Odradzam WSZYSTKIM nawet uczestnictwa w rekrutacji do firmy krka. Zero profesjonalizmu a o komunikacji w firmie i szacunku do potencjalnego pracowanika nie ma mowy. Uczestniczyłem w dwoch etapach pierwszy z kierownikiem regionalnym drugi w warszawie w siedzibie z dwoma kierownikami ds marketinku i sprzedazy. PO czym dostalem informacje ze dostalem ta robote i zapraszaja na szkolenie itp itd, co wiecej wyslali mi komplet dokumentow skierowania na badania i LIST INTENCYJNY!. Po czym zadzwonili po kilku dniach ze jednak jest ,,reorganizacja w firmie i nie ma wakatu,, no kpina po prostu. zeby tego bylo malo okazalo sie ze robote dostal koles ktory na I etapie z pania regionalna pokazywal sobie cos w telefonie i generalnie wygladalo na to ze znaja sie od lat. jezeli chodzi o warunki zaproponowali mi 2700 na reke aurisa a premiach nic nie wpsominali. Gdy tylko sie dowiedziałem ze chlopak z I etapu pracuje i jednak był wakat i wybrali po prostu znajomka a mnie najzwyczajniej w swiecie oszukali zadzwoniłem tam i prosilem o nr do kierownika. natomiast pani z hr mocno zmieszana jak wymowilem nazwisko osoby ktora zaczela prace za mnie i to ze wyszlo jej klamstwo z reorganizacja powiedziala ze musi konczyc bo ma sporkanie z prezesemi oddzwoni. KPINA jedna wielka!. dlATEGO KAZDEMU ODRADZAM NA PRAWDE! JEZELI chcecie mimo to uczestniczyc w rekrutacji to pytania jakie padaly np. 10 rzeczy ktore mozna zrobic dlugopisem poza pisaniem. dlaczego chcesz byc przedstawicielem co zrobisz gdy jest kolejka a ty musisz za 20 min byc w innym miejscu, jak sprawdzisz ze lekarz przepisuje twoj lek a nie oszukuje cie, mocne strony , czego nie lubisz w ludziach, co wiesz o firmie. i inne rzeczy wyksztalcenie wczesniejsza praca itd. teraz pracuje dla konkurencji firmy krka. jstem bardzo zadwoolony kasa o niebo lepsza premie socjal! i przede wszystkim szacunek dla ludzi!. Pozdrawiam wszystkich repow,