marcus23.05.2016 22:33
Witam,
jakiś czas temu pracowałem w tej firmie, nie chciałem wierzyć w opinie zamieszczone w Internecie, stwierdziłem, że trzeba się samemu przekonać. Muszę przyznać, że praca w SOS Wioski Dziecięce i kontakt z panem Łukaszem B. to wielkie nieporozumienie. Musiałem chodzić po domach, namawiać do podpisywania umów. Ludzie bali się podawać swoje dane osobowe, tzn. imię, nazwisko, adres zamieszkania, nr konta bankowego. Za podpisaną umowę wypłacali 90 zł, całkiem sporo, z tym, że dostawało się tylko połowę, bo druga część wpływała na konto oszczędnościowe i po 6 miesiącach można było ją otrzymać. U mnie minęło ponad obiecany czas i pieniędzy nie dostałem. Powiedziano mi, że appco oszukało i spraia trafi do sądu... ble, ble, ble, ale jak? Nie ma dowodów, to jak chcą sprawę nagłośnić w sądzie. To wielka ściema, oszukują jak tylko mogą. W końcu prezesi, kierownicy muszą zarabiać kilka tysięcy złotych miesięcznie. Nie polecam tej pracy. To nie jest pomoc dzieciom, tylko nabijanie portfeli nierobom z biura.
Pozdrawiam.