Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa

Edyta

@AG bardzo dobre warunki są w Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa z tego co piszesz. A czy masz jakieś rady odnośnie rekrutacji, żeby móc się dostać do tej firmy? Jak jest sprawdzana znajomość języka obcego?

Edyta

@AG czyli polecałbyś pracę spedytora w Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa? Właśnie szukają na to stanowisko, więc to ważna informacja (http://top-trans.pl/kariera/). Firma wspomina o socjalu. Co w niego wchodzi?

AG
@Edyta 08.09.2017 09:38
@AG czyli polecałbyś pracę spedytora w Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa? Właśnie szukają na to stanowisko, więc to ważna informacj...

Edyta, jeśli masz głowę na karku, znasz jakiś język obcy to próbuj! Jest naprawdę spoko. Jeśli chodzi o socjal - ubezpieczenie medyczne i multisport. No i premie - od wyników i świąteczne też są.

Edyta

Aktualnie firma Top-Trans poszukuje osób na stanowiska: spedytor międzynarodowy i handlowiec http://top-trans.pl/kariera/. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z tymi stanowiskami w firmie Top-Trans? Jak aktualnie wygląda sytuacja w firmie? Jak wygląda proces rekrutacji? Informacje te przydadzą się osobą, które będą aplikowały na te stanowiska.

AG
@Edyta 04.08.2017 10:10
Aktualnie firma Top-Trans poszukuje osób na stanowiska: spedytor międzynarodowy i handlowiec http://top-trans.pl/kariera/. Czy...

Edyta, co do handlowca to nie wiem, ale na spedycji jest fajna atmosfera i można ładnie zarobić. Nie kradną klientów, wiec nie musisz przychodzić ze swoim "portfelem". Młodzi ludzie. Stres jest, bo taka praca, ale wynagrodzenie rekompensuje :-)

master

na maluchu robota ok, 5-6 do zrobienia miesiecznie

larry

kierowcy nigdy nie dogodzisz, wiadomo nie od dzis ale jak tam wyglada praca w biurze? jakie warunki? ktos cos moze powiedziec?

bingo

Polecam dla młodych, ambitnych ze znajmoscia angielskiego do pracy w spedycji. Dobra kasa, fajna atmosfera, duzo wyzwan.

Marek Morawski

Wszystkie posty są czytane przez któregoś z pracownika biurowego i zaraz po niezbyt pochlebnej opinii jest kilka pozytywnych.Ta firma jest pierwsza na którą się wypowiadam niepochlebnie.Jak zwolniłem się z pracy to p.Piotr kazał mi zostawić pojazd na ul.Jagielońskiej w Warszawie i przyjechał odebrać dokumenty i rozliczenia odemnie przy aucie, trzy tygodnie później Straż Miejska zainteresowała się dwoma pozostawionymi zestawami z tej firmy,po czym wysłali mandaty i zapytanie do firmy TOP-Trans a ktoś z biura podał mnie jako użytkownika jednego z zestawów,gdzie ja od tamtej pory do dnia dzisiejszego pracuje w innej firmie.Zestaw którym jeździłem to był szrot,każdą trasę rozpoczynałem i kończyłem w serwisie,pełnia szczęścia na mnie spadła jak łożysko stanęło w naczepie na Anglii i zaczął się problem co i gdzie naprawić.Co do umów to trzeba bardzo uważnie je czytać,bo jest naprawdę duży stos dokumentów i jest dużo kwestii za które można zostać obciążonym i bez pieniążków. Żeby nikt nie mówił że łatwo jest obsmarować kogoś anonimowo to ja się nie muszę kryć. Pozdrawiam i przestrzegam przed firmą Top-Trans z poważaniem Marek Morawski.

TO-TRANS
@Marek Morawski 27.10.2016 23:43
Wszystkie posty są czytane przez któregoś z pracownika biurowego i zaraz po niezbyt pochlebnej opinii jest kilka pozytywnych.Ta...

Panie Marku, pojazd zostawić na Jagiellońskiej, to chyba nie znaczy, gdziekolwiek na zakazie, tylko w miejscu dopuszczalnym. To raz, a dwa: Pan się zwolnił? Bo nam się wydaje, że zakończył Pan karierę po tym jak się okazało, że spalanie z 8 tonami na Anglię wychodziło Panu ponad 40 l, 4 letnią scanią :) A teraz najlepiej uznać, że auto szrot i firma be. Powodzenia !

Marek Morawski
@TO-TRANS 03.04.2017 12:13
Panie Marku, pojazd zostawić na Jagiellońskiej, to chyba nie znaczy, gdziekolwiek na zakazie, tylko w miejscu dopuszczalnym. To...

Całkiem prawdopodobne że 4 letnia Scania paliła 40 litrów przy 8 tonach ładunku,tylko że ja jeździłem Mercedesem Actrosem mp3 w waszej firmie.Auto pozostawiłem na drodze wewnętrznej ,równoległej do ul.Jagielońskiej,nie z własnej woli tylko dlatego że firma Top-Trans nie posiada własnego parkingu i na wyraźne polecenie p.Piotra Dobrawy-pracodawcy.Zresztą jak rozpocząłem współprace z waszą firmą to do auta wsiadałem w tym samym miejscu.I tak,cały czas podtrzymuje że auto i naczepa to były szroty.Jeżeli państwo twierdzą że oczerniam dobre imię firmy(niesłusznie) to proszę skierować sprawę na drogę sądową.Też bym chciał się dowiedzieć kto dokładnie mnie posądza o takie spalanie i że byłem złym kierowcą,jeżeli na świadectwie pracy nie ma żadnych paragrafów na mnie.Pozdrawiam

usf

Mega rozbieżne opinie jedni polecają @jazon jak na przykład ty a inni odradzają nie wiem jak już w końcu jest a waham się pomiędzy wyborem ich a jeszcze jednej firmy czy ktoś mógłby napisać w szczegółach, nie tylko czy poleca czy nie współpracę z nimi? Będę wdzięczny

Jazon

Rzeczywiście w firma jak najbardziej wiarygodna i płaca na czas. Nie miałem do tej pory żadnych problemów prawdziwi profesjonaliści znają się na robocie serdecznie polecam. Współpraca z kimś takim doświadczonym to sama przyjemność

Niezadowolony

Witam spedycja dobra wykonuje swoje zlecenia autka ciągle przeladowane norma jest 2tony ładunku przyczym byłem przewoźnikiem i już upłynęło ponad 70 dni po terminie płatności fv ale tak klienci nie poplacili i niestety sprawa zostaje skierowana na drogę windykacji oraz przed sądowa odradzam współpracy pozdrawiam.

nowa

widzę, że nawet tutaj pełno jest życiowych nieudaczników, frustratów i hejterów, wylewanie anonimowych wiader pomyj, to najlepiej wychodzi w internecie

bird

Byłam na rozmowie i był to stracony czas. "Prezes" grubiański, uważa że zjadł wszystkie rozumy a pani z działu księgowego niby miła, ale pytanie o dzieci nie jest na miejscu. I jeszcze ta licytacja o wysokość wynagrodzenia :/

Top-Trans team
@bird 05.07.2016 13:45
Byłam na rozmowie i był to stracony czas. "Prezes" grubiański, uważa że zjadł wszystkie rozumy a pani z działu księgo...

Szanowna Pani! Nie zgadzamy się z opinią, wyrażoną przez Panią. Prowadzimy rekrutację, w której oceniane (oraz wyceniane!) są umiejętności oraz doświadczenie każdego potencjalnego kandydata/kandydatki. Z pewnością żadna z osób rekrutujących nie zapytała jako pierwsza o dzieci, być może sama Pani o tym napomknęła. Prowadzimy rekrutację z zachowaniem najwyższej dbałości o równe traktowanie potencjalnych pracowników. Nie jest dla Nas jasne, o jakiej licytacji wynagrodzenia Pani pisze. W przeciwieństwie do wielu firm, nie mamy określonej kwoty na dane stanowisko. Jesteśmy w stanie zaoferować tyle, ile kandydat jest w stanie Nam dać. Przykro Nam, że Pani niestety nie podołała. Prosimy się nie poddawać i życzymy wszystkiego dobrego.

porto

Bonzo, z Ciebie chyba niezly szofer musi byc, skad Ty bierzesz te historie? Bo z reala to z pewnoscia nie, jezdzic sie nie chce, tylko pisac opowiesci? A moze aplikowales na kierowce i Ci podziekowali? Najstarszy spedytor? Jak tam pracuja sami mlodzi ludzie, dawno sie tak nie usmialem :)

Bonzo

Nie mają kierowców.A co do wpisów na różnych forach które prześledziłem są podobne.A tak naprawdę to w tej firmie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bałagan,oszukują na każdym kroku.Jak byłem w biurze to słyszałem jak najstarszy spedytor instruował młodego jak ma wciskać kit klientom.

z daleka

Omijać z daaaaleka! Zobaczcie sobie skasowane komentarze np na webarchive! Tutaj sami je piszą!

anonim

(usunięte przez administratora)

rambo piotruś cocacola

Do naiwnych młodych kierowców ! Chcecie być wydymani ? , to idźcie spróbujcie jak to smakuje , TłłoK TRANS wam to umożliwi , szkoda każdych nerwów , a juz na pewno nie przed świętami bo na świętą będziecie pożyczać od providenta Poza tym im nie zależny na pracownikach , tylko na jeleniach co nie upominają sie o swoja kasę . Powiedzą ci lubisz jeździć to jeździj , zapytasz o kasę to odp brzmi - a po co ci kasa? jedź jak lubisz jeździć i ciesz się ze stworzyliśmy ci robotę , no no z nimi takie dialogi były jak se przypomnę to nóż w kieszeni sie roztwiera Idioci do tej pory nie zrozumieli ze ludzie pracują dla kasy , a nie dlatego ze lubią jeździć Naprawdę szkoda nawet najgorszego kierowcy dla tej firmy a juz na pewno młodych bo tylko młodego zniechęcą do zawodu Nie ma tu żadnej zazdrości ani zawiści do Tłłok TRANS do tej pseudo firmy to tylko przestroga dla naiwnych i początkujących bo kiedyś tez byłem młody i niedoświadczony Ale dziś z moim doświadczeniem po przebojach z takimi oszus......ami , to wystarczy mi zamienić 2 słowa z takim pseudo sefem by go rozkminić i obnażyć 1 - podstawowa zasada czytajcie co podpisujecie jak dostajecie plik papierów do podpisania więcej niż 5 KARTEK TO OD RAZU WYCHODŹCIE Z TAKIEJ FIRMY I SZUKAJCIE INNEJ !!!! BO JAK PODPISZECIE WEKSLE TO RÓWNIE DOBRZE MOŻECIE NIE WRACAĆ DO FIRMY PO HAJS BO FORMALNIE I PRAWNIE WAM SIE NIE NALEŻNY

Tadek

Wydaje mi sie ze przyjmuja do pracy, cos ostatnio Szef tak mowil a i na stronie firmowej to rowniez jest. Ja sam pracuje u nich prawie rok i jest ok. Wkleje info ze strony firmowej: "Jeżeli jesteś gotów na współpracę z nami, prosimy o kontakt mailowy: (usunięte przez administratora) Wiec mozna dzwonic.

Michał

No wypłacajom piniadze na czas. Pracuje dla nich juz z 2 lata (transport miedzynarodowy) i nie ma problemow z kasa. Nawet zaliczki daja jak potrzebuje wiec ok.

kutas

Firma Top-trans OSZUKUJE ludzi do pracy.

tom

z tego co wiem, nie rekrutuja ale zawsze mozesz zadzwonic i zapytac

winetu

jazda glownie na italie i anglie, placa na czas, nie ma obaw

pansamopan

spedytor ogarniety, kasa sie zgadza nic wiecej nie czeba

tomas

w koncu ktos uklada jazde, jak trzeba, duzo km, malo stania, jazda, jazda, jazda i kasa w terminie !

klawy

robota ok, kasa w terminie

eldorado

pracuja w systemie 3/1 albo weekendy w domu, fajnie ulozona robota, glownie anglia i wlochy, bez przestojow, polecam tym, co lubia jezdzic

szybki

robota dobrze poukładana, polecam !!

wit

Robota ok, 14 kola do wykręcenia w miesiąc na legalu. Dużo jazdy, zero stania. Tylko dla tych co chca jeździć a nie stać po parkingach

przewoznik

Bardzo dobrze funkcjonuja, szybkie płatnosci i karty paliwowe dla podwykonawcow !! Polecam !! Płaca za każdy km !!

Top-Trans Team
@przewoznik 16.01.2015 16:07
Bardzo dobrze funkcjonuja, szybkie płatnosci i karty paliwowe dla podwykonawcow !! Polecam !! Płaca za każdy km !!...

Dziękujemy za pozytywną opinię.

klient

Należy omijać szerokim łukiem tą firmę, utrzymują się z pieniędzy kontrahentów, dziwne, że jeszcze nikt się tym nie zainteresował.

sp

Firma porażka!!! nikomu nie proponuje pracy z takimi ludźmi! Nie traktują nikogo na poziomie(usunięte przez administratora)

swoj

kurpiel, cola, mustang, musiales miec ostre frustracje nad ranem, ze Ci sie chcialo, a nie mogles czy jak, 7 wpisow w ciagu kilku minut :) wiarygodnosc, ze az zal czytac

coca;-cola

w domu jesteś max 12h jak się wykłocisz po 4 tygodniach , masz wolne od piątku od 18.00 ale musisz dojechać np. do warszawy do domu a następnie musisz wrócić do auta i w poniedziałek być o 8 rano na rozładunku np w biłgoraju

coca;-cola

specjaliści w top transie robią koło4000km w 3tygodnie na magnesie jak się to komuś podoba to zapraszam wtedy można zarrobić

anonim

he magnes musisz zakupić na swój koszt. a firma w razie wpadki ciebie obciąża he he

mustang

5-6 koła ale na magnesie

kurpiel

napisałem wiele opini na temat tej firmy i nadal zjawiają się kierowcy co szukają pracy nic się nie zrobi cały czas będą działać do puki będą przychodzić nowi kierowcy a oni tylko szukają (usunięte przez administratora)co będą dla nich jeżdzić

koy

5-6 kola wykrecisz jak masz checi do jazdy, do tego podstawa, kasa bez problemow, jesli do kotla nie bedziesz zagladal

mustang
@koy 26.06.2013 15:13
5-6 kola wykrecisz jak masz checi do jazdy, do tego podstawa, kasa bez problemow, jesli do kotla nie bedziesz zagladal...

no i oczywiście jak na magnesie pociągniesz ze 2koła

koy

skonczylem w marcu, teraz tylko na skoczka wskakuje, do domu zjezdzasz w teorii co dwa tyg, w praktyce, co trzy, max 4 dni w domu

koy

jezdzilem 5 lat, kasa w terminie, tylko krotkie zjazdy do domu

belfegor

w tej firmie to normalne że nie przestrzega się powszechnie przyjętych norm tu się liczy tylko zysk dla firmy jeśli chcecie podjąć pracę u tych szalbierzy to musicie mieć tego świadomość

iwona

TRAGEDIA Z NIMI NIE PŁACĄ ZA WYKONANĄ PRACĘ FIRMA [usunięte przez administratora], UWAGA JAK KTOŚ CHCE Z NIMI PRACOWAĆ!!!!!!!!!

wqrzony szofer

w zeszlym roku telefonicznie zostalem namowiony bym dla tej firmy wykonal kurs gdyz ich kierowca zlamal noge w niemczech,obiecali polowe podstawy oraz .0,4 plz za km.ten kurs, to droga przez meke brak w aucie kart platniczych oraz zmuszanie mnie do korzystania z mojej karty bankomatowej na ktore konto przelewali mi pewne kwoty na koniec podsuniecie umowy na 25 slownie dwadziescia piec stron formatu A4 umowy wedlug ktorej to ja mialbym im jeszcze doplacic za moja prace bo stwierdzali ze byly opuznienia w dostawie towaru ,nie moglem takiej umowy podpisac ,do dzis nie zaplacili mi za ten kurs,szukam osoby z warszawy ktora pomoze odzyskac mi te pieniadze na dowod mojej pracy posiadam wydruki z tacha kontakt: sztyfcik@o2.pl

Lisek

Szukamy kierowców w transporcie międzynarodowym 1. Podstawa 2000 (niestety na razie brutto... ale będziemy się starać żeby było netto) 2. Dieta dzienna 22 + dieta rozłąkowa liczona od kg żony x 2 - przykładowo żona 55 kg + dieta 110. Opłaca się hodować żonę na masę.. 3. Po przepracowanym pełnym roku karnet na panny leśne do wykorzystania 2000 impulsów/miesiąc. 1 impuls=3 ruchy frykcyjne. Karnet zamienny na misie żelowe, lub landrynki. 4. Płatne od km (zgodnie z prawem - firma jest zarejestrowana na Madagaskarze) 0, 50. 5. Ekwiwalent za noc w kabinie 200. 6. Płatne hotele 3 i 4 gwiazdkowe - własny dowóz do i z hotelu autem osobowym z kierowcą. Wzywa się smsem auto na parking, rano odwozimy. 7. Miła sympatyczna atmosfera w młodym i prężnym zespole. Zatrudniamy same spedytorki -nimfomanki, samotne, do 25 lat, uwielbiające flirt i seks. 8. Auto dla siebie wybiera kierowca - cena zakupowa nie gra roli - najważniejsze jest wrażenie jakie wywołuje na twarzach kierowców z innych firm. 9. Rezerwowane miejsca postojowe na parkingach przy stałych trasach, oraz stolik w restauracji - menu przesyłane dzień wcześniej na laptop (prezent od firmy), możliwość wyboru dań spoza karty. 10. Ubezpieczenie kierowcy i rodziny - pełne i od wszystkiego. 11. Chodaki co roku nowe. 12. Dla samotnych do wybory dmuchana lalka, dmuchany chłopak, kot, chomik, rybki. Co kto lubi. 13. Po 3 latach pracy kierowca zostaje kierownikiem zestawu i dostaje własnego kierowcę do prowadzenia - sam nadzoruje jego pracę. Oczywiście dodatek funkcyjny - 1000 miesięcznie. Chętnych prosimy o składanie podań. Zdajemy sobie sprawę że nasz oferta może być niezbyt konkurencyjna, ale prosimy o zrozumienie - firma się dorabia dopiero. Podobno Kiedyś była taka umowa w TOPie , teraz widać z ocen Troszki podupadli ....

Joanna Ł.

Pracowałam w tej firmie co prawda niedługo, ale moge powiedzieć same pozytywne rzeczy. Kasa na czas, atmosfera na plus. Szefostwo super, pozdrowienia dla[usunięte przez administratora]. Jeśli chodzi o moj staż, to nie był bogaty, ale z tego co zauważyłam nie ma tam rotacji pracowników. Wszyscy, których zastałam pracują od kilku lat. Pozdrowienia[usunięte przez administratora].

Top Trans

Przestrzegam przed współpracą z ta firma wszystkich którzy maja cos wspólnego z transportem

tadek

Skoro większość z was jest taka ponad wszystkich i tylko krytykować potrafi to czemu jeszcze jesteś pracownikami a nie pracodawcami? najmądrzejszych odsyłam do słownika języka polskiego ! Nie pasuje... Fora ze dwora... Za własną fajerę siadać i zbijać kokosy. A po roku zobaczymy jak będzie się powodzić cwaniaczki ![usunięte przez administratora]

xxx

jesli chcesz jezdzic to napewno lepiej nie trafisz ale jesli chcesz uczciwie zarobic to trafiles w bagno

revers

jak chcesz jezdzic i zarabiac godziwe pieniadze, lepiej nie trafisz. jak szukasz kasy w bakach, a "roboty" na parkingach przy butelce, to bedziesz mial duzo powodow, zeby pisac bdury na necie. szefostwo mimo, ze mlode, to kasy pilnuje. i swojej i twojej. bardzo dobra robota, pod warunkiem, ze lubisz jazde i chcesz zarobic uczciwie. 14000 km legalnie na tacho miesiac w miesiac , co 2 tydzien w domu. i tak od 2 lat

anonim

w top transie nikt nie pracuje od lat.Chyba cie sie cos pomyliło.

szofer

ja pracuja w top transie od lat i kase mam zawsze na czas a i zaliczka jak potrzeba tez jest, wezta sie lamusy do roboty anie brednia wypisujesz

Zostaw opinię o Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa