REYNAERS ALUMINIUM

• Siestrzeń
  • Marynin
  • Huta Żabiowolska

3. Opinie o pracodawcach Przeszkoda
  5. Opinie o REYNAERS ALUMINIUM Sp. z o.o.

Opinie o REYNAERS ALUMINIUM Przeszkoda

Nie przegap nowości o REYNAERS ALUMINIUM Sp. z o.o.!

Robert

25.01.2019 21:08

Witam. Jak wygląda praca w dziale obsługi Klienta? Chciałbym aplikować ale zaczynam się zastanawiać po tych wpisach.

24.07.2019 15:35

Dziękujemy za komentarze. Postaramy się rozwiać wątpliwości. Nasi pracownicy począwszy od magazynu poprzez lakiernię i biuro mają więcej pracy i wymagających zadań w związku z nowymi, dużymi projektami. Naturalnym wynikiem takiej sytuacji są prowadzone przez nas rekrutacje – jesteśmy przekonani, że żaden pracodawca nie chciałby obciążać pracowników ponad miarę. Z doświadczenia wiemy, że każda wprowadzana zmiana potrzebuje czasu, aby jej efekty były zauważalne. Zawsze szukamy pracowników, którzy w przyszłości będą mogli rozwijać się w strukturach naszej organizacji.
    Han

31.07.2019 14:53

"jesteśmy przekonani, że żaden pracodawca nie chciałby obciążać pracowników ponad miarę." W tym się nie zgodzę. Moim zdaniem większość pracodawców chętnie obciążyłoby pracowników ponad miarę, gdyby tylko mieli taką okazję i gdyby mieli pod dostatkiem wykwalifikowanych pracowników gotowych za miskę ryżu pracować ponad siły. Dziś prawo w tym względzie jest po stronie pracodawcy, nie pracownika, tyle że rynek pracowników nie pozwala na wyzysk ludzi w majestacie prawa. Wystarczy przejrzeć opinie ludzi, którzy zetknęli się z tym zjawiskiem. Ono jest faktem i występuje w firmach niezależnie od wielkości, małych, dużych, wielkich korporacjach. Nie we wszystkich oczywiście i nie twierdzę, ze tutaj też. Sam doświadczyłem takiego traktowania i piszę z doświadczenia. Gdy współpracownik idzie na 2 tygodnie urlopu, firmy zwykle nie szukają zastępstw na zewnątrz, bo to się nie opłaca, zamiast tego oczekują, że ktoś z działu przejmie jego obowiązki w całości i się wyrobi. Nie płacą jednak zastępcy więcej pieniędzy, a tylko oczekują wywiązania się z dodatkowych obowiązków. Gdy sobie nie radzi, to pojawia się myśl, że może trzeba go zwolnić i poszukać lepszego... Niestety wciąż wielu szefów myśli w tych kategoriach i poszukuje lepszych i lepszych pracowników w miejsce "niewyrabiających 150 czy 200% normy", tudzież "nie pasujących do zespołu". Te wyśrubowane normy pracy powstają "w tyle głowy" ludzi, którzy marzą o kombinatach pełnych taniej siły roboczej, pracującej na dobrobyt "tych na górze". Realia rozwijającego się polskiego kapitalizmu... błędne koło oszczędności. Pracodawcy oferując niskie pensje pracownikom powodują ich ucieczkę za chlebem za granicę, zamiast nich sprowadzają Ukraińców pracujących za jeszcze niższe bo minimalne wynagrodzenie, ci są wdzięczni za pracę, bo u nich jest 5x gorzej, a pracodawcy myślą, że złapali dwie sroki za ogon. Tymczasem nie widzą, że zubożając pracowników globalnie powodują mniejszą ich konsumpcję, sprzedaż siada, nie ma za co kupować. Widać za to zwiększoną sprzedaż towarów luksusowych - ciekawe dlaczego ;). Gdyby parcie na oszczędzanie, lub wyprowadzania zysku za granicę byłoby mniejsze, a więcej byłoby dzielenia się zyskiem z załogą, zamożność ludzi by stopniowo rosła i podobnie rosłaby sprzedaż i konsumpcja. Dobrym przykładem jest tutaj Szwajcaria. Polska jest wciąż w ogonie Europy.
    Marko

21.06.2019 13:58

Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjna, potem na druga rozmowę z dyrektorem operacyjnym. Miało to miejsce w kwietniu. Zostałem zapewniony ze w ciągu tygodnia ze zostanę poinformowany o wynikach rekrutacji. Teraz jest czerwiec i nic. Tak się po prostu nie robi. Ktoś poświęca swój czas, przychodzi na rozmowę dwukrotnie, czyli jak rozumiem rekrutacja była już mocno zaawansowana. Takie traktowanie osoby ubiegającej się o prace uważam za dalece niestosowne.

24.07.2019 15:36

Dziękujemy za opinie. Proszę nie upatrywać wszystkiego w rotacji. Wiele czynników wpływa na proces rekrutacji, choćby takich jak liczba różnych sposobów „pozyskania” pracowników na poszczególne stanowiska. Kiedy firma się rozrasta, to potrzebuje więcej pracowników, dlatego ogłoszenie pracy na stanowisko Magazyniera jest dalej aktualne. W większości nasi kandydaci dostają informację o postępach w rekrutacji. Jeżeli jednak zdarzyło się tak, że kandydat nie otrzymał takiej informacji – to najmocniej przepraszamy. Chcielibyśmy być niezawodni jak Krzysztof Piątek w reprezentacji Polski, ale wszyscy wiemy, że nawet najlepsze zespoły na świecie mają swoje mocniejsze i słabsze występy. Każda zmiana, tak jak trening potrzebuje czasu, aby zobaczyć jej rezultaty. Pozdrawiamy!
    Kasia

31.07.2019 14:28

Czekałeś od kwietnia do czerwca na kontakt z firmy, a przecież mogłeś sam się odezwać do kierowniczki HR, choćby mailowo z zapytaniem czy Twoja kandydatura jest wciąż rozpatrywana. Na pewno dostałeś wizytówkę...
    świeży pracownik

11.07.2019 08:24

MASAKRA. pracuję od kilku miesięcy. Nie wierzyłem we wpisy na forum , ale jednak potwierdzają one atmosferę panującą w firmie i bardzo mierny stan firmy Rey
    dario

24.06.2019 09:09

Potwierdzam , że praca w tej firmie to jest masakra. Poszanowanie pracowników na poziomie niżej niż zero, rozwydrzona kadra dyrektorska , echhh , pracuję od ponad roku ale już szukam czegoś lepszego. Totalne rozczarowanie i stracony ponad rok w karierze zawodowej. Odradzam zdecydowanie. ps. osoba o nicku Pracodawca niech nie pisze infantylnie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu na informacje@re.. bo o i tak nic nie zmieni . Ale może komentarze na tym forum otworzą komuś oczy

25.06.2019 10:03

Zmartwił nas fakt, iż tak negatywnie oceniasz ten już ponad rok pracy z nami. Chętnie spotkamy się z Tobą i porozmawiamy o tym, co Cię tak mocno rozczarowuje. Takich wiadomości nie zbieramy po to, aby czekały na „złote czasy”, ale po to, aby móc zweryfikować potencjalne obszary do naprawy jak najszybciej. Dzięki temu będziemy mogli stać się jeszcze lepszym miejscem pracy. Szczególną uwagę przywiązujemy do sytuacji trudnych, dlatego niepokojąca jest dla nas Twoja opinia o braku poszanowania pracowników. Jeśli po Twojej stronie pojawiły się uwagi, bądź sugestie będziemy wdzięczni za szczegółowe informacje na adres mailowy. Każdy pracownik w ciągu roku może skorzystać z programu szkoleniowego (złożyć wniosek rozwojowy do swojego przełożonego), w celu poprawy swoich obecnych umiejętności, rozwinąć się w obszarze zawodowym, ale i osobistym. Każdy pracownik, na każdym stanowisku jest dla nas tak samo ważny. Zgodnie z przyjętymi zasadami w grupie Reynaers, staramy się stworzyć prawdziwą społeczność Reynaers Aluminium poprzez integrację współpracowników w ramach różnych wydarzeń. Wychodzimy z założenia, że zawsze warto rozmawiać. Głęboko wierzymy, że tylko próba wspólnego kreowania rzeczywistości, w której pracujemy, spędzamy najwięcej czasu, pozwoli nam na stworzenie przyjaznego miejsca pracy dla każdego pracownika. Jeszcze raz zapraszamy do kontaktu i merytorycznej rozmowy.

13.08.2018 08:30

@anonymous, moje pytania mają na celu uzyskanie niezbędnych informacji, które są pomocne osobom przeglądających wątek opinii o pracy w firmie Reynaers Polska. Takie informacje są cenne, ponieważ pomagają w podjęciu o potencjalnym zatrudnieniu, więc nie uważam, aby moje pytania były "głupkowate".

15.05.2019 10:22

Myślę, że słowo "głupkowate" jest zasadne z tego powodu, że moderatora na tych "forach" łatwo odróżnić od reszty piszących, Wy bowiem wszyscy posługujecie się tym samym sztywnym, jakby wyuczonym na szkoleniu tonem zapytania, niepotrzebnie zbyt długim i bardzo formalnym :).
    konkurencja

17.07.2018 21:55

a to Reynaers jeszcze istnieje ??
    rys

01.03.2019 13:16

no to jest humor dnia. Ma się lepiej szczególnie w Polsce …. niech pracodawca przestanie bredzić

04.03.2019 13:27

Mamy się dobrze, a nawet coraz lepiej. Zmodernizowaliśmy linię lakierniczą, zwiększamy rok do roku sprzedaż i realizujemy nowe ciekawe projekty, wzrasta zatrudnienie. Dodatkowo otrzymaliśmy nagrody przyznane przez Magazyn Builder m.in. w kategorii Budowlana Firma Roku. Więcej informacji na ten temat można przeczytać tu: https://www.reynaers.pl/pl-PL/producenci/reynaers-z-nagrodami-builder-awards Zainteresowanych zachęcamy do śledzenia naszych aktualności na stronie www.

08.07.2018 14:39

@Anna, na oficjalnej stronie firmy Reynaers Polska widnieje również oferta pracy na stanowisku doradcy technicznego. Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna miedzy innymi za Sporządzanie wycen, ofert, kosztorysów ofertowych na potrzeby klientów czy analizę dokumentacji projektowej i dobór rozwiązań systemowych. https://www.reynaers.pl/pl-PL/jobs/doradca-techniczny Ktoś z Was rozważa wysłanie swojego CV na to stanowisko?
    Jan

09.07.2018 09:18

Ja do niedawna rozważałem wysłanie CV. ALe po wpisach widzę, że nie ma to najmniejszego sensu. Ogłoszenie rekrutacyjne wisi od dłuuugiego czasu

26.02.2019 21:19

Informacje o aktualnych ofertach pracy znajdziesz tu: https://pracodawcy.pracuj.pl/reynaers-polska-sp-z-o-o,15221
    Maciej

27.12.2018 13:25

Czy pracownicy zatrudnieni w firmie Reynaers Polska otrzymali jakieś upominki bądź nagrody z okazji świąt Bożego Narodzenia? Firma wyróżniała w tym roku zatrudnionych pracowników, czy może okres świąteczny przebiegł bez tego typu wydarzeń? Proszę o informację, jak to wyglądało.

26.02.2019 21:09

Dziękujemy Maciej za troskę. Każda osoba, która aplikuje do nas na wybrane stanowisko, na odpowiednim etapie procesu rekrutacyjnego dostaje szczegółowe informacje dot. wynagrodzenia. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do wysłania swojego CV

26.02.2019 21:15

Mieliśmy spotkanie dla wszystkich pracowników, łącznie z tymi, którzy pracują w zagranicznych oddziałach z naszego regionu (Litwa, Łotwa, Estonia, Węgry, Czechy i Słowacja). Nasi wszyscy pracownicy tradycyjnie otrzymali też prezenty z okazji Świąt. Dodatkowo na wyróżnienie zasługuje informacja, że Reynaers Polska został Inwestorem Społecznym Szlachetnej Paczki. Darowizna firmy będzie wykorzystywana przez cały rok na wsparcie wolontariuszy i rodzin z Gminy Lesznowola. Niezależnie od oficjalnego wsparcia, pracownicy Reynaers Polska przygotowali paczkę z prezentami i osobiście zawieźli ją do jednej z tysięcy rodzin, które w tym roku czekały na pomoc.

30.07.2018 08:10

@L, napisałeś, że ludzie odchodzą z firmy Reynaers Polska ze względu na atmosferę panującą w tym miejscu pracy. Jesteś w stanie napisać coś więcej na ten temat? Czy mimo Twojego negatywnego zdania o atmosferze w tej firmie o innych aspektach pracy można napisać coś pozytywnego? Zachęcam do szczegółowej opinii.

22.01.2019 20:13

Naprawdę sądzisz, że opinie konkurencji mają szansę być obiektywne i wnieść cokolwiek sensownego do dyskusji? Jaki interes miałaby konkurencja w tym, aby pisać dobrze o Reynaersie ;).

26.02.2019 21:07

Jesteśmy międzynarodową firmą z wieloletnią tradycją. Na ten moment Reynaers zatrudnia ponad 2000 pracowników w różnych krajach świata, dlatego mamy jasno określone procedury i zasady współpracy, które wiążą się ze stałym kontaktem z Centralą. Jeżeli zauważyłeś jakiekolwiek nieprawidłowości, bądź masz wątpliwości i chcesz je wyjaśnić - napisz proszę na adres [email protected] - Będziemy wdzięczni za wiadomość – odpowiemy.

06.08.2018 13:23

@Techniczny, dziękuję za sprecyzowanie moich wątpliwości odnośnie Twojego postu odnośnie firmy Reynaers Polska. @jeszcze pracownik, napisałeś, że firma nie wygląda najlepiej, jeżeli chodzi o sprzedaż, aczkolwiek patrząc na sytuację kadrową to firma poszukuje obecnie pracownika na stanowisku doradcy technicznego. Czy w firmie często dochodzi do rotacji na stanowiskach pracowniczych? Przedstaw, proszę, jak to wygląda.
    anonymous

06.08.2018 20:48

Ilona , nudna jesteś jak flaki z olejem. Skończ z tymi głupkowatymi pytaniami

22.01.2019 20:10

Ilona jak i reszta "podświetlonych" nicków, reprezentuje Goworka, więc jej zadaniem jest podtrzymywanie wątku "czarnych" nicków, aby wątek nie umarł :).

26.10.2018 18:48

krys

21.11.2018 10:27

ja nie piszę o wynagrodzeniach tylko o zachowaniach pewnych działów Proszę czytać ze zrozumieniem

22.01.2019 20:06

Przecież napisane już wcześniej coś o dobijaniu do średniej krajowej, więc po co temat wynagrodzeń męczyć :).
    ciekawy

17.12.2018 20:46

jakieś duże prezenty przyjechały do magazynu. Chyba dla pracowników

23.07.2018 10:18

@konkurencja, skąd przypuszczenia, że firma Reynaers Polska miałaby nie istnieć? @anonymous, możesz bliżej, przedstawić obecną sytuację firmy Reynaers Polska? Na jakie obecnie warunki zatrudnienia można liczyć w tym miejscu pracy? Opisz, proszę, co wiesz na ten temat bardziej szczegółowo.
    L

25.07.2018 08:45

Ludzie z firmy odchodzą , ze względu na atmosferę, więc nie ma się co dziwić ,że poszukują nowych kandydatów
    Anna

05.07.2018 08:15

Pojawiło się ogłoszenie na specjalistę Działu obsługi Klienta. Czy warto aplikować, bo sądząc po wpisach to w firmie dzieje się nieciekawie. Jaka jest atmosfera ?
    Grzegorz

24.06.2018 17:39

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę i stąd to niezadowolenie!!
    swoj

28.06.2018 13:12

no Grzegorzu bardzo ciekawe podsumowanie atmosfery i całej pracy w firmie
    Zainteresowany

14.06.2018 10:55

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

18.06.2018 22:48

Czy po tym wszystkim co tu przeczytałeś, naprawdę chciałbyś w tej firmie pracować??? Czy krokodyl musi ci nogę odgryźć, żebyś zrozumiał, że do tej rzeki się nie wchodzi?!!!
    anonymous

30.05.2018 17:06

@Techniczny Brawo za ten krok. A jak się niestety odczuwa, atmosfera będzie się zagęszczała coraz bardziej !

29.05.2018 14:41

Wylogowałem się z firmy i odetchnąłem pełną piersią. Jak ta firma mnie tłamsiła.... Najgorszemu wrogowi nie życzę pracy w takiej atmosferze. Bo co to za przyjemność, kiedy codziennie zaciskasz zęby przed wejściem do biura... Niech każdy się 2x zastanowi zanim wejdzie do tej rzeki...
    Stefan

30.05.2018 13:58

Mógłbyś się ze mną skontaktować ? stefanjurekogorek malpa gmail kropka com

15.05.2018 15:00

A czy Ilona pracuje w naszej firmie ? Bo chyba nie I tylko trolluje

25.04.2018 09:25

wymieniłem jako managerów działów . Tochyba jest jednoznacznie utożsamiane z właściwymi osobami w firmie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w REYNAERS ALUMINIUM?

Kontakt - REYNAERS ALUMINIUM Sp. z o.o.

ul. Inwestycyjna 142 96-321 Przeszkoda

20.03.2018 09:36

(usunięte przez administratora)wprowadzają bardzo złą atmosferę w firmie, i póki oni będą trzymać się stołków ta firma nigdy na prostą nie wyjdzie!

16.04.2018 10:45

Może i tak, a może to tylko zamiatanie pod dywan. @faza, a co napisałeś? Wymieniłeś konkretne osoby?
    Zainteresowany

21.04.2018 21:28

Jeśli to prawda to ktoś w firmie powinien się tym zająć.
    paweł

13.03.2018 13:13

dlaczego w tej firmie każdy każdemu jest wilkiem? jak tylko mógłby to wbiłby drugiej osobie nóz w plecy. Nie rozumiem tego ale chyba trzeba do tego przywyknąć

16.03.2018 08:52

(usunięte przez administratora), nie musisz się z tym zgadzać. Możesz dość łatwo zmienić środowisko. W tej chwili jest rynek pracownika, i każdy przyjmie nowe ręce do pracy z ochotą. Takiej chorej atmosfery jaka jest w firmie Reynaers nie zastałem nigdzie indziej. To jest chore, żeby przed przyjściem do pracy trzeba było zaciskać zęby i liczyć, że jakoś to będzie. Ale dopóki osoby(usunięte przez administratora)to nic się nie zmieni. Przykład idzie z góry...
    Max

04.03.2018 03:09

Witam jak wyglądają zarobki w Reynaersie chodzi mi o produkcje ?

06.02.2018 16:30

@pracownik firma zna pojęcie stabilizacji, szczególnie niektóży dyrektorzy znają którzy zajmuja ciepłe stołki ponad 10 lat, a do firmy nic nie wnoszą, tylko biora kasę. Chyba wszyscy wiedzą o kim pisze

12.02.2018 10:34

miejmy nadzieję że wcześniej czy później An(usunięte przez administratora)

27.02.2018 11:32

Nic nie zaradzi. Jest takim samym pomagierem (usunięte przez administratora)jak reszta. Bez niej nic sam nie zrobi.
    admin

22.02.2018 11:44

Macie nowe wiadomości na temat pracy w firmie Reynaers Polska Sp. z o.o.? Jeśli macie doświadczenie z tą firmą, czekamy na Wasze komentarze!

22.02.2018 14:46

@Admin, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie widzisz, że posty są świeżutkie sprzed kilku dni??? Więc chyba masz aktualne opinie nt firmy...
    Gowork

23.02.2018 09:54

Tego typu posty wchodzą z automatu! Admin nic nie czyta , tylko generuje posty z automatu, aby napędzać dyskusje
    Irek

20.02.2018 21:49

Miałem zamiar aplikować ale jestem zaskoczony waszymi wpisami.

21.02.2018 12:59

Tak fatalnej atmosfery nie było w firmie od dawna, człowiek człowiekowi wilkiem, same tajemne spiski, kogo tu jeszcze w (usunięte przez administratora) kopnąć... Podjąłem decyzję, czas na zmiany....

22.02.2018 11:34

wnioskuję , że Kolega z Działu Technicznego. Własnie o Twoim miernym i biernym ale wiernym dyrektorze tutaj piszemy. sorry ale wlasnie tacy ludzie zatruwają powietrze w firmie.

03.02.2018 22:57

lakiernia

05.02.2018 16:42

a przecież taki dumny chwilę temu odbierał nagrodę firmy roku :)

19.03.2018 15:35

No i stało się, (usunięte przez administratora)właśnie wyleciał.... Znowu będzie jazda bez trzymanki... A(usunięte przez administratora), mierny bo mierny ale wierny...
    Tomek

08.01.2018 14:46

Ponoć pierwszy korzystny wyrok dla pracownika przeciw Reynaers zapadł.... Pójdzie fama w rynek o czarnym PR nie wspominając. Przy i tak nikłej pozycji na Polskim rynku to trochę jak nóż w plecy....
    klient M

23.01.2018 14:14

Ja z Reynaers nie współpracuję ale handlowcy konkurecji donoszą o informacjach dotyczacych wyroku . O tym wyroku już się mówi w branży. Ciekawe że pracownicy firmy nie sa informowani o takich rzeczasz , a moze udają ze nie wiedza
    Pawel

08.09.2017 15:15

@Tomek Tomku jest Kodeks Pracy , i jeżeli firma nie przestrzega zapisów prawnych i paragrafów to naraża się na procesy sądowe. I tyle w temacie.
    Tomek

05.09.2017 16:03

Słyszałem, że byli pracownicy wytaczają firmie procesy sądowe... Co za chamstwo, nawet rozstać się nie potrafią normalnie....
    jaca

29.03.2017 15:08

chodza sluchy po rynku ,ze Rey chce sie wycofac z rynku polskiego a zostac tylko na baltach i czechach. cos wiecie?
    zawier

25.04.2017 17:00

potweirdzam i nie są to plotki...
    mila

29.03.2017 14:54

jak ukrainiec , bez obrazy, może znać się na rynku polskim ? , co Andrej tutaj zdziala ? pomysłu nie ma bo nie ma osoby, która poprawadziłaby fimę do przodu.... a konkurencja ALuprof świętuje milard obrotu w 2016r.. a plany na 2017 ma jeszcze wyższe.... chyba Reynaers CE powoli tonie , pomijając rynek Bałtyków....
    lakiernik

21.03.2017 21:26

Po ostaniach zmianach totalny syf, nikt nie wie o co chodzi, wszystko tajemnica. Nowy zarząd, nadal zero braku pomysłu. Ludzie pracują, bo pracują, dla wynagrodzenia, zero satysfakcji. Czas myśleć o zmianach i to poważnych w życiu zawodowym
    klient

12.09.2016 17:54

mam pytanie, czy Reynaers jeszcze istnieje na rynku polskim , czy się całkowicie zwinął ? bo jakoś handlowców na rynku wogóle nie widać...
    was

02.08.2016 13:09

ha dobre :) jest lepiej szczególnie jak raportujemy do Ukrainy. Dobra zmiana :) Niedługo będziemy raportowali do Zimbabwe...
    Kazek

30.06.2016 09:17

Ja też się nie zgadzam. Ludzie odchodzą, bo nowy szef zaczął wymagać i kontrolować jakość pracy. Sprzedaż jest może niewystarczająca, ale znacznie lepsza niż w ostatnich latach i cały czas rośnie. Warunki i atmosfera pracy się poprawiły, jak dla mnie to był dobra zmiana
    biurwa

28.12.2015 14:20

A ja się nie do końca zgadzam. Odkąd jest nowy szef to i podwyżki są przynajmniej w biurze. nie jest to może średnia rynkowa , ale przynajmniej jest coś dodatkowo. A że firma się stacza bo jest totalny brak sprzedaży w Polsce to inna sprawa.
    janek

23.12.2015 15:15

zgadzam się w pełni. Brak charyzmatycznego szefa i jest tragedia. Praca tylko na chwilę ..., brak możliwości rozwoju a o płacy nie wspomnę bo chyba lepiej mają niewolnicy. Firma stacza się na dno. Zobaczymy jak długo jeszcze pociągnie , ale chyba niedługo...
    kaz

22.12.2015 19:58

Od kiedy nastał nowy dyrektor ( stary dyrektor był z nadania poprzedniego ) to jest syf i muł. Ludzie odchodzą i nic się nie dzieje. Sprzedaż spada ... gdzie Dyrektor handlowy niby taki kluczowy ... a jełop totalny. Obecny szef rafał to nadaje się do zarządzania jak ja na baletnicę... jak łatwo jest roz....lić firmę przez ponad 25lat budowaną
    admin

12.08.2015 11:18

Macie nowe wiadomości na temat pracy w firmie Reynaers Polska Sp. z o.o.? Jeśli macie doświadczenie z tą firmą, czekamy na komentarze!

Zostaw merytoryczną opinię o REYNAERS ALUMINIUM Sp. z o.o.