DSA Investment WROCŁAW

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o DSA Investment S.A. WROCŁAW

Opinie o DSA Investment WROCŁAW Wrocław

WebsiteIconDSA Investment S.A.

Nie przegap nowości o DSA Investment S.A. WROCŁAW!

Tomasz Kamieniecki

05.07.2023 21:33

Świetnie ludzie, potrafiący stworzyć współpracujący team. Szacunek i zaufanie jakim potrafią otoczyć każdego bez wyjątku, dodatkowo motywuje do działania. Wiedza i doświadczenie jakie mi przekazali będzie owocowało w przyszłości na płaszczyźnie służbowej jak i prywatnej. @Pracodawca.
    DSA Investment S.A. WROCŁAW

13.07.2023 14:43

Jest to specjalnie ułożony cykl szkoleń z zagadnień stricte sprzedażowych z praktycznymi warsztatami i elementami wiedzy merytorycznej.
    Dorota B.

05.07.2023 19:25

Szkolenie ,, Młode Wilki " fajna sprawa, dobra merytoryka, świetna atmosfera. Szczerze polecam.
    Maciej B.

05.07.2023 17:57

Jestem dopiero na początku współpracy, ale program "młode wilki" dał mi ogrom wiedzy sprzedażowej i produktowej. Co jest ważne dla mnie to wsparcie innych ludzi uczestniczących w tym projekcie i wzajemna pomoc w trudnych zagadnieniach.
    Julka

05.07.2023 16:42

Dużo by pisać ale spróbuje w skrócie. Bardzo dobry pracodawca, super kadra zarządzająca, prze-fantastyczni ludzie, możliwość awansu i szkoleń. Projekt wprowadzający dla nowych „Młode Wilki” ogromna dawka niezbędnej wiedzy i wsparcia. 10 gwiazdek????
    Roland

05.07.2023 15:00

Szybkie i profesjonalne wprowadzenie w arkana. Doskonały i konsekwentny styl zarządzania managerów. Zgrana drużyna. Warto tu być :-)

05.07.2023 13:34

Jestem w firmie od maja i właśnie przeszedłem super szkolenie ,, Młode Wilki”. Pełen profesjonalizm ! Po takim szkoleniu jestem skazany na sukces ! Polecam każdemu kto chce sprzedawać pomagając innym.

05.07.2023 12:47

Szkolenia na bardzo wysokim poziomie. Rozwijają indywidualnie i motywują do pracy.
    Marzena.moch

05.07.2023 12:07

Super współpraca.Profesjonslne szkolenia. Łącze przyjemne z pożytecznym, aż chce się pracować
    marzena.moch

05.07.2023 12:06

Super współpraca.Profesjonalne szkolenia. Łączę przyjemne z pożytecznym, aż chce się pracować ????

02.07.2023 13:50

Miejsce gdzie każdy ma mnóstwo możliwości na rozwój pod okiem fachowców. Fajna, przyjazna atmosfera, ogrom pomocnych ludzi.Praca zdalna daje wiele możliwości na pogodzenie obowiązków zawodowych z życiem prywatnym. Polecam ludziom chcącym zmienić coś w swoim życiu zawodowym.
    Marta

02.07.2023 13:32

Wsparcie zespołu i kierownictwa.Możliwość rozwoju, dużo szkoleń bardzo duża wiedza.
    @DSA.Investment.S.A.Wroclaw

02.07.2023 12:13

Firma jest nowoczesna , stawia na dobry zespół. I ciągły rozwój @.DSA.Investment.S.A.Wroclaw.. Jako pracownik mam bezpłatny dostęp do szkoleń online. Nikt nas tu nie pogania.Pracujemy i cieszymy się, że jest fajnie. Dla mnie duży zysk, bo mogę pracować w domu.
    Karolina

02.07.2023 11:44

W DSA jestem stosunkowo krótko, mimo to sam proces wdrożenia ,szkoleń i obserwacji jak postępuje się z pracownikiem i klientami pozwala mi na wystawienie bardzo wysokiej noty, zarówno jako pracodawcy,tak jak i firmie ,która jest bardzo profesjonalna w tym co robi????. To co mnie mega urzekło to fakt, że firma kieruje się dobrem klienta, a nie zasada brać wszystko co jest i nabijać hajs . Sprawy, które po analizie mają duże ryzyko są poprostu eliminowane i nikomu nie mydli się oczu,że będzie super tylko po to żeby zarobić. Proces wprowadzenia nowego pracownika jest bardzo skrupulatny, zadawanie pytań , dociekliwość jest bardzo mile widziana. Projekt MW, w którym miałam możliwość uczestniczyć bardzo otworzył mi głowę na różne możliwości sprzedażowe, które pokazują że uczciwość i transparentność popłaca ????‼️ z całego serducha POLECAM zarówno pracę jak i usługi firmy DSA INVESTMENT ????
    Marcin Kuczara. Pomoc frankowi

02.07.2023 11:43

Najważniejsze dla każdego nowego pracownika to bardzo dobry i duży pakiet szkoleniowy jaki oferuje @Pracodawca. Bardzo dobre wynagrodzenie prowizyjne oraz motywujące dodatkowe nagrody za osiągnięcie wyznaczonych celów. Polecam wszystkim którzy chcą się rozwijać i zmienić swoje życie na lepsze.

18.06.2023 11:39

Czy firma DSA Investment S.A. WROCŁAW kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
    Krzysztof Rosner

23.06.2023 12:08

tak, oczywiście
    Szwagroski

22.06.2023 10:50

Mam przyjemność pracować w tej firmie od 2 miesięcy - może mało, ale ten krótki czas wystarczył mi by wystawić pozytywną opinię. Krótko mówią, firma dba o swoich klientów jak mało która (a tak naprawdę to nie spotkałem jeszcze podobnej). Firma dba o swoich pracowników. Właśnie ukończyłem wewnętrzne szkolenie, które prowadził sam Prezes firmy, SZTOS! - pokażcie mi 2-gą taką firmę w której prezes poświęca młodym pracownikom tyle czasu? Jeśli chodzi o jeden z przykładów jak firma dba o klientów: Klienci Banku GETIN (który ogłosił upadłość wrzesień '22) mimo, że firma już wie, że nie dostanie wynagrodzenia KZP to i tak nie wypowiedziała umów klientom, dalej będzie ich bronić do końca! A kiedy klienci zaczęli być pozywani o Bezumowne Korzystanie z Kapitału to bezpłatnie rozszerzyli ochronę klientów nie biorąc od nich ani grosza - naprawdę życzyłbym sobie aby to moja kancelaria tak postąpiła!
    Sebastian

22.06.2023 10:29

Współpracuję z firmą od 2008 roku (ponad 14 lat) i mogę powiedzieć, że jest to rzetelna, godna zaufania firma z perspektywy klienta - pracując z setkami klientów, nigdy nie spotkałem się z roszczeniem o źle wykonanej usłudze. Wręcz przeciwnie - klient jest najważniejszy i dostaje często więcej, niż ma zagwarantowane w umowie z DSA. A to jest bardzo ważne, decydując się o pracy dla danej firmy, żeby sprzedawać usługi godne polecenia. Z perspektywy pracownika - firma idealna, wypłacalna i dająca nieograniczone możliwości rozwoju. Wszystko jest w rękach pracownika.

21.06.2023 22:16

Bardzo profesjonalne szkolenia. Każdy pracownik ma możliwość rozwoju kariery zawodowej.
    Julka

21.06.2023 19:21

Pracuje od 19 roku życia i żałuje, że moja historia w VOTUM nie rozpoczęła się wcześniej. Same plusy i korzyści: - fantastyczni ludzie, prezesi, dyrektorzy nie maja przysłowiowego "kija w ..", normalni i życzliwi ludzie, z mega wiedzą i kompetencjami, zawsze pomocni i wspierający - idea, pomoc frankowiczom - świetne zarobki - możliwość rozwoju i awansu, dużo szkoleń - systemy motywacyjne, premiowe - narzędzia do pracy Bez nacisku, bez przymusu, pracuje z przyjemnością.
    Joanna Loba

21.06.2023 18:38

Witam wszystkich Brałam udział w Młodych Wilkach osobiście bardzo polecam osobom które chciiałyby pogłębić swoje wiedzę w przystępny sposób. Wiedza przekazana w dostępny sposób, a między uczestnikami nawiązują się zawodowe przyjaźnie. Jest to dobrze wykorzystany czas i wzystkim polecam .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DSA Investment WROCŁAW?

Kontakt - DSA Investment S.A. WROCŁAW

Wrocław

DSA Investment S.A.
    Łukasz

21.06.2023 17:59

Z DSA zacząłem współpracę w marcu 2023 r. Firma jakich mało na rynku, bardzo zorganizowana, dostarczająca wszystkie narzędzia i tworząca miłą atmosferę. Tutaj zarabia się poprzez pomaganie innym, a wdzięczność naszych klientów po wygranej z bankiem wymalowana jest na ich twarzach. Krótko mówiąc - praca marzenie :-)
    Artur Ślusarek

21.06.2023 17:57

W wielu miejscach pracowałem ale tu jest mega. Jest konkretną kasa i niesamowici ludzie, którzy potrafią nauczyć.
    Jolanta

25.05.2023 10:57

DSA S.A.Inwestmen to spółka grupy kapitałowj VOTUM S.A.z którą podjęłam współpracę jest na wysokim poziome gdzie liczy się i ważny jest człowiek(klient,wspołpracownik). Dobrze zarządzana, szkolenia profesjonalne jak i rozwój osobisty.Szeroki zakres rozwiązań finansowych,pomoc frankowiczom.Tą Firmę tworza ludzie o najwyższych wartościach zawodowych oraz z podejściem do życia,perspektyw i możliwości realizacji.Doświadczenie i profesjonalizm w prowadzeniu spraw frankowych.Praca wymagająca lecz możliwość pozyskania wiedzy od kadry zarządzającej jest bezcenna,która dzieli się i pomaga na kazdym etapie.Wiąże z ta firmą dalszy rozwój i polecam.Firma według mnie Godna Zaufania.
    Dariusz

24.05.2023 15:26

Profesjonalizm na każdym kroku.
    Iwona Edyta

24.05.2023 09:55

Zaczęłam współpracę z firmą miesiąc temu. Widzę pełen profesjonalizm. Mnóstwo wiedzy na początek. Spotkań szkoleniowych, wsparcie ekspertów. Czuję, że tu jest moje miejsce.
    Marzena

23.05.2023 12:57

Pełen profesjonalizm. Konkretne przekazanie wiedzy nowym pracownikom.
    Renata

18.04.2023 19:08

Polecam Firmę, współpracuję ze spółką DSA Investment już od kilkunastu lat. Duże możliwości zarobkowe i rozwoju osobistego. Profesjonalne podejście do każdego klienta i współpracownika.
    Adam Holc

17.04.2023 08:18

Ponad 20 lat zatrudnienia ????, potrzebujesz bezpieczeństwa zapraszam????
    AgnieszkaSocha

16.04.2023 21:28

Profesjonalna obsługa, szeroki zakres rozwiązań finansowych. Firma godna polecenia !
    Danuta

16.04.2023 19:15

DSA S.A. to spółka z którą jestem związana od kilu lat a z grupą kapitałową Votum S.A. współpracuję od 17 lat.To najlepszy okres mojego życia zawodowego.To firma dla której ważny jest człowiek (klient, współpracownik). Dobrze zarządzana. To ogromna satysfakcja,że mogę współpracować z taką spółką.Zapraszam każdą osobę, która szuka wyzwań, chce coś zmienić w swoim życiu do współpracy.
    Darek

16.04.2023 19:08

Świetny kontakt z przełożonymi, wypłata zawsze zgodnie z umową, super szkolenia i motywacje :)
    Weronika

13.04.2023 17:01

Widzę na www, że kolejne spotkanie rekrutacyjne jest 17 kwietnia. Ale mnie to zastanawia, jak miałabym pomagać frankowiczom, nie mając wykształcenia prawniczego? Pismo sporządzić jak najbardziej potrafię, ale w oparciu o jaką wiedzę?
    DSA Investment S.A. WROCŁAW

16.04.2023 17:27

Dzień dobry, serdecznie zapraszamy na spotkanie, jakie zostało zaplanowane na dzień: 17.04, a na którym wyjaśnimy sposób w jaki Grupa Kapitałowa realizuje Projekt Pomocy Frankowiczom.
    Sylwia

16.04.2023 17:16

Polecam DSA, pracuje od 2.5 roku, super współpraca, szkolenia, uczciwe wynagrodzenie

16.04.2023 08:43

Pracowałem w kilku różnych firmach. W DSA zostaje do emerytury. Jest najlepsza.
    Anna Mosor

14.04.2023 09:04

W DSA pracuję już długo, bo ok. 20 lat. Jest to firma, która dba o pracownika, a przede wszystkim o klienta. Nikt nie pozostaje bez pomocy. Dla pracowników szkolenia na najwyższym poziomie. Szczerze polecam i życzę, by każdy miał kiedyś okazję być klientem tej firmy lub pracownikiem.
    Beata

14.04.2023 07:43

Dzień dobry . Pracuje 15 lat w DSA Investment. Firmę tworzą ludzie o spójnych ze mną wartościach zarówno zawodowych jak i podejścia do życia, perspektyw i możliwości realizacji. Wiąże z tą firmą dalszy rozwój i zapewniam o takich możliwościach dla przyszłych pracowników.
    Jarek

14.04.2023 07:37

DSA Investment S.A. to firma godna zaufania. Duży profesjonalizm i doświadczenie w prowadzeniu spraw frankowych. Udostępnia wiele materiałów szkoleniowych przez co daje duże możliwości pozyskiwania niezbędnej wiedzy i nabywania koniecznych umiejętności przez pracownika/współpracownika. Bezcenna jest też kadra zarządzająca,, która zawsze chętnie dzieli się swoją wiedzą i w przystępny sposób wyjaśnia zagadnienia prawne. Współpraca z DSA to duża przyjemność, dająca możliwość rozwoju, pomocy ludziom i stabilizacji finansowej.
    Gabriela

13.04.2023 23:20

Firma zapewnia nieograniczone możliwości zarobków i rozwoju. Mnóstwo szkoleń i ogromne zastrzyki wiedzy. Program wdrożeniowy dla nowych współpracowników pozwala na osiąganie sukcesów bez żadnego doświadczenia. Zdecydowanie polecam pracę w tej firmie!
    Anna S.

13.04.2023 22:05

Pracuję w DSA od pół roku. Firma godna polecenia, oferująca wsparcie zarówno pracownikowi jak i klientowi. Szeroki wachlarz szkoleń zapewnia solidną dawkę wiedzy oraz ogromną motywację do pracy. Projekt Młode Wilki dodał mi pewności siebie i wskazał właściwy kierunek.
    Dana

13.04.2023 21:11

Super Firma, pracuję od niedawna, dużo szkoleń , mili ludzie, możliwości rozwoju i godziwych dochodów a przy okazji pomoc ludziom. Cieszę się że tu pracuję. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o DSA Investment S.A. WROCŁAW