vv19.05.2013 22:26
pracowałem w ADB przez ok 2 lata.
Faktycznie - pracy tam jest sporo. Często praca przez cały dzien. Nie raz pół nocy przepracowaliśmy (pasjonaci :)))) )
Atmosfera OK. Nie powala, ale jest sympatycznie. Zależy gdzie się trafi - ja trafiłem akurat świetnie :) Trzeba jednak zaznaczyć że zależnie od działu presja jest duża albo bardzo duża.
Płaca - bardzo dobra. A jak na Zieloną Górę to nawet super dobra.
Pracujący tam ludzie to niesamowici specjaliści. Zwłaszcza te osoby, które tam zostały zwerbowane za czasów świetności firmy (ok 4-5 lat temu). Takie cuda jakie tam niektórzy wywijają w przeciągu kilku dni to aż szczęka opada.
Praca ciekawa, bardzo wymagająca. Można się baaaardzo dużo nauczyć. Bardzo szerokie spektrum prowadzonych prac - programowanie, testowanie, zarządzanie produkcją, logistyką i wszystkim naokoło. Większość w międzynarodowym środowisku
Oczywiście po jakimś czasie trzeba się zastanowić czy to zdobywane doświadczenie i kasa są warte czasu prywatnego ...
Ogólnie to polecam - przepracować tam jakiś czas to niesamowite doświadczenie.
BTW: ja już odszedłem stamtąd ponad rok temu, a wiem że w związku z kryzysem było tam sporo zmian. Więc może nie wszystko jest aktualne