już wkrótce sie przekonamy. To, że są zgłoszeni inni kandydaci nic nie da jeśli nie będzie miał kto na nich głosować. Sama frekwencja nam powie ile są warci mieszkańcy osiedla. Wierzcie mi, żejeżeli choć jedno nazwisko się powtórzy to będzie tak jakby się nic nie zmieniło. Pewnie w dodatku zostanie przewodniczącym/cą bo się zna bo wie, a kolesie ze starej rady zrobią resztę przez ręce swego "zaufanego"

Nowy
@Wizjoner 06.05.2018 14:45

Wizjoner masz w zupełności rację, w tej Spółdzielni ludzie wybiorą tych co im przyniosą "drukarze". Nie są zainteresowani własnym losem jedynie pragną "podlizać się" im a sami potrafią jedynie wyrażać swa negatywną opinię na ulicy ciągle narzekając. Brak odwagi wstać i publicznie na Walnym powiedzieć co w sercu "gryzie". Znowu będziemy mieć kontynuatorów 20 letnich rządów.... i trzeba się z tym pogodzić.

Nowy
@Nowy 09.05.2018 15:51

A ja się z tobą nie zgodzę. Masz rację z drukarzem i całokształtem "procedury" wyboru z tą różnicą że nie możemy się z tym pogodzić tylko z tym walczyć. Pogodzenie się stawia nas w jednym rzędzie z tymi wszystkimi którzy boją sie odezwać i generalnie mają gdzieś wszystko. Nie każdą wojnę można wygrać ale poddać sie w walce z takim elementem to czysta żenada i tchórzostwo. Dawid pokonał Goliata a mógł sie pogodzić z potencjalną porażką i do walki nie stanąć. Nie tędy droga. Jak chcemy zmian musimy zacząć od siebie a nie odwracać się plecami do problemu i starym zwyczajem narzekać po wyborach.

ZYCZLIWY

Mieszkancy naszego osiedla , jak donosza wiewiorki to nie tylko przewodniczaca zamienia sie rola z mezem,ale rowniez przyboczny przewodniczacej ktory jest najbardziej niechciany i pazerny na wladze zamienia sie rola z zona ktora wogole nie zna sie na dzalalnosci spolecznej. Jak wiec widzicie mili panstwo ,szykuje nam sie ta sama klika, i jak starym zwyczajem drukarz wydrukuje karteczki na kogo glosowac. Nie mozemy do tego dopuscic , tak wiec wszystkie rece na poklad i 18-tego udajmy sie na wybory.

Nowy
@ZYCZLIWY 05.05.2018 20:45

To będzie dla nas poważny test. Można powiedzieć taki osiedlowy egzamin dojrzałości. Jak go dobrze zdamy to nigdy więcej jakieś kilery kopiejki czy matołki nie usadzą swych odwłoków na NASZE stołki. Usuńmy wszystkich co do joty i zaczniemy nowy rozdział ADS-u. Lepszy rozdział bo gorszy już nie może być. Jak zostanie choć jedna zakała to będzie jak z niedoleczoną infekcją, zaraza ponownie się rozwinie i zainfekuje nieskażone mózgi posostałych.

Karolina

Chodzi po Sośnicy smutny "celebryta", każdego zagadnie o podpis pyta. Trudno mu się rozstać z tą bandą żałosną, potocznie zwaną radą nadzorczą, więc zbiera głosy na swoje panie by lokatorzy dalej mieli  prze.... Cel ma jeden swym życiu prostaka przeszkadzać, utrudniać, udawać cwaniaka by każdy lokator tu w ADS-ie dziennie się budził z reką w sedesie. Więc lokatorzy osiedla zbierzmy się w kupie pokażmy raz że mamy ich w (usunięte przez administratora) Na walne przyjdzmy wszyscy i tym sposobem będziemy mądrze zarządzać swoim zasobem. Nie dajmy im więcej w Radzie stołków gdyż w Pacanowie jest miejsce lokalnych matołków.

Nowy

Ciekaw jestem ilu z tych, którym leży na sercu "dobro Spółdzielni" złożyło swoje kandydatury do "Nowej Rady". Narzekając od 2013 roku na forum na "Starą znienawidzoną Radę" należy samemu w sposób odpowiedzialny złożyć swoją kandydaturę i zmienić wiele spraw na lepsze. Inaczej można pomyśleć, że wszyscy jesteśmy tchórzami i lubimy krytykować innych bojąc się sami krytyki innych. Oczekuję przedstawienia się na Walnym nowych ambitnych działaczy na których większość odda głos lub zaprzestania rozpowszechniania negatywnych opinii o Naszej Spółdzielni. Masz czas do końca tego tygodnia lub pogódź się, że będą za ciebie decydować inni.

robir

Brawo nowy popieramy cie w zupelnosci, musimy wszyscy sie wspierac oby nasze osiedle sie rozwijalo a nie popadalo w smutna szarosc

Nowy

Jest piekna pogoda, działkowcy już pracują to i my bierzmy sie za robotę. Wyrzućmy na kompostownik to co tam się powinno znaleźć już dawno. Jak dobrze wszystko wyplewimy to już rzaden chwast na naszym polu nie wyrośnie. A szanowni małżonkowie niech siedzą w swoich czterech ścianach i najlepiej światu się nie pokazują bo to żywy dowód na niedeskonałość ewolucji. Z drzewa zleźli i czas się dla nich zatrzymał. Potomkowie ameby.

nowy

Wybierzmy Radę bez wszystkich "Kobiet" które zasiedzialy się juz kolejny raz i ktorym wydaje się ze "dlugowlosa Lesi" jest wazniejsza od pracowników i mieszkańców Spółdzielni. Brak szacunku dla pracownika i pogarda każdego czlowieka i kolejny raz chec zostania Radna bez której nieruchomosc zginie. Konkurencję w wyborach będzie stanowił "drukarz" list wyborczych zacny mąż Przewodniczącej ktory pragnie przedłużyć rządy Przewodniczącej o kolejne 20 lat. Hura !!!Dłuższe uczestnictwo w Radzie niz historia Spoldzielni. Wybory zależą od każdego odpowiedzialnego czlonka Spółdzielni

ROBI

Mieszkancy naszego osiedla w dniu 18-tego maja odbedzie sie Walne Zgromaqdzenie w naszej spoldzielni ,dlatego zmobilizujmy sily i udajmy sie na to spotkanie.W naszej spoldzielni trzeba wybrac nowa Rade Nadzorcza, ktora bedzie spelniala nasze prosby i postulaty.Do tej pory ta Rada spelniala tylko swoje potrzeby i dbala o wlasne tylki ,a pozostali mieszkancy byli olewani.Nie mozemy dopuscic do tego aby maz zastapil zone byla przewodniczaca Rady, gdyz bedzie to ta sama klika , a szykuja sie do takiej zmiany.Mam nadzieje , ze zmobilizujemy sie i wybierzemy odpowiedzalna Rade ktora bedzie nas godnie reprezentowala.

Jasiek
@ROBI 25.04.2018 21:07

Dostalismy wszyscy zawiadomienia i teraz nalezy skladac chetnych do rady a nie na walnym, pamietajmy o tym. Ja rowniez zbieram podpisy z poparcie

Rosi
@ROBI 25.04.2018 21:07

Pełna mobilizacja potrzebna bo część zmanipulowanych starszych osób dostanie wytyczne na kogo glosować. Musi nas być po prostu więcej i nie dać się matolstwu.

Rysiek

Język nienawiści jest dziś na topie. Łatwo krytykować , trudniej zarządzać. Ja mieszkam tu 40 lat. Moim zdaniem nasze osiedle jest najpiękniejsze w Gliwicach.Czyste, zadbane i dobrze zarządzane. Fundusz - zapewne skromny - jest rozsądnie i oszczędnie zagospodarowany . Moje problemy są załatwiane pozytywnie, a obsługa jest miła i kompetentna. Takie jest moje zdanie.

Teresa
@Rysiek 22.04.2018 13:36

Wydaje ię, iż większość Mieszkańców Naszej Spółdzielni ma takie samo zdanie jak Rysiek

BAŚKA
@Teresa 23.04.2018 14:26

Gdyby kazdy mial pozytywne zdanie na temat tej rady nie byloby tej dyskusji ktora trwa od miesiecy. Osiedlem zadzi rada a nie spółdzielnia. Jesli nie podejmiemy zadnych krokow to nic sie nie zmieni. Z nimi jest jak z naszymi rzadzacymi nic ich nie obchodzimy licza sie tylko ze soba. Ja bede na walnym i oddam swoj glos na mlodych.

JOLA

Ja tez mieszkam na tym osiedlu od 45 lat i chcialabym aby bylo ladnie milo i przyjemnie ,a nie patrzec z balkonu na smietnik jaki nam ta rada wystawila po 45 latach.Obsadzili go teraz tujami, ale chocby on byl pozlacany to smrodu i much nie zlikwiduje.My rzadamy aby zostal usuniety.

NELI

My tez mieszkamy na tym osiedlu od 44 lat.Ale jakos nie widzimy zadnych zmian ktore by poprawily wyglad tego osiedla.Nie mozna doprosic sie o dojazd do sciezki rowerowej.Rzadamy zakazu stawiania samochodow na chodnikach. Powinno byc wiecej kwiatow a nie drzew przed oknami.Tak ta rada spelnia tylko swoje zachcianki.

Zostaw opinię o ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa - Gliwice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa