Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro

Łęgowo

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 15 ocen.

Opinie o Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro

Agata

@@ktoś to czemu oni się zgadzają na takie zatrudnienie? I czy Ukraińcy w Polsce mogą pracować bez umowy? Czyli uważasz, że różnie są traktowani pracownicy w firmie Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro?

haha

tak ja pracuje w tesso ludzie co wy wypisujecie to brednie super firma tak chyba w mobingu który prowadzi pani Janina jak Hitler dziewczyny chodza i płaczą po kątach nikt raczej nie cieszy sie z tej pracy pracują bo muszą najnisza krajowa oczywiscie i na czarno albo pół etatu lub zlecenie i uczucie batu na plecach tylko szybko szybko i wyzwiska ludzi i przycinki wypłat pani Janiny, wypłaty sa na czas jedyna prawda tak nic poza tym

@ktoś
@haha 26.02.2015 19:50

Ukraińcy pracujacy na sortowni sa traktowani jak śmieci. Umowy to fikcja. Kierowcy maja umowy na.pol etatu a w rzeczywistosci pracuja 4-5'dni jezdzac po calej polsce.

Agata

@Monika nikogo nie wybielam. Chcę, żeby tylko wszystko zostało udowodnione i uargumentowane na temat firmy Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro, by można byłoby stwierdzić, że są prawdziwe.

Monika

Nie widzisz tego że opinia jest jednoznaczna nikt nie poleca tej firmy każdy wie co się tam dzieje i przestań wkoncu wybielac ich traktują ludzi jak śmieci, dorobili się pieniedzy na ludzkiej krzywdzie I tyle w temacie

Agata

@Marta ale użytkownicy chcą tutaj dowiedzieć się wszystkiego na temat pracy w firmie Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro, a nie szukać informacji w Google. Musimy wspólnie stworzyć tutaj bazę informacji, by ułatwić wielu osobom szybkość znalezienia informacji. @Sylwia czy da się coś z tym zrobić?

Agata

@MIKI wiesz, że mobbing oznacza spełnienie tych przesłanek: poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny, wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników? Czy takie zdarzenia dotyczyły Ciebie? Na forum powinniśmy pamiętać o jak najbardziej wiarygodnych i rzetelnych opiniach, tak żeby firma mogła być przedstawiona w świetle w jakim jest w rzeczywistości.

Mała
@Agata 09.08.2017 14:43

Jest mobbing I każdy to wie nie wybielajcie się

Sylwia
@Agata 09.08.2017 14:43

Ponizanie I ublizanie jest na porządku dziennym w tej firmie

Agata

@Mała nie jestem pracownikiem firmy Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro i nikogo nie wybielam. Ja chcę się dowiedzieć jaki reportaż i jaki to związek z firmą. Pamiętajcie, że forum ma pomagać w zdobywaniu informacji, a jak Wy piszecie niejasno i mało merytorycznie to użytkownicy nie są w stanie nic z tego się dowiedzieć na temat firmy.

Marta
@Agata 04.01.2018 12:22

Z tą firmą związane jest wiele Google nie boli poszukaj brak słów na tą firmę mobbing i nekanie taka prawda

Agata

@Rudy nie rozumiem części Twojej wypowiedzi. Jaki reportaż? W telewizji? Jaki ma z tym związek z jałmużną, którą ofiarowuje firma Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro? Możesz napisać na spokojnie, co miałeś na myśli?

Łysy
@Agata 11.12.2017 16:09

Ma rację taka prawda pojemniki na odzież też kradliscie drugiej firmie i przerabialiscie pracowałem w tej firmie parę lat wiem co się działo i dzieje do tego podpisywanie jakiś lewych faktur mam nadzieję że nie długo ktoś się wami zajmie

Rudy

Tak jest ponizanie I ośmieszanie w tej firmie jest taki mobbing jakiego jeszcze nie widziałem pracowałem tam parę lat, tak firma powstała że (usunięte przez administratora) ubrań cwaniacy a ta jalmuzne co dają to sięa grosze nie jeden reportaż był, logiczne że prezes nie powie że dorobił się legalnie a prawda jest całkiem inna

Agata

Nie wiem czy wszyscy zainteresowani pracą w Tesso lub jej pracownicy znają historię jak powstała ta działalność. W aktualnościach firmy możecie znaleźć wywiad z prezesem na temat działalności i historii firmy. Dowiecie się również o działaniach charytatywnych, w które angażuje się firma Tesso. Zachęcam do przeczytania: http://tesso.pl/?1,pl_wywiad-z-prezesem-jak-to-sie-wszystko-zaczelo-

pocałuj

@ Matti - a w jaki konkretnie sposób cie oszukali?

ZBUJU
@pocałuj 23.09.2016 22:50

Zależy na jakiej posadzie pracujesz. Nie jest źle jak na tą firmę co prawda hale mają ciężko kierowcy, przeceniający i biuro mają super ale pracowałem tam w wakacje parę razy i jak byłem na hali parę razy to nie widziałem płaczu przeciwnie dziewczyny gadały sobie śmiały się podczas pracy itp. Pani Janina co prawda jest ostra ale taka jej praca i nic nikt na to nie poradzi. Moja opinia jest taka: Kierowcy w skali od 1 do 10 mają 8, hale 4 biuro 6 taka jest moja opinia pracowałem jako pomocnik kierowcy a jak skończę szkołę idę tam na kierowcę kat. B lub C

Zniesmaczona

Szanowni Ludzie, nauczcie się, proszę, pisać poprawnie po polsku: używajcie przecinków, kropek, średników; zaczynajcie nowe zdanie od dużej litery. Tego bełkotu nie idzie czytać!!! Moja refleksja tyczy się wszystkich postów i wszystkich możliwych portali... z poważaniem, Zniesmaczona

nono
@Zniesmaczona 11.07.2015 17:05

Czepisza sie....Jak rozmawiasz z kims, tez zwracasz uwage na przecinki i duza litere???Ogarnij sie to forum nie sprawdzian z Polskiego. Jak nie pasuje to nie czytaj, musu nie ma

ultras

Racja żenada nie firma powinna jakaś inspekcja sie zając teraz nawet Ukrainców zatrudniaja za grosze hehe śmieszne

MIKI
@ultras 17.03.2015 19:33

OCZYWISCIE POPIERAM KOLEZKĘ JAK SIE ZWOLNILEM MIAŁEM OCHOTĘ NAPUSCIC INSPEKCJE PRACY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ENADA , WYZYSK TOTALNY , PEŁEN MOBINNG ZE STRONY JANECZKI

haha

w całości wypłacona pensja ciekawe komu jak pani Janina do swojej kieszeni przycina kto sie nie upomni nie dostanie każdemu co miesiac cos brakuje razy tyle osób niezła wypłatka jest

Matti
@haha 01.03.2015 16:16

he he he , ale te pierwsze wypowiedzi to chyba szefostwo pisało,żeby pozytywnie zareklamowac się albo pani Janeczka. Pracowałemkiedyś w tej firmie, i oszukują na pensjach jak cholerę.

makanaki

Ale co to pani Janina ma sie polozyc wraz z pracownikami i ogladac MTV? Przeciez od tego jest , by dbac o interesy firmy. Dzieki temu , ze Ona i jeszcze pare osob dba tak jak nalezy , to macie pensje na czas i w calosci wyplacana. Sorry, ale znam troche ta firme i pozwolilem sobie na wyrazenie swojej opinii.Pozdrawiam malkontentow!

buhaha

Pracuję w tej firmie i jest mega presja ze strony Pani Janiny. Cały czas poganianie

Gruby

Fakt. Jak ktoś szuka roboty w Pruszczu to w Tesso najlepiej. Jest spoko tak że walcie śmiało.

MałaMi

Ja nie mam ciężkiej pracy, więc trudno mi się wypowiadać o tym, jak się pracuje np. w sortowni Tesso, ale mogę napisać o biurze. Ludzie są fajni, a to chyba najważniejsze. Nie wiem, może to ja jestem ugodowa, ale inni chyba też, bo można porozmawiać, pośmiać się i nikt nikomu nie wkłada noża w plecy. Mam normalną umowę, kończę pracę i wracam w spokoju do domu :-)

Czarny

Jest git. Jak to mówią szanuj szefa swego możesz mieć gorszego. Ja miałem to wiem co mówie. A jak ktoś szuka roboty to mogę śmialo polecić Tesso. Rynek niepewny a firma nie zginela jak inne. Robota caly czas i widac ze bedzie dalej bo to nie jakas pierwsza lepsza firma krzak tylko porzadny pracodawca. Chyba u nas wiekszego i kepszego nie ma.

Ania

Praca to praca ale nie wszędzie są uczciwi pracodawcy. Ja musiałam się kiedyś sądzić z takim jednym co to uważał że nie musi wypłacać całej pensji. W Tesso płacą i nikt nie próbuje mnie oszukać. A ja mam dzieci na utrzymaniu i wreszcie mam spokojną głowę.

wawa32

Na Tesso nie moge powiedziec zlego slowa. Robota jak wszedzie, traktuja czlowieka z szacunem, jest dobrze.

Gość

Tesso jest w porządku, pracuję i mam na chleb. I na masełko :-). A poważnie to normalna firma, jakich dzisiaj coraz mniej. Pracuję, dostaję wypłatę, nikt mnie nie nęka, ludzie bardzo ok.

Zostaw opinię o Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro - Łęgowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesso Sp.j. Firma Handlowa Andrzej Kowalczyk Dorota Kowalczyk Biuro