Opinie o Rafcom Rafał Ziółkowski w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Rafcom Rafał Ziółkowski. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Rafcom Rafał Ziółkowski o rekrutacji.

Branże: Naprawa i konserwacja maszyn

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Rafcom Rafał Ziółkowski w Warszawa

baner wywiady
Obecny pracownik Nowy wpis

Pracuję w tej firmie już prawie 10 lat. Atmosfera w pracy bardzo fajna, możliwość podnoszenia kompetencji i awansu. Wypłaty zawsze na czas. Możliwa praca zdalna jest również dużym plusem. Każdy pracownik ma dofinansowanie do karty multisport oraz ubezpieczenia zdrowotnego i NNW.

Jak wygląda sprawa grafiku w RAFCOM. Czy pracodawca idzie na rękę?

@Pytanie

Chodzi o pracę na magazynie? Bo w biurze nie ma grafików, są stałe godziny pracy.

Irena
@Pracownik

Możesz zdradzić szczegóły tego grafiku? Mój brat szuka pracy ale ciekawe w jakim systemie zmianowym pracuje magazyn?

Rafał Nowy wpis
@Irena

Magazyn pracuje 7-15 lub 13-21, ewentualnie godziny mogą być inne w zależności od potrzeb firmy

ArturW Nowy wpis
Klient

Od lat to mój dostawca materiałów eksploatacyjnych. Szybka realizacja i kompetentne osoby (Grażyna i Magda z Wrocławia) i co najważniejsze: dla nich nie istnieje niemożliwe a w tej branży to bardzo ważne. Polecam!

KAMIL

Pracodawca ok, wypłaty w terminie, premie są, godziny pracy też ok. Polecam! Praca na magazynie.

Alicja Nowy wpis
@KAMIL

A w jakich godzinach się pracuje na magazynie ? Wysokie są te premie i co miesiąc się je dostaje ? I generalnie ciężko jest fizycznie?

Jak oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej w firmie RAFCOM? Jakich rad mógłbyś udzielić osobie, która rozważa skorzystanie z zaproszenia na spotkanie w tym miejscu? Czy poleciłbyś jej, a może odradził wykorzystanie szansy?
PRACOWNIK

Dobrze się pracuje w tej firmie, wypłaty są zawsze na czas, premie też, godziny pracy ok. Jeśli pracownik chce chodzić na szkolenia, pracodawca nigdy nie widzi problemu i wysyła.

Czy rozmowa kwalifikacyjna do Rafcom Rafał Ziółkowski odbywa się w siedzibie firmy?

@Pytanie

Tak. Odbywa się w siedzibie Firmy.

Irena
@pracownik

To jest zwykle tylko jedna rozmowa czy jest więcej etapów? Dają odpowiedź zwrotną nawet jak nie zdecydują sie na zatrudnienie?

Małgorzata
@Irena

Zależy na jakie stanowisko, czasem jest jedna rozmowa poprzedzona rozmową telefoniczną, a czasem więcej. Przy dużej rekrutacji, nie ma możliwości zadzwonić do wszystkich pracowników z informacją, że wybrało się kogoś innego, niemniej jak Pani zadzwoni i się zapyta to uzyska taką informację.

Jaki jest okres rozliczeniowy w RAFCOM? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

@Pytanie

do 15 wynagrodzenie jest zawsze na koncie.

szef
@Gosia

zgodnie z prawem wynagrodzenie musi być na koncie do 10 każdego miesiąca za miesiąc ubiegły - i tak jest w Rafcomie

@szef

Do 15 mają wypłatę osoby na kontrakcie, oczywiście osoby na umowie o pracę mają zawsze wypłacane w terminie.

Wanda

da ktoś znać jak tu się pracuje jako specjalista ds reklamacji? widziałam, że szukają i tak wstępnie sprawdzam warunki. widziałam opis stanowiska i benefity. a co z wynagrodzeniem? jakiego można się spodziewać i czy są tu jakieś premie?

Na nic nie mogą liczyć. Szkoleń jak na lekarstwo a profesjonalnych to już wogóle. Liczą się tylko cyfry nie człowiek. Masz być maszyną do sprzedaży a i tak będzie zawsze mało. Traktowanie pracowników bardzo nie sprawiedliwe, są równi i równiejszy. Jedni zarabiają za nic bardzo dużo a drudzy nie zarobią nawet połowy choć tyrają jak woły. Właściciel mało zainteresowany atmosferą i tym co się dzieje w firmie a Pan menager to terrorysta i nie profesjonalny gbur, który ma swoich ulubieńców!Co do umowy to co innego obiecują a co innego jest w rzeczywistości. O uczciwej umowie można zapomnieć. Ogólnie nie polecam!

Obecny pracownik
@Pracownik

Ja się z Twoją wypowiedzią nie zgadzam, gdyż uważam, że i atmosfera w pracy jest fantastyczna i zarobki nie są złe. Jak ktoś chce się szkolić - nie ma problemu. Niestety zdarzają się osoby, które siedzą i myślą, że ktoś za nich będzie myślał i mówił im, może na szkolenie się wybierzesz, może zadzwonisz do klienta załatwić sprawę? Takie bierne osoby tylko narzekają zamiast tę energię poświęcić na pracę i wykazać się jakąś kreatywnością. W firmie pracuję już ponad 5 lat, a są osoby które pracują od początku powstania firmy. Odchodzą Ci, którzy szukają czegoś innego, albo nie odnalazły się w takim rodzaju pracy . Szczerze polecam pracę w tej firmie!

Gosia

W chwili obecnej firma poszukuje osób na stanowisko magazyniera. Obowiązki: - przyjmowanie dostaw - przygotowywanie dostaw dla klientów - sprawdzanie zgodności przygotowywanych zamówień z dokumentem sprzedaży - obsługa urządzeń magazynowych - sprawdzanie stanów magazynowych Wymagania: - uprawnienia UDT na wózki widłowe (nie jest to warunek konieczny) - praktyka pracy na magazynie wysokiego składowania - praktyka pracy na skanerach - umiejętność pracy w zespole - zaangażowanie i odpowiedzialna postawa w trakcie powierzonych zadań Oferujemy: - umowę o pracę - pracę w systemie dwuzmianowym: 10-18, 13-21 - pracę w młodym i dynamicznym zespole - benefity: pakiet medyczny, kartę Multisport

Mocarz

Ile mogę zarobić w Rafcom. Zainteresowany jestem praca w biurze. Proszę mniej więcej minimum czy jakaś widełki od do. Może ktoś podać.

@Mocarz

Wszystko zależy na jakie stanowisko chcesz aplikować, niemniej zarobki nie są złe:)

Firma ma już stosunkowo długi czas działania w branży i ciągle się rozwija, polecam prace.

Pracus

Prawda jest taka ze na dobre pieniadze starając się można liczyć, kwestia podejścia do pracy, lata lecą, a kasa się zgadza. Dobry stabilny zespol. Narzekają nieroby i leserzy. Szef jest uczciwy i charakterny. Liczą się dla niego zasady i uczciwość.

Pracus
@Pracus

Co by nie mówić Rafal jest uczciwy!!

Maja

@Pracownik - czy pomimo wielu negatywnych czynników podczas pracy w RAFCOM możesz powiedzieć, że udało Ci się znaleźć tu cenne doświadczenie zawodowe? Czy jest coś, co było pozytywne podczas zatrudnienia w tej firmie? Konkretne informacje o pracodawcy będą pomocne dla osób zainteresowanych ofertami pracy. Warto przedstawić zarówno plusy i minusy współpracy z danym pracodawcą.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja

Obecnie firma poszukuje osób do pracy jako SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY. Oferuje między innymi profesjonalne szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kompetencji. @digidigi wspominałaś/wspominałeś wcześniej na temat tego, że praca w RAFCOM rozwija. Na co dokładnie mogą liczyć potencjalni pracownicy firmy? Jakie szkolenia oferuje pracodawca?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
digidigi

Oczywiście, że to daje duże możliwości @eop. Ogólnie u nich praca bardzo rozwija.

ludek

Firma bardzo w porządku, atmosfera miła, na luzie, zarobić można, złego słowa powiedzieć nie mogę.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Rafcom Rafał Ziółkowski - Warszawa

• Jak się pracuje w Rafcom Rafał Ziółkowski?

Zobacz opinie na temat firmy Rafcom Rafał Ziółkowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Rafcom Rafał Ziółkowski?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 3 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Rafcom Rafał Ziółkowski
3.5/5 Na podstawie 11 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)