Nieruchomości Apartament

• Jasiniec
  • Jagodowo
Chojnice - Nieruchomości Apartament Joanna Erszkowicz

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Nieruchomości Apartament Sp. z o.o.

Opinie o Nieruchomości Apartament Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Nieruchomości Apartament Sp. z o.o.!

29.03.2023 12:44

Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na sprzątanie w Nieruchomości Apartament Joanna Erszkowicz?
    Agnieszka

21.04.2023 12:10

Podobnie jak w innych biurach nieruchomosci nie masz podstawy, wiec nie dostajesz wynagrodzenia za udzial w szkoleniu. Wynagrodzenie jest prowizyjne - ile sprzedasz tyle dostajesz.

17.05.2023 18:42

Pani Agnieszko - jeżeli chce poznać Pani zasady wynagrodzenia w naszej firmie, zapraszamy na rozmowę. Godziny pracy są jak najbardziej elastyczne, agenci sami sobie umawiają spotkania. Szkolenie jest dopasowane do potrzeb uczestnika. Najpierw mamy szkolenie na platformie e-learningowej, następnie szkolenie stacjonarne, pierwsze dni wspólnej pracy z managerem a następnie praca w terenie pod opieką managera - to, kiedy zacznie Pani pracować samodzielnie oraz kiedy zacznie Pani sprzedawać (sprzedawać=zarabiać pieniądze) zależy od Pani zaangażowania.

26.08.2022 11:15

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Nieruchomości Apartament Joanna Erszkowicz?

06.02.2023 11:37

Jasne! Rekrutujemy osoby bez doświadczenia. Dajemy pakiet szkoleń oraz wsparcie merytoryczne na każdym etapie pracy.

17.05.2023 18:30

Wszyscy agenci mają własne auta. Firma zapewnia całą resztę - reklamę, biuro, opiekę prawną, wsparcie merytoryczne, przyjazną atmosferę, dobre zarobki,

18.12.2022 11:27

Jaki jest wkład kierownictwa Nieruchomości Apartament Joanna Erszkowicz w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
    ewa s.

23.03.2023 19:05

Dzień dobry, atmosfera w firmie jest bardzo dobra. Duże wsparcie, pomoc w każdej chwili menagera czy Właścicieli firmy. Wynagrodzenie prowizyjne - pracujesz - zarabiasz. Polecam
    pawel G

12.12.2022 10:44

jestem bardzo zadowolony z prezentacji mieszkania na wynajem przez panią Nicole Braune i sprawne szybkie bezstresowe załatwienie spraw u notariusza . Miła osoba polecam

01.09.2022 19:00

Potwierdzam profesjonalizm i doświadczenie. Wszystko przeprowadzone było fachowo, sprawinie. Polecam

01.09.2022 00:57

Współpraca rewelacyjna! Jestem zadowolony z rozliczenia. Miła atmosfera i dobry kontakt.

30.08.2022 12:54

Oferty pracy - Nieruchomości Apartament Sp. z o.o.

Doradca rynku nieruchomości-nie wymagamy doświadczenia

Nieruchomości Apartament Sp. z o.o.

Iława

26.08.2022 18:36

26.08.2022 00:34

Ewelina i Przemek

19.08.2022 15:57

Polecam biuro Apartament nieruchomości . Jestem ich klientkom od dłuższego czasu za ich pośrednictwem A dokladnie p.Elżbiety Dolata sprzedaliśmy działkę oraz mieszkanie za kazdym razem perfekcyjna i na wysokim poziomie obsługa klienta. Szybko.za dobrą cenę.pomoc na każdym kroku ,bardzo dobra współpraca z p.Elżbietą Dolata. ,która słucha klientów ,mądrze doradza i w każdej kwestii można na Nią liczyć. Z poważaniem godna polecenia. . .

Kontakt - Nieruchomości Apartament Sp. z o.o.

Poznańska 27 lok. 1 85-129 Bydgoszcz

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości
    Daniel

21.05.2022 07:17

Bardzo dobra współpraca z Panem Mateuszem. Polecam
    Krystyna i Konrad M.

22.04.2022 15:58

Kupiliśmy mieszkanie za pośrednictwem Pani Iwony Fryszkowskiej. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi tej sprzedaży Pani Iwona, profesjonalnie i bardzo kulturalnie, przeprowadziła dla nas proces wyboru i kupna mieszkania. Polecamy jej usługi jak i Biura Nieruchomości Apartament.

29.01.2021 15:16

Niedawno kupiłam w Bydgoszczy mieszkanie za pośrednictwem tego biura. Mam porównanie jakości współpracy z innymi biurami, zdecydowanie na korzyść biura Nieruchomości Apartament. Z dużą satysfakcją mogę stwierdzić, że na każdym etapie współpracy czułam się wyczerpująco zaopiekowana i informowana. Pani Pośrednik Małgorzata Biskup jest osobą z bardzo profesjonalnym, a jednocześnie ludzkim i życiowym podejściem. Zawsze mogłam liczyć na wsparcie i cierpliwe wyjaśnienia. Mam nadzieję na dalszą współpracę!

22.07.2021 16:13

Jak najbardziej, szczególnie z Panią Małgorzatą Biskup i Panią Magdaleną Grochowską. Szczerze polecam!

22.07.2021 16:10

Chciałabym w tym miejscu bardzo podziękować Pani Małgorzacie Biskup i Pani Magdalenie Grochowskiej za pełne wsparcie, profesjonalizm i życiowe, ciepłe podejście do klienta, czyli do mnie:) Wiem, że zawsze mogę liczyć na fachową pomoc i wsparcie ze strony PP Małgorzaty i Magdaleny. Polecam współpracę na 100% !
    Adam312

29.06.2021 14:29

Ze względu na wyprowadzkę za granicę musiałem zrezygnować, ale współpracę wspominam bardzo milo... Pieniądze super, zależne od stopnia zaangażowania.
    Magda

29.06.2021 14:26

Miła atmosfera, fajni ludzie, duża pomoc na start od pracodawcy i uczciwe rozliczenia. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Nieruchomości Apartament?

06.06.2021 12:55

Jak szefostwo w Nieruchomości Apartament Joanna Erszkowicz traktuje ludzi?
    ????

24.06.2021 18:11

Bardzo dobrze. Polecam

07.02.2014 08:50

Ona

13.04.2021 00:52

A kto wam wycięcia te nieruchomościami ? Bo niektóre ceny za dom do remontu są wręcz powalające .
    Klient

22.02.2021 17:51

Wspolpraca na samym początku spalona. Maz zadzwonił zainteresowany kupnem mieszkania. Okazało się jednak, że ogłoszenie odbiegało od rzeczywistości. W celu uatrakcyjnienia ceny zostały podane informacje np. Zawyzony metraż- po naszym telefonie w ogłoszeniu zmniejszono go. Jak również pisano o windzie, której w tym bloku nie ma.

Zostaw merytoryczną opinię o Nieruchomości Apartament Sp. z o.o.