DSA Investment WROCŁAW

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o DSA Investment S.A. WROCŁAW

Opinie o DSA Investment WROCŁAW Wrocław

WebsiteIconDSA Investment S.A.

Nie przegap nowości o DSA Investment S.A. WROCŁAW!

Grażyna Dyluś

28.09.2022 22:21

Mój pierwszy kontakt z firmą DSA to rok 2003. Wtedy jeszcze nie wiedzialam, jak bardzo odmieni się moje życie zawodowe ale postanowiłam zrezygnować z etatu i związać się tylko z tym Partnerem. To byla doskonała decyzja. Pracuję nieprzerwanie 19 lat i nigdy nie żałowałam tego kroku. Profesjonalizm, dbałość o klientów, pracownika, transparentność wynagradzania, awansów to to, co mnie przekonuje od lat. Dzięki tej współpracy jestem w miejscu, którego nigdy pewnie bym nie doświadczyła, pracując na etacie w budżetówce. Oczywiście to miejsce nie jest dla malkontentów i ludzi, którzy czekają na mannę z nieba. Praca z klientem jest pracą trudną i jeśli nie potrafisz zarządzać swoim czasem, wyznaczać celów i dążyć do nich, nie wykazujesz się samodyscypliną to szkoda czasu, to miejsce nie dla ciebie. Ale.... jeśli posiadasz to, o czym wspomniałam powyżej - polecam. Z tą firmą osiągniesz sukces i wejdziesz na zupełnie inny poziom swojego życia - nie tylko finansowy.
    Katarzyna Kuczma

27.09.2022 20:44

Mija 8my rok mojej współpracy z DSA i śmiało mogę szczerze powiedzieć że to był dobry czas. Czas zmian, rozwoju zawodowego i osobistego, czas budowania siebie i własnej marki. Firma dba o swoich klientów jak i współpracowników. Stwarza możliwości, daje wsparcie i podąża za zmieniającym się otoczeniem rynkowym. Cenię sobie tutaj elastyczny czas pracy, brak szklanego sufitu, wsparcie Dyrektora, wspaniałych ludzi i najpiękniejsze wycieczki dookoła świata. Polecam ❣️
    Konrad Nadłonek

27.09.2022 20:30

Z GK Votum związany jestem od 2012 roku. MIałem tą przyjemność i szczęście uczestniczyć tu w kilku projektach które dawały szanse nie tylko na rozwój ale tez niosły realna pomoc naszym Klientom. Niewątpliwie jednak projekt w który zaangażowałem się od 2017 roku zmienił finansowo nie tylko moje życie ale tez wielu naszych klientów którym pomogliśmy unieważnić ich wadliwe kredyty frankowe przez co daliśmy realną pomoc i spokój na kolejne lata. Mam to głębokie poczucie ze pracuje z najlepszymi, rozwijam się i zarabiam . Z czystym sercem polecam współpracę z Votum .
    Krzysztof Ś

27.09.2022 19:07

Pracuje w tej firmie już 7 rok. Wcześnie pracowałem w 3 innych firmach i szczerze powiem tej już nie zmienię. Sam układam sobie czas pracy, decyduje ile i jak chce pracować. Zewsząd pomoc jeśli tego potrzebuje czy poprzez szkolenia zewnętrzne czy to we własnej dyrekcji. Wypłaty ponad przeciętne ( uzależnione od wyników) i zawsze na czas, o wycieczkach zagranicznych co rok nawet nie wspomnę (oczywiście darmowe - uzależnione od wyników). Ciesze się że tu pracuje
    AgnieszkaSocha

27.09.2022 18:12

Wiarygodny i rzetelny pracodawca. Sympatyczni ludzie, możliwość rozwoju i awansu. Polecam.
    Adam Holc

27.09.2022 17:00

Mam przyjemność pracować w Grupie Kapitałowej Votum SA, w tym spółce DSA Investment SA nieprzerwanie od 2005 roku! Jeżeli szukasz pracodawcy, z którym chciałbyś/chciałabyś związać się na wiele lat, poczuć bezpieczeństwo zatrudnienia, nie zamartwiać się o własną przyszlość, mieć absolutną pewność wypłacalności wynagrodzeń (docierają do mnie sygnały, że w dzsiejszym świecie coraz trudniej o takie gwarancje!), a przy tym: osiągać dochody, o których wysokości sam/a decydujesz, pracować w projektach, gdzie nie tylko zarabiasz ponad przeciętnie, ale poprzez swoje zaangażowanie w sposób bezpośredni pomagasz innym ludziom, masz nieograniczone możliwości rozwoju i awansów, a do tego wszystkiego korzystasz z fantasycznych programów motywacyjnych jak np egzotyczne wycieczki (w trakcie swojego zatrudnienia miałem okazję zwiedzić niemalże cały świat!) to moja rekomendacja do zatrudnienia właśnie w tej Firmie jest dla Ciebie! Serdecznie zapraszam Adam Holc
    Teresa Jaros

27.09.2022 16:06

Z Firmą związana jestem od 17 lat , Profesjonalizm i dbałość o naszych klientów to podstawa. Bieżące szkolenia i podnoszenie kwalifikacji współpracowników zapewniają wysoką jakość obsługi. Możliwość awansu , terminowe realizacje wypłat , system nagradzania najlepszych, świetna atmosfera powoduje że jesteśmy tutaj już tyle lat . Polecam i zachęcam do współpracy.
    Tomasz Korulczyk

27.09.2022 14:09

Do DSA trafiłem ok. 2 lata temu. Choć moi bracia pracowali już dla DSA dłużej i namawiali mnie od dłuższego czasu to nie mogłem sie do tego przekonać. W końcu jak poszedłem na tacierzyński w pracy to rozpocząłem współpracę z DSA i to był strzał w 10. Obecnie jestem dwuzawodowcem i zredukowałem mój etat w IT na rzecz współpracy z DSA, a jak wiadomo branża IT jest bardzo dobrze opłacana. Współpracuję i zamierzam współpracować dalej bo: 1) nigdy nie było problemy z terminami płatności oraz z rozliczeniami z firmą 2) firma zachowuje się lojalnie wobec lojalnych pracowników / współpracowników 3) poza finansami w tym wszystkim nie jest gubione to co najważniejsze, czyli człowiek, co dość często się zdarza w wielu korporacjach 4) jest to firma Polska o atmosferze bliskich, wręcz rodzinnych relacji co mi bardzo odpowiada.
    Mariusz Musialik

27.09.2022 13:07

Z GK Votum związałem się 5 lat temu. Wynagrodzenie prowizyjne - więc tylko ode mnie zależy ile zarobię a po 5 latach nie zamierzam pracy zmieniać . Dodatkowe coroczne zwiedzanie świata z Firmą jest fantastycznym i miłym dodatkiem. Profesjonalne szkolenia i praca z liderem rynku daje satysfakcję nie tylko finansową.
    Mirosław Kuprianowicz

27.09.2022 12:41

Z GK Votum jestem związany kilkanaście lat co w dzisiejszych czasach normą nie jest ????. To wyjątkowa Grupa i wyjątkowi Ludzie. Bardzo dużo się tu nauczyłem, teraz staram się przekazywać wiedzę i doświadczenie moim Współpracownikom. Uważam że to jest doskonale miejsce do pracy dla osób które CHCĄ coś zmienić w swoim życiu.
    Krzysztof Korulczyk

27.09.2022 12:36

W firmie jestem od 7 lat. Jak w porządnym rodzinnym biznesie, o wszystko mamy zadbane i wypłaty są na czas. Absolutnie polecam każdemu takiego pracodawcę !!
    Grzegorz Celeban

27.09.2022 12:31

Swoją przygodę z GK Votum rozpocząłem w 2007 roku. Zaczynałem jako przedstawiciel regionalny i z tą organizacją zbudowałem i rozwinąłem swoją karierę biznesową. Przez Kierownika do Dyrektora. Zwiedziłem z Votum i DSA łącznie kilkanaście krajów na 5 kontynentach. Poznawłem wielu fantastycznych ludzi, a dzięki temu, że pracuje na prowizjach - pracuje tyle ile chcę, kiedy chcę i skąd chcę. Zawsze stawiałem na efektywność, więc dzięki pracy tutaj mogę realizować moje cele i marzenia. Prowizje zawsze na czas, a firma traktuje Cię jak partnera. Świetne produkty dla klientów, przyjazny system awansów i kariery, wysokie zarobki i pełna swoboda działania. Polecam.
    Adam K

27.09.2022 11:08

Świetnie zorganizowana firma, wynagrodzenia i awanse zależne od efektów. Regularne i terminowe wypłaty. Szkoda, że wcześniej nie trafiałem na takie firmy
    Melania Zygiel

27.09.2022 10:03

19 lat w Firmie....kawał życia... > Jeżeli tylko chcesz, jeżeli jesteś ambitny to możesz osiągnąć spektakularne efekty !!! > Firma stwarza ku temu możliwości. > Firma na każdym etapie dba o rozwój osobisty i dostarcza niezbędne narzędzia. > Masz do dyspozycji szkolenia/ webinary, grupy mentoringowe, wsparcie koordynatorów, wsparcie Szefów i kolegów. > Ścieżka awansów przejrzysta i dostępna dla każdego >>> Motto: "Pomagaj i Zarabiaj" może być Twoim mottem !!!
    Tadeusz Graszek

27.09.2022 09:02

Nie będę słodził. Powiem jak jest. Przełożeni są wymagający i to na początku wydawało mi się przytłaczające. Ale z czasem zrozumiałem, że to właśnie dzięki takiemu podejściu, gdy masz gorsze chwile, okresy w życiu, możesz się odbudować. Tak właśnie jest tutaj. Jeżeli tylko chcesz, to możesz osiągnąć spektakularne efekty. Ale to zależy tylko od ciebie. Firma stwarza ku temu możliwości. Masz do dyspozycji szkolenia, grupy mentoringowe, a w nich, wsparcie przełożonych i kolegów z zespołu z większym doświadczeniem. Szereg narzędzi wspomagających pracę, które są ciągle rozwijane. I co jeszcze? Motto: "Pomagaj i Zarabiaj" - to mówi wszystko!
    Marta Zalewska

27.09.2022 08:22

W firmie pracuję blisko od 16 lat. Na temat pracy w niej, mogę się wypowiadać tylko w superlatywach. Praca tutaj daje mi dużą satysfakcję-bo realnie pomagam ludziom! Zawsze otrzymywałam wsparcie na najwyższym poziomie-nie zależnie od tego w jakim projekcie pracowałam. Pracodawca zapewnia mi: -szkolenia na najwyższym poziomie, -wsparcie najlepszego Dyrektora na jakiego mogłam trafić, -elastyczny czas pracy, -przejrzyste warunki zatrudnienia i wynagrodzenia, -bezpieczeństwo ( GK Votum notowana na GPW). -system motywacyjny a co za tym idzie zwiedzanie Świata :) -możliwość rozwoju oraz zarabiania bardzo dobrych pieniędzy. Mam zamiar pracować tutaj aż do emerytury :)
    Marta Zalewska

27.09.2022 08:17

Mateusz Lipiec

27.09.2022 08:01

Z perspektywy 9 lat współpracy z DSA Investment S.A. mogę z czystym sumieniem polecić współpracę! Aspekty wyróżniające tę firmę; -super rodzinna atmosfera, -dobre zarobki, -wynagrodzenia zawsze na czas, -mocna pozycja na rynku(Grupa kapitałowa notowana na GPW) -możliwość rozwoju i awansów. Polecam Mateusz Lipiec
    Rafał Jóźwiak

27.09.2022 07:48

Już pięć lat minęło odkąd przystąpiłem do zespołu DSA. Firma na każdym etapie dba o rozwój osobisty i ogólne zadowolenie pracownika. Pomagać drugiemu człowiekowi to wielka misja przypisana do naszej egzystencji. Przyjdź zobacz, może i ty odkryjesz swoje powołanie☺️☺️
    Dorota Funka

27.09.2022 02:41

Firma godna polecenia dla ambitnych Daje wiele możliwości zatrudnienia ale przede wszystkim też stałego rozwoju. Pracodawca dbający o swoje kadry, Pomagasz-zarabiasz i daje Ci to ogromną satysfakcję nie tylko finansową. Polecam Przyjdź, sprawdź a gwarantuję ci że zostaniesz.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DSA Investment WROCŁAW?

Kontakt - DSA Investment S.A. WROCŁAW

Wrocław

DSA Investment S.A.
    Dominika Pakuła

26.09.2022 22:13

Na temat pracy w DSA Investment S.A. mogę napisać wyłącznie w superlatywach: - rzetelna firma, (GK Votum - notowana na GPW) - przejrzyste warunki zatrudnienia i wynagradzania - pomoc Dyrektora/Menedżera - ludzkie podejście do pracownika - elastyczny czas pracy, co osobiście bardzo sobie cenię - rewelacyjny system motywacyjny - dostęp do doskonałych szkoleń zarówno w formie bezpośredniej jak i online - możliwość uczestniczenia w wielu projektach Taki Pracodawca to prawdziwe szczęście, a praca w takiej firmie - to nie praca. To przede wszystkim możliwość samorozwoju i doskonalenia się, możliwość zarabiana bardzo dobrych pieniędzy oraz zwiedzania świata. A ponadto - niesienie pomocy innym ludziom. Polecam serdecznie Dominika Pakuła
    Szczepan Sieklucki

26.09.2022 17:27

Dzień dobry, z czystym sumieniem polecam firmę jako miejsce pracy. Firma kładzie nacisk na szkolenia dzięki którym w znacznym stopniu się rozwinolem i nadal rozwijam. Zarobki uczciwe i mobilizujące do pracy. Gorąco polecam
    Ewa Słoma

26.09.2022 10:47

Z firmą jestem związana już kilka lat. Bardzo dobra firma, nigdy nie jestem pozostawiona sama sobie. Ogromna pomoc ze strony Pracodawcy, dużo wiedzy. Solidna i bardzo terminowa. Jak złapiesz bakcyla, zostajesz na długo i jeden dzień dłużej. Polecam w 100%.
    Robert Ch.

26.09.2022 10:10

Od ponad 16 lat współpracuję z firmą DSA Investment S.A. i nie zamierzam zmieniać zarówno firmy, jak i branży. Po tylu latach można by rzec, że czuję się tu jak "w swoim domu". Nawiązałem wiele cennych znajomości i przyjaźni, które z upływem czasu jeszcze bardziej się zacieśniły. Mój spory staż zawdzięczam min. rzetelnemu podejściu do współpracy zarządu spółki. Zawsze mogłem tu liczyć na wsparcie poszczególnych osób i wiem, że w kolejnych latach nie będzie inaczej. Firma wywiązuje się z wszelkich zobowiązań, które przedsięwzięła w przeszłości, również i tych finansowych. Dzięki niej mogę budować swoją niezależność, pomimo rożnych zawirowań na rynku pracy. Życzę każdemu, kto szuka zatrudnienia w takim sektorze, aby miał możliwość współpracy właśnie z takim partnerem jak DSA Investment S.A.

26.09.2022 09:56

Z firmą jestem związany od kilkunastu lat. W tych czasach na szczególne uznanie zasługuje fakt, że nigdy nie miałem żadnych opóźnień w przekazaniu wynagrodzenia. Nie ma limitów płacowych, otwarta ścieżka kariery dla chętnych na stanowiska menagerów i dyrektorów. Doskonałe zagraniczne wyjazdy dla najlepszych. Możliwość ciągłego podnoszenia kompetencji i budowania własnej marki w dziedzinie/branży, którą się zająłeś.

26.09.2022 09:55

Jacek Brzezowski

26.09.2022 09:19

Związany jestem z Firmą już kilkanaście lat. Praca Fantastyczna SAM decydyjesz ile chcesz zarobić, bo firma płaci za efekty i co najważniesze nigdy nie zalegała nawet z groszem przez te lata bez względu czy to jest kilkanaście zł czy ponad 100 tyś za jeden miesiąć. Zapraszam do kontaktu osoby pragnące decydować o swoim życiu prześli CV na adres [email protected]
    Mirosław Szałata

26.09.2022 09:15

Profesjonalizm w każdym calu, zaangażowanie prawników jakiego nie znajdziecie nigdzie na świecie! Dzisiaj zobaczyłem - ponad 4400 wyroków w sprawach frankowych! Szok! Nikt tego nie ma! Klienci mojego i żony biura, znajomi znajomych - już też po wyrokach w pierwszej instancji i lada moment kilku będzie miało prawomocne... Macie kredyt we frankach, a może i złotowy? To tylko z DSA i Votum Robin Lawyers!
    Renata Nowak

26.09.2022 09:11

Pracodawca, który płaci zawsze na czas i tyle co się należy od 18 lat współpracuję z tą firmą.
    Pokemon

23.04.2021 21:52

Wyuczone regułki na pamięć oraz pseudo warsztaty ... atmosfera ogromnej firmy z zasadami i etycznym podejściem do klienta a tak na prawdę to żerowanie na naiwności ludzi i ich kapitale .Po kilku latach zarabiasz w DSA 700 zł - autentycznie ..
    Maciej

30.01.2020 15:14

Bardzo rzetelne podejście do sprawy,empatia oraz przede wszystkim działanie
    Artur

30.01.2020 09:19

Fantastyczna firma
    Alfred

02.12.2019 18:20

Jeżeli chodzi o samą pracę generalnie nie polecam.Organizują wycieczki dla najlepszych pracowników, wyjazdy do hoteli, kongresy.po to aby człowiek się zachłysnął.Z autopsji straciłem kilku znajomych przez te produkty bo miał być na nich zysk. Udawanie przed całym swoim otoczeniem, że się pracuje. A w rzeczywistości siedzi się w pseudo biurze i umawia spotkania które do facto się nie odbywają.
    Alfred

02.12.2019 18:29

I mit o swojej firmie.jesteś kowalem swojego losu.bierz sprawy w swoje ręce płacisz Zusu 1400 a wystawiasz fakturę na 2000 .paranoja i wstyd ludzie odchodzą zmamieni widmem olbrzymich pieniędzy a w rzeczywistości co miesiąc kombinujesz z czego zatankować auto prywatne bo może podpiszesz umowę .
    janusz

26.09.2016 14:50

Całkiem przyzwoita firma. W porównaniu do poprzednich szarlatanów dla których pracowałem jest bardzo dobrze. Chociaż tutaj panuje normalna ludzka atmosfera, która sprzyja pracy. Cele są ustawione na realnym poziomie tak żeby przy właściwym zaangażowaniu je zrealizować i zasłużyć na dodatkowe wynagrodzenie. Ale nie jest to praca dla ludzi leniwych lub zamkniętych w sobie. To praca z ludźmi i trzeba się trochę nabiegać za klientem. Niemniej warto.

04.09.2019 11:50

Dziękujemy za opinię!
    adamo

16.11.2016 13:29

Jestem zadowolony. Początkowo bałem się tej pracy jednak firma świetnie przygotowuje swoich ludzi do pracy w terenie. Naprawdę wiele się tutaj nauczyłem.

04.09.2019 11:50

Dziękujemy za miłe słowa!
    kierownik

29.04.2018 11:48

Mam jedno tylko pytanie. Chcąc dowiedzieć się czegoś więcej o tej firmie,mogę zobaczyć tylko pozytywne opinie. A ja chciałbym zobaczyć wszystkie i moje pytanie brzmi,DLACZEGO NIEKTÓRE POSTY SĄ USUNIĘTE???

04.09.2019 11:49

Dzień dobry, usuwane lub moderowane są opinie zawierające wulgaryzmy lub nieodnoszące się do DSA Investment S.A. (istnieje inna spółka -DSA sp. z o.o. i niekiedy jest to mylące dla pracowników). Nadmieniamy, iż regulamin serwisu GoWork nie zezwala na usuwanie opinii tylko dlatego, że są one niepochlebne. Pozdrawiamy!

23.05.2018 12:17

04.09.2019 11:48

Dzień dobry, usuwane są opinie zawierające wulgaryzmy lub niedotyczące naszej działalności. Zgadza się, że w większości poszukujemy agentów ubezpieczeniowych do pracy z Klientem. Jeżeli ten typ pracy jest dla Pana niesatysfakcjonujący, to oczywiście rozumiemy i życzymy powodzenia w poszukiwaniach pracy, która spełnia Pana oczekiwania.
    sssss

16.11.2018 10:55

Dyrektor firmy fatalna, drze(usunięte przez administratora)ile wlezie, jakby wszystko jej się należało, grozi ludziom :)

04.09.2019 11:44

Dzień dobry. Bardzo zaniepokoiła nas Twoja opinia. Chcielibyśmy zweryfikować Twoje spostrzeżenia, ponieważ takie sytuacje są niedopuszczalne w naszej kulturze organizacyjnej. Czy możemy prosić o przesłanie szczegółowych informacji na adres: [email protected]?
    iwo

28.09.2016 17:23

Trochę to jednak smutne, że w dzisiejszych czasach NADAL wynagrodzenie wypłacane na czas jest traktowane jako atut firmy, a nie jak coś naturalnego i oczywistego. Dobrze, że chociaż DSA Financial Group jest niezawodne na tym polu
    tomek

28.09.2016 13:59

Wypłaty są zawsze na czas jak w szwajcarskim banku.

Zostaw merytoryczną opinię o DSA Investment S.A. WROCŁAW