Oxyline

• Ksawerów
  • Petrykozy
  • Kolonia Wola Zaradzyńska
  • Chechło Pierwsze
Bełchatów - Oxyline Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Pabianice
  5. Opinie o Oxyline Sp. z o.o.

Opinie o Oxyline Pabianice

Nie przegap nowości o Oxyline Sp. z o.o.!

znawca

21.02.2024 16:13

Firma z cyklu na końcówce. Nie polecam. W tej samej branży ale w innej firmie można zarobić znacznie więcej. Na rozmowie wszystko wydaje się super, niestety później okazuje się, że swoje 5 minut firma ma już dawno za sobą. Co chwilę problemy, szukanie, czasami dziury w całym. Osób z którymi można realnie popracować już praktycznie nie ma. Liczy się tylko kto co powie i czy to co powie jest zgodne z tym co myśli Szef. Niestety

Oxyline spółka z.o.o

21.12.2023 18:23

Super firma rzetelna oraz super Pani Dyrektor niosąca dużo pomocy Pani Katarzyna Karuzela

pytalski

03.01.2024 15:53

Dobre warunki? W większości firm za tą samą pracę znajdziesz znacznie lepszą płacę. Niestety swoje 5 min ta firemka ma już za sobą co widać i czuć. Każdy po cichu szuka pracy i jak coś znajdzie to ucieka. Szkoda czasu i życia aby tam pracować.

Bogdano

04.01.2024 00:13

Zgadza się. Z tego co wiem to przestają płacić za samo przychodzenie do pracy lub siedzenie na zdalnym. Nie wszystkim to odpowiada. Jako wieloletni kontrahent mogę tylko dodać że rzetelna firma i bardzo pomocna w trudnych czasach.

01.03.2021 09:34

Czy pracownicy Oxyline Sp. z o.o. chętnie uczestniczą w różnych formach integracji?
    jhgfdg

20.06.2023 16:32

Decyzje jak był źle podejmowane tak dalej są podejmowane złe decyzje. W Oxy nic się nie zmieni i nie warto oczekiwać zmian. Produkcja ledwo dyszy. Firma z cyklu "na końcówce".
    Roman

29.06.2023 11:21

To prawda produkcję ledwo dyszy, wszyscy są na umowach na 3/4 etatu, sporo ludzi sama odeszła a podejrzewam, że po sezonie urlopowym odejdzie jeszcze kilka osób. Atmosfera jest ciężka nie ma ludzi od danego stanowiska, wszyscy są od wszystkiego czyli jesteś bo jesteś a jak nie to nic się nie stało. Dochodzi nawet do tego, że pracownicy są wysyłani na postojowe i jest to loteria w który dzień to nastąpi. Szkoda czasu i zdrowia na tą pracę bo to jest jak bomba z opóźnionym zapłonem. Napewno sytuacja się już nie poprawi a firma jest jak Titanic na pewno zatonie to tylko kwestia czasu.

27.12.2022 08:49

News image

01.11.2022 11:01

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Oxyline Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    asdfvg

25.11.2022 12:08

Nadgodziny robisz "na chwałę i rozwój Oxyline".
    sertyhgfd

14.12.2022 13:50

Pracujesz w ustalonych godzinach a co robisz w swoim prywatnym czasie to inna sprawa. Tak czy inaczej kokosów nie oczekuj
    asdfvg

25.11.2022 12:07

Niestety, polityka szefa (nachapać się) doprowadziła do tego o czym wszyscy mówili, czyli tego że stali klienci uciekli. Szef zapomniał że pandemia kiedyś się skończy i dzisiaj cóż, płaci za to cenę. Obecnie ta firma to tonący statek, ale to jest jak za jej prowadzenie wiał się nowobogacki, który nie ma pojęcie o czymś takim co się nazywa szacunek.

28.11.2022 01:35

Chyba odwrotnie. Dzięki dobrej polityce w covidzie i po nim, nie było żadnych zwolnień. Nikt nie uciekł. Wszyscy w branży mają teraz problemy z wiadomych przyczyn. W Oxyline szefostwo utrzymuje bardzo zwiększony w covidzie skład osobowy niezależnie od bieżących problemów. To może nie trwać wiecznie, ale jeśli ktoś rzetelnie pracuje to raczej nie ma się czego obawiać.

19.09.2021 11:34

Jaki jest wkład kierownictwa Oxyline Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
    xxxxx

06.10.2021 17:11

To zależy na jakim dziale pracujesz. Jeśli trafisz na produkcję to jesteś się w stanie dogadać i atmosfera pracy całkiem ok. Jeśli trafisz do BOKu do nawet nie próbuj. Pani (usunięte przez administratora)woda sodowa już dawno uderzyła do głowy. Nie ma o niczym pojęcia a próbuje wszystkim zarządzać.
    Xxxyyyzzzz

14.10.2021 10:07

Żaden

10.06.2021 11:08

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Oxyline Sp. z o.o.?
    XXXCheato

15.06.2021 21:23

Jak szefowi się zachce to dostaniesz.

22.06.2021 13:37

W odpowiedzi …..POLITYKA FIRMY jest zgodna z obowiązującym KP, tak więc każda zrekrutowana osoba przyjęta zostaje na okres próbny 3 miesięcy, po spełnieniu wzajemnych oczekiwań otrzymuje rzadko umowę na czas określony, często na czas nieokreślony.

01.04.2021 12:52

News image
    klient

07.11.2020 02:43

czy maseczki ktore produkuje ta firma FFP3 z certyfikatem z 2012 roku a rozrywające się przy brodzie i potem trzeba szyć bo na rynku są po 26zł nadają się jako wielorazowe na czas pandemii czy jak w instrukcji na zmianę 8h tylko

22.03.2021 13:41

Naszym celem jest dostarczenie wysokiej jakości półmasek filtracyjnych, które zapewnią bezpieczeństwo pracownikom i ich rodziną przy pracy. W dobie pandemii skoncentrowaliśmy swoje działania, na dostarczeniu produktów do kluczowych sektorów. Nadal zachowujemy naszą przejrzystą strategię sprzedaży. Zbudowaliśmy sieć dystrybutorów opierając się na doświadczonych i profesjonalnych podmiotach i agentach działających według najwyższych standardów etycznych.

01.04.2021 12:33

Mamy na rynku silną pozycję. Jesteśmy polskim dostawcą. Dbamy o relacje z klientem. Współdziałamy z naszymi odbiorcami i wspieramy dystrybutorów. Obecnie jak i w przeszłości, jesteśmy i będziemy przedsiębiorstwem, które działa na rzecz poprawy bezpieczeństwa, ale istotnym elementem jest dochód firmy. To on pozwala rozbudowywać park maszynowy, zwiększać zatrudnienie, poprawiać warunki pracy, polepszać uposażenia, zabezpieczać pracowników i minimalizować ich ryzyko zachorowania. Szczególny rok 2020 pokazał nam jak nasza cała grupa pracownicza, identyfikuje się z misją firmy. Za to DZIĘKUJEMY. Dzięki temu możemy działać dalej i będziemy.

29.01.2021 15:16

Ochrona dróg oddechowych jest naszym priorytetem. Do oferty naszych produktów, dołączamy kolejną ofertę zabezpieczeń dróg oddechowych.

18.11.2020 12:31

Czy jest możliwość pracy w Oxyline Sp. z o.o. na część etatu?
    Xxxxx

24.11.2020 22:53

Kwestia dogadnia z jednym z Szefów. O ile na produkcje możesz próbować o tyle jeśli chodzi o całą resztę to wiesz mi aż tak źle się nikomu nie życzy.
    Tomasz

12.11.2020 15:04

Firma jest budowana przez odpowiedzialnych pracowników, którzy działają na rzecz jej rozwoju. Chcesz być wysłuchany i masz odwagę powiedzieć, że stoisz przed trudnymi dla ciebie wyzwaniami - to kierownicy Ci pomogą. Wynagrodzenie jest dobrane do zakresu obowiązków i umiejętności. Cele są jasno określone, a warunki na każdym miejscu są poprawiane i polepszane. Chcesz pomóc w rozwoju firmy i masz wewnętrzną siłę do działania TAKICH LUDZI SZUKAMY. Magazyny - stan dobry, dokupowane są zarówno maszyn w celu polepszenia warunków pracy, jak i poprawione warunki budynków. Dokupowane zadaszenia, klimatyzatory ( na magazynie), wózki widłowe samojezdne. Firma inwestuje w szkolenia pracowników - regularnie. W ramach opieki nad pracownikami i ich rodzinami w tym roku przeznaczyła część produkcji dla wewnętrznych interesariuszy rozdając półmaski, kiedy w sklepach i hurtowniach nie były one dostępne. Uważam, że trochę opinii pozytywnych, szczególnie od wieloletnich pracowników z wiązanych z firmą brakuje na serwisie. A nie boje się powiedzieć, że dla wielu z nas ta FIRMA to więcej niż zwykły zakład pracy, bo sami zapraszamy ludzi z naszych rodzin, by przyszli tu pracować. STABILNA, NOWOCZESNA, OTWARTA NA POMYSŁ.
    Xxxxx

24.11.2020 22:37

Wazelina lvl master. Jeśli chcesz się podlizywać kosztem innych i trzymać palca w (usunięte przez administratora) prezesowi co już od jakiegoś czasu robisz to chociaż nie rób tego tutaj. Sporo z tych ludzi których zaprosiliście uciekła bo kiedy dawali swoje pomysły i mówili jak jest naprawdę to na każdym kroku im pokazywano że są idiotami którzy nie mają o niczym pojęcia. Na stanowiskach są ludzie którym brakuje kompetencji i wiedzy bo CEO zamiast prawdy woli słyszeć przytakiwanie i takich ludzi poszukuje. Wśród ślepców jednooki jest królem. I co ważne SZACUNEK którego prezes tej firmy kompletnie nie ma do nikogo.

24.11.2020 22:49

Kolega Tomasz pominął ważny aspekt a mianowicie zarobki. Niestety w porównaniu do konkurencji tutaj wygląda to bardzo słabo i sam na nie często narzeka tylko nie ma jaj i nie potrafi powiedzieć tego głośno. To samo stanowisko u konkurencji jest opłacane dużo lepiej. Aushiwtz też było więcej niż tylko obozem i w tym samym kontekście to też nie jest zwykły zakład pracy. Nacharujesz się a i tak zawsze będzie źle. Koledze T chyba zapłacili za pozytywną opinię, albo nie ma już jak się podlizać.

Kontakt - Oxyline Sp. z o.o.

Piłsudskiego 23 95-200 Pabianice

Branża główna: Przemysł ciężki

31.10.2020 23:38

Takiego syfu dawno świat nie widział. Kierowniczka tego czegoś to kompletne nieporozumienie tak jak i cała reszta. Ogólne warunki pracy jak dla bydła nie dla ludzi ,dach dziurawy brak ogrzewania i bałagan na magazynie. Magazyny to tak naprawdę postkomunistyczne garaże ,które nigdy nie widziały żadnego remontu. Zarządzający tym czymś to kompletne durnie którzy nie powinni nawet krów pasać a co dopiero brać się za zarządzanie grupą pracowników. Prezes tego czegoś jak to przypadło na człowieka "Dbającego o pracowników' wolał zakupić sobie nowego hybrydowego lexusa zamiast poprawić stan magazynu. Nigdy nie ważcie się tam nigdy pracować dobrze wam radzę.

31.10.2020 23:34

Takiego syfu dawno świat nie widział. Kierowniczka tego czegoś to kompletne nieporozumienie tak jak i cała reszta. Ogólne warunki pracy jak dla bydła nie dla ludzi ,dach dziurawy brak ogrzewania i (usunięte przez administratora) na magazynie. Magazyny to tak naprawdę postkomunistyczne garaże ,które nigdy nie widziały żadnego remontu. Zarządzający tym czymś to kompletne durnie którzy nie powinni nawet krów pasać a co dopiero brać się za zarządzanie grupą pracowników. Prezes tego czegoś jak to przypadło na człowieka "Dbającego o pracowników' wolał zakupić sobie nowego hybrydowego lexusa zamiast poprawić stan magazynu. Nigdy nie ważcie się tam nigdy pracować dobrze wam radzę.

18.09.2020 22:57

Takiego (usunięte przez administratora) na kółkach to nigdzie nie widziałem, a w paru firmach już pracowałem. Pracuję tutaj od niedawna, ale nie myślałem że taki kanał jeszcze istnieje. Prezesik tej firmy to arogancki, narcystyczny teoretyk który kompletnie nie szanuje ludzie. Lubi otaczać się ludźmi którzy zawsze przyznają mu rację. Duże ambicje, ale niestety bardzo słabe przygotowanie. Chaos decyzyjny, zmiany zasad w zależności od sytuacji ,aby zawsze było "na jego". Gościu dyrektorem zrobił kobietę która nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi, ale udaje że wie jak to robić. Za ciężką pracę nie usłyszysz dobrego słowa, ale zawsze marudzenie, zawsze wszystko źle itd itp. Firma tylko dla tych którzy lubią trzymać palca w zadzie przełożonym.

13.05.2020 12:16

Jaka średnia wieku na magazynach?

30.07.2020 17:32

Różna. Rotacja jest ogromna bo wszyscy uciekają.

30.04.2020 13:10

Czy Oxyline Sp. z o.o. praktykuje "luźne piątki"?
    1a2b3c

12.05.2020 17:33

Nie, Oxyline praktykuje "hardcorowe piątki" bo trzeba dobić ludzi przed weekendem aby mieli po co odpoczywać.
    Gosia

04.01.2020 14:34

@abc a co to znaczy ? Jesteś pracownikiem tej firmy ? Powiedz coś więcej o warunkach zatrudnienia!
    abc

07.01.2020 23:16

Warunki są bardzo kiepskie, magazyny w garażach, wymagania duże ale nie dostaniesz narzędzi do ich realizacji. Wszystko zawsze źle (bez względu na to czy pracujesz 8h czy 12h). Prezes tej firmy to narcystyczny teoretyk dla którego wszystko to 15 min, na dodatek nie szanuje ludzi Atmosfera w firmie bardzo zła.
    lala

10.07.2018 10:48

Miałem przyjemność rozmawiać z Prezesem tej Firmy, w temacie zarobków facet przedstawił dość osobliwą teorię. Mianowicie, nie może zapłacić tyle (kwota...), bo to by pracownikowi wystarczyło i by się nie starał. Domyślam się zatem, że Firma płaci tyle aby pracownikowi nie wystarczyło -:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Oxyline?

były pracownik

01.07.2018 19:03

Szczerze odradzam, umowa o pracę to "zleceniówka". Wszystkie soboty pracujące nawet sobota w nocy. Brak socjalu i śmieszne dodatki za sobotę a obowiązków jest coraz więcej. Ogólna atmosfera jest bardzo ciężka bo cokolwiek się nie powie to od razu wszyscy wszystko wiedzą. Ogólnie praca jedynie na przetrwanie.
    Osoba

13.06.2018 07:07

@magazyn, to "kto z kim" nie powinno Cię interesować i takie komentarze są nie na miejscu. Nie mniej faktycznie ta Firma to zadziwiający twór. Z jednej strony władze deklarują chęć rozwoju, z drugiej mentalnie do tego nie dorosły. Permanentny monitoring i inwigilacja, co najmniej dwie osoby prawie non stop obserwują gdzie jesteś, ile razy zamknąłeś drzwi w aucie, z jaką prędkością jedziesz i którędy. Podobnie jest z Twoją korespondencją, każdy mail otrzymany lub wysłany podlega "oględziną". Przecież te osoby muszą mieć uzasadnienie dla swojego średnio potrzebnego jestestwa w Firmie. Tak naprawdę sytuację są w stanie zaakceptować jedynie osoby którym wszystko wisi lub o mentalności niewolnika. A tacy z pewnością nie przyczynią się do rozwoju Firmy. Zarobki bardzo słabe.
    Michał

30.01.2018 18:16

Witam, czy ma ktoś aktualne rozeznanie co i jak w tej firmie. Poszukują nowego PH, czy macie może info jakie warunki tj. narzędzia pracy i ogólna atmosfera. Dzięki za wszystkie pomocne odpowiedzi.
    magazyn

19.02.2018 15:51

Tak, szukają, ale zdobędziesz dla nich klientów, rozbudujesz rynek i tak Cie kopna później w cztery litery. Szkoda czasu na te firmę, nowobagacki ją założył i dodatkowo popycha kierowniczkę BOK-u, a ona nie dość, że po zawodówce to jeszcze (usunięte przez administratora) zdobywa uznanie prezesa.
    FTM

04.06.2017 11:59

Mała, ale zarobiona firma. Jest masa różnych pracodawców na rynku, ten na pewno wyróżnia się stabilnością. Jeśli pracujesz uczciwie to masz pracę na stałe.
    123456......

31.01.2017 23:25

szkoda życia na tą firmę w sumie jak na wiele innych :) najlepiej założyć własną firmę tylko jak to zrobić hmmm...........
    sodówkw

28.05.2014 17:45

co masz na myśli, że sodówka tego z oxyline uderza do głowy? dzień dobry nie odpowiada? :) odp, pliz.
    mazi

28.05.2014 13:17

Funkcjonuje tu pewien dualizm... Z jednej strony młody, dynamiczny, uczciwy i wizjonerski prezes, który potrafi słuchać opinii swoich pracowników, z drugiej prokurent, który przypomina raczej mentalnego dinozaura. Generalnie atmosfera OK. płace zależne od zaangażowania i efektów. Uważać należy jedynie na owego prokurenta, któremu sodówka zbyt często uderza do głowy

Zostaw merytoryczną opinię o Oxyline Sp. z o.o.