Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski

Święciechowa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 29 ocen.

Opinie o Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski

henix

Firma sama w sobie nie jest zła. Trzeba mieć tylko chęci do pracy,a tych niestety jest bardzo mało coraz mniej.prawie wcale . no tak już wygląda nasz rynek pracy- ukrainców pełno ale oni nie poniemają co mają robić więc nic nie robią bo przyjechali tu zarobić a nie &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;...

Ola

Właśnie wróciłam z pracy . i mam Dość,! Narobiłam się się jak zwykle, ale jutro znów pewnie chętnie tam pójdę bo to lubię tam wracać ...

ja

Ja tam robie od jakiegoś czasu i nie narzekam Kasa wporzo i robota też pozdro dla ludzi w Kaminiarz.

Marta
użytkownik zarejestrowany

@ona - chciałam tylko przypomnieć o konieczności przestrzegania regulaminu serwisu GoWork.pl. Forum służy do dzielenia się swoimi odczuciami na temat pracodawcy, a nie konkretnych pracowników. Takie wpisy utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Jak oceniasz warunki zatrudnienia w Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski?

Max
@Marta 11.09.2017, 11:56
@ona - chciałam tylko przypomnieć o konieczności przestrzegania regulaminu serwisu GoWork.pl. Forum służy do dzielenia się swoi...

Witaj Marto :) widzę, że bardzo dążysz do dowiedzenia się jakie zdanie na temat zakładu mają tak i byli jak obecni pracownicy. Więc już nie pracuję w tej firmie, ale nie dlatego że było mi tam źle tylko sytuacja rodzinna zmusiła mnie do tego. nie będę wnikać w szczegóły . Ogólnie rzecz biorąc firma nie jest zła . Zarobki są adekwatne do umiejętności , chociaż nie wszyscy się sprawdzają na swoich stanowiskach niestety i to należałoby sprostować. Uważam, że firma jest dobrym pracodawcą- pieniądze zawsze na czas , każda nadgodzina zawsze zapłacona , żadnych umów na zlecenie i.t.d.. Więc patrząc na dzisiejszy rynek pracy to ta firma jest O.K :) a co do romansów to już każdy odpowiada za siebie, i to nie jest miejsce,żeby o nich pisać.

ona

Firma ok. a Sebuś lubi dziewczynki i co poradzić on ciągle wypatruje jakiejś do wychaczenia play boy na zakładzie jest wszyscy to wiedzą....jak dla mnie to chory facet , ale on myśli,że jest fajny...i niech tak zostanie :) a zakład i praca o.k.

Marta
użytkownik zarejestrowany

@Corex - czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia? Jak wygląda kwestia zarobków w Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski? W sieci pojawiło się kilka aktualnych ofert pracy - czy warto na nie aplikować? Te informacje będą pomocna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.

Corex

Witam. Praca w firmie jak w każdej innej . Co do zarobków to cudów nie ma,ale narzekać też nie można. Ludzie mogliby być bardziej wyluzowani a nie spinają się i nerwy na innych przenoszą. Zwłaszcza liderzy i brygadziści. A pracownicy z zagranicy mogliby się w końcu wziąć za robotę a nie tylko ściemniają i do tego śmierdzą co niektórzy,że wytrzymać się nie da ! Czy oni na tej obczyźnie nie wiedzą do czego służy woda i mydło? Ogólnie to tam źle nie jest chociaż niektóre osoby są nie do wytrzymania,ale to już pracownicy wiedzą o kogo chodzi. (rządzący)wszędzie trzeba robić. A romansów to tam ciągle pełno było i jest, ale to dobrowolny wybór pracowników no firma ich do tego nie zmusza ani nie namawia :) a że tak się dzieje? może niektórzy ludzie lubią komplikować sobie życie . Ich sprawa. Pozdrawiam :)

Claudiś

On ma żony już dość HE HE..

aia

ja tam pracuje od roku i nie wiedziałam,że ten nasz Seba to taki kobieciarz...... ale dla mnie jest bardzo miły.......Pewnie jest baaardzo albo nawet za bardzo miły dla innych kobiet, i zapomina ,że w domu żona czeka....

Oli
@aia 14.07.2017, 02:05
ja tam pracuje od roku i nie wiedziałam,że ten nasz Seba to taki kobieciarz...... ale dla mnie jest bardzo miły.......Pewn...

Pewnie chce Cię zaliczyć..... jak wiele innych.....

.....

Spoko robota:) Nie wiem o co Wam chodzi?.....

Aa Bebe

Sory tel mi się zawiesił

Aa Bebe

Firma nie jest taka zła jak j ą opisują. Ale jeśli ktoś ma wyobrażenie,ze w pracy się odpoczywa no to nigdzie miejsca nie zagrzeje niestety. Pamiętaj człowieku do pracy(jak sama nazwa wskazuje) przychodzisz pracować!!! Więc nie liczcie na jakieś "wymogi" i ulgi, bo za coś tą kasę w końcu wam dają .A tak między Bogiem a prawdą to --- wcale źle tam nie mamy,więc nie narzekajcie ludziska bo w innych firmach jest o wiele gorzej! a co do romansów to wiem ,że u nas niestety ciągle się wyprawia, ale S znany jest nie tylko z romansu z K.S. ale jeszcze z innych. A ponoć ,ma taką fajną zonę .Szkoda kobiety.Ale to już jego sprawa. A firmy naprawdę nie ma co się czepiać a jak komuś źle to niech się zwolni i już . Mi się podoba praca :)

Aa Bebe

Firma nie jest taka zła jak j ą opisują. Ale jeśli ktoś ma wyobrażenie,ze w pracy się odpoczywa no to nigdzie miejsca nie zagrzeje niestety. Pamiętaj człowieku do pracy(jak sama nazwa wskazuje) przychodzisz pracować!!! Więc nie liczcie na jakieś "wymogi" i ulgi, bo za coś tą kasę w końcu wam dają .A tak między Bogiem a prawdą to --- wcale źle tam nie mamy,więc nie narzekajcie ludziska bo w innych firmach jest o wiele gorzej! a co do romansów to wiem ,że u nas niestety ciągle się wyprawia, ale S znany jest nie tylko z romansu z K.S. ale jeszcze z innych. A ponoć ,ma taką fajną zonę .Szkoda kobiety.Ale to już jego sprawa. A firmy naprawdę nie ma co się czepiać a jak komuś źle to niech się zwolni i już . Mi się podoba praca :)

Nicor

Zgadzam się a przedmówcą w 100% ;) ludzie w tej firmie sami sobie stwarzają złą atmosferę. Praca mogłaby wyglądać zupełnie inaczej gdyby tylko pracownicy sami się postarali i byli dla siebie bardziej wyrozumiali i cierpliwi. No ale widocznie im pasuje taki układ. Trudno ich sprawa,mnie to już na szczęście nie dotyczy ;)Co do romansów to faktycznie tam się dzieje! pamiętam chyba najgłośniejszy w firmie jak pan S zadawał się z K, dziewczyną w wieku własnej córki huczał wówczas cały zakład. Nie wiem co facet ma w mózgu i raczej nie chcę wiedzieć.Jego sprawa ale każdy już sobie własną opinie wyrobił . Ale i inne romanse też były i pewnie do dzisiaj tak tam jest. Jak dla mnie to patologia ! A jeśli chodzi o szefostwo i warunki pracy to faktycznie są w porządku. Wypłata zawsze na czas każda godzina nadliczbowa zapłacona. Czasem trzeba było zostać dłużej jak wszędzie, ale tragedii nie było. Pozdrawiam wszystkich byłych już współpracowników :) Powodzenia.

fason

Pracowałem tam kiedyś. Faktycznie lekko nie jest,ale wszędzie trzeba zasuwać. Kasa zapłacona co do złotówki łącznie z nadgodzinami,więc pracodawcy niczego zarzucić nie można. A jeśli chodzi o ludzi to już oni sami sobie piekło gotują i to jest największy problem. Ludzie tam są ...dziwni to za mało powiedziane . Zamiast się dogadać między sobą to kapują jeden na drugiego.Kopią dołki pod sobą nawzajem i każdy do każdego ma jakieś pretensje, to jest chore... i jakby tego było mało mało to ciągle jakieś romanse na zakładzie .Faceci ciągle romansują i to żonaci a o babkach już nie wspomnę....Więc stwierdziłem,że to nie jest miejsce dla mnie i odszedłem. Nie żałuję mam dobrą pracę i normalnych współpracowników. Pamiętajcie ,że fajną firmę tworzy fajny zespół a nie donosiciele i ludzie,którzy ciągle szukają przygód miłosnych w pracy. Pozdrawiam:)

okin
użytkownik zarejestrowany

unia' na jakim stanwosiku zatrudniony byłeś? może na poczatku zbyt wiele nie placicili, a na 3 miesiace zawsze zatrudniaja na jakas probę

unia

pracowałem 3 miesionce bo wyjchalem do irlandi, ale specjalnie narzekac nie ma na co, prac a ciezka ale w irlandii tez jest ciezka, placą wsyztsko na umowie, gdybym w iralndi lepiej nie zarabial o bym dalej pracowal

Chętni?!

Z tego co wiem z tego zakładu nawet najwięksi lojalni kapusie sobie juz poszli a jedyni chętni do pracy to Ukraińcy nawet nie bo tez uciekają. A te opinie pisane na CAPS to pewna pani brygadzistka sama ze soba pisze a jak jej sie przypomni to jednak normalnie pisze.

Chętni?!

Z tego co wiem z tego zakładu nawet najwięksi lojalni kapusie sobie juz poszli a jedyni chętni do pracy to Ukraińcy nawet nie bo tez uciekają. A te opinie pisane na CAPS to pewna pani brygadzistka sama ze soba pisze a jak jej sie przypomni to jednak normalnie pisze.

12355

Jak tak sie to czyta to czlowiekowi sie zdaje ze to jest pisanie jednej osoby pod wieloma nickami ktora sama / sam ze soba dyskutuje smieszne to. Najbardziej jednak smieszy ta osoba "krzyczaca na Caps locku " Chyba jeszcze nie do konca pojmuje klawiature badź też jest oburzona / oburzony złymi opiniami na temat tego zakładu ze krzyczy piszac.

Phi

"Firma docenia lojalnych pracownikow " chyba tych co lojalnie kapuja. Jak widac na przykladzie pewnej pani co nic nie robila tylko kapowala nawet takich nie docenia BK jak sie ludzie zaczeli buntować to sie do niej dupa obrócili i publicznie obrażają. "Nadgodziny nieobowiązkowe " to spróbuj powiedziec ze nie przyjdziesz w sobote jak jest sezon na grill jak nic jestes u dyrka i słuchasz jakim jestes leniem bo chcesz odpoczac od pracy i masz po premii .

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

I.P.

Nadgodziny w dni powszednie i soboty to 50% + to co wyniesiesz z zakładu :). Nie no żartuję oczywiście, ale fakt, że nadgodziny są płacone.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

I.P.

Firma promuje lojalnych pracowników. Nadgodziny nieobowiązkowe, ale miło jeśli zostaniesz.

I.P.

Firma OK. Dają umowę o pracę i wynagrodzenie proporcjonalne do wniesionego wysiłku/wkładu.

KTOŚ

NA KAŻDĄ FIRMĘ JAK WIDAĆ POWYŻEJ MOŻNA COŚ WYMYŚLIĆ, CO KOMU SIĘ CHCE, BREDNIE, OSZCZERSTWA BO TAK NAJŁATWIEJ W INTERNECIE. MAMY NADZIEJĘ ŻE NIKT INTELIGENTNY NIE OPIERA SIĘ NA OPINIACH TAKICH POŻAL SIĘ PORTALI TWORZONYCH DLA LUDZI Z NIESPEŁNIONYMI AMBICJAMI, GRATULUJEMY WPISÓW. ZAPRASZAMY DO KAMINIARZA

KTOŚ

OPINIE SMAKMAK LESZNO Marian, chłopie obudź się,,,pracowałam z tobą i ty w ogóle nie potrafisz sie zachować w stosunku do nas kolegów i koleżanek a co dopiero do kogos kto wydaje ci polecenia . No moze halina nie jest najlepsza ale co zrobic,,,,jest i tyle a najgorsa tez nie jest ! mi tam sie robi w smaku dobrze i nie narzekam bo to nic nie da. MArian roboty jest w brud chocby w eurolajnie ! zdjecie uzytkownika robotnica - 2015-12-12 18:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Nie narzekaj na szefa swego możesz mieć gorszego A jak tak bardzo nie pasuje to roboty w Lesznie jest w od licha. Ja pracuje już kilka lat i Halina nie jest taka zła Ale to moja opinia i nikomu w d.. nie właze zdjecie uzytkownika zwolnionyMarian - 2015-12-13 14:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Popieram ta osobę która napisała że prawda z kosmosu nie przychodzi bo taka jest prawda .a po drugie jak się coś wykonuje sumiennie i dobrze to zawsze jest źle,i zawsze było krzyczenie Marian Marian i Marian ile można to znosić to jest mobing a jak chciałem urlop to nigdy nie dostałem bo pani kierownik mąż bo z dziećmi do szpitala musi jechać i jeszcze inni i do pracy może przychodzić jak mu się podoba bo dzieci pilnuje .Popieram te zbiorowe doniesienie kto jest chętny a paninHonorata to tak samo jak pani kierownik od samego początku mobing stosowała jak Łukasz nawet pracował ile można wytrzymać takiego darcia to się odpowiedziało nerwowo a jeszcze dobrze że prezes zakłada kamery bo nie chciał by widzieć ile towaru poszło do wyrzucenia to masakra przez wiecie sami nieudolność kierownikiem I Honoraty zeby prezes nie widział jak ciemno było.a co do komentarza wyżej do robotnicy ,to siedzisz w biurze irodzinka to ok zawsze ci bedzie pasowalo. zdjecie uzytkownika marian - 2015-12-14 20:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) A jak sie miało odzywać jak ruda ciągle się darla a do kolegów zależy których bo tych co nie robili a ktoś musiał za nich robić to co szkoda słów no właśnie w eurolajnie jest do pracy potrzeba no właśnie to możesz iść bo ją o swoje prawa będę się starać co wolno a co nie wolno a mobing już jest zgłoszony a w smak mak to trzeba robić za Leniuchowo i jeszcze z pyskiem ruda ipani kierownik wrzeszczy bo jak niektórzy chłopów nie maja to tak jest a jak szef opieprzyl p kierownik to zła jak osa chodziła i zwalniaławszystkich od ręki bo ktoś prawdę napisał powinien szef zmienić kierownictwo ale na dobre to tak nie wyjdzie ale ich sprawą.faktycznie nerwowo i mobing w tej pracy niema czego żałować a mobing kosztuje w sądzie i zadośćuczynienie jak ktoś na kimś się wyzywal zdjecie uzytkownika dudus - 2015-12-15 13:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Jakie to jest podejście pracownika smak mak pana Krzysztofa do dostawców jak przyjeżdżają z towarem jak się upomni o pojemniki zaległe to kaze spier..... Z towarem.Jakie to jest podejscie do dostawców. zdjecie uzytkownika Wowos - 2015-12-16 02:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) @Gabi masz całkowitą rację. To robota dla ludzi ambitnych, którzy nie boją się pracy. Niestety niektórzy myślą, że pieniądze się im należą za samo pojawienie w firmie. Nie ma na co narzekać, bo zarobki u nich dobre. zdjecie uzytkownika ulla - 2015-12-16 08:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1) Praca dla ambitnych a nie dla Leniuchowo co pracują i plecy ich bola a zarobki dobre trzeba robić równo a nie jednych oszczędzać a drugich gnac jak bydlo zdjecie uzytkownika ulla - 2015-12-16 08:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Praca dla ambitnych a nie dla Leniuchowo co pracują i plecy ich bola a zarobki dobre trzeba robić równo a nie jednych oszczędzać a drugich gnac jak bydlo zdjecie uzytkownika pracownik produkcij - 2015-12-16 18:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Opinię wstawiacie że w tej firmie smak mak jest mobing ale żeby zebrać się razem i powiedzieć prezesem to się każdy boi czego lepiej powiedzieć to może coś z tym zrobią a nie między sobą tylko gadac .prezesi powinni wiedzieć co się dzieje we firmie nie bać p kierownik i Honoraty bo one tylko umia krzyczec zdjecie uzytkownika ja - 2015-12-27 20:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) a jakie zarobki?Bo jest ogloszenie zdjecie uzytkownika pracownica - 2015-12-28 18:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Odpowiedź na: [ja - 2015-12-27 20:14:48]: Idż na rozmowę to się dowiesz i sam zdecydujesz czy warto ja pracuję już kilka lat w smakmak. zdjecie uzytkownika nowa - 2015-12-28 20:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Odpowiedź na: [pracownica - 2015-12-28 18:44:25]: co za tajemnica pytałam i tak sie nie dowiedzałam zdjecie uzytkownika pracownk lini - 2015-12-30 13:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Nie polecam pracy w tej firmie jak jest p Halina i

KTOŚ

OPINIE EROCOMFORT LESZNO Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej pracy nie dostaną to nikogo już by tam nie było. Najpierw troszke opinii o stałych pracownikach a więc : -wyglądają na strasznie padniętych , kombinują i walczą o każdą minute w toalecie , wyśmiewają nowo przyjętych Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej pracy nie dostaną to nikogo już by tam nie było. Najpierw troszke opinii o stałych pracownikach a więc : -wyglądają na strasznie padniętych , kombinują i walczą o każdą minute w toalecie , wyśmiewają nowo przyjętych pracownicy sezonowi : - w pierwszy dzień maksymalnie cie wykończą karząc robić wszystko abyś sie nauczył , w drugi dzień wyślą cie gdzie indziej bo reszta jest zajęta , po tygodniu bez odżywiania się padniesz z przemęczenia :D trudno aby pracownik sezonowy jakaś 18-latka miała zastępować 60 latke , która robi tam od 5 lat , do tego wsyztskiego dochodzą zagotowane brygadzistki pytające sie tylko ile macie zrobione ? śmiech na sali co tam sie dzieje . czysto to macie tylko na korytarzach bo na hali to aż z sufitu garście kurzu spadają wam na łeb + do tego nieporozumienia coś takiego przychodzisz 1 dzień do pracy mówią ci co i jak a po tygodniu / miesiącu dowiadujesz sie ,ze robisz to źle :D ehh jak nie musicie to sie tam nie pakujcie oczywiscie najniższa krajowa to jest jeżeli przerobisz większość sobót :D pracownicy sezonowi : - w pierwszy dzień maksymalnie cie wykończą karząc robić wszystko abyś sie nauczył , w drugi dzień wyślą cie gdzie indziej bo reszta jest zajęta , po tygodniu bez odżywiania się padniesz z przemęczenia :D trudno aby pracownik sezonowy jakaś 18-latka miała zastępować 60 latke , która robi tam od 5 lat , do tego wsyztskiego dochodzą zagotowane brygadzistki pytające sie tylko ile macie zrobione ? śmiech na sali co tam sie dzieje . czysto to macie tylko na korytarzach bo na hali to aż z sufitu garście kurzu spadają wam na łeb + do tego nieporozumienia coś takiego przychodzisz 1 dzień do pracy mówią ci co i jak a po tygodniu / miesiącu dowiadujesz sie ,ze robisz to źle :D ehh jak nie musicie to sie tam nie pakujcie oczywiscie najniższa krajowa to jest jeżeli przerobisz większość sobót :D zdjecie uzytkownika JN - 2015-04-05 02:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Pan Bartek. R wszystkich wyzywa ze jada wózkiem za szybko bo jest 5 km na terenie zakładu a sam buraczyna jak wyjeżdża autem to mimo znaku 5 km [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż się kurzy zdjecie uzytkownika XZ - 2015-04-05 02:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) witam zeby tam pracowac trzeba mniec nerwy ze stali a zwlaszcza na hali 20 w ciagu 2 tygodni nie wytrzymujesz psychicznie stosuja mobing tam a zwlaszcza te stare pracownice i liderka p. wiekla stara franca Ania ledwo chodzi na emeryturze powinna juz byc a nie wykanczac ludzi akorat sama to przeszlam stosowala wobec mnie mobing powiedzialam na 2 zmianie z tej grupy co ja pracowalam i ona jest liderka dziewczyna ze pojde wyzej porozmawiac o tym jak ona mnie traktuje to byl poniedzialek 2 zm i we wtorek mialam juz telefon ze juz nie pracuje tak sie wystraszyla poszla do kierowniczki i mnie zwolnili zebym liderce nie narobila kolo D....y tam sama mafia i lizysy cala hala tragedia tam pracowac kto pracowal tam to wie nieradze nikomu tam pracowac bo psychika wysiadzie zdjecie uzytkownika S - 2015-04-05 02:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) I tak bedzie, na 10 narzekaczy czeka 20 chętnych Ukraińców do pracy, ktorym pasuje stała praca i płaca a Wam skoro tak zle, to droga wolna, czy ktoś was trzyma tu na sile??? To wolny kraj i wolnymi ludźmi jesteście, skoro wszystko jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba pora zmienić miejsce? Chyba ze nie ono jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a problem leży w was samych? zdjecie uzytkownika Mirek - 2015-04-05 02:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) ja tam pracuje i powiem tak szału tam nie ma ale aż takiej tragedii też nie ma. Aby tam przetrwać trzeba mieć twarda psychike i nie dać się,wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak się potrafi,a najważniejsze mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] większą niż głowę.Wynagrodzenie jest zawsze na czas i tego nie można zarzucić tej firmie,a to duży plus ze nie trzeba wypraszac się o własne pieniądze,fakt faktem zarobki mogły by być wyższe.Jesli chodzi o traktowanie pracowników przez przełożonych to sa osoby które mają podejscie do ludzi to są dwie osoby które zasługują na to by je wyróżnić ja zawsze będe miał do nich szacunek bo one szanuja ludzi i nie ma u nich czegoś takiego że ktoś jest gorszy ktoś jest lepszy mam na myśli AiP.Z takimi osobami chce się pracować a co

nict
@KTOŚ 05.06.2016, 19:30
OPINIE EROCOMFORT LESZNO Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej...

NIGDY WIĘCEJ TAKICH PRACOWNIKÓW. ORŁEM TO NIE BYŁAŚ.

nict
@KTOŚ 05.06.2016, 19:30
OPINIE EROCOMFORT LESZNO Kolorowo to tam nie jest . Gdyby nie ci ludzie ze wsi ,którzy pracują bo wiedzą ,że nigdzie indziej...

DO KTOS. NIGDY WIĘCEJ TAKICH PRACOWNIKÓW. ORŁEM TO NIE BYŁAŚ. TYLKO KAPOWAĆ I DONOSIĆ. A JAK LUDZIE SIĘ WKURZYLI TO PROSZĘ L-4 PSYCHIATRA I JUŻ.WIĘC NIGDY JUŻ NIE WRACAJ. !!!

ktos

nigdy wiecej w tej firmie

Leszczyniak
@ktos 05.06.2016, 11:23
nigdy wiecej w tej firmie

A zatrudniają

teranova

słabo docenia się pracowników z dużym stażem.kto może ucieka do innej pracy,są też tacy którzy zostaną bo z racji wieku mogą mieć problem ze znalezieniem nowej pracy.Są inne firmy gdzie praca jest spokojniejsza za podobne wynagrodzenie.z wypłaty będziecie zadowoleni jeśli zrezygnujecie z życia rodzinnego.nadgodziny,soboty,wymagania dużej wydajności-ile jesteście w stanie wytrzymać ? jeśli macie w domu lokaja który wszystko za was zrobi a wy będziecie mogli odpocząć po ciężkiej pracy i nabrać sił na kolejny dzień,to jest to firma dla was.dużo nadgodzin niestety w czasie gdy słoneczko i cieplo bo sezon grilowy.więc kiedy inni odpoczywają po 8 godz pracy w gronie rodzinnym ... tu nadgodziny przymusowe,dlaczego nadgodziny ? bo nie ma ludzi do pracy,dlaczego nie ma ludzi do pracy? i wszystko jasne tak?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Kaśka

Racja @hera - ja byłam też za granicą i kamery to jest norma. Nadgodziny też się tam zdarzały - jak wszędzie. Nie ma co narzekać, w Kaminiarzu jest umowa o pracę i to długoletnia (a przecież wszyscy dzisiaj na śmieciówkach.

Bobik

Jak ktoś lubi pod obstrzałem kamer pracować w celu zweryfikowania wydajności pracownika :-) Ania masz duzo szczescia ze raz na jakiś czas zostajesz bo ostanio po 10h sie robi i nikt nie pyta czy np ma Ci kto z dzieckiem zostac zostajesz i juz.. a zarobki musisz sie mocno narobić żeby dobic do 2 tys a nie zostac raz na jakiś czas wiec bajki piszesz..

Ania

Takie mamy czasy, że pracuje się dużo i ciężko, żeby mieć na chleb i drobne przyjemności. Mnie pracuje się ok, nie narzekam. Wcześniej pracowałam w innym zakładzie i mogę powiedzieć, że w Kaminiarzu jest w porządku - wypłata na czas, a nadgodziny - jak zostanę raz na jakiś czas trochę dłużej to i zarobię. Nie ma co narzekać.

Ruda

Dyrektor doskonale wie co jest grane bo sam wydaje takiego traktowania polecenia.

Bobi

Dziewczyny pozwalnialy sie z pracy bo dyrektor ma jeszcze gorsze podejście do ludzi niz pani b.o. Zarobki szalu nie ma wcale jak chcesz zarobić wiecej to musisz pracowac na okrągło jak chcesz normalnie pracowac to podpadasz dyrkowi któremu szybko doniosa .Nikt sie nie pyta czy chcesz przyjsc w sobote lub w niedziele musisz i koniec. A oferty pracy maja ale nowi uciekają po 2 dniach: -) jedynie ukraińcy zostaja bo nie maja wyjścia chociaz sa tacy co tez uciekają: -)

Ruda

Z tego co wiem to niektóre osoby były u dyrektora i mu to zgłaszały ale wszystko zostało jak to mówią zamiecione pod dywan. Szkoda tylko tych dziewczyn które się pozwalniały z pracy

RUDA

Praca w tym zakładzie nie należy do łatwych ze względu na traktowanie pracowników jakby byli nierobami. Im jesteś bardziej ironiczny dla pracowników i bezszczelny tym szybciej awansujesz. Na przykładzie b.o./brygadzistki byłej./Niejednego doprowadziła do granic wytrzyma lości psychicznej i do łez. sporo się przez nią zwolniło . A teraz dumnie trzyma głowę do góry. Brawo dyrektorze. Dojdzie do tego ,że nie będziecie mieli pracowników, zostaną wam obcokrajowcy. l

BIK

FIRMĘ TWORZĄ LUDZIE ,KTÓRZY W NIEJ PRACUJĄ I TO OD WAS ZALEŻY JAK W NIEJ BĘDZIE .PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE I NIE JEST AŻ TAK ZLE POZDRAWIAM PRACOWNIKÓW. ALE TYCH CO PRACUJĄ BEZ PANI B.

mięta

Madonna rece opadaja na takich ludzi jak Ty skoro bylas w strukturach firmy to powinnas sie powstrzymac od takich komentarzy ..Kazdy Twoj nastepny pracodawca powinien zwrocic wage na Twoj sposob bycia i niepochlebne komentarze na temat poprzedniego parcodawcy powinnas sie generalnie powstrzymac od tego poniewaz swiadczy to jedynie o Twoim niskim poziomie intelektualnym skoro tylko na wymyslanie bajek Cie stac .... Co do firmy jesli ktos jest zainteresowany to oczywiscie mozna zarobic ale tak jak w kazdej pracy trzeba pracowac .Co do owej brygadzistki ktora wyzywa sie na mlodych dziewczynach to wiekszej bzdury nie czytalam . Brygadzistka jest wymagajaca kiedy tego potrzeba( ciekawe Madonna jak Ty bys dala rade majac tyle działow i obowiazkow na glowie ) ale tez potrafi udzielic dobrej rady czy poszukac rozwiazania kiedy masz problem .Niejednokrotnie sama staje przy maszynach i pomaga pracownikom . Reasumujac praca jak kazda trzeba pracowac i mozna zarobic tylko trzeba chciec dostajesz normalna umowe bez sciemy , wyplata zawsze jest na czas to bardzo duza zaleta bo w dzisiejszych czasach ciezko jest na rynku pracy .Swoja droga ten portal powinien byc po to aby sie dowiedziec czegos o warunkach pracy a wiekszosc wpisow to plucie jadem przez ludzi ktorzy odeszli z pracy bo cos poszlo nie po ich mysli .

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pipi

tej pani to niektórzy pracę zawdzięczają,nie ma bardziej zorganizowanej i pomocnej osoby w tej firmie.pracowałam tam dość długo i tylko ktoś kto się obijał i nie miał ochoty pracować tylko przepękać 8h mógł takie bzdury napisać. to jest portal o firmie czy o pisaniu bajek przez ludzi z niespełnionymi aspiracjami i ambicjami ?

Madonna

Przeczytałam wszystkie wasze opinie, te pozytywne jak i negatywne. Znam wiele odpowiedzi na zarzuty, które tutaj wypisujecie! Np: dla czego, Pani brygadzistka nie robi nic, a wręcz przeciwnie wyżywa się na Bogu ducha winnych młodych dziewczynach. I nikt i nic Jej nie ruszy?1?? Ponieważ jest kobietą dyrektora Tomasza P. Korzystając z okazji oczywiście serdecznie pozdrawiam. Reasumując, też coś mogę dodać ponieważ byłam w strukturach tej firmy. Jest jak jest lepiej nie będzie... Zawsze mogą Was zastąpić Ukraińcy :p

domino
@Madonna 20.08.2015, 00:37
Przeczytałam wszystkie wasze opinie, te pozytywne jak i negatywne. Znam wiele odpowiedzi na zarzuty, które tutaj wypisujecie! N...

jak widać takie negatywne opinie piszą ludzie na l-4 od psychiatryka, nieroby i spiskowcy.są pewne służby zgłoście się do nich, albo do macierewicza on też ma takie wizje i schizy.. Nikomu w Polsce nigdy nie zapłacono za nic nie robienie i znęcanie się. znam ową panią i oprócz niej nikogo młodego nie widziałem, zarobić naprawdę idzie w tej firmie jak się chce i angażuje. żal że powstają takie portale.

domino
@Madonna 20.08.2015, 00:37
Przeczytałam wszystkie wasze opinie, te pozytywne jak i negatywne. Znam wiele odpowiedzi na zarzuty, które tutaj wypisujecie! N...

jak widać takie negatywne opinie piszą ludzie na l-4 od psychiatryka, nieroby i spiskowcy.są pewne służby zgłoście się do nich, albo do macierewicza on też ma takie wizje i schizy.. Nikomu w Polsce nigdy nie zapłacono za nic nie robienie i znęcanie się. znam ową panią i oprócz niej nikogo młodego nie widziałem, zarobić naprawdę idzie w tej firmie jak się chce i angażuje. żal że powstają takie portale.

cos ktos

A ja sie ciesze bo nie ma jakiejs paniusi chlopicy co kapowala aby sie komus przypodobac lub z innego wiadomego powodu byle jak najdluzej na urlopie

małpa

nie wiesz ze najlepsza obroną jest atak.

maska

z niej jest taka słodka trucizna,ma gatką ę i zawsze co by nie zrobiła zawsze się obroni i w razie czego zwali na innych.

XYZ

KADRA KIEROWNICZA WYCHODZI Z ZAŁOŻENIA, ŻE IM BARDZIEJ ZESTRESUJE PRACOWNIKA TYM LEPIEJ BĘDZIE PRACOWAŁ,PODEJŻEWAM, ŻE TO BARDZIEJ NA NICH DZIAŁA CZUJĄ SIĘ LEPSI I WSZECHWŁADNI, PRACOWNIKOWI NIE WOLNO NIC,A IM DUŻO RZECZY UCHODZI. TURBO CO TY PISZESZ O ANTYMOBINGU NAJLEPSZA W MOBINGU JEST B.O.DOPROWADZA PRACOWNIKA DO GRANIC WYTRZYMALOŚCI JAK SIE NA KOGOŚ UPRZE ,PRAWDOPODOBNIE TAK SIE DOWARTOŚCIOWUJE, BO JAKO PRACOWNIK CHODZIŁA I SKARŻYŁA NA KIEROWNICTWO .

nie
@XYZ 08.02.2015, 16:45
KADRA KIEROWNICZA WYCHODZI Z ZAŁOŻENIA, ŻE IM BARDZIEJ ZESTRESUJE PRACOWNIKA TYM LEPIEJ BĘDZIE PRACOWAŁ,PODEJŻEWAM, ŻE TO BARDZ...

każdy ma prawo otworzyć własną firmę i płacić ludziom dużo więcej. powodzenia. krytykowanie to wychodzi takim nieudaczniką ale żeby w życiu coś stworzyć to już nie ten poziom dla ciebie.

TURBO

Okropna firma! nie wiaem jak jest obecnie ale przez wiele lat firma opierał się tylko na wyzyskaniu ludzi na maxa, nie szanują ich ( nie wiem jak jest po wprowadzeniu procedur antydyskryminacyjnych i antymobingowych 23.09.2013r) , płacili śmieszne pieniądze, nie warto, życzę firmie upadłości i właścicielą żeby sami musieli tak ciężko pracować.

xyz

zgadzam się z ostatnim zdaniem. Ludzie ogarnijcie się nie donoście z wypiekami na twarzach na kolegę koleżanką dyrektorowi , POWIEDŻCIE BEZPOSREDNIO TO OSOBIE ZAINTERESOWANEJ JAK ZLEKCEWAŻY SPRAWĘ TO CO INNEGO. DYREKTOR POWINIEN DOWIEDZIEĆ SIĘ W OSTATECZNOŚCI. Miłej pracy wam i sobie życzę.

ma lpa

Dyrektor jest w porządku,praca ciężka ale można wytrzymać.Nieprzyjemną atmosferę stwarzają sami pracownicy między sobą.

yyyy

Smalczyk pracujesz tam czy ponoc?upominki na święta?paczka bialej kiełbasy.....a cały miesiąc szukają żeby zabrać premię uznaniowa,dyrektor na poziomie hahaha,,,,,,

yyyy

(usunięte przez administratora)pracujesz tam czy ponoc?upominki na święta?paczka bialej kiełbasy.....a cały miesiąc szukają żeby zabrać premię uznaniowa,dyrektor na poziomie hahaha,,,,,,

yyyyyy

ale nigdy nie bylo tak zle ze za nadgodziny musiales wybrac wolne i o to tu chodzi ze musisz zostac dluzej w pracy a za to ci nie zaplaca i dlatego jest taka atmosfer inni pracuja po 12 godzin jesli to mozna nazwac praca a nie podpieraniem stolow i maja za to zaplacone jesli chodzi o upominki na swieta to szkoda pisac

Zostaw opinię o Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski - Święciechowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski