DSA Investment WROCŁAW

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o DSA Investment S.A. WROCŁAW

Opinie o DSA Investment WROCŁAW Wrocław

WebsiteIconDSA Investment S.A.

Nie przegap nowości o DSA Investment S.A. WROCŁAW!

Irena

02.02.2023 00:08

Polecam każdemu kto lubi nowe wyzwania. Atmosfera i życzliwe relacje między pracownikami. Praca bardzo wymagająca, bez samodyscypliny i pełnego zaangażowania nie ma szans na uzyskanie ponad przeciętnych wyników i zarobków. Firma daje od początku ogromne wsparcie merytoryczne przełożonego, szereg szkoleń online, webinarów, czaty na których na pytania nie pozostają bez odpowiedzi. Pomoc frankowiczom to moja pasja.
    Jola

01.02.2023 23:42

Pracodawca w porządku, super szkolenia, możliwości rozwoju, fajna atmosfera, Polecam !!!
    Joanna Kozłowska

01.02.2023 22:46

Współpracuje z DSA od 3 miesięcy, duży wachlarz szkoleń i możliwość nauki własnej. Dla pracowitych i z talentem bardzo szybka ścieżka awansu. Partnerskie relacje z przełożonymi. Firma oferuje różne formy współpracy, w zależności od potrzeb i możliwości przedstawiciela. Nie znalazłam innej firmy na rynku o tak dogodnych warunkach współpracy.

01.02.2023 22:22

Od kliku miesięcy współpracuję z firmą. Pełne wsparcie we wdrożeniu, przyjazna atmosfera w zespole. Klarowne warunki współpracy. Duże możliwości rozwoju.
    Joanna Loba

01.02.2023 21:10

Współpraca z DSA jest godna polecenia.Mamy wsparcie osoby która nas prowadzi.Mozemy liczyć na wspóprace między współpracownikami w zespole.Polecam wszystkim zainteresowanym ????
    ZB

01.02.2023 20:59

Umowa o współpracę, jasne warunki i zasady. Ciekawe i pomocne szkolenia wdrożeniowe i sprzedażowe. Pełna pomoc dla nowych współpracowników. Wynagrodzenie na czas. Jeżeli ktoś poświęca trochę czasu i energii to przy pomocy VOTUM osiąga szybko dobre wyniki.
    Sylwia

01.02.2023 20:47

Solidna firma. Uczciwa umowa, dobre warunki. Szczególnie cenna dla mnie możliwość pogodzenia z pracą na etacie. Przy tym świetna, energetyczna atmosfera i profesjonalne wsparcie - zarówno od strony narzędzi jak i szefostwa.
    ewaw

01.02.2023 20:34

Firma godna polecenia, wspaniali ludzie, świetne produkty, doskonałe narzędzia do pracy. Polecam gorąco.
    Monika K

01.02.2023 20:20

Jestem w tej firmie od 3 miesięcy i wiem, że to był dobry wybór. Bardzo dużo szkoleń wprowadzających, wsparcie menagerów na każdym etapie, możliwości zarobkowe- praktycznie nieograniczone. Tylko ode mnie zależy jaka to będzie kwota. Wartość dodana- jest to praca z misją-pomagamy ludziom. Skutecznie.

01.02.2023 19:29

Firma godna polecenia, świetny produkt absolutny Maybach na rynku, programy motywacyjne, świetne narzędzia do pracy. Polecam osobom chcącym dobrze i godziwie zarabiać.
    AWM

01.02.2023 19:17

Konkretne szkolenie nowych pracowników, dobre narzędzia pracy, cel osiągniecie wyników na najwyższym poziomie.
    Anna B

01.02.2023 19:09

Pracuję w DSA około 3 miesiące. Póki co, atmosfera przyjemna, choć za pośrednictwem szkoleń, spotkań online mocno mobilizująca. Wymaga precyzyjnego planu dnia, strategii na dłuższy czas i samodyscypliny by to wszystko zrealizować. Mam przemiłego i bardzo pomocnego menadżera - pozdrawiam Waldemara! Praca dla tych co lubią rozmawiać, nie boją się ludzi i nie przejmują drobnymi porażkami. Ogólnie praca ciekawa, a firma bardzo dba o kwalifikacje pracowników.
    Judyta Käppler

01.02.2023 16:24

W DSA pracuję od lipca 2023 - jest to firma o dużym potencjale rozwoju osobistego pracownika w tym ogromna ilość szkoleń i wsparcia, również programów w których mogą uczestniczyć pracownicy i rozwijać swoje umiejętności sprzdażowe i komunikacyjne. Ponadto firma jest szanowanym odnoszącym na rynku swoich usług podmiotem - jestem dumna, że mogę pracować w takim zespole a przy okazji pomagać Klientom. Polecam potencjalnym osobom szukających ambitnego i dobrze płatnego zajęcia!
    Anna B

01.02.2023 19:04

Od lipca 2023 ? ;) W takim razie jeszcze Pani nawet nie zaczęła?
    Piotr L

01.02.2023 17:50

Polecam pracę w tej firmie , ja jestem od 20 lat :-) Można się rozwijać i osiągać sukcesy- świetna atmosfera
    Iwona

01.02.2023 17:39

Współpraca na profesjonalnym poziomie. Merytoryczna pomoc, co tydzień szkolenia. Firma inwestuje w wiedzę pracowników i w jakość świadczonych usług.
    Anna Stanisławek

01.02.2023 17:31

Z DSA współpracuje od 4 mc. Dołączyłam głównie z uwagi na możliwość pomocy innym i ułożenia czasu pracy pod siebie. Firma oferuje swobodę oraz prace z dowolnego miejsca umożliwiając tym samym nie tylko efektywnie przygotowany system wdrożeń lecz także cykliczne, bezpośrednie szkolenia oraz szybki kontakt i wsparcie. Możliwości rozwoju uznaje za mocno konkurencyjne. Ciekawe projekty i ludzie chcący dać wartość innym. Jeśli ktoś się zastanawia nad współpraca - z czystym sumieniem mogę powiedzieć idźcie w to!
    Arek D

01.02.2023 17:30

Współpraca bardzo fajna. Merytoryczna pomoc w pracy znakomita, co tydzień szkolenia. Firma inwestuje w wiedzę pracowników, czyli też w jakość swoich usług.
    Marcin K.

01.02.2023 17:17

Współpraca układa się pomyślnie. Dużo szkoleń, jest dobra atmosfera. Mnóstwo pomocnych ludzi dookoła.
    Adam Szczyrba

01.02.2023 16:55

Polecam pracę w firmie DSA Investment. Wsparcie na każdym kroku, profesjonalny system szkoleniowy, praca z najlepszymi w branży, niesamowite możliwości rozwoju, projekt szkoleniowy przeznaczony dla nowych pracowników, atrakcyjne zarobki !!!! POLECAM!!!!!!!
    Aleksander M

01.02.2023 16:43

Praca wymagająca, spory przesiew ludzi jak to w pracy sprzedażowej. Produkt dobry i godny polecenia.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DSA Investment WROCŁAW?

Kontakt - DSA Investment S.A. WROCŁAW

Wrocław

DSA Investment S.A.
    Katarzyna

01.02.2023 16:08

Pracuję w firmie od 1,5 roku. Firma w 100% godna polecenia. Wsparcie merytoryczne, liczne szkolenia, przejrzysta droga awansu. Lepiej trafić nie mogłam.
    Paweł DSA Investment

01.02.2023 15:57

Współpracuję z DSA od ponad pół roku. Liczne szkolenia, odpowiedzi na wszystkie pytania, wsparcie na każdym możliwym etapie. Polecam.
    Marla

01.02.2023 15:52

Działam tu od miesiąca, a tematyka bankowa jest mi totalnie obca. Jednak mając wsparcie, jakie oferują dyrektorzy i prezesi, dostęp do szkoleń, niejasności stopniowo się rozmywają, a w ich miejsce wpada konkretna wiedza i przede wszystkim MOC pewności co do faktu, że naszą misją jest pomaganie, że działamy w rzetelnej firmie dającej zarówno możliwości rozwoju dla partnerów biznesowych, jak i pewność profesjonalnej obsługi klientom.
    Karol

01.02.2023 15:50

Pracuję w tej firmie od ponad pół roku i jeszcze nie spotkałem się z takim zaangażowaniem zwierzchników dotyczącym zarówno rozwoju całej firmy jak i pojedynczych pracowników. Mnóstwo szkoleń, czaty na których odpowiedz na pytanie otrzymuje się niemalże o każdej godzinie, świetne narzędzia do pracy, wartościowe i przemyślane produkty, których dystrybucja jest przyjemnością, no i oczywiście świadomość tego, że pracuje się w największej w tej materii firmie na rynku, dodaje skrzydeł.
    Beata

01.02.2023 15:19

W firmie pracuję od czerwca 2022. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Mam ogromne wsparcie od strony managementu. Praca oczywiście wymaga zaangażowania co jednak przekłada się na konkretne wynagrodzenie. Czytelny plan kariery, wsparcie merytoryczne na każdym etapie pracy z klientem, zgrany zespół, bardzo dobra komunikacja. Polecam! B.
    Kamil

01.02.2023 15:14

Polecam
    AnnaC

01.02.2023 14:47

Super praca! Od początku mnóstwo szkoleń i opieka bardziej doświadczonych handlowców, wszyscy mega życzliwi, kierownictwo motywuje, ale nie wywiera presji. Jasny system wynagrodzeń, premii i awansów. A sam produkt- najlepszy na rynku, co też ułatwia pracę :)
    Jacek W

01.02.2023 14:45

Firma konkretna i bardzo dobrze zorganizowana. Pełne wsparcie i profesjonalizm. Lider na rynku prowadzenia spraw "frankowych", broniąca swoich klientów przed atakami banków na każdym etapie postępowania sądowego. Jako pracownik mogę napisać, że jeśli nie chce ci się robić, to nie masz tu czego szukać!
    Paweł M

24.01.2023 17:06

Z firmą związany jestem od 2 miesięcy i od samego początku spotkałem się z dużym wsparciem bezpośredniego przełożonego, a ponadto mam dostęp do szeregu narzędzi pozwalających na dokształcanie się w temacie Franków, sztos... Natomiast z punktu widzenia potencjalnego klienta firmy - współpraca z VFH to jedyna słuszna opcja, "prawdopodobieństwo sukcesu bliskie pewności", polecam.
    Sławek

18.01.2023 12:26

Pełen profesjonalizm, najmocniejsza Firma w Kraju. To moje początki a już widzę konkretne działania na całej płaszczyźnie .
    Norbert Dworak

02.10.2022 14:49

W DSA pracuję od 2019 roku i przyznaję, że praca jest bardzo wymagająca, bo nieustannie trzeba się szkolić i poświęcać na nią dużo czasu, ale daje też wiele satysfakcji. Przeznaczona jest dla osób kontaktowych, które lubią rozmawiać z ludźmi. W swoim oddziale najbardziej cenię atmosferę i relację między pracownikami (bardzo w porządku menadżerka i dyrektor). Jeżeli ktoś jest zdyscyplinowany, konsekwentny, potrafi sobie ułożyć plan pracy i zaangażować to będzie miał fajne efekty.
    Marek Rosiński

01.10.2022 14:26

Tylko w tej Firmie znalazłem to czego szukałem. Pracę, którą lubię, zarobki , które pozwalają normalnie żyć, podróże, których nigdy bym nie odbył, ludzi , których pewnie bym nigdy nie spotkał. Nie zmienię jej na inną. To moja ostatnia Firma, w której pracuję. Polecam każdemu kto nie boi się nowych wyzwań i nie boi się osiągać coś nowego co dla innych może wydawać się niemożliwe. Tutaj niemożliwe jest normalne.
    KORINA JACKIEWICZ

30.09.2022 23:54

W firmie pracuję od 20 lat. Jestem bardzo zadowolona. Firma dba zarówno o jakość obsługi klientów, jak i pracowników. To bardzo ważne, bo praca z klientem wymaga dużego zaangażowania, a zadowolony klient daje dużo satysfakcji. Za zaangażowanie firma też dodatkowo wynagradza pracowników i dzięki temu w miłej i wspaniałej atmosferze zwiedzamy świat. Dzięki temu ja w firmie czuję się jak w bajce, niech ta bajka trwa wiecznie i nigdy się nie kończy. Polecam wszystkim z całego serca i zapraszam do wspólnej przygody. Praca dla ambitnych i cierpliwych. Wynagrodzenie prowizyjne, firma daje narzędzia, a Ty decydujesz czy i jak to wykorzystasz.
    Arkadiusz Filipczak

30.09.2022 20:04

Współpracę z DSA Investment S.A. rozpocząłem prawie 1,5 roku temu w projekcie frankowym kancelarii Votum Robin Lawyers S.A. Od początku ogromne wsparcie merytoryczne przełożonego, szereg szkoleń stacjonarnych oraz online, webinarów, konkursów, wycieczek, etc. Wynagrodzenie i awanse adekwatne do zaangażowania. Firma oferuje duże możliwości rozwoju zawodowego i przede wszystkim budowania marki osobistej. Kulturę organizacyjną, wartości, misję i wizję znajdziesz w DSA.
    Bartłomiej Toczek

30.09.2022 16:44

W DSA pracuję od roku czasu i jestem zadowolony ze współpracy. Regularne szkolenia, miła atmosfera, zawsze na czas wypłata, możliwość szybkich awansów. Jasne czytelne zasady dla wszystkich. Jestem zadowolony ze współpracy i wszystkim również polecam tu pracę.
    Iza Ł

30.09.2022 12:29

Z DSA jestem związana od kilku lat. Wypłata zawsze na czas, miła atmosfera pracy, bezpłatne szkolenia , wsparcie na każdym etapie. Elastyczny czas pracy. Na pewno mogę polecić! Pracuję ponad 25 lat w sprzedaży ale w takiej pierwszy raz i nie planuję zmieniać.
    Danuta Chudzio

29.09.2022 22:48

Z Grupą Kapitałową Votum S.A jestem związana od 16 lat.To najpiękniejsza zawodowa przygoda.Tyle ważnych rzeczy robimy dla naszych klientów.Ogrom satysfakcji w każdym z realizowanych projektów.W tej firmie ważny jest człowiek, to coś co sobie najbardziej cenię.Dziękuję,że dane jest mi współpracować z wieloma wspaniałymi ludźmi.Pomagamy i zarabiamy, nic dodać nić ująć.
    Adam Komosa

29.09.2022 19:15

Świetna firma,doskonałe szkolenia, wypłaty prowizyjne zawsze punktualnie
    Paweł Sędłak

29.09.2022 15:08

Pracuję w DSA od końca 2018r. i jestem zadowolony, zarobki są zależne od wkładu pracy, a z biegiem czasu buduje się swoją markę osobistą pozyskując większą liczbę klientów, a tym samym praca staje się łatwiejsza z racji chociażby poleceń. Oczywiście, nie każdy nadaje się do takiego trybu pracy ponieważ do tego potrzebna jest umiejętność chociażby samodyscypliny, ludzie chcą mieć sztywne godziny pracy i odgórne założenia od pracodawcy dot. tego co powinni robić. Jeżeli ktoś chce zarabiać ponadprzeciętnie i uzależniać te zarobki od swoich wyników i swojego zaangażowania to ta praca jest dla niego, a jeżeli chcesz pracować 8-16 i ze stresem w głosie pytać szefa o podwyżkę to ta praca nie jest dla Ciebie :) Polecam ambitnym!
    Alicja Goc

28.09.2022 23:05

Co najbardziej urzekło mnie w DSA ? Jakość i profesjonalizm w podejściu do klienta. Zawsze zależało mi na pracy z produktami czy usługami, za które nie będę się wstydzić i w DSA tak właśnie jest. Dbamy o każdy szczegół, klienci czują nasze zaangażowanie i wiedzą że są w dobrych rękach. Odwdzięczają się wspaniałymi rekomendacjami i poleceniami, co jest nagrodą za naszą pracę. Firma dostarcza wszelkich narzędzi do pracy i skutecznego działania. Będąc systematycznym i głodnym sukcesu, można dojść tak daleko, jak tylko się zechce. Brak szklanego sufitu powoduje że nie ma ograniczeń finansowych. Ponadto, bardzo cenię sobie poziom jaki reprezentuje DSA i jej współpracownicy. Cieszę się że dzięki tej pracy mogę realnie pomagać.

Zostaw merytoryczną opinię o DSA Investment S.A. WROCŁAW