ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa

Gliwice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 23 ocen.

ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa
223

Opinie o ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa

Szczęśliwy

Brawo my.

Miki
@nowy 18.05.2018 22:44

Moze i tak, choć ja jednak wierzę ze bedzie lepiej.

nowy2

No to jutro do dziela i zyczmy sobie dobrego nowego wyboru rady ,a nie starych pazernych na wladze i pieniadze .Potrzebna jest nam taka rada ktora bedzie sie zajmowala problemami naszymi nas mieszkancow.

Nowy...
@nowy 17.05.2018 23:41

Prawdę mówiąc to bliżej lessi do łasiczki niż jej właścicielce do człowieka nie mówiąc już o damie. A zbierać pod blokiem to ona powina psie g... i to najlepiej gołymi rękami. Myślę, że to jedna z niewielu rzeczy, które odpowiadają jej kompetencjom.

Miki

To co kochani odliczamy do 18-tego. I przychodzimy walczyc o nowe jutro. Wierze że nam się uda!!!!!

anonymous
@Gaja 17.05.2018 12:08

Nie ma czegoś takiego jak pisze Gaja "skład do głosowania". Jedyne, co można zrobić to oddać głos ważny lub nie na wskazanych zgłoszonych kandydatów z listy do Rady Nadzorczej. Ważność i ilość oddanych głosów decyduje w wyborach i nie jest konieczna większość głosów zebranych członków. Należało wczesnej się zgłosić by można było konkurować z pozostałymi. Narzekanie nic tu nie pomoże!!!

Wizjoner

Bądźcie pewni i tak kilerowa i kopij oraz matolka wejda do rady waszymi glosami ......

Nowy
@Nowy 09.05.2018 15:51

A ja się z tobą nie zgodzę. Masz rację z drukarzem i całokształtem "procedury" wyboru z tą różnicą że nie możemy się z tym pogodzić tylko z tym walczyć. Pogodzenie się stawia nas w jednym rzędzie z tymi wszystkimi którzy boją sie odezwać i generalnie mają gdzieś wszystko. Nie każdą wojnę można wygrać ale poddać sie w walce z takim elementem to czysta żenada i tchórzostwo. Dawid pokonał Goliata a mógł sie pogodzić z potencjalną porażką i do walki nie stanąć. Nie tędy droga. Jak chcemy zmian musimy zacząć od siebie a nie odwracać się plecami do problemu i starym zwyczajem narzekać po wyborach.

ZYCZLIWY

Mieszkancy naszego osiedla , jak donosza wiewiorki to nie tylko przewodniczaca zamienia sie rola z mezem,ale rowniez przyboczny przewodniczacej ktory jest najbardziej niechciany i pazerny na wladze zamienia sie rola z zona ktora wogole nie zna sie na dzalalnosci spolecznej. Jak wiec widzicie mili panstwo ,szykuje nam sie ta sama klika, i jak starym zwyczajem drukarz wydrukuje karteczki na kogo glosowac. Nie mozemy do tego dopuscic , tak wiec wszystkie rece na poklad i 18-tego udajmy sie na wybory.

Nowy
@ZYCZLIWY 05.05.2018 20:45

To będzie dla nas poważny test. Można powiedzieć taki osiedlowy egzamin dojrzałości. Jak go dobrze zdamy to nigdy więcej jakieś kilery kopiejki czy matołki nie usadzą swych odwłoków na NASZE stołki. Usuńmy wszystkich co do joty i zaczniemy nowy rozdział ADS-u. Lepszy rozdział bo gorszy już nie może być. Jak zostanie choć jedna zakała to będzie jak z niedoleczoną infekcją, zaraza ponownie się rozwinie i zainfekuje nieskażone mózgi posostałych.

Karolina

Chodzi po Sośnicy smutny "celebryta", każdego zagadnie o podpis pyta. Trudno mu się rozstać z tą bandą żałosną, potocznie zwaną radą nadzorczą, więc zbiera głosy na swoje panie by lokatorzy dalej mieli  prze.... Cel ma jeden swym życiu prostaka przeszkadzać, utrudniać, udawać cwaniaka by każdy lokator tu w ADS-ie dziennie się budził z reką w sedesie. Więc lokatorzy osiedla zbierzmy się w kupie pokażmy raz że mamy ich w (usunięte przez administratora) Na walne przyjdzmy wszyscy i tym sposobem będziemy mądrze zarządzać swoim zasobem. Nie dajmy im więcej w Radzie stołków gdyż w Pacanowie jest miejsce lokalnych matołków.

Nowy

Ciekaw jestem ilu z tych, którym leży na sercu "dobro Spółdzielni" złożyło swoje kandydatury do "Nowej Rady". Narzekając od 2013 roku na forum na "Starą znienawidzoną Radę" należy samemu w sposób odpowiedzialny złożyć swoją kandydaturę i zmienić wiele spraw na lepsze. Inaczej można pomyśleć, że wszyscy jesteśmy tchórzami i lubimy krytykować innych bojąc się sami krytyki innych. Oczekuję przedstawienia się na Walnym nowych ambitnych działaczy na których większość odda głos lub zaprzestania rozpowszechniania negatywnych opinii o Naszej Spółdzielni. Masz czas do końca tego tygodnia lub pogódź się, że będą za ciebie decydować inni.

robir

Brawo nowy popieramy cie w zupelnosci, musimy wszyscy sie wspierac oby nasze osiedle sie rozwijalo a nie popadalo w smutna szarosc

Nowy

Jest piekna pogoda, działkowcy już pracują to i my bierzmy sie za robotę. Wyrzućmy na kompostownik to co tam się powinno znaleźć już dawno. Jak dobrze wszystko wyplewimy to już rzaden chwast na naszym polu nie wyrośnie. A szanowni małżonkowie niech siedzą w swoich czterech ścianach i najlepiej światu się nie pokazują bo to żywy dowód na niedeskonałość ewolucji. Z drzewa zleźli i czas się dla nich zatrzymał. Potomkowie ameby.

nowy

Wybierzmy Radę bez wszystkich "Kobiet" które zasiedzialy się juz kolejny raz i ktorym wydaje się ze "dlugowlosa Lesi" jest wazniejsza od pracowników i mieszkańców Spółdzielni. Brak szacunku dla pracownika i pogarda każdego czlowieka i kolejny raz chec zostania Radna bez której nieruchomosc zginie. Konkurencję w wyborach będzie stanowił "drukarz" list wyborczych zacny mąż Przewodniczącej ktory pragnie przedłużyć rządy Przewodniczącej o kolejne 20 lat. Hura !!!Dłuższe uczestnictwo w Radzie niz historia Spoldzielni. Wybory zależą od każdego odpowiedzialnego czlonka Spółdzielni

ROBI

Mieszkancy naszego osiedla w dniu 18-tego maja odbedzie sie Walne Zgromaqdzenie w naszej spoldzielni ,dlatego zmobilizujmy sily i udajmy sie na to spotkanie.W naszej spoldzielni trzeba wybrac nowa Rade Nadzorcza, ktora bedzie spelniala nasze prosby i postulaty.Do tej pory ta Rada spelniala tylko swoje potrzeby i dbala o wlasne tylki ,a pozostali mieszkancy byli olewani.Nie mozemy dopuscic do tego aby maz zastapil zone byla przewodniczaca Rady, gdyz bedzie to ta sama klika , a szykuja sie do takiej zmiany.Mam nadzieje , ze zmobilizujemy sie i wybierzemy odpowiedzalna Rade ktora bedzie nas godnie reprezentowala.

Rosi
@ROBI 25.04.2018 21:07

Pełna mobilizacja potrzebna bo część zmanipulowanych starszych osób dostanie wytyczne na kogo glosować. Musi nas być po prostu więcej i nie dać się matolstwu.

Rysiek

Język nienawiści jest dziś na topie. Łatwo krytykować , trudniej zarządzać. Ja mieszkam tu 40 lat. Moim zdaniem nasze osiedle jest najpiękniejsze w Gliwicach.Czyste, zadbane i dobrze zarządzane. Fundusz - zapewne skromny - jest rozsądnie i oszczędnie zagospodarowany . Moje problemy są załatwiane pozytywnie, a obsługa jest miła i kompetentna. Takie jest moje zdanie.

BAŚKA
@Teresa 23.04.2018 14:26

Gdyby kazdy mial pozytywne zdanie na temat tej rady nie byloby tej dyskusji ktora trwa od miesiecy. Osiedlem zadzi rada a nie spółdzielnia. Jesli nie podejmiemy zadnych krokow to nic sie nie zmieni. Z nimi jest jak z naszymi rzadzacymi nic ich nie obchodzimy licza sie tylko ze soba. Ja bede na walnym i oddam swoj glos na mlodych.

JOLA

Ja tez mieszkam na tym osiedlu od 45 lat i chcialabym aby bylo ladnie milo i przyjemnie ,a nie patrzec z balkonu na smietnik jaki nam ta rada wystawila po 45 latach.Obsadzili go teraz tujami, ale chocby on byl pozlacany to smrodu i much nie zlikwiduje.My rzadamy aby zostal usuniety.

NELI

My tez mieszkamy na tym osiedlu od 44 lat.Ale jakos nie widzimy zadnych zmian ktore by poprawily wyglad tego osiedla.Nie mozna doprosic sie o dojazd do sciezki rowerowej.Rzadamy zakazu stawiania samochodow na chodnikach. Powinno byc wiecej kwiatow a nie drzew przed oknami.Tak ta rada spelnia tylko swoje zachcianki.

nowy2

Panie Rysku to jest wlasnie krytyka zlego zarzadzania.Pan chyba nie widzial ladnych osiedli ,na ktorych jest wesolo i kolorowo.A na naszym osiedlu sa tylko bloki i smietniki.Nawet remontowane w tej chwili balkony to sa szare ,bure i ponure.Mieszkancy nazekaja na zle wykonana robote.Maja ladnie wykafelkowane balkony a zmieniaja na szarosci.Ajezeli chodzi o budzet to nie jest on wcale skromny, nasza spoldzielnia ma duze dochody a zle nimi rzadzi.Obsluga ok moze jest mila ,bo jak nie bedzie pasowac radzie to na bruk.A tym jezykiem nienawisci to posluguje sie rada w stosunku do mieszkancow.Walcza tylko o wygody dla siebie.Niedlugo bedzie walne ,czas to zmienic.

anonymous

"Bóg stworzył osły, żeby mogły służyć człowiekowi do porównania." Heinrich Heine Niech ten cytat bedzie naszą motywacją do dobrych zmian.

nowy
@anonymous 16.04.2018 15:02

Nikt nie widział w jednym miejscu nagromadzonych tylu osiołków jak w obecnej radzie. Serce pęka jak wspaniałe, wytrwałe zwierzęta porównujemy do czlonków rady.

nowy2

Nowy ma racje . Za ogrzewanie placimy jednakowo , a w naszych mieszkaniach wieje chlodem , ta rada coraz bardziej przykreca nam kurki. Co ztego ze dostane zwrot pieniedzy jak w moim mieszkaniu wieje chlodem.Ta rada niedlugo zacznie decydowac jak mamy zyc. czas najwyzszy to zmienic.

Jasiek
@anonymous 05.04.2018 11:43

Z tą głupota z tylnego siedzenia to cała prawda.

nowy

Ok mamy wszyscy racje i musimy wszyscy isc na wybory ,bo ta rada starcow panoszy sie od wielu lat na naszym osiedlu.Spelniaja tylko swoje wymagania ,a nas mieszkancow olewaja.Pracownicy spoldzielni musza robic to co im kaza a jak nie spelniaja zyczen rady to wynocha.Czy wszyscy mieszkancy wiedza ilu prezesow juz bylo w naszej spoldzielni,ja juz sie pogubilam wrachubie.Ludzie na naszym osiedlu rzadi klika ,jak zona odejdzie z rady to maz ja zastapi.Nie mozemy do tego dopuscic.Wiec prosze was mieszkancy ,ratujmy nasze osiedle ,to my tu mieszkamy i to my mamy tu cos do pwiedzenia a nie klika jaka sie zebrala w naszej spoldzielni.

nowy

Oj baska gdzie ty zyjesz , to przeciesz u nas rzadzi rada starcow , a my nie mamy nic do gadania.To co oni zaplanuja to tak ma byc,nawet z tym smietnikiem ktory wystawili ludziom przed oknami.Protestowali i co i nic zrobili tak jak chcieli ,wygode dla wlasnych tylkow. Ta rade starcow trzeba wywalic razem z oszustka prezeska i wybrac taka ktora bedzie spelniala nasze oczekiwania.

BAŚKA
@nowy 04.04.2018 10:30

Jak to nie masz nic do gadania ! Kupiłeś mieszkanie masz prawo żądać jak pozostali. Przeciez radę wybierają wszyscy. Więc rusz się na zebranie i dokonaj dobrego wyboru.

nowy3

To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny sposob.To co pisze pani teresa to tylko chwalenie sie na wyrost,i to za nasze pieniadzie nasze osiedle zawsze dobrze funkcjonowalo i nech ta rada starcow nie przypisuje sobie sukcesow'.To ze remontuja teraz balkony to zaden sukces.Wynajeli najtansze firmy ktore partacza robote ,mieszkancy narzekaja,niszcza im zaluzje ,zostawiaja prace nie do konca wykonczone.jak mozna pozbawic mieszkancow slonca iswiatla na cale lato ,remont jednej klatki powinien trwac maksimum miesiac.Chwalicie sie parkingami ktore wybudowalo miasto,a wy potraficie . Rwybudowac mieszkancoam wysypiska smieci przed oknami.Rade powinno wybierac walne zgromadzenie czlonkow a nie klika kolesiow ktora przed walnym ustala kto ma kandydowac i rozdaja karteczki swoim poplecznikom jak maja glosowac.My mieszkancy rzadamy aby rade wybrano na walnym w demokratyczny spo

Tersa
@BAŚKA 02.04.2018 23:20

Baśka ogromny "Szacun" za właściwą ocenę ...

Gaja

Do czego jest potrzebna opinia pracowników jak sami widzicie ten " bałagan", który trwa od lat, ale to wychowankowie.... . Większość tu piszących to oni sami. Wstrętni i wredni ludzie, obgadują, prowokują, napuszczają i tak wyglądają. Każdy kto ma inne zdanie bądź jest przeciw to jego dyskryminują. ABW miałoby co robić, macki sięgają daleko.

Teresa
@Gaja 26.02.2018 08:39

Dziwi mnie brak lub mała ilość pozytywnych wpisów na forum. Nasze osiedle pięknieje z dnia na dzień. Prozę zobaczyć jak prezentują się odnowione balkony i elewacje. Można z daleka zobaczyć nowe dachy po "blasku" wymienionej blacharki czy też "wyrosłych" kominach. Nowe miejsca parkingowe wybudowane przez Miasto również przyczyniły się do poprawy warunków parkowania. Dostaliśmy do domu ogłoszenie Spółdzielni o planowanych robotach na 2018r. Wobec takiego stanu należy się ogromny szacunek dla Zarządu, że w opisywanym stanie "bałaganu" o którym mało życzliwi piszą podjął się tylu oczekiwanych remontów. Pozwólmy w spokoju pracować a nie budujmy negatywnego wizerunku naszej (tj. również każdego kto krytykuje) Spółdzielni !!!

Basia

Szkoda, że pracownicy nic się nie wypowiadają.

Dagmara
@Basia 21.01.2018 19:27

Bo maja zakaz udzielania sie. Maja dwa prawa BYC I BYC CICHO. Jak pracownik ma byc wdzieczny Panu ze moze pracowac a jak nie to przestana placic. debilizm

NOWA3

TAK ,SASIEDZI,MIESZKANCY NASZEGO OSIEDLA,DO DZIELA,TRZEBA KONIECZNIE SIE ZJEDNOCZYC I NIE PROSIC A RZADAC OD TEJ SPOLDZIELNI IRADY STARCOW ABY WRESZCIE ZACZELI SPELNIAC NASZE PROSBY.JAK DO TEJ PORY TO TA RADA NAS OLEWA I FAKTYCZNIE DBA TYLKO O WLASNE TYLKI.RZADAMY NATYCHMIASTOWEGO ZAKAZU PARKOWANIA SAMOCHODOW NA CHODNIKACH PRZED BLOKAMI GDYZ NIE MOZNA ANI PRZEJSC ,ANI PRZEJECHAC WOZKIEM,ANI PRZEJECHAC ROWEREM.TAK WIEC SMIETNIKI USYTUOWAC NA TYLACH BLOKOW ,A PRZED SAMYMI MIESZKANIAMI WYBUDOWAC ODPOWIEDNIO DUZE PARKINGI,BO SAMOCHODOW PRZYBYWA I MY TEGO PTRZEBUJEMY.

Gaja

Przecież o tym pisałam. Specjalnie tak robią. Macie jedno wyjście załóżcie wspólnotę, weźcie dobrego zarządcę on Wam zrobi zmiany jakie będą potrzebne. Na tym osiedlu nie ma odważnych, boją się jednej starej baby. Oddzielcie się od nich.

york

Nasza rada i namiastka zarzadu cofa nas do sredniowiecza ,mamy plac zabaw dla dzieci ,ale niema do niego dojscia . Mamy chodniki po ktorych nie mozemy chodzic gdyz sa zastawione samochodami.Domagamy sie poszezenia parkingow tak jak to jest przed blokiem pani przewodniczacej . Na tym parkingu bedzie rowniez miejsce na smietnik ,ktorego tak bardzo ptrzebuja mieszkancy kazdego bloku.Wtedy kazdy blok bedzie mial smietnik przed swoimi oknami.

Gaja

No cóż, taka narracja pomiędzy członkami spółdzielni ma za zadanie skłócenie mieszkańców po to tylko, żeby sprawy ważne nie ujrzały światła dziennego. Zastanówcie się: 1. kto tym wszystkim steruje i od kiedy ? 2.kto i dlaczego robi zmiany na stołkach - przewodniczącego ( po kilku tygodniach zmiany), a sama jest przy sterach 3. starci członkowie rady to są jej znani ludzie i wie jak ich wykorzystać do kłótni z mieszkańcami używać jako mięso armatnie 4. dlaczego są takie zmiany personalne w administracji 5. gdzie tkwi sedno takiego zachowania, a więc jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę na wstępie przyjrzyjcie się firmom wykonującą remonty jak długo istnieją w spółdzielni i dlaczego. Teraz rozumiecie dlaczego część rady to komunistyczne dziady, którzy mają komunistyczne ideologie, a jedna pani się z nich śmieje łatwo dziadami sterować. To nie o ciepło chodzi, ani ścieżki rowerowe , oszczędności dla mieszkańców. Diabeł tkwi w szczegółach. cdn

Nowy
@Gaja 13.01.2018 11:22

Czytam czytam i tak sie zastanawiam.... Czy ja i Wy tylko narzekamy, czy zaczniemy cos wreszcie dzialac.W maju badz w czerwcu bedzie Walne zglosmy swoje kandytatury zrobmy wreszcie cos dobrego dla tego osiedla. Zadza nami ludzie ktorzy nic dobrego nie wnoszą, blokują wszystko. Ludziska do dzieła! !!!! Popatrzeć nalezy ile rzeczy mozna zrobic! Remontom poddawane sa budynki czlonkow rady, a gdzie nasze? Czy ktos widzial aby cos bylo robione na wiezowcach czy Pogodnej? Czym my sie roznimy od nich (za wyjatkiem IQ????) ? Sasiedzi do dziela!!!!!!!!

Nowy

Czytam te wszystkie opinie i jestem w szoku, jako nowy mieszkaniec tego osiedla jestem przerażony na co pozwalają wszyscy radzie nadzorczej. Ludzie oni nas mają reprezentować a z tego co czytam to tylko szkodzą. Moze czas najwyższy cos z tym zrobić. Z tego co się orientuję to zmianę rady mozna zrobic na walnym zgromadzeniu. Moze czas o tym solidnie pomyslec? Wziąć sprawy we wlasne ręce !!!! A moze jest metoda aby zrobić to wczesniej. Popytajcie znajomych. Otwieram dyskuje, wierze w was.

malutki
@Rosi 17.12.2017 14:22

Balkony teź pieknie ocieplaja najtańsza firma tynk odpada masakra

anonymous

Jak to jest przeciez to my placimy za ogrzewanie a ktos nam je ogranicza.My chcemy miec cieplo w mieszkaniach a nie marznac .A co bedzie jak przyjda mrozy.Dla kogo sluzy ta rada

rosi

Jak to jest przeciez to my placimy za ogrzewanie a ktos nam je ogranicza.My chcemy miec cieplo w mieszkaniach a nie marznac .A co bedzie jak przyjda mrozy.Dla kogo sluzy ta rada

NELI

/TAK TA RADA NADZORCZA DBA TYLKO O WLASNE TYLKI I O SWOJE WYGODY,KOSZTEM NAS MIESZKANCOW. OTOZ PISALISMY PISMO W 2014 ROKU DO ZARZADU I DO RADY NADZORCZEJ Z PROSBA O UDOSTEPNIENIE PRZEJAZDU DO SCIEZKI ROWEROWEJ . OTRZYMALISMY ODPOWIEDZ OD ZARZADU ,ZE PRACE ZOSTANA PODJETE W 2015 ROKU.NATOMIAST RADA STARCOW SIE NA NAS WYPIELA. A JEDEN Z CZLONKOW TEJ WLASNIE RADY , PAN RYSZRD POWIEDZIAL ,ZE WTYM MIEJSCU WOLI SOBIE POSTAWIC SAMOCHOD. WIEC PYTAMY DLA CZYJEJ WYGODY JEST TA RADA.SMIETNIKI STAWIAJA NAM MIESZKANCOM POD OKNAMI.A MY MIESZKANCY POTRZEBUJEMY PARKINGI ,GDYZ SAMOCHODY TARASUJA NAM CHODNIKI.TEJ RADY NALEZTY SIE POZBYC.

Zostaw opinię o ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADS Sośnica Spółdzielnia Mieszkaniowa