CommLED Solutions

• Przezchlebie
  • Kozłów
  • Ziemięcice

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o CommLED Solutions Sp. z o.o.

Opinie o CommLED Solutions Gliwice

Nie przegap nowości o CommLED Solutions Sp. z o.o.!

18.02.2021 13:43

Szanowni Państwo,

Rozwijamy się dynamicznie a ubiegły rok to okres intensywnej pracy, niesamowitych przedsięwzięć, osiągnięć i działań naszego zespołu.

1. Rozpoczęliśmy produkcję opraw antywirusowych, biobójczych w technologii LED UVC (jako pierwsza firma w Polsce), które uzyskały certyfikat PZH oraz przeszły badania skuteczności biobójczej.
    2. Uruchomiliśmy spółkę CommVOLT, która zajmuje się instalacjami fotowoltaicznymi z najlepszych naświecie komponentów
    3. Nawiązaliśmy współpracę z  Polskim Towarzystwem Stomatologicznym, sieciami i ogranizacjami Szpitali
    4. Powstał nasz autorski system sterowania oświetleniem, unikatowy na skalę europejską. Lada chwila powołujemy podmiot CommSOFT
    5. Naspisali o nas w Forbes’ie

Dlatego zwiększamy nasz zespół rekrutując na stanowiska:
    - Przedstawicieli Medycznych, których celem będzie sprzedaż naszych opraw wirusobójczych CareComm http://www.carecomm.tech, oświetlenia do placówek medycznych, szpitali itd.
    - Menedżera ds. Klientów Kluczowych na rynku administracyjnym, biurowym itd. którego celem będzie sprzedaż oświetlenia, fotowoltaiki, urządzeń medycznych, oświetlenia ulicznego i sportowego
    - Telemarketera, który będzie pozyskiwał(-a) „gorące lead-y” dla naszych zespołów
    - Dyrektora ds. Budowy Sieci Zewnętrznej, który będzie dbał i poszerzał sieć naszych Partnerów zewnętrznych
    - Menedżera ds. Klientów Kluczowych

Zapraszamy „właściwe” osoby do podążania naszą misją: Save the World and People, use LED (CommLED).

Zobacz nasze filmy:

Zobacz nasze strony:
    - http://www.commled.eu
    - http://www.carecomm.tech
    - http://www.commvolt.eu
    poprostu ja

05.06.2020 13:48

Do wszystkich zainteresowanych ;) atmosfera w firmie super, ludzie życzliwi, pomocni, są szkolenia, spotkania informacyjne (oczywiście nie w czasie wirusa;) z jakimikolwiek problemami, pytaniami możesz się bez stresu zgłosić do przełożonego, który na 100% pomoże w jego rozwiązaniu. Jeżeli "pracujesz" a nie tylko "symulujesz", że pracujesz - nie ma się czego obawiać Szefostwo przepełnione empatią i rozumieniem, starają się pomagać jak tylko mogą. polecam Firmę od strony klienta jak i pracownika.

02.07.2020 15:32

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Wszyscy jesteśmy drużyną grającą do jednej bramki :) Udało nam się stworzyć świetny zespół i będziemy pracować na to, żeby każdy czuł się u nas komfortowo.

Natalia

26.07.2023 11:34

Polecam serdecznie wszystkim zainteresowanym! :)

Ela

18.05.2024 09:55

Też polecam, stabilna praca z miłym zespołem i wspierajacym pracodawcą

17.10.2022 10:36

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w CommLED Solutions Sp. z o.o.?

25.10.2022 20:25

A można sprecyzować pytanie?

24.05.2022 10:50

Jak wygląda kwestia awansu w CommLED Solutions Sp. z o.o.? Jakie są możliwości w ramach jednego działu oraz w perspektywie całej firmy dla stanowiska przedstawiciel handlowy?

14.07.2022 09:46

Z tego co się orientuję szanse awansu są :-)
    Pytam

30.12.2021 11:42

Jaka stawkę oferuje firma na st.pr.produkcji?
    Piko

04.09.2021 21:40

Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Chyba, że ktoś chce pracować w "korporacji" zatrudniającej kilka osób. Za całym arsenałem bezsensownego tracenia czasu na pseudo szkolenia wewnętrzne i zebrania, czyli przepisywanie informacji z internetu, a kto lepiej to zrobi, to dostanie nagrodę. Brak zrozumienia rynku, przez olbrzymie przecenianie wartości swojej oferty, ego wybujałe do granic możliwości. (usunięte przez administratora)

Oferty pracy - CommLED Solutions Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. reklamy i marketingu

Gliwice

13.07.2021 11:58

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w CommLED Solutions Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    ja

16.07.2021 15:50

Wszystko zależy od stanowiska. Czasem jest tylko 1 etap. Z tego powodu ciężko też podać informację o czasie oczekiwania na decyzję.

21.12.2020 09:38

Dzień dobry. Nie mogę polecić tej firmy jako dobrego pracodawcę z wielu powodów. Firma ma rozdmuchany PR z w rzeczywistości większość informacji jest nie prawdą. Wystarczy wnikliwie posprawdzać:1. badania czy są wykonane w laboratorium akredytowanym 2. Czy produkcja odbywa się w Polsce? 3. Badania UGR są wykonywane na zasadzie świecenia handlowcom po oczach, jakiś żart.4. (usunięte przez administratora)5. Brak uwzględniania reklamacji w okresie gwarancyjnym to standard. Pracownicy , którzy tam pracują zdecydowanie na plus za to firmy nie polecam.
    Bogdan

16.12.2020 20:41

Gdzie Państwa firma produkuje oprawy?
    Bogdan

18.12.2020 06:22

Dzień dobry Uprzejmie proszę o informacje gdzie Państwa firma ma produkcje?

07.12.2020 13:43

Jesteśmy polskim producentem opraw antywirusowych w oparciu o technologię LED UVC (265-280nm).
    W naszej ofercie znajdziecie Państwo  oprawy ANTYWIRUSOWE tak potrzebne w dzisiejszych czasach.
    Promujemy dezynfekcję w sklepach, biurach, gabinetach i miejscach bezpośredniego kontaktu.
    News image

09.09.2020 10:09

Czy w CommLED Solutions Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
    pomoc

16.09.2020 10:30

Tak

Kontakt - CommLED Solutions Sp. z o.o.

ul. Tarnogórska 149 44-100 Gliwice

Branża główna: Wyposażenie i dekoracje wnętrz

Chciałem złożyć cv do tej firm

03.02.2020 12:44

Cześć W zeszłym koniec roku chciałem złożyć papiery do tej firmy. Jak wygląda sprawa z autami firmowymi Czy są do dyspozycji po pracy? Jak wygląda ich użytkowanie? Nieukrywam, że nie mam samochodu prywatnego, Chciałbym rzetelnie pracować ale przy okazji mieć auto na dojazdy do siedzimy i ewentualny limit km prywatnie do wykorzystania Jak to wygląda w tej firmie
    pomoc

03.02.2020 14:11

Cześć, W takim razie złóż CV. Na rozmowie na pewno wszystkiego się dowiesz :-)

02.07.2020 15:36

Dzień dobry, Zachęcam do wysłania cv: [email protected] Na wszystkie pytania odpowiemy podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
    Potencjalny klient

02.03.2020 13:13

Jestem zainteresowany współpracą,ale intryguje mnie informacja z działu technicznego firmy: Szanowni Państwo, w odpowiedzi informujemy, że: 1. Firma CommLED wykazuje marginalny poziom zgłoszeń gwarancyjno-serwisowych wyróżniający firmę na tle konkurencji. Na jakiej podstawie ,badaniach, statystykach oparta jest ta wypowiedz? Proszę o przedstawienie konkretów,odesłanie do strony , która potwierdzi Państwa marginalny poziom zgłoszeń.

02.07.2020 15:34

Dzień dobry, Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu: [email protected]
    Marion

14.04.2020 18:20

Może mi ktoś podpowie czy firma potrzebuje teraz pracowników?

02.07.2020 15:33

Dzień dobry, Cv można przesyłać na [email protected]
    Niepodamimienia

03.01.2020 09:29

Ja pracuje i uważam, że nie ma na co narzekać. Fakt, trzeba się napracować ale się opłaca zarówno pod względem finansowym jak i satysfakcji i z tego co się robi. Wsparcie mamy produktowe i handlowe. Osoby, które tu narzekają chyba nie pracowały nigdzie wcześniej... Plany sprzedażowe jak wszędzie- wysokie ale do zrobienia po czasie. Dodatkowo konkursy kwartalne. Kasa zawsze na czas. Ja polecam!!!
    Zainteresowany pracą

25.10.2019 12:29

A jak tam z wynagrodzeniem ok? Czy najniższa krajowa
    PH

24.06.2019 12:44

Jako PH pracuję w Commled od kilku miesięcy i nie dostrzegam niczego złego, na dzień dobry dostaliśmy nowe auta, wsparcie merytoryczne, handlowe, są szkolenia itp... Wg mnie atmosfera też jest w porządku. Na forach łatwiej znaleźć złe opinie i żale, a punkt widzenia zawsze zależy od punktu siedzenia, konflikty zawsze są wynikiem wielu czynników i nigdy temat nie jest czarny lub biały, ale w to już nie wnikam.
    admin

12.08.2015 07:51

Sądzicie, że firma CommLED Solutions Sp. z o.o. dobrze działa i spełnia oczekiwania pracowników oraz klientów? Napiszcie swoją opinię.

Zostaw merytoryczną opinię o CommLED Solutions Sp. z o.o.