UPM Service

• Meszna Opacka
  • Siedliska
  • Lubaszowa
  • Uniszowa

3. Opinie o pracodawcach Tuchów
  5. Opinie o UPM Service

Opinie o UPM Service Tuchów

Nie przegap nowości o UPM Service!

młody

13.10.2015 19:28

W kazdej opini ziarnko prawdy.
    DZIADEK!

17.09.2015 11:54

Koledzy spawacze!!! firma ŻENADA przy rozmowie tel.ile oni roboty nie mają! a naprawde nic nie mają szukaja tam miejsca gdzie się coś kończy i termin zagrożony wtedy naganiają spawaczy na pare dni koledze nie wypłacili jeszcze za lipiec a mamy połowe wrzesnia omijać szerokim łukiem!!! POZDRAWIAM!Skrót UPM oznacza uciekających pracowników mamali w ciągu miesiąca zmiana roboty 5 razy
    dero

30.08.2015 10:58

Wczoraj był ostatnim d niem mojej pracy w tej firmie JAK TO MOŻNA nazwać firmą nie myście o o dużych zarobkach w tej firmie pracują wszystcy z TUCHOWA od kolesi co kostke układają po spawaczy co im niby firma certyfikaty załatwiła jak chcesz się orobić i na pół Tuchowa zarobić to polecam a na sam koniec i tak Ci Pupile u Staszka opinie wystawią NIE POLECAM
    patrik

20.08.2015 20:21

Tą firmę powinni zamknąć zanim dostała pozwolenie na działalność OMIJAJCIE ją dalekim łukiem odszedłem w maju a do dzisiaj nie dostałem pieniędzy bo przelewy nie przyszły NORMALNE jaja sobie robią nawet MAMALA był udzciwszy nie róbcie sobie nadziei
    Pozdrawiam

28.06.2015 14:47

Nie każdy jest taki jak Twoje towarzystwo, że mają za wódę wywalać. Ja mogę Ci potwierdzić wcześniejsze komentarze."Przecież im nie powiem, że wyjazd na pięć dni bo by nie pojechali" Słowa szefa. Mogę dodać, że wywalają za spytanie kiedy będzie wyjazd. Po prostu maj (usunięte przez administratora) nie robotę a na wyjazdy jad (usunięte przez administratora) tacy tam są cenieni, później inni jadą na poprawki. Takie jest tam "ferrr" traktowanie. Przyjdzie kolej i na Twojego jak go nazwałeś kolegę, no chyba, że on z tych wyjątkowo miłych dla szefunia.

Kontakt - UPM Service

ul. Warsztatowa 5 33-100 Tuchów

Branża główna: Usługi techniczne
    mix321

25.06.2015 14:59

jak prcujesz tak masz płatne , kolega robi wtej firmie i sobie chwali jasne że trzeba zrobic troche godzin żeby mieć z tego jakiś pieniądz wydaje misie że cenia tam fachowców dobrych fachowców !! jeżeli jesteś wobec nich ferrr to to działa w obydwie strony a pijaków nie cenią więc te nie pozytywne opinie wydaje mi sie że napisaliście bo was z tamtąd (usunięte przez administratora) a zaco ?? za wóde
    upm

28.05.2015 22:29

Oj Panie Marcinie widzę, że prawda boli. Na rozmowę możecie sobie iść, wszystko się okaże jak podejmiecie "pracę"
    misio-pysio

26.05.2015 14:22

HEhehe - ostatni wpis hejt na maxa Mariusz to ty??? Kto wierzy w takie opinie dajcie spokój nawet Pani Zosia z zieleniaka może wystawić negatywną opinie bo zobaczyła reklamę w gazecie i nie spodobało się jej logo, chcecie prawdziwej opinii, zarobków itp. rzeczy przyjdźcie na rozmowę i będzie wszystko jasne.
    upm

22.04.2015 20:01

Ludzie nie ważcie się podejmować pracy w tym syfie!! Obiecują, że prześlą wypłatę jutro, za dwa dni itd, itd w rzeczywistości często trzeba dymać samemu a i to ciężko się doprosić o swoje pieniądze, o ile w ogóle uda się coś zarobić... pojedziesz do pracy za tydzień, może dwa, może wtedy a może jeszcze kiedy indziej... Jeden z pracowników wprost stwierdził, że jedzie do pracy "bo ma układy w firmie" Wyjazdy za granicę baaaaaaaaaaardzo krótkie (bywa, że kilka dni) Przyznać trzeba, że jeśli uda się przepracować cały miesiąc wypłata nawet ta polska bywa przyzwoita, lecz ile jest takich miesięcy.... Za żadne skarby nie polecę tej "firmy" Powodzenia w szukaniu pracy.
    Młody Ślaga

12.12.2014 01:14

To wszystko przez mojego starego,bo odbył praktyki w Spaw-marze i tak już zostało.Moja wina,moja wina,moja wina,moja wina,moja wina,moja baaaaaaardzo wielka wina.
    sssss

19.07.2016 12:42

To sie zajmij tą firma i ojcem bo wały robi jak cholera
    schweiser

10.06.2014 10:39

Witam kolegów Nie polecam firmy UPM Service totalne dno , robiłem tam po wypłatę musiałem się umawiać i ja po stacjach benzynowych odbierać , ponadto gdy dzwoniłem o wypłatę to mnie zbywano , ludzie tam czekają po 3 miesiące na pieniądze ciężko zarobione .

Zostaw merytoryczną opinię o UPM Service