Bzdury, o czym Ty człowieku piszesz, pracowałem w tej firmie ponad dwa lata i bardzo dobrze to wspominam. Umowę dostałem od pierwszego dnia pracy jako sprzedawca, bardzo miły zespół, chętny do pomocy. Jeśli chodzi o listę obecności to na zapleczu wisi grafik na cały miesiąc. Jedyny minus to sporo godzin ale jest to zrekompensowane naprawdę dobrą wypłatą. Reasumując pracę bardzo polecam.
19.04.2017 02:57
Dokładnie! Wspominam świetnie, niestety musiałem zrezygnować z powodu powrotu na studia.
ZS
31.03.2017 18:47
umowa zlecenie
mobbing
ponad 200h w miesiacu - sb, nd , święta
od 9-24
pierwsze dwa tygonie bez umowy -niby okres próbny, bez ubezpieczenia, jak się nie sprawdzisz to nawet mogą Ci nie wypłacić, brakt list obecnośi, wszystko na gębę, lewe umowy na sprzątaczkę. Aż dziwne, że PIP i Skarbówka się do nich nie dobrały.
Nie Polecam !!!
Zostaw merytoryczną opinię o Krakow Souvenirs
Nie przegap nowości o Krakow Souvenirs!
Krakow Souvenirs
Kraków
Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Krakow Souvenirs. Przeczyta...