ZNTK Mińsk Mazowiecki
4 837 1004 5 1

Opinie o ZNTK Mińsk Mazowiecki

Filtruj opinie po kryteriach:

srumba
 Opinia

WC BOY latasz mi koło bo jesteś owad rano do pracy a później fucha i tak w koło zmin coś w tym zyciu ale jesteś ograniczony wiec taki los twój

Pomocna?
Tak2Nie
Sruła
 Opinia
@srumba 17.07.2019 17:04

On tylko może zmienić skarpetki co najwyżej - jeszcze gdy ma czas taki los WC BOY

Pomocna?
TakNie
wc boy
 Opinia
@srumba 17.07.2019 17:04

Może zmienić, ale swoje galoty

Pomocna?
TakNie
brudnydembik
 Opinia
@srumba 17.07.2019 17:04

Umyj się to i owady przestaną latać Ci koło, latają bo jesteś brudas.

Pomocna?
TakNie
brudnydembik
 Opinia
@brudnydembik 20.07.2019 00:18

dembikubrudny z nowa zelandiia zajmij się swoim chłopakiem a nie piszesz do WC BOY on już jest z kimś i nie masz u niego szans. W nowa zelandia świadczysz profesjonalne usługi matrymonialne taka chodzi plotka.

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

Tralalalala ????

Pomocna?
Tak2Nie
1
pawel
 Opinia

witam. czy sa przujecia na magazyn? ile mozna zarobic?

Pomocna?
Tak22Nie
cieć
 Opinia
@pawel 20.02.2019 21:11

Dużo albo mało. To zależy jaki jesteś obrotny no i czy jesteś uczciwy czy nie.

Pomocna?
Tak23Nie1
Pawel
 Opinia
@cieć 21.02.2019 07:11

Powiedzmy ze średnio uczciwy. Zależy od sytuacji. O jakich kwotach piszemy?

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
oleg ukraina
 Opinia
@Pawel 21.02.2019 19:50

farby w sobote pracowały dobrze :)

Pomocna?
Tak14Nie1
bernard z pacanowa
 Opinia
@pawel 20.02.2019 21:11

jestem elektrykiem i znam kilku z magazynu, tam nie ma swietych :):):)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Juziek
 Opinia
@bernard z pacanowa 28.02.2019 12:39

Jestem z magazynu i znam kilku elektryków tam nie ma świetych :):):) dogaduja sie z serwisantami defakto bylymi elektrykami i wyworzą kable niby na awarie to nie są święci ludzie

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
seba
 Opinia
@Juziek 28.02.2019 17:17

Tu każdy kombinuje. Czy to magazynier, elektryk, stolarz, ślusarz, majster. Każdy orze jak morze.;) Taka jest prawda.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Artur
 Opinia
@Juziek 28.02.2019 17:17

Niby awarie?To co pracownicy sami sobie wymyślają co będą robić?Bez polecenia nikt nigdzie na nic nie wyjedzie a na każde wywiezienie materiału pisane są przepustki materiałowe.Bez nich nic nie wyjedzie z zakładu.Przed wyjazdem pojazdy są sprawdzane.Wiec jak według Ciebie jest to możliwe?Za to na magazynie towar nawet nie musi wjechać mogą same papiery i fifty fifty.Nie pisz głupot bo się wystrzelasz.Ale tak to jest jak się samemu na rampie towar przyjmuje.Pracownik który towar wydaje nie powinien go sam przyjmować.A na bębnach po kilka set metrów nikt nie wie czy było tyle ile trzeba czy 2-10m mniej.Kilka takich wydań i 200m nie musi wiechać.

Pomocna?
Tak6Nie
ha ha ha...
 Opinia
@Artur 01.03.2019 08:36

Hyba krótko pracujesz w firmie. Nie takie wałki przechodzą w delegacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ha ha ha...
 Opinia
@Artur 01.03.2019 08:36

A MOŻE JESTEŚ JEDNYM Z TYCH CO TAK ROBIĄ I PRÓBUJESZ SIĘ WYBIELIĆ.

Pomocna?
Tak1Nie
prosiaczek
 Opinia
@seba 28.02.2019 21:43

kradnie się bo się musi

Pomocna?
Tak3Nie
Jarek
 Opinia
@pawel 20.02.2019 21:11

Tak są- towaru. Mało

Pomocna?
TakNie
żal jak się to czyta
 Opinia
@Artur 01.03.2019 08:36

widzę kogoś 4 literki bolą ze nie umie sobie poradzić :) internetowe przekupy! powinni takich jak Ty do łopaty zatrudniać i to nie kopać a jej pilnować abyś za dużo piasku nie nawynosił ....

Pomocna?
TakNie
miś uszatek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Juziek 28.02.2019 17:17

jestem z magazynu i wszedzie cos ktos zabiera do domu bo poprostu mysli ze to jest jego sie przyda sprzeda moze da komus zamieni na coś jak to w zyciu zasze sie coś przyda nawet na 1 łz ale zabierze jak by mogi to by w godzine cały zakład roszabrowali tak jest prawda

Pomocna?
Tak1Nie
Oni
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@miś uszatek 12.07.2019 07:09

Misiu uszatku widać że gnebili Cie w szkole i robiłeś za frajera wiec mocny jestes w necie bo nikt sie nie dowie ze to Ty bo inaczej bys pod kamień sie schował, a że ktoś z magazynu Cie zjechal ponieważ jesteś frajerem to nie oznacza ze możesz bezkarnie oczerniac innych fake news sa karane

Pomocna?
TakNie
cwks
 Opinia
@pawel 20.02.2019 21:11

tak sa przyjęcia a dużo pijesz

Pomocna?
Tak2Nie
Damian
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam. Poszukuję pracy w charakterze mechanika, elektryka np. w dziale serwisu. Na jakich zasadach funkcjonuje ten dział ? Jakie trzeba mieć kwalifikacje? Jakie wymagania pracodawcy odnośnie czasu pracy i jaka kasa? Mam doświadczenie w KM Warszawa ale tam nie za bardzo płacą i myślę o ZNTK. Proszę o poważne wypowiedz.

Pomocna?
TakNie2
Arek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Damian 09.07.2019 20:09

Kwalifikacje potrzebne to doświadczenie w zawodzie, jakaś szkoła noi jakieś kursy. Umowa o pracę 160h. Stawka akordowa, ale gdy masz więcej % to mniej premii. Murzynowanie w soboty i w tygodniu i po godzinach. Co do zarobków. Pierwszy miesiąc to najniższa krajowa dalej, może trochę więcej. Szczerze to już w biedronce zaczynają podobnie płacić. Tu (usunięte przez administratora) brud, hałas. Szukaj czegoś dalej.

Pomocna?
Tak2Nie
miś uszatek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Damian 09.07.2019 20:09

Zostań w KM

Pomocna?
Tak1Nie
wakacji do konca zycia
 Opinia

A plotka głosi ze pewien pan jest w Nowa Zelandia i ma się dobrze i nic nie musiał kraść aby tam pojechać tym bardziej po pracy jakieś fuchy robić bo po prostu ma głowę aby zarobić i się nie narobić a nie którzy z pracowników nie oddali mu nawet pożyczonych pieniążków prawda Mariusz ale ja nie zbiedniej przez to

Pomocna?
Tak8Nie1
3
Wakacyjna plotka
 Opinia
@wakacji do konca zycia 04.06.2019 16:13

"A plotka głosi ze pewien pan jest w Nowa Zelandia" Zelandia nowa to gdzieś za Kałuszynem więc średnia plotka a głosi bo pleciuga sam na siebie już plotki puszcza :-) Zapraszamy do pracy na produkcji i wysłuchania prawdziwych plotek z ZNTK nie z nowa zelandia. I o pieniążkach śmiało z imienia i nazwiska pisz to internet nic Ci się nie stanie , bez obaw.

Pomocna?
Tak6Nie5
ploteczki
 Opinia
@Wakacyjna plotka 05.06.2019 04:57

i nic nie musiał kraść aby tam pojechać tym bardziej po pracy jakieś fuchy robić bo po prostu ma głowę aby zarobić i się nie narobić, i pewnie z nie po pracy a w trakcie z pod biurka prezesa nie wychodził :) i głową sobie zarabiał na wakacje:)

Pomocna?
Tak9Nie1
LudzieDopracy
 Opinia
@ploteczki 05.06.2019 05:27

Haha xd są jeszcze jakieś nowinki z produkcji ? :-D

Pomocna?
Tak4Nie
timaru
 Opinia
@LudzieDopracy 05.06.2019 13:07

Są Meison oddaj dług taki sa nowe opinie

Pomocna?
Tak10Nie2
3
pumba
 Opinia
@timaru 11.06.2019 11:53

Meison może byś tak już oddał to co jesteś winny nie tylko jednemu ty nie masz honoru i jaj

Pomocna?
Tak8Nie
paweł
 Opinia
@ploteczki 05.06.2019 05:27

głowa pod biurkiem to może ty tak robisz i kolegów tez obsłużysz a może lisowi powiesz i dostaniesz działkę

Pomocna?
Tak4Nie1
pumba
 Opinia
@Wakacyjna plotka 05.06.2019 04:57

prawda głosi ze pumba jest w NLZ i ma się dobrze a reszta mnie już nie interesuje i nie interesowała a reszte to ciepła woda oblewam

Pomocna?
Tak3Nie
paproc
 Opinia

kupa gówna to pewien pan zwany wc boy wiadomo o kogo chodzi trzymaj się prosiaczku

Pomocna?
Tak3Nie
nowa zelandia
 Opinia
@Wakacyjna plotka 05.06.2019 04:57

WC BOY to ty pisałeś prosiaczku żyjesz u siebie w chlewie (usunięte przez administratora) pod siebie i w tym samym gnoju się tarzasz jak to tłusty obleśny tucznik co to za życie praca i po pracy fuchy i później do swojego chlewiku ale nigdy nie zarobisz reklamówki inna bajka nie ta liga tłusta zakłamana swinio nagraj jak się tarza w gnoju i to pokaz i zrobisz dopiero karierę

Pomocna?
Tak1Nie1
dart
 Opinia
@nowa zelandia 20.06.2019 10:26

WC BOY każdy już wie kto to :)

Pomocna?
Tak1Nie1
1
Artek
 Opinia
@nowa zelandia 20.06.2019 10:26

Dobrze ze ktoś w końcu napisał o ty gościu, bo to prawda mąci każdemu ploty na każdego puszcza. Sam ma problemy ze sobą i w dodatku alkoholowe .Założyli Ci już niebieska kartę za znęcanie się nad rodzina .

Pomocna?
Tak1Nie2
1
SZOK
 Opinia
@LudzieDopracy 05.06.2019 13:07

Są nowinki grafik na miesiąc lipiec z Warszawa Grochów gdzie pracownicy z Mińska maja po 32 nadgodziny na miesiąc. A pracownicy co prześlij z Pesa do Mińska maja 116 nadgodzin . Godzin pracy jest w lipcu 23dni x8 godzin czyli 184 godzin czyli w miesiącu po 300 godzin i stawka ponad 25 zł możecie sobie policzyć ile to kasy .Gdzie siedzą sobie na mieszkaniu służbowym i myślicie ze pracują tak pracują, ale w łózkach albo na konsole-PlayStation to dopiero Nowinki

Pomocna?
Tak6Nie1
1
SZOK
 Opinia
@SZOK 28.06.2019 17:31

A ktoś pisze o 4 z przodu jak tu panowie maja 7 z przodu

Pomocna?
Tak2Nie
Podsumowujący
 Opinia
@SZOK 28.06.2019 17:35

Srembik ma najwięcej w Nowej Zelandii i jak komuś nie pasuje to polecam iść w jego ślady (Narobić bałaganu,nawymyślać niestworzonych rzeczy , skłócić wszystkich , wypaplać wszystko na kumpli i uciekać aby nikt przypadkiem go z pracy nie spotkał) i potem głosić przez internet o sobie plotki jak mu z tym dobrze i jaki on nie bogaty, niestety nie w rozum a w pieniążki których zresztą nikt nie widział, chowaj się dalej Srembik.

Pomocna?
Tak2Nie1
buła
 Opinia
@Podsumowujący 29.06.2019 06:17

a srembik prosiaczku Sromulski i nikt się cymbale nie chowa od roku wiedzaiłesm ze jade

Pomocna?
Tak1Nie2
buła
 Opinia
@Podsumowujący 29.06.2019 06:17

srosmulski ty jak bys miał stracic na dyskotece 2 wypłaty to bys (usunięte przez administratora) wypioł żeby cie kopali zamiast zapłacić bo to bul by był ze tyle poszło ale ine zycie medo z chlewu co nigdy nic nie miałeś

Pomocna?
Tak1Nie2
Srembikk
 Opinia
@buła 29.06.2019 09:13

Tak a to że jesteś konfidentem to już szczegół bo pieniążki masz srembiczku, plotka głosi że się jeszcze trafisz srembiczku.

Pomocna?
Tak2Nie1
1
buła sruła
 Opinia
@Srembikk 29.06.2019 16:13

jesteś i byłes (usunięte przez administratora) tyle w temacie i się trafie u ciebie wola mrozy miło

Pomocna?
Tak1Nie
Sromulski
 Opinia
@Srembikk 29.06.2019 16:13

tu nie ma żadnej plotki kradłeś, kradniesz i będziesz kradł bo nic innego nie umiesz konfidentem jesteś ty nagrywaj dalej

Pomocna?
Tak1Nie
1
Srembik pedal
 Opinia
@Sromulski 29.06.2019 20:12

hah a bo zapomniałem dodać że o twojej ostatniej spowiedzi przed samą ucieczką , jak nawymyślałeś na chłopaków z dawnej pesy wygadał sie w nerwach spowiednik i dodał że nie ma powodu tajemnicy spowiedzi dotrzymywać bo i tak jesteś zerem. Wiesz dokładnie o co mi chodzi Srembiku z Nowej Zelandii ? Przez forum w internecie jesteś kimś, ale jak już sie trafisz bd pałe ciągną i to nie raz za swoje grzechy a rozgrzeszenia i tak nie dostaniesz śmieciu

Pomocna?
Tak1Nie
Srembik pedal
 Opinia

nie tylko ja to słyszałem srembik (usunięte przez administratora) Dużymi literkami piszesz bo już małych niedowidzisz? siada na główkę kretynie? nowa plotka głosi że srembik znalazł sobie sponsora w Nowej Zelandii i teraz nie musi pracować tylko zadawalać swojego pana. Że on chciał takiego starego zgreda zaprosić.... na pewno normalny też nie jest.

Pomocna?
Tak2Nie
Snowak pajac
 Opinia
@Srembik pedal 29.06.2019 22:49

Do Nowej Zelandii nie trzeba mieć zaproszenia tylko kasę A panowie nikt za was nie będzie pracował całymi tygodniami nie było was w pracy jak pojechaliście w środę to za tydzień wracaliście i tak było 3 was zostawało a 3 jechało ale godzinki były pisane .wyjazdy do usterek i to te co jest najdalej czyli Radom Skarżysko i Łuków a najlepsze jest ze podbijał je tylko jeden mistrz czy był w pracy czy go nie było te papiery sami zostawiliście na biurku trzeba tylko myśleć ale z mysleniem u was ciężko bo wy jesteście potomkami krzyżaków bo z okolic torunia czyli zakute łby .albo wycieczka i zdięcia na facebook ale godzinki pisane to byli 2 panowie na wyjeździe albo jeden ma bliżej niż niektórzy na grochów a jest w mieszkaniu służbowym .tak lubicie straszyć ale jak sąsiedzi się poskarżyli i ktoś na was czekał na klatce to już zapomnieliście dodać .i tak byliście praca zajeci ze mieszkanie służbowe się paliło i zalało przychodnie na dole a jak wam nie wypłacili kilometrówki to co zrobił pan (usunięte przez administratora)zadzwonił do dyspozytora i wstawili wagon który nie miał przeglądu aby zabrać nam premia a my już skończyliśmy prace a tylko dlatego żeby zabrać premie CO panie (usunięte przez administratora)TAK NIE BYŁO tez było jak my kończyliśmy prace a wstawili skład na przegląd i kto to zrobił pracownicy KM bo dzwoniliście do nas ze będziecie i do mistrza aby dał swoich ludzi a na noski chodzili wszyscy cała 6 na jedno czasem p1 a na rano pracownicy mińska pracowali bo ci byli na noc a jak wam ksiązke pojazdu schowali to zapomnieliście i to też było na noc i pojazd nie wyjechał i na to wszystko panowie sa dowody jak monitoring i papiery a najlepsze ze wystawili ksiazke pojazdu a za kilka dni stara się znalazła to wszystko można sprawdzić tych panów wszyscy maja dosyć maszyniści rewidenci nawet obsługa sprzatająca a jak z auta służbowego ukradli wam tablice to nawet nie wiedzieliście bo jak jak od rana w gierki i jak wstać na 8 czasem przyjechali na 11 czasem na 13 panie (usunięte przez administratora)A jak sam doniosłeś na chłopaków z mińska co już skończyli prace a ty nie naprawiłeś usterki bo nikt za was nie będzie pracował a wy w łóżeczkach albo na gierkach albo w domkach za kilometrówki mieliście po ponad 1500zł i teraz już nie mam po 12 000 zł powinni was pracownicy mińska co ciężko pracują zlińczowac prawda was wyzwoli karma wraca i teraz jak już mniej zarabiacie to do pesa co ale wo pesy poszło już pismo o waszych wyczynach łatwo sprawdzić gdzie wasze telefony się logowały w dany dzień a od maj już było co zebysmy tylko pracowali od 8 do 16 a wy od 16 do 6 rano to dopiero wyczyn ale papier wszystko przyjmie ale tez zostawi slad świadectwa szkoły tez macie na ksero zrobione a jak na pojazdach z zapisem z kamer co od 2 lat nie ma kamery działają ale nie ma zapisu bo jak byście mogli swoje naprawy w domu robic bo by się nagrał i zapisało czy byliście w Radomiu i nie tylko wszystkie papiery za skserowane i ktoś jest w ich posiadaniu a zntk to sopłka akcyjna skarbu państwa i pesa tez żadne problem wysłać do do prokuratury chesz zabij ale pojdziesz mędo siedzieć zabojaj strzelaj strasz w(usunięte przez administratora) mam was

Pomocna?
Tak2Nie1
2
Snowak pajac
 Opinia
@Srembik pedal 29.06.2019 20:41

pisz dalej każdy papier co był w biurze wasze godziny wszystko jest zgrane chętnie się ktoś z tym zapozna prawda ci(usunięte przez administratora)co wyzwoli pałe to ty zrobisz żeby cie nie zamykali prorokowi

Pomocna?
Tak1Nie
SDEMBIKPEDAL
 Opinia
@Snowak pajac 30.06.2019 08:54

Jak to czytam to że śmiechu wytrzymać nie mogę, srembik konfidentko pozdrów chłopaka i lepiej się tam staraj bo jak cie ten twój za mocno dzióbnie to Cie zarazi :-)

Pomocna?
Tak7Nie1
sruła snowak srafał
 Opinia
@Podsumowujący 29.06.2019 06:17

Nikt za was pesiaki nie będzie pracował i to nie jest opinia tylko moja ALE 4 osob i to co jest napisane to dopiero początek góry lodowej w zntk cały zakład pracował na wasze wypłaty (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
sresiaki
 Opinia
@Srembik pedal 29.06.2019 20:41

trafie się pesiaki ale pod waszymi chałupami i sam na sam nik z was nie jest odważny wy jakies pedały jesteście bo ciagle o tych pałach może na tym mieszkaniu jeden drugiemu robi skąd mi tym wiedzieć do pracy się weście nik a was nie będzie pracował chesz się ku...……..wo przekonać czy kłamie pajacu z zakutym łbem szkoda na was czasu nie roby do zżyjesz jak owad bo mi koło (usunięte przez administratora) latasz

Pomocna?
Tak2Nie
paint
 Opinia
@dart 25.06.2019 11:17

Kto to?:) Bo Ja nie wiem:)

Pomocna?
TakNie
Fidek
 Opinia

Pytanie mam drodzy pracownicy. Proszę tylko o poważne opinie na temat pracy jaki wydawca magazynowy. Jak wyglada praca? Czy są nadgodziny? Jak szefostwo? Warunki pracy? No i jaka płaca oczywiście... Czekam na poważne opinie. Dziękuje!

Pomocna?
TakNie
Muminek
 Opinia
@Fidek 02.07.2019 22:50

Praca dosyć spokojna tak mi się wydaje. Kasa trochę niższa jak na produkcji. Nadgodziny w zależności od roboty. Stała pensja. Raz już o 12 wyczekujesz końca zmiany a raz nie przerobisz tej roboty i przychodzisz w sobotę, za którą masz jakoś dodatkowo płatne. Ale nie bój się jak przerobisz trochę godzin to utną Ci premii i tak na odwrót. Każdy ma mieć (usunięte przez administratora) byle po równo. Zarobki w okolicach 2000zł na rękę czasami może trochę więcej. W zależności od długości miesiąca. Wszystko zależy co kto czego oczekuje. Porobisz, zobaczysz. Chodź nie miej za wysokich oczekiwań bo się możesz mocno zdziwić.

Pomocna?
TakNie
Muminek
 Opinia
@Fidek 02.07.2019 22:50

Co do szefostwa to zależy od twojego podejścia albo się przejmujesz albo robisz swoje i masz wszystko z boku. Warunki pracy, przerwa, urlop, full ubezpieczenie, prywatni lekarze, ubezpieczenie na życie, grusza trochę tego jest. Jak masz nie za wysokie oczekiwania to i rozczarowanie nie będzie zbyt wysokie.

Pomocna?
TakNie
Oleg z uk
 Opinia
@Fidek 02.07.2019 22:50

Praca lekka. Około 12 wyczekuje końca zmiany. Zalezy na który magazyn. Tzw blaszak ma sporo pracy i raczej tam nie posiedzisz. Na magazynie głównym tzw górze jest kupę laserów i każdy patrzy każdemu na ręce (a tam wszyscy maja swoje za uszami, ogólnie brak zgody w załodze, każdy nadaje na każdego udając kolegę/koleżankę), magazyn stali i farby to totalna samowolka i kombinatorstwo na najwyższym poziomie. Sam się dziwę ze jeszcze ich nie złapali. Musza najwiecej krzyczeć i udawać ze jest odwrotnie. Ogólnie zależy gdzie trafisz na magazyn. Jeśli masz czyste sumienie i nie jesteś obojętny na kombinatorstwo to nie polecam.

Pomocna?
Tak11Nie1
kondon
 Opinia
@Fidek 02.07.2019 22:50

Jeśli dobrze kombinujedz to i 10 tysięcy można wulyciągnąć, oczywiście 2 tys uczciwą pracą a 8 tysięcy na lewiznach i liczyć ze cie nie złapią.

Pomocna?
Tak10Nie
krystek
 Opinia
@kondon 04.07.2019 09:59

Magazynierzy sie bawią na całego - auta, wakacje nie przy zarobkach 2tysiecy na mc. Nie oszukujmy sie.

Pomocna?
Tak8Nie
zosia
 Opinia

jakie plany na majówkę? gdzies wyjezdzamy czy widzimy sie w pracy?

Pomocna?
Tak6Nie
Lolo
 Opinia
@zosia 17.04.2019 10:00

Oczywiście, że w pracy :) Po co spędzać czas z rodziną, skoro można przyjść do roboty, przecież plan jak zwykle jest zagrożony. Im więcej osób na listach, tym lepiej dla kierownika - wykaże się przed dyrektorem. Jeszcze tylko odprawa świąteczna z majstrami i resztą, (usunięte przez administratora) zamiast życzeń i można świętować :)

Pomocna?
Tak4Nie
Mistrz Yoda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lolo 18.04.2019 07:32

Jeśli ktoś z góry myśli ,to chyba lepiej było by odpracować za 02.05 w sobotę i przyszli by wszyscy, a tak większość na żądania weźmie.Oni to jak zawsze chcą by przyjść pomiędzy świętami i jeszcze w sobotę. To myślenie chore jest.Ciemna moc pazerna jest.

Pomocna?
TakNie
pola
 Opinia
@zosia 17.04.2019 10:00

jak to jakie? ..... tylko.......... Turkish Airlines!!!!!

Pomocna?
Tak30Nie
Zwiedzam
 Opinia
@zosia 17.04.2019 10:00

Wycieczka na wieś Nowa Zelandia

Pomocna?
Tak3Nie
pumba
 Opinia
@Zwiedzam 05.06.2019 03:28

Prosiaczek pod Mrozy po pracy a inny do Nowej Zelandi tylko możesz sobie o tym pomarzyć wc boyu rano się budzisz i dzień jak codzień w chlewiku po kostki w gnoju później w auto i do pracy po pracy fucha nawet się nie umyjesz i spowrotem do chlewika w to samo (usunięte przez administratora) tak zyje prosiaczek

Pomocna?
Tak1Nie
zosia
 Opinia
@zosia 17.04.2019 10:00

Zwiedzamy chlewik a w nim W C BOYA - płatne 5zł .Wycieczkę oprowadza sam WC BOY to jest gwóźdź programu zwiedzania 1 opowiadanie co nie potrafi 2 co nie robił 3 kogo nie zna 4 kogo nie widział 5 co nie nagrał i komu nie wylizał du……. a ale prawda jest tak ze to opas z tego chlewika co w swoim nawozie się tarza kupa niczego i nic więcej a kopytka ciągle uwalone ze wstyd się z nim przywitać .Zięcia z WC BOY do nabycia za 2 zł przed wejście do chlewika po wycieczce wspólne ognisko na kupie obornika dla każdego wypożyczenie gumowców płatne 1 zł żeby nie ubrudzić swoich butów .Śpiewy tańce do rana na koniec za symboliczną kwotę kop w tłusty wc boy tyłek .

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
mińsk
 Opinia

Racja i byli pracownicy PESA to samo robią

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia

Jak tam Panowie po wypłacie? 4 z przodu?

Pomocna?
Tak3Nie4
Kowal
 Opinia
@Pracownik 07.06.2019 15:57

Aż tak dobrze to nie ale da się przeżyć

Pomocna?
Tak1Nie2
160% normy
 Opinia
@Kowal 07.06.2019 15:59

No właśnie przeżyć,nie po to człowiek pracuje żeby przeżyć. Przeżyć to można w lesie na survivalu urwa...

Pomocna?
Tak2Nie
Klakier
 Opinia
@Pracownik 07.06.2019 15:57

No można w końcu jako tako przeżyć z tą 4 z przodu ;)

Pomocna?
Tak1Nie
Pacanek98
 Opinia

Witam jak wyglądają w chwili obecnej zarobki na stanowisku elektromontera oraz mechanika? Mam skończone technikum elektromechaniczne. Ktoś tu serio wziął 1600zł czy ktoś sobie jaja robi? Widzę że wszędzie wiszą ogłoszenia że poszukują pracowników. Interesuje mnie faktyczną wypłata oraz podana w orientacji za liczbę godzin. Nie wiem czy aplikować czy szukać czegoś innego.

Pomocna?
Tak1Nie
Aaa
 Opinia
@Pacanek98 05.06.2019 20:33

Szukaj czegoś innego. Tutaj dużo godzin i marna kasa.

Pomocna?
Tak2Nie
sarkazm
 Opinia
@Pacanek98 05.06.2019 20:33

Moim zdaniem warto się zatrudnić.W życiu nie liczą się tylko pieniądze.Doświadczenie jakie tu nabędziesz przyda Ci się w przyszłości. Nigdzie jak tu nie nauczysz się wiązać koniec z końcem by starczyło od 10 do 10. 12 zł śmiesznego akordu.Akord w którym normy brane są chmur lub też z PESSY gdzie wszystko jest inaczej.Tu nie ma towaru na czas a praca w akordzie. Jaja takie przez 8 godzin że nigdzie się tak nie ubawisz. Kodeks przewiduje iż w akordzie można wykonywać jedynie prace które można znormować.Tu bywa różnie.Np. tzw sterowanie pojazdu.Tu może się zejść 8 godzin a można i dwa dni .Towaru nie ma ludzie się kręcą a potem w dwa tygodnie nadrób to co straciłeś w kilka miesięcy. Premi w tym miesiącu pewnie nie będzie bo nie ma sprzedaży.Co to produkcję obchodzi?Dlaczego ludzie musieli czekać na towar?Od dyrektora poprzez zakupowcow czy też cały dział logistyki ,magazyn nie powinni brać od lutego premi.Po to by Pan dyrektor miał czym teraz zachęcić ludzi z produkcji do pracy. "Przeżyj to sam" a wszędzie i ze wszystkim sobie poradzisz. Oczywiście nie jest to zgodne z kodeksem pracy.

Pomocna?
Tak7Nie
...
 Opinia
@Pacanek98 05.06.2019 20:33

4 z przodu - skromne pieniadze ale tragedii nie ma

Pomocna?
TakNie1
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
1
Mądrala
 Opinia

Twój stary

Pomocna?
Tak14Nie5
wc boy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mądrala 18.05.2019 14:38

a kto to ten wc boy

Pomocna?
Tak7Nie
1
j t m jak tłuk maszynowy
 Opinia
@Mądrala 18.05.2019 14:38

mój stary pracujący na K M mieszkający 20 km od mińska

Pomocna?
Tak4Nie
1
Benek z Kiczek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Podobno najlepszego kierownika Pana(usunięte przez administratora) dyrektor wysłał na urlop żeby nie hamowal sprzedaży wagonów? Czy ktoś może to potwierdzić? A cala produkcja na jego oddziale robila wszystko żeby udowodnić że to prawda

Pomocna?
Tak2Nie2
ixi
 Opinia

Nie mam pojecia aczkolwiek(usunięte przez administratora) weź się za robotę

Pomocna?
Tak2Nie1
oleg
 Opinia

Plotka głosi na zakładzie że dwóch naszych magazynierów wygrzewa się w Turcji z swoimi rodzinami. Widać że magazyn to kurka znosząca złote jajka. Swoją drogą takie wakacje muszą słono kosztować. Proponuje złożyć wniosek o zapomogi po powrocie bo przecież trudna sytuacja w domach. Chyba muszę sie do waszego działu przenieść - sami majetni ludzie na magazynie.

Pomocna?
Tak71Nie14
maxi
 Opinia
@oleg 29.04.2019 08:40

też chce na magazyn oraz wkoncu na wakacje jak oni

Pomocna?
Tak65Nie11
Pieniek
 Opinia
@maxi 30.04.2019 09:44

Przed robotą nie chódź do matriksa, rano pracownicy sporo kasy tam zostawiają. Na śniadanie najlepiej odgrzać w mikrofali wczorajszy obiad albo przygotować sobie kanapki. Automatów z napojami trzeba unikać, też pare złotych można tam zostawić. Dojeżdżać trzeba z kimś a najlepiej samemu wozić ludzi to będzie na paliwo i trochę zostanie. Po godzinach dorabiaj sobie ale nie w ZNTK bo jedna robota to się nudzi, rób coś innego tak jak wielu z firmy robi wykończeniówkę, docieplenia, mechanikę, elektrykę... Jak przeszedłbyś po całej hali to umówiłbyś majstrów na budowę i wykończenie domu a nawet meble w kuchni Ci zmajstrują. Wyznaczaj sobie cele do uzbierania, to bardziej motywuje. A wakacje to najlepiej przed sezonem szukać, naprawdę sporo taniej jest. Połowę uzbieraj, resztę w raty i masz już wakacje. No i nie bój się wychylać przed wspólpracowników to na mistrza pójdziesz, innego kierownika albo inne, lepiej płatne stanowisko. Tylko pamiętaj że po awansie musisz zainwestować w parasol bo Cię wszyscy zaczną opluwać. A co do zntk to spoko firma.

Pomocna?
Tak5Nie6
Piotruś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pieniek 07.05.2019 14:14

I to jest cała prawda o zarobkach w zntk

Pomocna?
Tak2Nie2
Ktoś
 Opinia
@oleg 29.04.2019 08:40

Plotka głosi, że (usunięte przez administratora) cię to obchodzi.

Pomocna?
Tak21Nie
Ładny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy ktoś może powiedzieć czy na produkcji pracuje jeszcze taki koleś co miał ksywę (usunięte przez administratora)?

Pomocna?
Tak3Nie1
Browar
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Ładny 25.04.2019 01:31

Znając realia tego zakładu pewnie skończył tam karierę - jak przystało na Małysza :)

Pomocna?
Tak2Nie
Detektyw
 Opinia
@Browar 25.04.2019 14:33

A czy pracuje na produkcji Norek? Kiedyś był brygadzistą ślusarzy, a potem nie wiem co się z nim stało, ale koleś pochodzi ze wsi

Pomocna?
Tak1Nie
Gośćthebest
 Opinia

Witam na czym polega praca na magazynie z zntk i jakie zarobki proponują na początek? Pozdro i czekam na konkretną odpowiedź :)

Pomocna?
Tak44Nie
oleg
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Gośćthebest 04.05.2019 13:10

zarobki sam sobie ustalasz - ile (usunięte przez administratora) to twoje

Pomocna?
Tak49Nie1
szef prawie wszystkich szefów
 Opinia
@oleg 06.05.2019 11:26

jeszcze tych historii nie ogarnęli ? wystarczyłoby wprowadzić odpowiedzialność materialną

Pomocna?
Tak47Nie
...
 Opinia

Wielbiciele metali i stopów egzotycznych chyba się trochę przestraszyli...

Pomocna?
Tak64Nie1
Córunia mamusi
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@... 29.04.2019 10:18

Ciekawa jestem skąd miał tyle tego cennego kruszcu. Magazyn bądź osoba z działu w którym używa się tego surowca są zamieszani. Sam nie poszedł i nie kradł bez niczyjej wiedzy. Jak my to nazywamy.... proste historie.

Pomocna?
Tak50Nie
hala
 Opinia

W ZNTK pracuje dwóch co ma swoje IQ mniejsze od kury i zapewne to teraz czytaj i sie zastanawiają o kim to jest to o was dwóch co mądrością nie grzeszycie

Pomocna?
Tak8Nie1
...
 Opinia

Ludzie mówią o dość ciekawym sposobie wyrażenia emocji na korytarzu w biurowcu...

Pomocna?
Tak11Nie
2
123
 Opinia
@... 28.03.2019 18:19

Numer 1!! Wyczynów w zntk. Gratulacje za pomysł

Pomocna?
Tak6Nie
1
lord
 Opinia
@... 28.03.2019 18:19

O co chodzi?

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@lord 01.04.2019 18:04

Zawsze myślałem, że jeśli ktoś mówi "sr*m na to" to jest to tylko przenośnia...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tacyk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@... 02.04.2019 10:32

??? rozwiń myśl:)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@tacyk 02.04.2019 20:29

Co tu rozwijać? W tym przypadku ktoś to potraktował dosłownie...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zniesmaczony
 Opinia
@... 03.04.2019 06:01

Co ty gadasz ktoś (usunięte przez administratora) na korytarzu w biurowcu?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycia
 Opinia
@... 28.03.2019 18:19

Tak to były kierownik serwisu zrobil i go zwolnili

Pomocna?
Tak4Nie
stróż
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

A na korytarzu w biurowcu to sprawka kierownika -dlatego go zwolnili

Pomocna?
Tak5Nie
Arek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@stróż 18.04.2019 03:43

A właśnie... Na chali słychać ploty ze podobno nowym kierownikiem serwisu ma zostać Pan (usunięte przez administratora)Nie znam jego wiedzy i wykształcenia ale jeżeli chodzi o wymowę i sposób porozumiewania się z ludźmi to chyba bardziej powinien kury macać jak już pole obrobi...

Pomocna?
Tak5Nie
Arek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Arek 19.04.2019 14:54

Jakiej wiedzy... 20 lat na kombajnie to wiedza? :) No ale to pewnie decyzja (usunięte przez administratora)więc niech go naucza ????

Pomocna?
Tak1Nie
chrupek
 Opinia

Będą podwyżki i będzie robota!! Podobno ZNTK Mińsk Mazowiecki Podpisało umowę z firmą Boeing na naprawę rewizyjną 80 samolotów pasażerskich 747. W związku z tym firma niebawem wystawi ogłoszenia z ofertami pracy na swojej stronie. Pogłoski mówią że w szczególności będą zatrudniani młodzi piloci (adepci) oblatywacze po wykonanych przeglądach tych maszyn w ZNTK na trasie Janów - Modlin. Od pilotów firma będzie oczekiwać w szczególności odwagi. Firma oferuje ciekawe doświadczenia, wynagrodzenie i ubezpieczenie na życie oraz niezapomniane doznania z lotów. Zapraszamy do składania CV.

Pomocna?
Tak15Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
try
 Opinia
@chrupek 12.03.2019 18:51

Taaa.... Co ty gadasz. Na prawdę? :)

Pomocna?
Tak2Nie
paz
 Opinia
@chrupek 12.03.2019 18:51

Oj Łukasz, Łukasz, ale z Ciebie śmieszek.

Pomocna?
Tak3Nie
Mistrz Yoda
 Opinia
@chrupek 12.03.2019 18:51

To nie uczciwe wielce jest że wagon zrobiony a godzin za niego brak.Chyba najpierw norma winna być.Iperator normy nam nażucić z Pessy ma.Kodeks na to nie pozwala.Norma wszak powinna miarą być pracy w normalnych warunkach.Jak więc warunki pracy przyrównać z Pessy do ZNTK.Lord Vader cicho siedzi też .On nie widzi że to źle.Misrzowie Niedaj imperatora boją się.Nie ma już z kąd dla nas pomoc przyjść.Chyba trzeba zwolnić się.Wy nie dajcię się złotówką zwieść.Wszak to jałmużna jest.Nie o taką kasę chyba wam.1€ chyba winno być.Mistrzowie Niedaj brącie nas chyba ciemna strona nie ogarnęła was.Mistrzowie Niedaj Obi On Kenobi,Luke Skaywaker niech moc będzie z wami.Nie dajcie ciemnym mocą zwieść się.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przebudzenie Mocy
 Opinia
@Mistrz Yoda 27.03.2019 07:29

A można tak po polsku ?

Pomocna?
Tak1Nie
Mistrz Yoda
 Opinia

Koleżanki ,koledzy! Może zamiast szeptać po kątach ,pisania na Gowork-u czas wyrazić swoją opinnię przełożonym.Oni może nie wiedzą że wypłaty do których byliśmy przyzwyczajeni bo jako tako można było za nie przeżyć uzależnione były od wypracowanych nadgodzin.Dziś nadgodzin już nie ma i broń Boże nikt za nimi nie tęskni.Jednak czas który nadszedł pokazał że stawki za które pracójemy są poniżej głodowych.Dziś 2tyś czy 2,5 to dla młodego kawalera mało a co dopiero kiedy w domu 2+1 czy więcej.A czasem i tego nie ma na "pasku"Wstyd do domu 10 wracać kiedy żona na równi przyniesie a czasem i grubo więcej ,stojąc na kasie w supermarkecie.A my w pyle ,hałasie ,oparach lakierów ,rozpuszczalników itp.Może nadszedł czas by poprosić przełożonego o 10 minut rozmowy z "GÓRĄ "by każdy powiedział co go boli i czego oczekuje w zamian za uczciwą pracę.Tylko nie myślcie że ktoś za Was tą robotę odwali.Nie czekajcie na zbawiciela który wam sypnie grosza byście byli zadowoleni.Nikt za Was waszej opinii nie wygłosi.Myślę że powiedzenie "do puki szef myśli że dużo płaci będę robił tak by myślał że dużo pracuje "nie ma najmniejszego sensu.Nie tędy droga.Ja chcę przyjść uczciwie przepracować i godnie zarobić.3500 zł dziś na początek to jest minimum co pracownik poświęcając 8 godzin powinien zarobić.Fachowiec znacznie więcej.Oczywiście mowa o 40godzinach w tygodniu.

Pomocna?
Tak9Nie1
Rowerem tera
 Opinia
@Mistrz Yoda 11.03.2019 23:18

W p1s jest taki grubas co stoi cały dzień pod szafka i zarabia dobra kasę. Ogólnie to nie polecam tej firmy.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mistrz Yoda
 Opinia
@Rowerem tera 12.03.2019 00:14

Kolego mamy układ zbiorowy tzw akord zwróć grzecznie uwagę kolędę że nie będziesz na niego pracował .Kiedy będziesz podpisywał brygadziście nadwyżkę z akordu powiedz że nie zgadzasz się żeby dana osoba tyle zarobiła ponieważ ciągle widzisz go jak stoi.Skoro on potrafi stać choć wie że inni na niego muszą pracować nie ma innego wyjścia.Po to dostajemy to do podpisu by nauczyć obiboków że ten który nie robi to nie zarabia.Pisanie o tym na gowork-u nic nie zmieni.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pradekp
 Opinia

Pracuję w tej firmie prawie trzy lata i poznałem specyfikę niektórych pracowników. Narzekanie po wypłacie że się zwolnią, że słaba kasa, że za tyle to niech sami sobie robią nadgodziny i przychodzą w soboty a jeszcze tego samego dnia zostaje pofajrant i w piątek jest pierwszy na liście na sobotę. Jeśli się nie podoba to się zwalniam i nie opowiadam latami że się zwolnię, bo wszędzie będzie mi lepiej będzie. To nie jest sarkazm żeczywiście znam osoby, które zwalniają się odkąd przyszedłem do pracy czyli już prawie 3 lata. Żałosne...

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@pradekp 18.02.2019 17:09

Niektórzy takim narzekanie potrafią sobie ugrać lepszą kasę. Szkoda tylko że kosztem innych pracowników. Bo chyba jest oczywiste że jeśli komuś obiecają że mu będą dokładać do wypłaty w premii to pula na wypłaty się nie zwiększa tylko wszyscy się składamy na to co dołożą takiemu "pokrzywdzonemu" przy każdej wypłacie. Uwierzcie że nawet teraz w kryzysie są osoby którzy biorą fajne pieniążki.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mały
 Opinia
@pradekp 18.02.2019 17:09

Zgadzam się z tobą w 100%. Na przestrzeni 10 lat zmieniło się jedno: Teraz w biurze zamiast stosu CV jest stos wypowiedzeń. I nikt już nie powinien mówić, że "na Twoje miejsce jest 10 chętnych" Bardzo dużo ludzi odeszło, tego nie da sie nie zauważyć

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nickk
 Opinia
@Nick 19.02.2019 12:15

Niestety muszę Ci przyznać rację

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia

@wojas, proszę, abyś nie obrażał innych użytkowników oraz osób, które są ściśle związane z pracą w firmie ZNTK Mińsk Mazowiecki. Poza tym Twój komentarz na chwilę obecną jest bardzo niezrozumiały, dlatego proszę, abyś napisał go raz jeszcze tylko bardziej zrozumiale i uzasadnił, co konkretnie miałeś na myśli.

Pomocna?
Tak6Nie
Xxx
 Opinia
@Paweł 19.08.2018 00:17

Wojas ma rację te ćwierć mózgi od Winiarka na czele z Kaczorem, miodkiem i całą tą zgrają nawet nieumiom złożyć prostej konstrukcji ale niema co się dziwić jak kierownikiem jest bezmózgie yeti

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agęt J
 Opinia
@Xxx 30.08.2018 11:54

Nieumiom co to za wyraz?Co on znaczy?Komuś od ćwierć mózgów a samemu nie za wysoki poziom się reprezentuje:-)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxx
 Opinia
@Agęt J 04.09.2018 05:30

Co ruszyło kakao świńskiej inteligencji z zakładu nędzy trudu i kalectwa

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kier
 Opinia
@Xxx 04.09.2018 18:37

Ten skrót znak chyba coś innego znaczy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DL
 Opinia

Jak nowy dyrektor logistyki - wcześniej fotobudka teraz części do pociągów to w sumie podobne branże i tematy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kolo
 Opinia
@DL 13.09.2018 21:37

Dyrektor jak każdy inny pracownik, historia zna przypadki że brukarz został kierownikiem a tynkarz elektrykiem to że wcześniej zajmował się czymś zupełnie innym nie świadczy że się na logistyce nie zna ważne aby miał pomysł i siłę przebicia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LD
 Opinia
@Kolo 17.09.2018 22:07

Byli już tacy co z koleją nie mieli nic wspólnego i długo się nie utrzymali a jedyne co im się udało to narobić tylko (usunięte przez administratora) W tym biznesie liczą się kontakty i wiedza merytoryczna a nie pomysł.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarek
 Opinia
@LD 17.09.2018 23:29

W tym zakładzie na to nie patrzą. Nie pierwszy i nie ostatni taki osobnik. Prawda jest taka, że nikt poważny z doswiadczeniem w branży kolejowej na takie stanowisko nie przyjdzie do tego bałaganu. Niejeden już był taki co miał doświadczenie w logistyce i długo się nie napracował. Śliskie stanowisko.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lpz
 Opinia
@DL 13.09.2018 21:37

Pan fotobudka delikatnie mówiąc nie wie sam o czym mówi, jest jak choragiewka zależy z której strony zawieje tak robi. Nie wróżę mu dlugiej kariery chyba ze jest z ukladu a jak wiadomo na uklady nie ma rady:)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
uma
 Opinia
@Lpz 27.09.2018 22:04

Kto to taki?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
stolarz
 Opinia

Kulfonik - uderz w stół a nożyce się odezwą. Oznacza to że mój bardzo skromny wpis zabolał? Nie dla chamstwa oraz złodziejstwa. Następnym razem dzwonię na portiernie aby Was pozamykali za takie numery . Przychodzice w soboty bo jest mniej osób w firmie i można bezkarnie robić co się chce. Nie bez powodu widać kto na wesołą jedzie po pracy. hmm..... ciekawe w jakim celu.

Pomocna?
Tak78Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pociągający nosem
 Opinia
@stolarz 21.11.2018 15:55

Widzę ze temat sie rozkręca ciekawe co by lis powiedział na sprzątanie Castoramy :)

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kulfonik2
 Opinia
@stolarz 21.11.2018 15:55

hahah ojejku to narobisz problemów haha gdzie sie coś takiego uchowało to ja nie wiem pilnuj deseczek i sie nie wpier... bo nikt nic twojego nie dotyka wiec jaki masz problem ? oby takich coraz mniej jejku :) i pozdrawiam całą portiernie :*

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona z biura
 Opinia
@kulfonik2 22.11.2018 00:43

Witam. Czytam sobie to forum od jakiegoś czasu nigdy nie komentując ale zgadzam się z stolarzem ze należy tępić takie postępowania. Fakt ze chyba każdy z nas pracujących obecnie w firmie zna kogoś kto coś dorabia po bokach. Nie twierdze ze wszyscy ale jest spore a nawet bardzo duże grono osób nie uczciwych. Kobiet jak i mężczyzn.

Pomocna?
Tak53Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kulfonik
 Opinia
@Ona z biura 22.11.2018 09:54

A dziwi to Panią przy obecnych zarobkach??:)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia
@Kulfonik 25.11.2018 01:10

Możesz sprecyzować, jak obecnie wyglądają zarobki za pracę w firmie ZNTK Mińsk Mazowiecki? Pensja zatrudnionego pracownika składa się z samej podstawy, czy może również z ewentualnych świadczeń dodatkowych? Przedstaw proszę, jak to wygląda, aby osoby obserwujące ten wątek miały aktualne informacje o tym aspekcie pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Paweł 26.11.2018 09:42

Słabo wyglądają

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia

Nie przesadzajcie nie jest tak źle trzeba się cieszyć tym że pracę mamy. Bo gdzie pójdziemy. Ludzie za mniejsze pieniądze pracują. Co miesiąc jest ta 4 z przodu więc nie narzekajmy. Co prawda było lepiej ale i teraz da się wyżyć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zolo
 Opinia
@pracownik 26.02.2019 18:07

Mam nadzieję, że to jakiś ponury żart z twojej strony.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robol
 Opinia
@pracownik 26.02.2019 18:07

4 z przodu za 2 miesiące. A niewolnicy za darmo pracują. To faktycznie nie jest tak źle.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miszczooo
 Opinia

Ciekawe jak długo jeszcze mają zamiar ludzi przetrzymywać bez podwyżek,myślę że jeszcze 2 takie wypłaty i będą masowe porzucenia pracy bo nikt 3 miechy na wypowiedzeniu tu nie wytrzyma.A robić będą chyba hinduski...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
chudini
 Opinia
@Miszczooo 26.02.2019 12:40

Tylko z czego te podwyżki jak nie ma zleceń? Z pustego to i Salomon nie naleje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
roccky
 Opinia
@chudini 26.02.2019 13:42

Niektóre brygady tak jak w p1s to myśle ze nie odczówają tego że nie ma zleceń

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mistrz
 Opinia

Nie podoba się? To się zwolnij.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nick
 Opinia
@Mistrz 10.02.2019 07:58

Myślę że część ludzi się zwolni, ale dużo będzie takich co będą narzekać i pracować, bo wydaję mi się że oni bezgranicznie kochają tę firmę, tak jak żona kocha męża, który ją po pysku leje.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mistrz
 Opinia
@nick 10.02.2019 10:20

Są tacy co im ten zakład życie uratował.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Się zwolnił em cwelu
 Opinia
@Mistrz 10.02.2019 07:58

Ty tak zawsze do wszystkich ten tekst używasz ? To lepiej ty się zwolnij bo ktoś normalny jak to czyta to tylko ma przed oczami obraz jakiegoś (usunięte przez administratora) , a nie przełożonego . A tak w ogóle to się (usunięte przez administratora) niedojdo . (usunięte przez administratora) Jóźiku , ruski parobku z pod siedleckiej wsi. Z zaprogramowanym komunizmem w bani .

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zniesmaczony
 Opinia
@Się zwolnił em cwelu 12.02.2019 09:03

Kolega ma rację bolszewicy za wszelka cene chca pokazać że oni rządzą. Poza tym zarząd wie że nie ma zleceń i za wszelką cenę biorą każde zlecenie aby zamydlic oczy że nie ma problemu z pracą i za wszelkie nie powodzenia szukaja winnych, ciężki okres przed nami a dużo osób czeka do wiosny aby zmienić pracę zostana tylko Ci którzy muszą czyli 50+ Zntk zginie śmiercią naturalną

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
stary wyga
 Opinia
@Zniesmaczony 12.02.2019 20:27

Nie ma zleceń i nie będzie. Czasy modernizacji EN57 odeszły, zostają jakieś pojedyncze naprawy, przeglądy. Nowych pojazdów robić nie będziemy, na to PESA nie pozwoli. Zacznijmy wszyscy szukać innej pracy, trzeba pogodzić się z tym, że dobre czasy się skończyły. Smutne to, ale niestety taka jest prawda. Na dzień dzisiejszy wydaje się, że zbliżamy się do smutnego końca zakładu.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
cukrowy
 Opinia
@nick 10.02.2019 10:20

Zakład uratował zycie browce i dwieście czytasz to pijac

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pradekp
 Opinia
@nick 10.02.2019 10:20

Masz rację. Pracuję w tej firmie prawie trzy lata i poznałem specyfikę niektórych pracowników. Narzekanie po wypłacie że się zwolnią, że słaba kasa, że za tyle to niech sami sobie robią nadgodziny i przychodzą w soboty a jeszcze tego samego dnia zostaje pofajrant i w piątek jest pierwszy na liście na sobotę. Jeśli się nie podoba to się zwalniam i nie opowiadam latami że się zwolnię, bo wszędzie będzie mi lepiej będzie. To nie jest sarkazm żeczywiście znam osoby, które zwalniają się odkąd przyszedłem do pracy czyli już prawie 3 lata. Żałosne...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary elektryk
 Opinia

Dwanaście lat pracy na stanowisku elektryka i 1600zł na rękę. Co za zakład . Jak można tak traktować pracowników. Niedługo wszyscy się pozwalniają...

Pomocna?
Tak9Nie
rumcajs
 Opinia
@Stary elektryk 08.02.2019 20:02

Serio ktoś tyle wziął czy ktoś troluje?

Pomocna?
TakNie2
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracuś
 Opinia

Kiedy będziemy robić te poprawki po PESIE na tramwajach? I czy będzie z tego kasa czy głodowe pensje?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracuś
 Opinia

Kiedy będziemy robić te poprawki po PESIE na tramwajach? I czy będzie z tego kasa czy głodowe pensje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@pracuś 10.02.2019 14:17

Pesa robi to za darmo to i my za grosze. Pieniędzy z tego nie będzie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o ZNTK Mińsk Mazowiecki - Mińsk Mazowiecki

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej