Po przeczytaniu powyższej opinii. Mam niejasne wrażenie, że kandydat się nie dostał to tej firmy i tylko dlatego "sączy" taką a nie inną, ocenę sytuacji. Szkoda, bo pokazuje obraz nieprawdziwy. Możliwe, że wybrany profil firmy po prostu nie spełniał oczekiwań, a kandydat niezbyt się przygotował merytorycznie lub po prostu nie spełniał pewnych klasycznych kryteriów. Wybór każdej osoby jest staranny, a proces rekrutacji nie trwa dłuzej niż w innych firmach i jest dość rzetelny. Jak ktoś wie, że chce pracować w finansach, w ubezpieczeniach, i się rozwijać zawodowow - a co więcej ma już doświadczenie w fimie z klasycznym anglosaskim podejściem, to nie będzie miał takiego odbioru sytuacji. Firma w ciągu ostatniego roku zrekrutowała wiele osób, i jak widać do tej pory nie krążą negatywne opinie na ten temat. Jestem osobą z kilkuletnim doświadczeniem w branzy finansowej i porównaniem na rynku wrocławskim. Według mnie na rynku pracy jest to konkurencyjny i dobry pracodawca, z kulturą korporacji o wiele lepszą i wyższą, aniżeli amerykańskie "molochy". Ludzie którzy tu pracują są najlepszym tego przykładem. Tymbardziej z żalem czytam taki wpis, który merytorycznie rezprezentuje słaby poziom i wydaje się być "hejterskim spamem" osoby o niskim poziomie elokwencji i oceny rzeczywistości.