HOGA Personalservice

Bergen auf rügen

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 21 ocen.

HOGA Personalservice
4 21 6 1

Opinie o HOGA Personalservice

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Kami

Popatrzcie na fb polacy na rugi nikt normalny z p Magda do pracy tam nie pojedzie ostrzegam

Mar
@Kami 21.02.2018 16:49

Proszę o odpowiedź, jak pracuje się w firmie która współpracuje z firmą Szpigel Blank w stralsundzie i okolicy

Gosc

Witam. Czy pracował ktoś może przy sprzątaniu domów letniskowych na Rugii? Jak wygląda ta praca?

Adam

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy, to widać w opiniach na forum.

Asd

Wie ktoś może jak wygląda praca przy pakowaniu ryb do puszek na wyspie? A także pomoc ze strony Pani Magdy? Czy mam pewność, że dostanę pracę i wynagrodzenie, które mi zaoferowano? I jeszcze jak z umową? Będzie polska? Poleca ktoś tam jechać ? Czy niezupełnie

M.Dicke
@Gosia 90 09.05.2018 10:12

Witam, prosze przeslac CV na adres: info@hoga-personalservice.de. napewno znajdziemy pasujaca oferte, pozdrawiam Magdalena Dicke

Kiki

Witam czy mial ktos doczynienia z Panią justyna Gieniec.Maz dostał propozycję pracy w niemczech.czekam na wasze opinie

Rados
@M.Dicke 02.05.2018 18:08

Zgadzam sie z p. Dicke, Pani Justyna Gieniec prowadzi röwniez posrednictwo pracy JG- Personaleservice w Stralsund, wyjechalem za jej posrednictwem do pracy. Moge tylko polecic.

Gogol

Podpowiedzcie czy w ogóle dobrze się pracuje z firmą? Czy znajomość języka musi być bardzo dobra?

anonymous
@Gogol 22.04.2018 19:30

Czy dobrze sie pracuje z nami, ciezko mi sie wypowiedziec :) Staram sie zawsze dopasowac odpowiednie miejsce do kandydata. Co do znajomosci jezykowych, wszystko zalezy od oferty oraz doswiadczenia kandydata. Bez znajomosci jezykowych mamy oferty do sprzatania np. Pozdrawiam Magdalena Dicke

Agata

@Isan, skąd u Ciebie taka opinia? Możesz podać przykłady? Piszesz bardzo ogólnie i Twój komentarz niewiele mówi zainteresowanym aplikacjom osobom. @Kami, wyjeżdżałeś już z HOGA Personalservice? Masz doświadczenie w pracy z tą firmą? Twoja opinia również nie zawiera konkretów. Kto z was będzie wyjeżdżać z HOGA Personalservice w najbliższym sezonie? A kto był w ubiegłym? Na które stanowiska lub miejsca najbardziej warto aplikować?

Isan

Ostrzegam przed tą firmą. Duzo obietnic ,po przyjeździe na miejsce czar pryska, nic się nie zgadza. Trzymac się z daleka !!!

anonymous

Ostrzegam przed p Magda jest to osoba w stylu my z niemiec ostrzegam ostrzegam

Daria

Słyszałam, że HOGA Personalservice to świetna agencja. W jakich krajach mają możliwości pracy?

Damian_1860_Sechzig

Witam. Dzięki Pani Magdzie udało nam się wyjechać trzy razy do pracy w Imbissie zlokalizowanym w małej miejscowości koło Thiessow (oczywiście na Rugii). Jeszcze raz dziękujemy za załatwienie nam tam pracy. Pozdrawiamy D&I :)

Agu
@Damian_1860_Sechzig 26.06.2017 11:26

Witam jestem wlasnie w poszukiwaniu pracy jako pokojowa z duza praktyka zdobyta we Wloszech.Prosze czy ktos by mi podac numer oo Pani Magdy w znalezieniu pracy????

Kamila

Nie wiem kto pisze te komentarze, drodzy Państwo, po to macie rozmowę kwalifikacyjną i dni próbne, aby zobaczyć czy miejsce, hotel i jego pracownicy Wam odpowiadają. To tez szansa aby ustalić z pracodawcą szczegóły - wysokość pensji, zakwaterowanie, wyżywienie, liczbę godzin itd. Jeżeli macie taka możliwość to ja wykorzystajcie, a nie będzie niedomówień. Firma godna polecenia, uczciwie informują pracownika o miejscu pracy oraz stanowisku. Pani Magdalena zawsze życzliwa, pomocna i udziela wskazówek np. o zaproponowaniu wysokości zarobków. Pełen profesjonalizm. Życzę wszystkiego dobrego!

anonymous
@Kamila 03.10.2017 17:18

Dziekuje pieknie za mile slowa!

madzia/karo

praca super jesli jedzie ktos pracowac nie marudzic i ma cos do zaoferowania ze swojej strony niz tylko za malo za ciezko nie dobrze. piekne miejsce , pani Magdalena zawsze usmiechnieta pomocna pelen profesjonalizm pozdrwiamy i polecamy w 100%

anonymous
@madzia/karo 13.09.2017 23:24

Dziekuje za mile slowa i za godne reprezentowani HOGI. Mam nadzieje do zobaczenia niedlugo.

sloneczko

super oferty super miejsce pani Magdalena zawsze pomocna pelen profesjonalizm polecam w 100% wyspa piekna

Agata

@kljfklfhgkfdjhj - dziękuję za Twoją odpowiedź. A czy wymagana jest znajomość języka obcego? Ile standardowo trwa okres danego zlecenia? Jaki rodzaj umowy jest oferowany przez HOGA Personalservice? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

anonymous
@Agata 01.09.2017 16:18

Jezyk niemiecki nie jest zawsze wymagany. Wszystko zalezy od miejsca i stanowiska pracy. Staram sie dobrac tak miejsca i oferty, zeby kazdy dal sobie rade. Umowy o prace sa podpisywane bezposrednio z niemieckim pracodawca. Dlugosci sa dostosowane do wymagan klientow oraz dyspozycyjnosci kandydatow. Pozdrawiam Magdalena Dicke

Agata

@Damian_1860_Sechzig a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w HOGA Personalservice? Jak wygląda kwestia wynagrodzenia? Czy pracodawca gwarantuje zakwaterowanie? W sieci pojawiło się kilka aktualnych ofert pracy - czy warto na nie aplikować? Te merytoryczne informacje będą cenne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.

kljfklfhgkfdjhj
@Agata 26.07.2017 10:03

Hej, Hoga kieruje Cie do niemieckiego szefa/pracodawcy. On daje Ci zawsze zakwaterowanie. Aplikuj, a oni zapewnie zadzwonia do Ciebie i powiedza wszystko na temat oferty. Pozdro

1doma123

Ta szkoła nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę ! :/ Złe traktowanie uczni ... Opinie każą wpisywać pozytywne bo wiedzą ze to patola a nie szkoła:) szatni nie ma trzeba się przebierać przy wszystkich, pomniejszają oceny żeby potem sprzątać szkołę w wakacje, krótko mówiąc uciekajcie puki możecie wiem to z własnej autopsji, jak chcesz odejść wpisują ci naganne zachowanie, z inteligentnych robią patole:)) niby są kamery a każdy robi co chcę, dyrektorka odpytuje z tego co nie przerabiamy , Wielkie kumotelstwo

Natalia

Potrafi z pokojówki zrobić kelnerkę , a ze zmywaka szefa kuchni . Weźmie prowizje i radź sobie sam, Zresztą zobaczycie sami ,

ona

Odradzam!!!!!!!!...pojedziecie,zobaczycie..

ania

Hoga Personalservice oferuje prace dla kelnerki na sezon letni @345, praca w 4/5 gwiazdkowych hotelach, zatrudnienie bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy, na niemieckim warunkach pracy i płacy, pełen pakiet świadczeń socjalnych, ubezpieczenie, urlop.może odezwie sie ktoś kto przez nich pracował za granicą

bezia

czy pracowal tam ktos jako portier?

klik

opinie tu wystawione to na pewno o " hoga"?. Wstawienie się za pracownikiem w kwestiach słusznych to za dużo dla p.Magdy. Pani Magda zorientowana jest tylko na pieniądze, a pieniądze są po stronie pracodawcy.Stek obietnic, stek kłamstw, człowiek ufa, kaska się toczy. Nigdy więcej.

Paula

Witam, ja także polecam współpracę z tą firmą. Można liczyć na pomoc w każdym problemie. Praca jest w porządku, miejsce prześliczne. Zachęcam do korzystania z ofert pracy ;)

xd

Zdecydowanie polecam. Firma godna zaufania. Zapewnia możliwość rozwoju w zakresie zawodowym na najwyższym poziomie. Profesjonalna pomoc od samego początku. Pośrednictwo przy zakwaterowaniu, zameldowaniu, podpisaniu umowy, czy nawet założeniu konta w banku.Zawsze można liczyć na pomoc Pani Magdy. Ponadto przepiękna okolica: bujne lasy , ciągnące się kilometrami piaszczyste plaże i wysokie klify. Zawsze mam wizytówkę przy sobie i kto wie czy nie zadzwonię i znów nie wyruszę w te piękne strony:) Pozdrawiam

Anonim

Jak najbardziej polecam ! Pracowałam na wyspie rok temu, wszystko było tak jak we wczesniej ustalonej ofercie. Zakwaterowanie bardzo ładne, zarobki wysokie, okolica przyjemna , pracodawca bardzo uprzejmy i przede wszystkim można było zawsze liczyć na pomoc konsultanta w razie potrzeby. Na prawdę polecam wszystkim, którzy nadal wahają się czy wyjechać do Niemiec. Moi Drodzy, NIE CZEKAJCIE :)

marek

Pracowałem w zeszłe lato jako kucharz, dobre warunki, pieniądze nie najgorsze-biorqc pod uwagę fakt, że prace można połączyć z wakacjami. Polecam, w maju znowu jadę tam pracować, polecam sellin miejscowość marek

mc

Polecam również... praca w porządku, wyspa piękna, zakwaterowanie zapewnione, wszystko gra...

kelnerka

polecam pracę przez firmę, zapewniają zakwaterowanie, dbają o pracowników, a co najlepsze-umowa bezposrednio z pracodawca, firma nie pobiera zadnych oplat za znalezienie pracy. Pracowalam juz w roznych miejscach na wyspie, nigdy nie mialam wiekszych problemow z posrednictwem czy pracodawca. szczerze, szczerze polecam!

Zostaw opinię o HOGA Personalservice - Bergen auf rügen

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOGA Personalservice